Jump to content

Poco F1

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πρόβλημα με την εγγύηση το δημιουργεί η info quest...Υπομονή μέχρι να έρθει η Xiaomi η ίδια στην ελλάδα...Καμμία αντιπροσωπεία δεν λέει το πήρες από αλλού πήγαινε το εκεί...Γι'αυτούς το ίδιο είναι...Η info quest.. υποστηρίζει όμως μόνο αυτούς που προμηθεύει....

Εχεις να μοιραστεις μαζι μας καποια πληροφορια οτι θα ερθει επισημα η xiaomi σαν επισημος αντιπροσωπος στην χωρα μας?

Και αυτο που γραφεις το κανουν ΟΛΕΣ οι εταιριες,εαν εσυ το πηρες το lg σου,πχ το ονομα,απο Κινα η απο καποιο σκρουτζομαγαζο που το εχει φερει παραεισαγωγη,και παθει κατι περιμένεις να σε καλυψη η lg?

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Παιδια να ρωτησω κατι γιατι στο google δεν μπορω να βγαλω ακρη.

Ξεκινησα τη συσκευη το πρωι για πρωτη φορα και αμεσως μου ηρθαν οι ενημερωσεις των εφαρμογων και το Miui 10 (τα οποια εκανα) ενω δεν ηρθε ακομα η Pie.

Πρεπει να κανω κατι για να ερθει η Pie?

*Tωρα εχω android 8.1.0 και miui global 10

Το πρόβλημα με την εγγύηση το δημιουργεί η info quest...Υπομονή μέχρι να έρθει η Xiaomi η ίδια στην ελλάδα...Καμμία αντιπροσωπεία δεν λέει το πήρες από αλλού πήγαινε το εκεί...Γι'αυτούς το ίδιο είναι...Η info quest.. υποστηρίζει όμως μόνο αυτούς που προμηθεύει....

Πριν 2 μήνες λοιπόν ειχα ενα s7 edge αγορα απο σκρουτζ κ οχι την ίδια την Samsung η το δίκτυο μεγάλων αλυσίδων.. Χρειάστηκε αλλαγη οθόνης κ μπαταρίας το πηγα στην smartek στο Χαϊδάρι που είναι το επίσημο service. Δεν με ρώτησαν ούτε απο που το πηρα ουτε γιατ6το πηρα απο ενα μαγαζακι μικρό στην ομόνοια.. Με την απόδειξη αγοράς μονο μου καλυψαν τα παντα χωρίς κουβέντα. Αυτά για τις εγγυήσεις.

Πριν 2 μήνες λοιπόν ειχα ενα s7 edge αγορα απο σκρουτζ κ οχι την ίδια την Samsung η το δίκτυο μεγάλων αλυσίδων.. Χρειάστηκε αλλαγη οθόνης κ μπαταρίας το πηγα στην smartek στο Χαϊδάρι που είναι το επίσημο service. Δεν με ρώτησαν ούτε απο που το πηρα ουτε γιατ6το πηρα απο ενα μαγαζακι μικρό στην ομόνοια.. Με την απόδειξη αγοράς μονο μου καλυψαν τα παντα χωρίς κουβέντα. Αυτά για τις εγγυήσεις.
Δεν είναι το ίδιο πράγμα Samsung και Xiaomi. Η Samsung έχει δικιά της αντιπροσωπία και συμβεβλημένα service στην Ελλάδα και υποστηρίζει όλα τα "Ευρωπαικά" Samsung είτε είναι αγορασμένα Ελλάδα από επίσημα καταστήματα είτε "Πολωνικά" Samsung αγορασμένα στην Τουρκία ή στην Ιταλία ή στην Ελλάδα από skroutzομάγαζο.

Η Xiaomi δεν έχει επίσημη αντιπροσωπία στην Ελλάδα. Η InfoQ είναι ενας μεγάλος εισαγωγέας και πωλητής των Ευρωπαικών/Global εκδόσεων των κινητών της Xiaomi, και τροφοδοτεί το δικό της κατάστημα (you . gr) αλλά και μερικές μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων (Κωτσόβολος, public κτλ). Έχει και δικό της service * και εξυπηρετεί ΜΟΝΟ τα xiaomi που έχει εισάγει η ίδια. Δηλαδή ότι θα μπορούσε να κάνει και κάποιο μεγάλο skroutzoμάγαζο (ή μη) στην Ελλάδα. Και όπως δεν γίνεται να αγοράσεις τηλέφωνο xiaomi από το skroutzομάγαζο"Α" και να το πας για service ή να απαιτήσεις service από το skroutzομάγαζο"Β", έτσι δεν μπορείς να απαιτήσεις και service από InfoQ.

Τα περισσότερα -μην πώ όλα- skroutzομάγαζα δεν έχουν δικό τους service και στην περίπτωση που (χτύπα ξύλο) χρειαστεί, τότε στέλνουν τα τηλέφωνα του κόσμου στην Κίνα ή στον μεγαλέμπορα από όπου τα αγόρασαν για να εισάγουν Ελλάδα. 1-2 μήνες πηγαινε έλα :(

Μου έτυχε να πάρω Redmi 4X από σκρουτζομάγαζο (από τα μεγάλα και πολύ γνωστά) και ο φορτιστής να μην δουλευει (DOA), το μαγαζί μου είπε "αγόρασε ένα άλλο φορτιστή" και μου προτεινε ένα με 10Ε και όταν μίλησα για εγγύση και DOA μου είπαν να τους πάω το κουτί και το τηλέφωνο και ότι περιείχε να το στείλουν στο service αλλά θα πάρει όπως μου είπαν 30-50 μέρες, και όλα αυτά για έναν 5V/2A φορτιστή του 3ευρου!! Με τα πολλά μου έδωσαν ένα φορτιστή τσάμπα και έληξε εκεί το θέμα. :X

Η διαφορά είναι ότι τα σκρουτζομάγαζα πουλούν ευρωπαϊκά Samsung και η αντιπροσωπεία δεν μπορεί να αρνηθεί service ενώ στα xiaomi Κίνας. Αν πας Samsung Κίνας ούτε εδώ θα το δεχτούν στο service.

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν είναι το ίδιο πράγμα Samsung και Xiaomi. Η Samsung έχει δικιά της αντιπροσωπία και συμβεβλημένα service στην Ελλάδα και υποστηρίζει όλα τα "Ευρωπαικά" Samsung είτε είναι αγορασμένα Ελλάδα από επίσημα καταστήματα είτε "Πολωνικά" Samsung αγορασμένα στην Τουρκία ή στην Ιταλία ή στην Ελλάδα από skroutzομάγαζο.

Η Xiaomi δεν έχει επίσημη αντιπροσωπία στην Ελλάδα. Η InfoQ είναι ενας μεγάλος εισαγωγέας και πωλητής των Ευρωπαικών/Global εκδόσεων των κινητών της Xiaomi, και τροφοδοτεί το δικό της κατάστημα (you . gr) αλλά και μερικές μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων (Κωτσόβολος, public κτλ). Έχει και δικό της service * και εξυπηρετεί ΜΟΝΟ τα xiaomi που έχει εισάγει η ίδια. Δηλαδή ότι θα μπορούσε να κάνει και κάποιο μεγάλο skroutzoμάγαζο (ή μη) στην Ελλάδα. Και όπως δεν γίνεται να αγοράσεις τηλέφωνο xiaomi από το skroutzομάγαζο"Α" και να το πας για service ή να απαιτήσεις service από το skroutzομάγαζο"Β", έτσι δεν μπορείς να απαιτήσεις και service από InfoQ.

Τα περισσότερα -μην πώ όλα- skroutzομάγαζα δεν έχουν δικό τους service και στην περίπτωση που (χτύπα ξύλο) χρειαστεί, τότε στέλνουν τα τηλέφωνα του κόσμου στην Κίνα ή στον μεγαλέμπορα από όπου τα αγόρασαν για να εισάγουν Ελλάδα. 1-2 μήνες πηγαινε έλα :(

Μου έτυχε να πάρω Redmi 4X από σκρουτζομάγαζο (από τα μεγάλα και πολύ γνωστά) και ο φορτιστής να μην δουλευει (DOA), το μαγαζί μου είπε "αγόρασε ένα άλλο φορτιστή" και μου προτεινε ένα με 10Ε και όταν μίλησα για εγγύση και DOA μου είπαν να τους πάω το κουτί και το τηλέφωνο και ότι περιείχε να το στείλουν στο service αλλά θα πάρει όπως μου είπαν 30-50 μέρες, και όλα αυτά για έναν 5V/2A φορτιστή του 3ευρου!! Με τα πολλά μου έδωσαν ένα φορτιστή τσάμπα και έληξε εκεί το θέμα. :X

Κάντε το sticky το ποστ να το βλέπουν όσοι γκρινιάζουν για εγγυήσεις.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Infoquest=εισαγωγέας

Samsung=αντιπρόσωπος

Τώρα, επειδή κάποιοι παίρνουν συσκευές από Κίνα και έχουν κάνει το φλασάρισμα επάγγελμα, καίγοντας τις συσκευές τους και μετά θέλουν να τους καλύπτει και η Ευρωπαϊκή εγγύηση, συγγνώμη, αλλά δε θα τους «καταλάβω»...

Huawei Nova 5T

Infoquest=εισαγωγέας

Samsung=αντιπρόσωπος

Τώρα, επειδή κάποιοι παίρνουν συσκευές από Κίνα και έχουν κάνει το φλασάρισμα επάγγελμα, καίγοντας τις συσκευές τους και μετά θέλουν να τους καλύπτει και η Ευρωπαϊκή εγγύηση, συγγνώμη, αλλά δε θα τους «καταλάβω»...

To φλασάρισμα ενέχει κινδύνους αλλά δεν καίει καμία συσκευή. Αν ήταν έτσι τα leeco που κάποιοι τους αλλάζουν rom κάθε μέρα θα έπρεπε να είναι είδος προς εξαφάνιση:lol:

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(U ULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950,LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,Note 10+,S22 Ultra)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Poco F4 GT,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,Mi 11 Ultra,14 Ultra)

Ωραία βάλε όπου κάψιμο μπρικάρισμα.

έγραψα οτι ενέχει κινδύνους αλλα μην είμαστε και υπερβολικοί...σκαλίζω τηλέφωνα από την εποχή των πρώτων windows phone....ποτέ δεν έχω μπρικάρει κανένα. Διάβασμα, υπομονή και ερωτήσεις σε ότι δεν είμαστε σίγουροι και όλα θα πάνε καλά.

Στο Leeco έχω φλασάρει καμια δεκαριά rom, το έχω κάνει tremblized και πάει σφαίρα.

Οτι μπορεί να σου συμβεί η στραβή, μπορεί. Άλλωστε το γράφουν πάντα...ότι κάνεις, το κάνεις με δική σου ευθύνη!!!

Το θέμα είναι τι χρειάζεσαι και τι περιμένεις να πάρεις από το ρουτάρισμα...π.χ...το poco δεν το έχω πειράξεi...μια dev του πέρασα και μια gcam. δεν χρειάζομαι κάτι άλλο για την ώρα. Αν όμως απαιτούνταν root για την gcam, θα το έκανα...

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(U ULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950,LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,Note 10+,S22 Ultra)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Poco F4 GT,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,Mi 11 Ultra,14 Ultra)

καλησπέρα στο forum,

νέος κάτοχος σήμερα και εγώ του poco (6/64 blue)

και 1-2 ερωτήσεις

1) πέρασα global dev 8.12.27 (απο en.miui.com) και αντιμετωπίζω θέμα με την ποιότητα των κλήσεων

για την ακρίβεια μου λένε ότι ακούνε τον εαυτό τους δυο φορές (wifi call / voLTE είναι off)

είναι θέμα της dev μιας και stable έκανα μόνο ένα boot και μετά πέρασα την dev

2) για θήκη σκέφτομαι μάλλον της spigen

κάποιο full screen tempered που σίγουρα δεν βρίσκει (δύσκολο υποθέτω για απλό είδα πιο πριν ένα σχόλιο για το 3mk)

ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Edited by shattered_memo

καλησπέρα το πήρα και εγώ χθες αλλά το μόνο που με χάλασε είναι ότι με την τελευταία global έχουν αφαιρέσει την επιλογή να κρύψεις το notch αν βάλω την dev υπάρχει η η επιλογή ?

καλησπέρα το πήρα και εγώ χθες αλλά το μόνο που με χάλασε είναι ότι με την τελευταία global έχουν αφαιρέσει την επιλογή να κρύψεις το notch αν βάλω την dev υπάρχει η η επιλογή ?

Οχι,ουτε στη dev υπαρχει ακομα...Στην αυριανη dev ισως εχει προστεθει

Poco X3 nfc 6/128

Καλησπέρα μετά την ενημέρωση του poco launcher ενεργοποίησα την επιλογή να κλείνει η οθόνη με το διπλό χτύπημα (double tap). Το θέμα είναι ότι τις πιο πολλές φορές πιάνει μια στις τρεις, μια στις τέσσερις. Σπάνια να κλείσει με τη μια. Τι μπορεί να φταίει ο poco launcher ή κάτι άλλο.

Καλησπέρα μετά την ενημέρωση του poco launcher ενεργοποίησα την επιλογή να κλείνει η οθόνη με το διπλό χτύπημα (double tap). Το θέμα είναι ότι τις πιο πολλές φορές πιάνει μια στις τρεις, μια στις τέσσερις. Σπάνια να κλείσει με τη μια. Τι μπορεί να φταίει ο poco launcher ή κάτι άλλο.

Μια χαρά δουλεύει.. Πρέπει να είσαι στην αρχική οθόνη έτσι??

Μια χαρά δουλεύει.. Πρέπει να είσαι στην αρχική οθόνη έτσι??

Ενοείται πάντα στην αρχική οθόνη αλλά σε μένα δεν δουλέυει καθόλου καλά. Απογοήτευση. Λες και δεν πιάνει το touch. Αλλά το κάνει μόνο σ' αυτή τη λειτουργία. Κρίμα και την περίμενα αυτή την επιλογή. Αναγκαστικά πάλι πίσω στο εικονίδιο.

Και γιατι δεν βαζετε την συντομευση κλειδωματος να τελειωνεται μια και καλη?

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Και γιατι δεν βαζετε την συντομευση κλειδωματος να τελειωνεται μια και καλη?

Ένα εικονόδιο επιπλέον πιάνει χώρο :p:p:p

Παίδες μου χάλασε το ηχείο. Κάνει σαν βραχνιασμενο και δεν βγάζει ήχο. Το κινητό το αγόρασα από τον κωτσοβολο. Ποια είναι η βέλτιστη διαδικασία γνωρίζει κανείς; ευχαριστώ

Με τα καλούδια του poco launcher, μου είναι πια περιττός ο nova.

Προσπάθησα να τον απεγκαταστησω αλλά δεν τα κατάφερα. Τι μπορεί να κάνω λάθος;

Μου βγάζει μόνο αναγκαστική διακοπή και όχι κατάργηση εγκατάστασης.

Στάλθηκε από το Pocophone F1

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Με τα καλούδια του poco launcher, μου είναι πια περιττός ο nova.

Προσπάθησα να τον απεγκαταστησω αλλά δεν τα κατάφερα. Τι μπορεί να κάνω λάθος;

Μου βγάζει μόνο αναγκαστική διακοπή και όχι κατάργηση εγκατάστασης.

Μάλλον είναι δηλωμένο ως device admin. Δοκιμασε να το απενεργοποιήσεις στα

Settings>Additional settings>Privacy>Special app access>Device admin apps

Υ.Γ. Που το χώσαν οι θεούληδες...

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Είσαι πρώτος.

Είχε ζητήσει αυτή την άδεια όταν έβαλα το double tap.

Δεν υπήρχε περίπτωση να το βρω με την καμμία.

Thanks.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• The title was changed to Poco F1