Tr3LaRaS Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 εχω τπ 64αρι και εχω εναν που με ψηνει να ανταλλαξομε με mi 8 αξιζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Ειναι ωραιο το armored;;; Το σκεφτομαι κι εγω. Οι θηκες μπαινουν κανονικα;;; Οι θήκες κουμπώνουν ωραιοτατα. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος, αλλά δεν χρησιμοποιώ θηκη. Εμπιστεύομαι την αντοχή του ανθρακονημα τος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 εχω τπ 64αρι και εχω εναν που με ψηνει να ανταλλαξομε με mi 8 αξιζει ? εγώ έκανα αυτήν την τραμπα χτες. Με το 128 mi 8 ..Νομίζω ειδικά για την κάμερα κ την amoled αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_pocof1 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Πάτα πάνω στν εικόνα 10, δέκα φορές συνεχομενα να σου ανοίξει η επιλογή. Κάντε λίγο υπομονή, στο επίσημο λένε ότι από χθες αργά βράδυ ξεκίνησε να διανέμεται η stable σιγά σιγά. Και εγώ έτσι διάβασα..Ελπίζω σήμερα-αύριο να την έχουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 εχω τπ 64αρι και εχω εναν που με ψηνει να ανταλλαξομε με mi 8 αξιζει ? NAI !!! με τα χιλια!! !!! :D Και έχει και καταπληκτικό θέμα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=467878 !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_pocof1 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Έχω ενα θέμα γενικά με το κινητό.Καποιες φορές που ανοίγω το wifi του κινητού για να συνδεθώ,δεν συνδέεται στο internet,πρεπει να κλεισω το wifi και να το ξανα ενεργοποιήσω ή να πατήσω παρατεταμένα στο εικονίδιο και οταν με πηγαίνει στα διαθέσιμα δίκτυα τότε μονο συνδέεται. Αυτό μου το κάνει σε οποιοδήποτε δικτυο wifi ειναι διαθέσιμο. Δηλαδή 3/5 φορές πρέπει να ανοιγωκλείσω το wifi για να συνδεθεί. Ειμαι με stable 10.2.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 εγώ έκανα αυτήν την τραμπα χτες. Με το 128 mi 8 ..Νομίζω ειδικά για την κάμερα κ την amoled αξίζει Δεν θυσιάζω για καμία amoled την αυτονομία του ποκο. Κάμερα με gcam μια χαρά άψογη είναι. Μην τρελαθουμε κιόλας. :) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Δεν θυσιάζω για καμία amoled την αυτονομία του ποκο. Κάμερα με gcam μια χαρά άψογη είναι. Μην τρελαθουμε κιόλας. :) γούστα είν' αυτά φίλος . Εγώ να πω την αμαρτία μου το ψιλοβαρεθηκα και γι'αυτό πήγα στο mi 8 .Και ναι έχει διαφορά αρκετή η κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Σίγουρα γούστα είναι. Αλλά εγώ το μι8 το θεωρώ σχεδιαστικά εξίσου βαρετό με το ποκο. Να μου λεγες για κάνα mi mix να πω οκ. (Κάτοχος ενός προσωπικά). Για την κάμερα τι να πω. Εγώ ήμουν και είμαι ικανοποιημένος σε αυτό τον τομέα. Εάν είναι παραπάνω το μι8 χαλάλι του. :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Σίγουρα γούστα είναι. Αλλά εγώ το μι8 το θεωρώ σχεδιαστικά εξίσου βαρετό με το ποκο. Να μου λεγες για κάνα mi mix να πω οκ. (Κάτοχος ενός προσωπικά). Για την κάμερα τι να πω. Εγώ ήμουν και είμαι ικανοποιημένος σε αυτό τον τομέα. Εάν είναι παραπάνω το μι8 χαλάλι του. :lol: Εντάξει έχουν διαφορες εμφανισιακά κ στην πλάτη κ στην οθόνη κ γενικά είναι αρκετά πιο premium σε σχέση με το poco. Απλά τo poco έχει σούπερ αυτονομία και η πλάτη κ να σπάσει δεν σε νοιάζει . Είναι ο ορισμός του vfm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 γούστα είν' αυτά φίλος . Εγώ να πω την αμαρτία μου το ψιλοβαρεθηκα και γι'αυτό πήγα στο mi 8 .Και ναι έχει διαφορά αρκετή η κάμεραποιο εχει καλυτερη καμερα ?απο μπαταρια ομως το ποκο ειναι ποιο πανω σωστα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 σμερα θα βγει ενημερωση σε dev ?ξερουμε τπτ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 σμερα θα βγει ενημερωση σε dev ?ξερουμε τπτ ?Αναμονή.... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Αναμονή.... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Κανονικά σήμερα δε θα τη βγάζανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 μου εμφανισε κιτρινη κυλιδα στα δεξια της οθονης και το στελνω στο service εψαξα και βρηκα οτι και αλλοι εχουν παρομιο προβλημα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Η ενημέρωση καιρού γιατί δεν μου κάνει update την περιοχή που είμαι αυτή την στιγμή αλλά έχει παραμείνει στην περιοχή που έχω βάλει εγώ,έχω δώσει φυσικά όλα τα δικαιώματα Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Ο EU την έβγαλε πάντως την φοράω ήδη την 94.11 πολύ πιο σπιρτοζικη μου φαίνεται και η μπαταρία λίγο καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Η ενημέρωση καιρού γιατί δεν μου κάνει update την περιοχή που είμαι αυτή την στιγμή αλλά έχει παραμείνει στην περιοχή που έχω βάλει εγώ,έχω δώσει φυσικά όλα τα δικαιώματα Βάλε ΗΠΑ στις ρυθμίσεις. Ευρώπη δεν αφήνει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Βάλε ΗΠΑ στις ρυθμίσεις. Ευρώπη δεν αφήνει.Και σε αυτό θέλει έτσι Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Δεν κατάλαβα....? Αν βάλεις ΗΠΑ σε ακολουθεί ο καιρός. Έτσι το έχω. Λέω ΗΠΑ για να μην βάλεις Ινδία και σε φορτώσει με τσάμπα bloatware. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Ο EU την έβγαλε πάντως την φοράω ήδη την 94.11 πολύ πιο σπιρτοζικη μου φαίνεται και η μπαταρία λίγο καλύτερη.ξέρουμε τι αλλαγές έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Δεν κατάλαβα....? Αν βάλεις ΗΠΑ σε ακολουθεί ο καιρός. Έτσι το έχω. Λέω ΗΠΑ για να μην βάλεις Ινδία και σε φορτώσει με τσάμπα bloatware.ναι το έκανα όπως είπες και όλα κομπλέ σε ακολουθεί ο καιρός εκεί που είσαι,άσχημο να μην δουλεύει πάντως σε Ευρώπη έτσι Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Δεν θυσιάζω για καμία amoled την αυτονομία του ποκο. Κάμερα με gcam μια χαρά άψογη είναι. Μην τρελαθουμε κιόλας. :)+1000 Αν εξαιρέσεις την εξωτερική εμφάνιση, δε νομίζω ότι έχει πολλά να ζηλέψει το poco. Δύο mi 8 πέρασαν από τα χέρια μου και τελικά τα έδωσα. Σε ότι αφορά την κάμερα, δεν είδα κάτι το φοβερό κάνοντας τη μεταβαση απο poco σε mi 8. Το ίδιο καλές μου φάνηκαν και οι δύο. Η amoled καλή δε λέω, αλλά δεν είναι ο λόγος που θα σε κάνει να πας στο mi 8. Βέβαια όπως ειπώθηκε και νωρίτερα, γούστα είναι αυτά. Την αυτονομία πάντως του poco, θα πρέπει να υπάρχει ουσιαστικός λόγος για να τη θυσιάσω. Για μια amoled και μια, ας πούμε, πιο premium εμφάνιση, δε θα το έκανα. Ή για να είμαι πιο ακριβής, το έκανα αλλά ξαναγύρισα στο poco. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Στη stable έχει πχ με το face unlock οταν το κοιτάς να μη ξεκλειδώνει τέλειως το κιν αλλά να μένει στη lockscreen. Στη dev τα έχει αυτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Πρώτα έρχονται στην Dev αυτά τα χαρακτηριστικά και μετά στην stable. Εσύ Dev δεν έχεις τώρα? Δοκίμασε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts