kostast1 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Βγάζει πολύ γρήγορα αντικαταστάτες χωρίς ουσιαστική διαφορά. Εγώ θα κοιτάξω από F3 και μετά και εάν. Λολ Θα εχει διαφορες στην ποιοτητα κατασκευης,στις καμερες και φυσικα στις επιδοσεις. Τα παραπανω απο 1ες πληροφοριες που τρεχουν. Τωρα εαν αξιζει η μεταβαση κατ εμε θα κριθη στο τελικο κοστος της συσκευης. Αλλα για 1+ το βλεπω το σεναριο να παιζει....:) Τεσπα κουβεντα να γινεται. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Βγάζει πολύ γρήγορα αντικαταστάτες χωρίς ουσιαστική διαφορά. Εγώ θα κοιτάξω από F3 και μετά και εάν. Λολ Κάτι σαν τα oneplus ας πούμε.. Ας βγει το 2 κ βλέπουμε αν συμφέρει η μετάβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Κάτι σαν τα oneplus ας πούμε.. Ας βγει το 2 κ βλέπουμε αν συμφέρει η μετάβαση. Αν είναι φτηνό τα δικά μας σαν μεταχειρισμένα θα πάνε άπατα, οπότε το κόστος αντικατάστασης θα είναι μεγάλο. Αν είναι ακριβό τα δικά μας θα κρατήσουν τιμή αλλά και πάλι το κόστος αντικατάστασης θα είναι μεγάλο. Τώρα στα υπόλοιπα...μην βάλει τίποτα βλακείες γυαλί ή κεραμικό στην κατασκευή γιατί σπάνε εύκολα. Μια χαρά είναι το πολυκαρβονικό μπορεί να βάλει nfc, υπέρυθρες, 4G+ και να κρατήσει το κόστος σε λογικά επίπεδα. Αν βάλει και καμια amoled θα ανέβει αρκετά... Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Ρε παιδια πραγματικα δεν σας καταλαβαινω,εχουμε ενα πολυ δυνατο κινητο το οποιο συνεχεια το υποστηριζει η xiaomi με εξωπραγματικη μπαταρια και εσεις κοιτατε και συζητατε οταν θα βγει το F2 και ποσο θα κανει και ποσο θα πιανει το δικο μας ........και μπλα μπλα:(:(:(:(Χαρειτε ρε παιδες το κινητο μας που θα το υποστηριζει αρκετα η xiaomi και θα το κανει best best value for money:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Κάτι σαν τα oneplus ας πούμε.. Ας βγει το 2 κ βλέπουμε αν συμφέρει η μετάβαση.Κάπως έτσι. Άλλωστε αυτός υποτίθεται, σύμφωνα με το άρθρο, ότι είναι και ο λόγος δημιουργίας της pocophone. Απάντηση στο αντίπαλο δέος που ακούει στο όνομα 1+. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Ρε παιδια πραγματικα δεν σας καταλαβαινω,εχουμε ενα πολυ δυνατο κινητο το οποιο συνεχεια το υποστηριζει η xiaomi με εξωπραγματικη μπαταρια και εσεις κοιτατε και συζητατε οταν θα βγει το F2 και ποσο θα κανει και ποσο θα πιανει το δικο μας ........και μπλα μπλα:(:(:(:(Χαρειτε ρε παιδες το κινητο μας που θα το υποστηριζει αρκετα η xiaomi και θα το κανει best best value for money:happy: Ειπαμε κουβεντα να γινεται...μην αρχισουμε παλι με τις εγγυησεις....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Ελπίζω το F2 να είναι συνέχεια του F1, δηλαδή φτιαγμένο από οικονομικά αλλά καλά υλικά, χωρίς glamourιες και λοιπά "να-είχαμε-να-λέγαμε" features. Το μόνο που θα ήθελα από το F2 είναι να μην έχει notch και να έχει nfc, και να μην αρχίσει να "κόβει" από χρήσιμα features όπως FM radio, SD card, 3.5mm jack, μεγάλη μπαταρία... και στην ίδια τιμή. Ας έχει και τον SD845 πάλι.... δεν με χαλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Ελπίζω το F2 να είναι συνέχεια του F1, δηλαδή φτιαγμένο από οικονομικά αλλά καλά υλικά, χωρίς glamourιες και λοιπά "να-είχαμε-να-λέγαμε" features. Το μόνο που θα ήθελα από το F2 είναι να μην έχει notch και να έχει nfc, και να μην αρχίσει να "κόβει" από χρήσιμα features όπως FM radio, SD card, 3.5mm jack, μεγάλη μπαταρία... και στην ίδια τιμή. Ας έχει και τον SD845 πάλι.... δεν με χαλάει. Αν βάλουν τον 845 πάλι τότε δεν θα έχει νόημα ύπαρξης. Δεν θα θεωρείται αναβάθμιση μόνο με μια amoled πάνω. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Δεν την καταλαβαίνω τη xiaomi με την έκδοση νέων συσκευών κάθε εξάμηνο. Να πω ότι έβαζε κάτι πραγματικά καινούργιο. Τα ίδια ανακυκλώνει. Το να κάνει το F2 ανταγωνιστή των ψωνισμενων κινητών είναι ανώφελο. Το F1 είναι τούμπανο και πραγματικά χαρά να το έχεις σε τέτοια τιμή. Το χρησιμοποιώ μαζί με XS Max και τα χαίρομαι αμφότερα για τις δυνατότητες τους. Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 να μην έχει notch και να έχει nfc.Κυρίως το δεύτερο αν ενσωματώσουν θα είναι σούπερ. Είναι ο λόγος που δεν έχω πάρει την συσκευή. Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Κυρίως το δεύτερο αν ενσωματώσουν θα είναι σούπερ. Είναι ο λόγος που δεν έχω πάρει την συσκευή. Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγω με το νοτσ δεν την παλευω(εχω και ενα mi mix2s και ενα note9 τωρα οποτε καταλαβες....).....να το βγαλουν.......εχθες.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Κυρίως το δεύτερο αν ενσωματώσουν θα είναι σούπερ. Είναι ο λόγος που δεν έχω πάρει την συσκευή. Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το nfc που σε χρησιμεύει; Σε άλλα τηλέφωνα που το είχα ποτέ δεν το χρειάστηκα. Από περιέργεια ρωτάω μη με παρεξηγήσεις. :p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Το nfc που σε χρησιμεύει; Σε άλλα τηλέφωνα που το είχα ποτέ δεν το χρειάστηκα. Από περιέργεια ρωτάω μη με παρεξηγήσεις. :p:p:p https://el.wikipedia.org/wiki/NFC Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 https://el.wikipedia.org/wiki/NFC Ξέρω τι είναι απλά τι χρήση το κάνει κάποιος αυτό ήθελα να μάθω. Παραδειγμα κάποιος το χρησιμοποιεί για ανέπαφες συναλλαγές τράπεζας. Κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Ειπαμε κουβεντα να γινεται...μην αρχισουμε παλι με τις εγγυησεις....:)Που είδες σε αυτά που γράφω για εγγυήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Ξέρω τι είναι απλά τι χρήση το κάνει κάποιος αυτό ήθελα να μάθω. Παραδειγμα κάποιος το χρησιμοποιεί για ανέπαφες συναλλαγές τράπεζας. Κάτι άλλο;Ανέπαφες συναλλαγές είναι μεγάλη ευκολία. Την κάρτα την έχει η γυναίκα μου για τα ψώνια. Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Κυρίως το δεύτερο αν ενσωματώσουν θα είναι σούπερ. Είναι ο λόγος που δεν έχω πάρει την συσκευή. Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜένιο που χρησιμοποιείς το nfc; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Αυτή η μπαταρία... Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Μην εξαντλείτε τόσο την μπαταρία. Φθείρεται πολύ γρήγορα όταν την πάτε κάτω από 20%. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Που είδες σε αυτά που γράφω για εγγυήσεις;[/quote Γενικό τό σχόλια φίλε μου,απλά η παράθεση έγινε στο σχόλιο σου. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 δεν μπορω να κααλαβω γιατι για καποιους ειναι τοσο σημαντικο το nfc... εμενα προσωπικα ουτε που με ενοιαξε αν το εχει ή οχι οταν το αγορασα! με αυτο το συστηματακι δεν ειναι πιο επικίνδυνο να σε χακρουν και να σου αδειάσουν την τράπεζα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 απο οτι καταλαβα το notch δεν παλευεται ετσι ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 δεν μπορω να κααλαβω γιατι για καποιους ειναι τοσο σημαντικο το nfc... εμενα προσωπικα ουτε που με ενοιαξε αν το εχει ή οχι οταν το αγορασα! με αυτο το συστηματακι δεν ειναι πιο επικίνδυνο να σε χακρουν και να σου αδειάσουν την τράπεζα? Εννοείται. Ακόμα και τις νέες κάρτες πρεπει να τις έχεις μέσα σε ειδικό φάκελο για να μην στις διαβάσει κανείς από δίπλα. Ποσό μάλλον στο κινητό. Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 απο οτι καταλαβα το notch δεν παλευεται ετσι ; Ναι είναι μεγάλο.Βεβαια όλα θέμα συνήθειας είναι....αλλά καλό είναι πριν προβείτε σε αγορά να το τσεκαρετε. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 απο οτι καταλαβα το notch δεν παλευεται ετσι ; Εξαρτάται αν το έχεις συνηθίσει ή όχι. Το είχα στο Χ και τώρα δεν με χαλάει καθόλου. Όπως και τα gestures. Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts