BASILISP Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Ρώτησα , έτσι για να ξέρω τιμή από γνωστό κατάστημα επισκευών (repairκατι) και μου έδωσαν για αλλαγή ακουστικού 50 ευρώ. Λιγάκι υπερβολικό μου ακούγεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω από πλήρη φόρτιση 100% που το έβγαλα στις 00:30 το βράδυ μέχρι το πρωί στις 10 μόνο με wifi ανοιχτό και το δίκτυο κινητής σε λειτουργία χωρίς να το χρησιμοποιήσω καθόλου εγώ. Απλά το έβγαλα από την φόρτιση και κοιμήθηκα. Η μπαταρία έχασε 6% το βρήκα με 94%. Αρκετή μπαταρία δεν έχασε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω από πλήρη φόρτιση 100% που το έβγαλα στις 00:30 το βράδυ μέχρι το πρωί στις 10 μόνο με wifi ανοιχτό και το δίκτυο κινητής σε λειτουργία χωρίς να το χρησιμοποιήσω καθόλου εγώ. Απλά το έβγαλα από την φόρτιση και κοιμήθηκα. Η μπαταρία έχασε 6% το βρήκα με 94%. Αρκετή μπαταρία δεν έχασε; Κοιτα, αυτο εξαρταται κυριως απο τους κυκλους φορτισης που εχεις κανει στο κινητο και εξηγουμαι: Εαν ενα κινητο το χρησιμοποιεις μονο για κλησεις λες και ειναι Νοκια 3310, θα χρειαστει λιγοτερες φορτισεις σε ενα χρονο, απο καποιον που το εχει για να stream-αρει παιχνιδια στο twitch. Οσες περισσοτερες φορες η μπαταρια παει απο το 100% στο 0%, τοσο πιο πολλοι οι κυκλοι φορτισης θα γινουν, κατι που σε κανει να χανεις τοσο περισσοτερη μεγιστη χωρητικοτητα μπαταριας. Δηλαδη, μετα απο π.χ. 1000 φορτισεις, η μεγιστη χωρητικοτητα του κινητου θα ειναι π.χ. στο 80%, άρα ακομη και αν το φορτισεις ως το 100%, θα κατεβει γρηγορα στο 80% και απο εκει θα αρχισει να κατεβαινει κανονικα. Ειναι θεμα της τωρινης χημικης συστασης των μπαταριων. Εξαρταται ομως και απο το WiFi που το χες ανοικτο. Αν το χεις να συγχρονιζει συνεχεια, τρωει και αυτο μπαταρια. Αυτη ειναι μια ρυθμιση που αλλαζει κανεις και δεν ειναι συνηθως στις προεπιλεγμενες ενος κινητου. Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 (edited) Κοιτα, αυτο εξαρταται κυριως απο τους κυκλους φορτισης που εχεις κανει στο κινητο και εξηγουμαι: Εαν ενα κινητο το χρησιμοποιεις μονο για κλησεις λες και ειναι Νοκια 3310, θα χρειαστει λιγοτερες φορτισεις σε ενα χρονο, απο καποιον που το εχει για να stream-αρει παιχνιδια στο twitch. Οσες περισσοτερες φορες η μπαταρια παει απο το 100% στο 0%, τοσο πιο πολλοι οι κυκλοι φορτισης θα γινουν, κατι που σε κανει να χανεις τοσο περισσοτερη μεγιστη χωρητικοτητα μπαταριας. Δηλαδη, μετα απο π.χ. 1000 φορτισεις, η μεγιστη χωρητικοτητα του κινητου θα ειναι π.χ. στο 80%, άρα ακομη και αν το φορτισεις ως το 100%, θα κατεβει γρηγορα στο 80% και απο εκει θα αρχισει να κατεβαινει κανονικα. Ειναι θεμα της τωρινης χημικης συστασης των μπαταριων. Εξαρταται ομως και απο το WiFi που το χες ανοικτο. Αν το χεις να συγχρονιζει συνεχεια, τρωει και αυτο μπαταρια. Αυτη ειναι μια ρυθμιση που αλλαζει κανεις και δεν ειναι συνηθως στις προεπιλεγμενες ενος κινητου. Απλά θυμάμαι σε όσα τηλέφωνα είχα το πολύ 3% έπεφτε το βράδυ. Πάντα με την ίδια χρήση όλα γι' αυτό μου έκανε εντύπωση. Edited December 8, 2019 by kosvou Λάθος γράμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Απλά θυμάμαι σε όσα τηλέφωνα είχα το πολύ 3% έπεφτε το βράδυ. Πάντα με την ίδια χρήση όλα γι' αυτό μου έκανε εντύπωση. Απο την πρωτη μερα που τα χρησιμοποιουσες μεχρι και 2 χρονια μετα; Δυσκολο.... Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Ε όχι και 2 χρόνια. 1 χρόνο περίπου έχω το pocophone. Αλλά το OnePlus που είχα πριν από αυτό για 1,5 χρόνο περίπου, 2 με 3% το πολύ έχανε. Στο Samsung που είχα ακόμη πιο παλιά δεν το θυμάμαι ακριβώς, αλλά τόσο πολύ δε νομίζω να έχανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Ε όχι και 2 χρόνια. 1 χρόνο περίπου έχω το pocophone. Αλλά το OnePlus που είχα πριν από αυτό για 1,5 χρόνο περίπου, 2 με 3% το πολύ έχανε. Στο Samsung που είχα ακόμη πιο παλιά δεν το θυμάμαι ακριβώς, αλλά τόσο πολύ δε νομίζω να έχανε. Εννοουσα οτι : "ακομη και αν ειχες ενα κινητο 2 χρονια, μονο 2 τοις εκατο εχανε;" αλλά μου απαντησες ;ρ Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wardenangel Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Συνεχίζεται το πρόβλημα να μην στέλνει τα μυνήματα σωστά με vodafone. Δεν ξέρω τι φταίει πάντως είναι εκνευριστικο. Μέχρι να πουλήσω το κινητό σκέφτομαι. Στη γιορτή μου και δεν μπορούσα να απαντήσω σε ευχές με sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 (edited) ]Χωρις να θελω να παρεξηγηθω με κανεναν αλλά ρε παιδια σοβαρα εν ετει 2019 παμε για 2020 και ακομα με smarthpone χρησιμοποιειται sms? Οταν υπαρχουν messenger viber what's app και πολλες αλλες παραπλησιες εφαρμογες? Τεσπα αυτο εμενα που με καιει ειναι τι εγινε με android 10 και με ενημερωσεις γενικά το παρατησαν? Μηπως να αρχισουμε να ασχολουμαστε μονο με custom rom που συνεχιζουν να υποστηριζονται? Γιατι μπορει να "παλιωσε" ως κινητο αλλά παραμενει δυνατό και εγω σκοπευω να συνεχισω με αυτο τουλαχιστον 2 αν οχι περισσοτερα χρόνια . Edited December 11, 2019 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Γιατί να το παρατήσουν; Θα έρθει και η 10. Όλα στην ώρα τους. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 ]Χωρις να θελω να παρεξηγηθω με κανεναν αλλά ρε παιδια σοβαρα εν ετει 2019 παμε για 2020 και ακομα με smarthpone χρησιμοποιειται sms? Οταν υπαρχουν messenger viber what's app και πολλες αλλες παραπλησιες εφαρμογες? Τεσπα αυτο εμενα που με καιει ειναι τι εγινε με android 10 και με ενημερωσεις γενικά το παρατησαν? Μηπως να αρχισουμε να ασχολουμαστε μονο με custom rom που συνεχιζουν να υποστηριζονται? Γιατι μπορει να "παλιωσε" ως κινητο αλλά παραμενει δυνατό και εγω σκοπευω να συνεχισω με αυτο τουλαχιστον 2 αν οχι περισσοτερα χρόνια . Φιλε μου δεν ξερω εσυ ποσο εισαι αλλά οι γηραιοτεροι, ναι, χρησιμοποιουν sms... Και εγω που ειμαι 21 τα χρησιμοποιω ενιοτε... Βολευουν. Οσον αφορα την υποστηριξη του κινητου, τωρα ολη η Χιαομι ασχολειται να βγαλει το μιυι 11 για ολα τα κινητα που το παιρνουν μετα το ποκο, οποτε θα περιμενεις αρκετα, για να δεις αντροιντ 10... Μη σ πω οτι και οι κανονικες ενημερωσεις θα αργησουν. Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 ]Χωρις να θελω να παρεξηγηθω με κανεναν αλλά ρε παιδια σοβαρα εν ετει 2019 παμε για 2020 και ακομα με smarthpone χρησιμοποιειται sms? Οταν υπαρχουν messenger viber what's app και πολλες αλλες παραπλησιες εφαρμογες? Τεσπα αυτο εμενα που με καιει ειναι τι εγινε με android 10 και με ενημερωσεις γενικά το παρατησαν? Μηπως να αρχισουμε να ασχολουμαστε μονο με custom rom που συνεχιζουν να υποστηριζονται? Γιατι μπορει να "παλιωσε" ως κινητο αλλά παραμενει δυνατό και εγω σκοπευω να συνεχισω με αυτο τουλαχιστον 2 αν οχι περισσοτερα χρόνια . βρε φιλαρακι, ποιο παρατησαν; μολις πηρες καινουριο miui, ξανασκεψου το λιγο. Κ εγω εχω σκοπο να το κρατησω χρονια, αλλα σε παλιοτερο κινητο μου δεν ειχα ξαναδει τοση υποστηριξη. Ειναι το μονο κινητο που ακομα δεν εχω κανει ουτε ροοτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wardenangel Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 (edited) ]Χωρις να θελω να παρεξηγηθω με κανεναν αλλά ρε παιδια σοβαρα εν ετει 2019 παμε για 2020 και ακομα με smarthpone χρησιμοποιειται sms? Οταν υπαρχουν messenger viber what's app και πολλες αλλες παραπλησιες εφαρμογες? Τεσπα αυτο εμενα που με καιει ειναι τι εγινε με android 10 και με ενημερωσεις γενικά το παρατησαν? Μηπως να αρχισουμε να ασχολουμαστε μονο με custom rom που συνεχιζουν να υποστηριζονται? Γιατι μπορει να "παλιωσε" ως κινητο αλλά παραμενει δυνατό και εγω σκοπευω να συνεχισω με αυτο τουλαχιστον 2 αν οχι περισσοτερα χρόνια . Δεν χρησιμοποιώ για επικοινωνία όχι αλλά σου είπα ένα παράδειγμα που μου στείλανε στη γιορτή μου . Επίσης γονείς και ηλικιωμένοι δεν έχουν όλοι viber , facebook και χρησιμοποιούν sms . Τέλος τα έτοιμα μηνύματα που στέλνεις όταν κάνεις απόρριψη κλήσης αν είσαι σε συνάντηση κ.τ.λ. Να μην έχω την δυνατότητα να στείλω; Edited December 11, 2019 by wardenangel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Δεν χρησιμοποιώ για επικοινωνία όχι αλλά σου είπα ένα παράδειγμα που μου στείλανε στη γιορτή μου . Επίσης γονείς και ηλικιωμένοι δεν έχουν όλοι viber , facebook και χρησιμοποιούν sms . Τέλος τα έτοιμα μηνύματα που στέλνεις όταν κάνεις απόρριψη κλήσης αν είσαι σε συνάντηση κ.τ.λ. Να μην έχω την δυνατότητα να στείλω;Το έχουμε ξαναπεί δεν φταίει το τηλέφωνο με cosmote και wind δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα μηνύματα. Απευθύνσου στη Vodafone. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βρε φιλαρακι, ποιο παρατησαν; μολις πηρες καινουριο miui, ξανασκεψου το λιγο. Κ εγω εχω σκοπο να το κρατησω χρονια, αλλα σε παλιοτερο κινητο μου δεν ειχα ξαναδει τοση υποστηριξη. Ειναι το μονο κινητο που ακομα δεν εχω κανει ουτε ροοτ...Έτσι ακριβώς Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Συνεχίζεται το πρόβλημα να μην στέλνει τα μυνήματα σωστά με vodafone. Δεν ξέρω τι φταίει πάντως είναι εκνευριστικο. Μέχρι να πουλήσω το κινητό σκέφτομαι. Στη γιορτή μου και δεν μπορούσα να απαντήσω σε ευχές με sms.Για δοκίμασε και αυτό : Μπες στις ρυθμίσεις του sms messaging και απενεργοποίησε προσωρινά το use gsm alphabet. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Για δοκίμασε και αυτό : Μπες στις ρυθμίσεις του sms messaging και απενεργοποίησε προσωρινά το use gsm alphabet. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε μενα φαινεται να το διορθωσε! Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Να ρωτησω και εγω κάτι: Γνωρίζετε αν υφισταται ακόμα το προβλημα battery drain με τα router που δίνει η cosmote; Ξέρω ότι το poco ήταν στα επηρρεαζόμενα κινητά απλά δεν γνωρίζω αν έχει λυθεί με νεώτερο firmware το θέμα αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Να ρωτησω και εγω κάτι: Γνωρίζετε αν υφισταται ακόμα το προβλημα battery drain με τα router που δίνει η cosmote; Ξέρω ότι το poco ήταν στα επηρρεαζόμενα κινητά απλά δεν γνωρίζω αν έχει λυθεί με νεώτερο firmware το θέμα αυτό! Από όσο γνωρίζω το πρόβλημα λύθηκε από την COSMOTE με firmware update στα router. Αν υπάρχει κάποιος για επιβεβαίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Σε μενα φαινεται να το διορθωσε! Τελικά παραμένει το πρόβλημα. Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος το εξης θεμα με το WiFi: το ανοιγω, βρισκεται το κινητο σε σημειο με γνωστο WiFi, αλλά αν δεν ανοιξω τη σελιδα/ρυθμιση που δειχνει τα WiFi, δεν βρισκει τιποτα και δεν συνδεεται αυτοματα... Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος το εξης θεμα με το WiFi: το ανοιγω, βρισκεται το κινητο σε σημειο με γνωστο WiFi, αλλά αν δεν ανοιξω τη σελιδα/ρυθμιση που δειχνει τα WiFi, δεν βρισκει τιποτα και δεν συνδεεται αυτοματα... Το κάνει και σε μένα! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος το εξης θεμα με το WiFi: το ανοιγω, βρισκεται το κινητο σε σημειο με γνωστο WiFi, αλλά αν δεν ανοιξω τη σελιδα/ρυθμιση που δειχνει τα WiFi, δεν βρισκει τιποτα και δεν συνδεεται αυτοματα... Και σε εμένα κάποιες φορές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavros_skylos Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος το εξης θεμα με το WiFi: το ανοιγω, βρισκεται το κινητο σε σημειο με γνωστο WiFi, αλλά αν δεν ανοιξω τη σελιδα/ρυθμιση που δειχνει τα WiFi, δεν βρισκει τιποτα και δεν συνδεεται αυτοματα... Κ που νομιζα οτι μονο εγω ημουν ο γκαντεμης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Το ίδιο παθαίνω και εγώ. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Κι εγώ σποραδικά και τυχαία. Επίσης και σε άλλες συσκευές ζιαομι του περιβάλλοντος μου όπως redmi 7, redmi note 7 κτλ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts