karagalexk Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Εμενα δεν μ ηρθε τπτ. Ακομη στην 10.2.2 με εχει Sent from my POCOPHONE F1 using TapatalkΕίσαι στην σταθερή. Ακολουθείς τις αναβαθμίσεις της σταθερής. Κάθε Παρασκευή έχουμε αναβάθμιση στη beta Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Είσαι στην σταθερή. Ακολουθείς τις αναβαθμίσεις της σταθερής. Κάθε Παρασκευή έχουμε αναβάθμιση στη beta Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalkστγβ 9.3.1 που ειχα βαλει ειχα δονησεις στο κιν σαν να μου ερχετε ειδοποιηση συν οτι μου εδειχνε οτι κανει συνεχεια ληψεις απο το fb και απο το messenger που ποτε δεν υπηρχαν οποτε ξαναγυρισα στην stable τα φτιαξανε αυτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Μόλις μου ήρθε και κατεβάζω την stable OTA 10.2.3.0, 560 Mb ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πέρα από το patch Φεβρουαρίου, βλέπω ότι έχει προστεθεί η δυνατότητα για face unlock με τοποθεσία Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Μόλις μου ήρθε και κατεβάζω την stable OTA 10.2.3.0, 560 Mb ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πέρα από το patch Φεβρουαρίου, βλέπω ότι έχει προστεθεί η δυνατότητα για face unlock με τοποθεσία Ελλάδατα υπολοιπα που εχουν οι dev με το σταγονομετρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 (edited) Αστραπιαίο το ξεκλείδωμα με πρόσωπο που προστέθηκε στο poco. Πιο γρήγορο από το (εξαιρετικό επίσης) mi8... Edited March 8, 2019 by rufous Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Επιτέλους Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Επιτέλους Καλησπέρα. Και εμένα μόλις την εγκατέστησε, αλλά τι έξτρα έχουν προσθέσει τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Αυτο που λεει και επιλογη να ξεκλειδωνεις το κινητο με το προσωπο. Κατι αλλο, τζαμακι μου προτεινετε να παρω και αν ναι ποιο; Φοραω τη Spigen. Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 σκεφτομαι για ποκο απο σκρουτζ . ποιο μαγαζι να προτιμησω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Καλησπέρα. Και εμένα μόλις την εγκατέστησε, αλλά τι έξτρα έχουν προσθέσει τελικά? Διορθώσεις λογισμικού μόνο νομίζω Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RedArmada Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Ενδιαφερομαι κι εγω να το παρω απο ελληνικο καταστημα που να μου προσφερει 2 χρονια εγγυηση. Απο οτι ειδα ολες οι γνωστες αλυσιδες (public, kotsovolos, mediamarkt) το εχουν στα 359€. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο φθηνοτερο καταστημα; Στο skroutz που κοιταξα παιζουν φθηνοτερα αλλα σιγουρα ειναι εισαγωγη απο Κινα κ δε ξερω τι ισχυει με την εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Μια διαφορά που ήδη παρατήρησα είναι πως δε γράφει πλέον cosmote και Vodafone, αλλά sim 1 και sim 2 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Παιδες μερικες ερωτησεις: τζαμακι μου προτεινετε να παρω και αν ναι ποιο; Φοραω τη θηκη Spigen. -Επισης να φτιαξω λογαριασμο χιαομι, εχεις κανενα κερδος ή μονο ενα κωδικο επιπλεον να θυμασαι; -Εχει υπερβολικα πολλες ειδοποιησεις στο notification bar και δεν μπορω να τις κρυψω... Τι σκ@τολογισμικο ειναι αυτο; Πρεπει να μου βγει η γλωσσα εξω μεχρι να βρω μια ρυθμιση. Και μαλιστα λογω του σεμεδακιου της γιαγιας δεν δειχνει καμια ειδοποιηση πανω, αλλα μονο την ωρα... Πρεπει να σειρω κατω τη μπαρα για να δω. Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Βρήκα τι διορθώνει τελικά η ενημέρωση. Aπό ότι φαίνεται τα πρόσθετα της κάμερας και άλλα διάφορα που είναι στην beta πάνε για την επόμενη ενημέρωση. Changelog: Ρυθμίσεις Επιδιόρθωση: Δεν ήταν δυνατή η ενεργοποίηση του φορητού σημείου πρόσβασης όταν το όνομα συσκευής είχε οριστεί σε μέγιστο μήκος Σύστημα Fix: Ενημερωμένη ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Android Μηχάνημα εγγραφής Επιδιόρθωση: Η κατάσταση εγγραφής δεν ενημερώθηκε στο σκιά ειδοποίησης όταν μια ηχογράφηση ήταν σε παύση Τηλέφωνο Fix: Τα στοιχεία UI για εναλλαγή μεταξύ των φωτογραφικών μηχανών κατά τη διάρκεια των κλήσεων βίντεο εμφανίστηκαν εσφαλμένα Επίλυση: Οι ειδοποιήσεις σχετικά με τις εισερχόμενες κλήσεις εξαφανίστηκαν μετά από 5 δευτερόλεπτα κατά τις βιντεοκλήσεις Κλειδαριά οθόνης, Γραμμή κατάστασης, Γραμμή ειδοποιήσεων Fix: Τα στιγμιότυπα οθόνης δεν λειτουργούσαν πάντα σωστά Επιδιόρθωση: Το εικονίδιο του ακουστικού εξαφανίστηκε μερικές φορές Fix: Δεν ήταν δυνατή η χρήση δακτυλικών αποτυπωμάτων για να ξεκλειδώσετε τη συσκευή όταν ήταν κλειδωμένη κατά τη διάρκεια μιας κλήσης Επιδιόρθωση: Δεν ήταν δυνατή η απαγόρευση των επιπλεόντων κοινοποιήσεων Fix: Το κουμπί που σας επιστρέφει σε μια τρέχουσα κλήση επικαλύπτεται με το χρόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemei Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Μετα απο fresh install στην pie στο poco, ξερει κανεις ποσα GB μενουν ελευθερα στο Poco 64GB kai στο Poco 128GB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Έχω πάρει το κινητό (128GB ) για την κοπέλα μου εδώ και 2 μήνες. (για όσους ενδιαφέρονται το πήρα από μαγαζί σκρουτζ του Πειραιά, γνωστό, χωρίς τον ΦΠΑ και βγήκε στα 272€). Έχει εμφανίσει το πρόβλημα με το touch screen freeze (το κλειδώνει-ξεκλειδώνει και επανέρχεται). Το κάνει 1-2 φορές την ημέρα ή και καθόλου για πχ 4-5 ημέρες. Περίεργο πράγμα. Διάβασα ότι με το update του Μαρτίου μπορεί να διορθωθεί το θέμα (σε περίπτωση που δεν, θα το στείλω πίσω, ευτυχώς έχουμε back up κινητό). Ωστόσο, ενώ μου είπε η κοπέλα μου ότι είδε σήμερα μία αναβάθμιση λογισμικού και περίμενε να έρθει σπίτι από την δουλειά και να την κάνει μετά, όταν ήρθε σπίτι (πριν κάνα μισάωρο) , η αναβάθμιση δεν εμφανιζόταν. Μήπως την απέσυραν για κάποιο λόγο; Γνωρίζουμε κάτι; Thanx :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_pocof1 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Έχω πάρει το κινητό (128GB ) για την κοπέλα μου εδώ και 2 μήνες. (για όσους ενδιαφέρονται το πήρα από μαγαζί σκρουτζ του Πειραιά, γνωστό, χωρίς τον ΦΠΑ και βγήκε στα 272€). Έχει εμφανίσει το πρόβλημα με το touch screen freeze (το κλειδώνει-ξεκλειδώνει και επανέρχεται). Το κάνει 1-2 φορές την ημέρα ή και καθόλου για πχ 4-5 ημέρες. Περίεργο πράγμα. Διάβασα ότι με το update του Μαρτίου μπορεί να διορθωθεί το θέμα (σε περίπτωση που δεν, θα το στείλω πίσω, ευτυχώς έχουμε back up κινητό). Ωστόσο, ενώ μου είπε η κοπέλα μου ότι είδε σήμερα μία αναβάθμιση λογισμικού και περίμενε να έρθει σπίτι από την δουλειά και να την κάνει μετά, όταν ήρθε σπίτι (πριν κάνα μισάωρο) , η αναβάθμιση δεν εμφανιζόταν. Μήπως την απέσυραν για κάποιο λόγο; Γνωρίζουμε κάτι; Thanx :) Το ίδιο έγινε και με το δικό μου κινητό,δεν μου εμφανιζει πλεον την αναβαθμιση,ενω απ το πρωι μεχρι πριν λιγο μου την εμφανιζε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_1981 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Παίδες μου έβγαλε να κατεβάσω την καινούργια έκδοση πριν από 2-3 ώρες αλλά έκανα έναν καθαρισμό εκεί την στιγμή και από τότε πατάω να κάνει update για να την ξανακατέβει αλλά λμου λέι ότι δεν υπάρχει καινούργια έκδοση.Τι γίνετε τώρα ,θα μου ξαναέρθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_pocof1 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Παίδες μου έβγαλε να κατεβάσω την καινούργια έκδοση πριν από 2-3 ώρες αλλά έκανα έναν καθαρισμό εκεί την στιγμή και από τότε πατάω να κάνει update για να την ξανακατέβει αλλά λμου λέι ότι δεν υπάρχει καινούργια έκδοση.Τι γίνετε τώρα ,θα μου ξαναέρθει; Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.. Και εγώ περιμένω κάποια απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xakou Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Το ίδιο και εγώ Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Παιδες μερικες ερωτησεις: τζαμακι μου προτεινετε να παρω και αν ναι ποιο; Φοραω τη θηκη Spigen. -Επισης να φτιαξω λογαριασμο χιαομι, εχεις κανενα κερδος ή μονο ενα κωδικο επιπλεον να θυμασαι; -Εχει υπερβολικα πολλες ειδοποιησεις στο notification bar και δεν μπορω να τις κρυψω... Τι σκ@τολογισμικο ειναι αυτο; Πρεπει να μου βγει η γλωσσα εξω μεχρι να βρω μια ρυθμιση. Και μαλιστα λογω του σεμεδακιου της γιαγιας δεν δειχνει καμια ειδοποιηση πανω, αλλα μονο την ωρα... Πρεπει να σειρω κατω τη μπαρα για να δω. Μπορει καποιος να μου απαντησει; Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 stable εχετε ολοι εσείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_1981 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Ναι αλλά έχω κάνει από τότε 100 επανεκκίνησεις και άλλες 100 φορές για να κάνει αναβάθμιση αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_pocof1 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 stable εχετε ολοι εσείς? Ναι stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Πηγαίνετε στο site και κατεβάστε την εσείς. Βάλτε την στο κινητό και κάντε την αναβάθμιση χειροκίνητα. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts