bruno1977 Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Αύριο κανονικά η dev. Μέχρι στιγμής κανένα θέμα σοβαρό Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Το θέμα με την μπαταρία λυθηκε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Nilkin έχω εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος!!!κραταει δαχτυλιες ? ειμαι αναμεσα σε αυτην https://thikishop.gr/thikes-kinitwn/tempered-glass-xiaomi-pocophone-f1-nillkin-20639/ και σε αυτην https://microcenter.gr/prastasia-ouonhs/tempered-glass-anti-spy-xiaomi-pocophone-f1-37286 απλα δε θελω να αφηνει δακτυλιες.απο την αλλη φοβαμαι οτι με την δευτερη θα χασω το χρωμα της οθονης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Αν είναι να βάλεις nillkin, βάλε την amazing h+ pro που είναι καλύτερη και πιο λεπτή. Αυτή βλέπω ότι είναι 0,33mm. Παχουλουτσικη. Αλλιώς x-one ultimate. Γενικά προτίμησε tempered που δεν ξεπερνάνε τα 0,2mm. Στάλθηκε από το Mi Mix 2s Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 (edited) Αν είναι να βάλεις nillkin, βάλε την amazing h+ pro που είναι καλύτερη και πιο λεπτή. Αυτή βλέπω ότι είναι 0,33mm. Παχουλουτσικη. Αλλιώς x-one ultimate. Γενικά προτίμησε tempered που δεν ξεπερνάνε τα 0,2mm. Στάλθηκε από το Mi Mix 2sγιατι αυτο ? αυτη που μου λες δε τη βρισκω εχεις λινκ ? η x one αφηνει κενο γυρω γυρω δε καλυπτει ολη την οθονη αν θυμαμαι καλα Edited February 15, 2019 by Tr3LaRaS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Το αντίθετο θα έλεγα. X-one και 3ΜΚ πιάνουν απ' άκρη σ' άκρη κι έχουν τέλεια εφαρμογή. Απλά αφήνουν λίγες δαχτυλίες παραπάνω. Όρίστε και το link της h+ pro. https://www.ebay.com/itm/Nillkin-Amazing-H-PRO-0-2mm-tempered-glass-protector-Xiaomi-PocoPhone-F1/173686105995?hash=item28707fa78b:g:fNMAAOSwqnlcD6HP:rk:1:pf:0 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Ε τότε στο μαγαζί που πήρα, για x one δε θέλουν να πουλήσουν γιατί μου είπαν ότι αφήνει γύρω γύρω κενό. Τελικά τι τζαμακι που είχα βάλει ποιο πάνω 0,2 είναι και όχι 0,33 που γράφουν έτσι μου είπαν απλά το έχουν γράψει λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Δεν έχει σήμερα αναβάθμιση. Λογικά πάντα την Τρίτη. Αυτή είναι η σημερινή ενημέρωση Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Επειδή είδα, ότι ο φορτιστής του poco είναι Quick charger αν το φορτίσω με άλλο φορτιστή παθαίνει τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Επειδή είδα, ότι ο φορτιστής του poco είναι Quick charger αν το φορτίσω με άλλο φορτιστή παθαίνει τπτ?Όχι φίλε μου. Το δικό μου mi8 το φορτίζω κάθε βράδυ με 0.5 amper φορτιστή. The power of Mi8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Δεν έχει σήμερα αναβάθμιση. Λογικά πάντα την Τρίτη. Αυτή είναι η σημερινή ενημέρωση Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Δεν μας τα λέει καλά ..η Xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 https://t.me/PocoPhoneGlobalUpdates/2824 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Due to alarm clock issue, the closed beta version of update 9.2.15 will be released next Monday, and public Beta update next Tuesday. Please pay attention to this announcement. @XiaoMiuiglobal Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Κάτοχος απο σήμερα και γω του poco και θέλω να ρωτήσω Πώς βάζουμε g cam απο που τη κατεβάζουμε και ποια έκδοση βαζουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Με προηγούμενη ROM, το τηλέφωνο όταν ήταν απενεργοποιημένο, εκκινούσε κανονικά λίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι και το ξυπνητήρι χτυπούσε κανονικά. Με την Stable 10.2.2.0 δεν το κάνει πλέον. Είναι κάποια ρυθμιση που έχω αλλάξει ή χρειάζεται να αλλάξω ή είναι bug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Καινούριος στο Ποκο, μου ανεφεραν κάποιο θέμα με τον proximity sensor,εαν μιλας στο κινητό, αναβοσβηνει την οθόνη με αποτέλεσμα να πατιούνται κουμπιά (hold,record κτλ) αυτής. Ξέρουμε αν όντως συμβαίνει και αν ναι, πως το ξεπερνάμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Κάτοχος απο σήμερα και γω του poco και θέλω να ρωτήσω Πώς βάζουμε g cam απο που τη κατεβάζουμε και ποια έκδοση βαζουμεΚατεβάστε αυτό και κάνε εγκατάσταση. https://f.celsoazevedo.com/file/gcamera/MGC_6.1.021_F1_V1.7.apk Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Πως κρύβουμε το notch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Καλημέρα. Μόλις το αγόρασα από drele σε μπλε χρώμα. Κουκλί. Άργησα να το πάρω. :) Ήρθε με αυτήν την rom. Και ζητάει αναβάθμιση σε αυτήν. Προχωράω άφοβα ; Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Καλημέρα. Μόλις το αγόρασα από drele σε μπλε χρώμα. Κουκλί. Άργησα να το πάρω. :) Ήρθε με αυτήν την rom. Και ζητάει αναβάθμιση σε αυτήν. Προχωράω άφοβα ; Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝα προχωρήσεις και θα σου βγάλει άλλες 2 3... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 απο χθες που το εχω παρει και γω μου βγαζει πανω απο εικονιδια αριθμο ενα ομως οταν πατησω και μπω δεν εχει τπτ και οταν ξαναβγω συνεχιζει να το δειχνει και πρεπει να κανω επανεκινηση για να φυγει τι γινετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_pocof1 Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Θα βγει καποια ενημερωση αυτες τις μερες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Τρίτη μεριά από ότι ανέφεραν. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Αναβάθμιση μέχρι την 10.2.2 και όλα καλά. Αλλά να μην 300ριζει είναι θέμα .... :p Έγινε και η πρώτη φόρτιση χωρίς να ζεσταθεί ιδιαίτερα. Κρύο βέβαια σήμερα. Είχα να πιάσω xiaomi - miui από το mi 4s οποτε μια στέρηση την είχα. Σχόλια ερωτήσεις στην πορεία. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 απο χθες που το εχω παρει και γω μου βγαζει πανω απο εικονιδια αριθμο ενα ομως οταν πατησω και μπω δεν εχει τπτ και οταν ξαναβγω συνεχιζει να το δειχνει και πρεπει να κανω επανεκινηση για να φυγει τι γινετε ? πατας συνεχόμενα πάνω στο εικονίδιο που δείχνει ότι υπάρχει ειδοποίηση και θα σου εμφανίσει σε φούσκα την ειδοποίηση (και πιθανόν άλλη μια με τα widgets της εφαρμογής). Κανείς swipe δεξιά ή αριστερά την ειδοποίηση στην φούσκα και μετά δεν θα σου εμφανίζει ότι υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisTsil Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 (edited) Κατεβάστε αυτό και κάνε εγκατάσταση. https://f.celsoazevedo.com/file/gcamera/MGC_6.1.021_F1_V1.7.apk Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλησπέρα έκανα εγκατάσταση την. g cam από εδώ και μου βγάζει μήνυμα HDR not work enable hardware Zsl HDR.τι πρέπει να κάνω; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 16, 2019 by GiannisTsil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts