ParallelUniverse Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Μισο γιατι μπερδεύτηκα, ειμαι και ασχετος... Το notch ειναι στην πανω μερια της οθονης? Εγω μετα την ενημέρωση μου χαθηκαν τα κουμπια : πισω, αρχική οθόνη και αυτο που κλεινεις τις εφαρμογές του παρασκήνιου... Ναι, το notch είναι στο πάνω μέρος. Είναι το μαύρο κομμάτι με τους αισθητήρες και τις κάμερες. Δεξιά και αριστερά του έχεις οθόνη με την ώρα, το σήμα της sim, το wifi, την ένδειξη μπαταρίας. Αν σου έχουν κρυφτεί τα κουμπιά πλοήγησης, μάλλον έχεις ενεργοποιήσει τα full screen gestures. Πήγαινε στις ρυθμίσεις->full screen display(στα ελληνικά μάλλον ρυθμίσεις πλήρους οθόνης) και βάλε ξανά buttons(κουμπιά) σαν επιλογή, όχι full screen gestures(χειρονομίες πλήρους οθόνης). Αν και θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις τις χειρονομίες και όχι τα κουμπάκια, βολεύουν πολύ οι χειρονομίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Για face unlock και θέματα νομίζω ότι μπορείς να επιλέξεις και Hong Kong, χωρίς να έχεις πρόβλημα στα sms. Αν επιλέξεις Ινδία, να ξέρεις ότι στα sms δεν αναγνωρίζει τον αποστολέα ακόμα κι αν τον έχεις στις επαφές σου. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 (edited) Αν πάρεις το LG V30 από Ντουμπάι δεν πρόκειται να σε καλύψει καμία LG Europe και κανένα kaisershop. Συσκευές από άλλη ήπειρο δεν καλύπτονται δωρεάν από ΚΑΝΕΝΑΝ. και - Μου φαίνεται ότι βγάζεις δικά σου συμπεράσματα.. Πίστευε ότι θες...Μου λές για ήπειρο ...κλπ για ευρώπη μάλλον το κατάλαβες ...εμείς ευρώπη ζούμε άσε τις άλλες ηπείρους... Το θέμα εδώ δεν είναι να κάνεις τον έξυπνο η να τον κάνω εγώ ...Η ουσία είναι να κατάλαβουμε το θέμα με την εγγύηση ...και η info quest έχει αυτό το πρόβλημα...ενώ οι αντιπροσωπείες οι κανονικές κανένα πρόβλημα δεν έχουν...Αν το μαγαζί δίνει δύο χρόνια το παίρνεις κανονικά και δεν σε νοιάζει αν το στείλει στην xiaomi της γερμανίας....Μην σου πω ότι καλύτερη δουλειά θα γίνει απο ότι στην info... Edited January 11, 2019 by morcheeba Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Σου τα εξήγησαν πιο πάνω αλλά εσύ τα αγνοείς. Κουρασαμε με τις εγγυήσεις. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Ναι, το notch είναι στο πάνω μέρος. Είναι το μαύρο κομμάτι με τους αισθητήρες και τις κάμερες. Δεξιά και αριστερά του έχεις οθόνη με την ώρα, το σήμα της sim, το wifi, την ένδειξη μπαταρίας. Οποτε δεν το καλυψαν με αυτο το update που ελεγαν, ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Οποτε δεν το καλυψαν με αυτο το update που ελεγαν, ετσι? Γιατί; Ήρθε κάτι; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Δεν έχει έρθει update στην dev. Προφανώς ο φίλος πάνω κάτι άλλο έβαλε κι έχει μπερδευτεί. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 οχι παιδια μπερδεύτηκα, γραψτε λάθος νομιζα οτι εχει σχεση με το launcher... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Τελικά δεν έχει update σήμερα; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 μέχρι στιγμής μόνο του launcher.. Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 μέχρι στιγμής μόνο του launcher.. Ούτε την προηγούμενη είχαμε.. Με την 8.12.27 έχουμε μείνει.. Παρεμπιπτόντως δουλεύει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Έχει update. ,, Τουλάχιστον εγώ μέσω eu τώρα το κατεβάζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Έχει update. ,, Τουλάχιστον εγώ μέσω eu τώρα το κατεβάζω.. Σε Dev λες??Γιατι μιλαμε για εβδομαδιαια dev... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Έχει update. ,, Τουλάχιστον εγώ μέσω eu τώρα το κατεβάζω.. Η xiaomi.eu μην ξεχνας βασιζεται στην china beta και οχι στην global! Οποτε αναμονη! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Ναι από xiaomi eu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Ο stable launcher έχει double tap και αριθμητικά notifications να το γυρίσουμε από beta ή ακόμα τίποτα; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Ο stable launcher έχει double tap και αριθμητικά notifications να το γυρίσουμε από beta ή ακόμα τίποτα; Ναι εχει κανονικα..Η εκδοση 2.6.3.7 που βγηκε προχθες 9/1 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Ο 2.6.3.7 stable έχει κανονικά αυτά που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Ωραία γυρνάμε σε stable launcher.:) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Ωραία γυρνάμε σε stable launcher.:)Βαστα λίγο ρεειιι..... Και η gcam;;; Η ενημέρωση του launcher για όσους την έκαναν, έχει κάτι διαφορετικό; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Διάβαζε τι γράφω ρεεε stable launcher όχι rom. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Kαπου πηρε το ματι μου και για dark mode στη σημερινη dev....Nομιζω στο mi8... Επιτέλους.. Έχουμε τυφλωθεί με τόσο λευκό... Επιτέλους προσέθεσαν και αριθμητικές ενδείξεις εντός κόκκινου κύκλου στις ειδοποιήσεις πάνω στα εικονίδια εφαρμογών, πέρα από τη σκέτη βούλα για ειδοποιήσεις. Πρέπει να είμαι ο μόνος που του αρέσουν οι μη αριθμητικές ειδοποιήσεις... Ένας λευκός ημιδιάφανος κύκλος να ενημερώνει ότι υπάρχουν ειδοποιήσεις.. Πιο καθαρό, διακριτικό το αισθητικό αποτέλεσμα.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Ο 2.6.3.7 stable έχει κανονικά αυτά που ζητάς.Εγώ που είχα βάλει beta, βλέπω ότι ο Poco launcher είναι στην έκδοση 2.6.3.7, τι έγινε πέρασε από μόνος του από πάνω ο stable; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Διάβαζε τι γράφω ρεεε stable launcher όχι rom.Χαριτολογώντας το είπα το ρεειιι αλλά για κάποιο λόγο από το κινητό δεν παίρνει φατσούλες. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Η xiaomi.eu μην ξεχνας βασιζεται στην china beta και οχι στην global! Οποτε αναμονη! :) στο poco δεν υπάρχει china beta. υπάρχει μία και είναι global beta, η οποία κυκλοφόρησε χθες στους close beta testers. Σήμερα δεν κυκλοφόρησε γιατί υπάρχουν θέματα. Παρόλο αυτά ο ευρωπαίος την βρήκε και την τροποποίησε και την έδωσε. Χωρίς να σημαίνει ότι έχει φτιάξει τα προβλήματα που βρήκε η xiaomi. Η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι υπάρχει πρόβλημα με την εφαρμογή των θεμάτων. Τα λέμε "ίσως" την Δευτέρα Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts