nikos_nia86 Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Εγώ πάντως με pixel experience (10) πλέον βλέπω ένα τηλέφωνο, πιο smooth, πιο γρήγορο και προς το παρόν χωρίς το παραμικρό bug. Πολύ καλή δουλειά!!Αυτονομία.??? Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Αν το εκανες ρουτ το κινητο, την εγγυηση την εχεις χασει, εκτος αν μπορεις να το γυρισεις και να μη φανει οτι το κανες ρουτ. Αν ομως απλα ξεκλειδωσες bootloader, δεν εχεις θεμα εγγυησης. Το ειπε σε βιντεο στο YouTube και αυτος που το παρουσιαζε στην Ινδια.ακομα και αν το κιν παει στο service και ειναι ξεκλειδωτο εχει εγγυηση ? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτονομία.??? Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalkεγω που ειχα την 9 το κιν πεταγε η 10 εχει dark theme παντου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Με ξεκλειδωτο bootloader εχει εγγυηση, ωστοσο αν δεν το εχεις παρει απο infoquest, αλλά απο σκρουτζ, οπως εγω θα σ λενε "μα μου, ειναι παραεισαγωγη και μλκιες". Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisTsil Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Καλησπέρα πλέον όταν κρατάς πατημενη την οθόνη για αλλαγή ταπετσαρίας ανοίγει η εφαρμογή,η το κάνει μόνο σε μένα; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Ποια εφαρμογη; Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisTsil Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Ποια εφαρμογη;Wallpaper ταπετσαρίες Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Wallpaper ταπετσαρίες Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε ποια χώρα το έχεις; Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisTsil Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Σε ποια χώρα το έχεις; Sent from my MI 9 using TapatalkΙνδία Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xakou Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Καλημέρα σε όλους, Είχα ξεκλειδώσει bootloader και το είχα κάνει root για κάποιες εφαρμογές. Πλέον το έβγαλα το root αλλά ο bootloader είναι ξεκλειδωτος. Δοκίμασα να βάλω Fortnite , αλλά με πετάει έξω λόγω unlocked. Αν ξανά κλειδώσω το bootloader θα θέλει εργοστασιακές, θα χαθουν οι εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 οποτε μπαινω στο google play να δω αν εχει βγαλει ενημερωσεις παντα μου δεινχει ενημερωση το fb την οποια την κανω αλλα παλι βγαζει ενημερωσει αυτο μου το κανει το τελευταιο 2μηνο με miui11 ειναι κολλημα του google play η της miui ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 οποτε μπαινω στο google play να δω αν εχει βγαλει ενημερωσεις παντα μου δεινχει ενημερωση το fb την οποια την κανω αλλα παλι βγαζει ενημερωσει αυτο μου το κανει το τελευταιο 2μηνο με miui11 ειναι κολλημα του google play η της miui ? Εμένα εδώ και πολύ καιρό μου δείχνει ενημέρωση στο Netflix αλλά βγάζει σφάλμα ότι δεν μπορεί να την κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Εμένα εδώ και πολύ καιρό μου δείχνει ενημέρωση στο Netflix αλλά βγάζει σφάλμα ότι δεν μπορεί να την κάνει. παρομοιο δλδ τι φαση ?με pixel experience εχει κανεις το ιδιο θεμα ?γιατι σκεφτομαι να παω εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 οποτε μπαινω στο google play να δω αν εχει βγαλει ενημερωσεις παντα μου δεινχει ενημερωση το fb την οποια την κανω αλλα παλι βγαζει ενημερωσει αυτο μου το κανει το τελευταιο 2μηνο με miui11 ειναι κολλημα του google play η της miui ? Από τα ίδια μου κάνει και εμένα Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 οποτε μπαινω στο google play να δω αν εχει βγαλει ενημερωσεις παντα μου δεινχει ενημερωση το fb την οποια την κανω αλλα παλι βγαζει ενημερωσει αυτο μου το κανει το τελευταιο 2μηνο με miui11 ειναι κολλημα του google play η της miui ? καλησπέρα. επειδή το έχω πάθει και εγώ αυτό, κάνεις απεγκατάσταση ενημέρωσης και ξανά εγκατάσταση και τα περνάει κανονικά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 καλησπέρα. επειδή το έχω πάθει και εγώ αυτό, κάνεις απεγκατάσταση ενημέρωσης και ξανά εγκατάσταση και τα περνάει κανονικά. :)εννοεις τη mui11 ? γιατι το facebook την εχω ποσσες φορες αλλα παλι τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Καλησπέρα παιδια. Να κανω μια ερώτηση , ποια είναι η καλύτερη έκδοση gcam για tap to shoot φωτογραφίες; Έχω δοκιμάσει πολλές και νομίζω πως η τελευταία stable του sannity ηταν αρκετά καλή , αλλά καποιοι λένε για την 6.2.021 BSG. Επίσης εαν εγκαταστήσω κάποια gcam μετά δε μπορω να βάλω και άλλη , μοτ βγάζει η εφαρμογή δεν εγκαταστάθηκε. Οταν την απεγκαθιστώ μπορω να περάσω όποια άλλη θέλω μετα. Υπάρχει τρόπος να βάλω όσες θέλω ταυτόχρονα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 εννοεις τη mui11 ? γιατι το facebook την εχω ποσσες φορες αλλα παλι τα ιδια Εννοώ το πρόγραμμα το οποίο είναι από την google play, το απεγκατάσταση το πρόγραμμα η απεγκατάστασης ενημέρωσης, το ξανά εγκαταστήσεις και έχει περάσει την τελευταία έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Εννοώ το πρόγραμμα το οποίο είναι από την google play, το απεγκατάσταση το πρόγραμμα η απεγκατάστασης ενημέρωσης, το ξανά εγκαταστήσεις και έχει περάσει την τελευταία έκδοση.το χω κανει και ξανακανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Καλημέρα. Άλλο κόλλημα ανακάλυψα σήμερα. Η εφαρμογή gallery δεν μου δείχνει όλες τις φωτογραφίες όταν φτιάχνω φακέλους. Ευτυχώς τις βλέπω όμως με την εφαρμογή photos της Google που έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Καλημέρα. Άλλο κόλλημα ανακάλυψα σήμερα. Η εφαρμογή gallery δεν μου δείχνει όλες τις φωτογραφίες όταν φτιάχνω φακέλους. Ευτυχώς τις βλέπω όμως με την εφαρμογή photos της Google που έχω. Ισχυει. Και μενα καμια φορα δεν δειχνει screenshots και εικονες αποθηκευμενες απο φβ κλπ. Με τον ιδιο τροπο το αντιμετωπιζω. Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Ένα άλλο - ασήμαντο - θέμα: τα εικονίδια συστήματος (πάνω δεξιά και στο notification shade, δηλαδή) του poco theme, δε δουλεύουν ακόμη, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axmaniac Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Ένα άλλο - ασήμαντο - θέμα: τα εικονίδια συστήματος (πάνω δεξιά και στο notification shade, δηλαδή) του poco theme, δε δουλεύουν ακόμη, έτσι; Καλησπέρα. Δεν δουλεύουν όλα. Έχω βρει ένα που λέγεται AOSP Stylized και τα αλλάζει. Κάποια έχουν και θέμα με το dark theme της miui από έχω δει. Με το λευκό τα αλλάζουν, με το dark γυρίζουν στα κλασικά της ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Αυτο δεν λεει τιποτα αν εισαι συνεχεια σε wifi με την φωτεινοτητα στο 5% και σημα καμπανα. Real life σεναριο ειναι ανοιχτο wifi/data με μεσο σημα και φωτεινοτητα >40% Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Αυτο δεν λεει τιποτα αν εισαι συνεχεια σε wifi με την φωτεινοτητα στο 5% και σημα καμπανα. Real life σεναριο ειναι ανοιχτο wifi/data με μεσο σημα και φωτεινοτητα >40% Με μέση φωτεινότητα ήμουν . Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts