Teisos Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Καλησπέρα παίδες. Αποφάσισα την αγορά για πατέρα βλέποντας το πώς αποδίδει, εντυπωσιακό. Η ερώτηση αφορά στο αν έχετε κάτι να μου προτείνετε από μαγαζί• σκέφτομαι το μικρό 64αρι και αγορά από Ελλάδα για εγγύηση, ταχύτητα αποστολής, ανεμελιά σε περίπτωση αστοχίας κλπ. Από skroutz είναι παραεισαγωγες και έχουν 1 χρόνο εγγύηση; Και φαντάζομαι ότι η εγγύηση δεν είναι επίσημη, αλλά του μαγαζιού; 290 ευρώ που βλέπω τιμή του είναι οριακά αυτό που θα έδινε, και ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω έχοντας όμως στο μυαλό ότι έχει 2 χρόνια. Infoquest στα 360 είναι ο μόνος τρόπος να έχει 2 χρόνια; Επίσης όσον αφορά στο θέμα των νέων παρτίδων που υποτιθέμενα έχουν λυμένα κάποια touch latency θέματα: ισχύει κάτι τέτοιο; Και από το μήνα και μετά πρέπει να κοιτάμε να είναι; Οκτώβρη; Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Καλησπέρα παίδες. Αποφάσισα την αγορά για πατέρα βλέποντας το πώς αποδίδει, εντυπωσιακό. Η ερώτηση αφορά στο αν έχετε κάτι να μου προτείνετε από μαγαζί• σκέφτομαι το μικρό 64αρι και αγορά από Ελλάδα για εγγύηση, ταχύτητα αποστολής, ανεμελιά σε περίπτωση αστοχίας κλπ. Από skroutz είναι παραεισαγωγες και έχουν 1 χρόνο εγγύηση; Και φαντάζομαι ότι η εγγύηση δεν είναι επίσημη, αλλά του μαγαζιού; 290 ευρώ που βλέπω τιμή του είναι οριακά αυτό που θα έδινε, και ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω έχοντας όμως στο μυαλό ότι έχει 2 χρόνια. Infoquest στα 360 είναι ο μόνος τρόπος να έχει 2 χρόνια; Επίσης όσον αφορά στο θέμα των νέων παρτίδων που υποτιθέμενα έχουν λυμένα κάποια touch latency θέματα: ισχύει κάτι τέτοιο; Και από το μήνα και μετά πρέπει να κοιτάμε να είναι; Οκτώβρη; Ευχαριστώ προκαταβολικά Ριξε μια ματια στον νημα εαν θες,εχουν απαντηθεί πολλάκις τα ερωτηματα σου. Μην γραφουμε τα ιδια ξανα και ξανα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavros_skylos Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Καλησπέρα παιδιά.Θα ήθελα,σας παρακαλώ,μια βοήθεια.Υπάρχει κάποιος που να μπορεί κ να θέλει να ανεβάσει τον φάκελο cust;Προυποθεση να είναι rooted κ να έχει έναν file manager σαν το root explorer.Ο φάκελος βρίσκεται στο root directory (αν το λέω καλά) του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Έχουμε update σε MIUI 10 8.11.13 Android Pie 9.0 Μην την βάλετε έχει θέματα, χάλασαν και τα notification δεν τα δείχνει:mad::mad::mad:. Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Μην την βάλετε έχει θέματα, χάλασαν και τα notification δεν τα δείχνει:mad::mad::mad:.Κανένα θέμα δεν έχει. Απλά είναι κλειστή Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Κανένα θέμα δεν έχει. Απλά είναι κλειστή Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Δηλαδή την περνάω ή περιμένω της Παρασκευής - εάν βγει βεβαίως βεβαίως :lol: Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Παιδιά υπάρχει το κινητό σε κάποιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη για να περάσω να το δω από κοντά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Καλημέρα. Το δοκίμασα αυτό με τον διακόπτη στις ρυθμίσεις κλήσεων αλλά δεν... Εξακολουθούν να μην εμφανίζονται τα ονόματα των επαφών και να φαίνεται μόνο ο αριθμός του αποστολέα στα περισσότερα εισερχόμενα μηνύματα (όχι όλα). Μήπως έχει να κάνει με τον τρόπο που τα πέρασα στο κινητό όταν έκανα αλλαγή της συσκευής;:blink::worry: Με ποιον τρόπο τις πέρασες; Προσωπικά τις έχω σε cloud και τις περνάω μαζί με το mail. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Δηλαδή την περνάω ή περιμένω της Παρασκευής - εάν βγει βεβαίως βεβαίως :lol:Να περιμένεις. Δεν θες ιστορίες Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Καλησπέρα παιδιά.Θα ήθελα,σας παρακαλώ,μια βοήθεια.Υπάρχει κάποιος που να μπορεί κ να θέλει να ανεβάσει τον φάκελο cust;Προυποθεση να είναι rooted κ να έχει έναν file manager σαν το root explorer.Ο φάκελος βρίσκεται στο root directory (αν το λέω καλά) του κινητού. Κοιταξα στο δικο μου και μου δειχνει οτι ειναι αδειος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Ασχολείσαι κ εσύ και σε πείραξε; Δεν είσαι υποχρεωμένος να πάρεις από εκεί. Εγώ το είδα κ το έβαλα ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το τελευταίο δεξιά είναι το armored. το affilate είναι σε αγορά κάποιος παίρνει ένα μικρό ποσοστό. Από την άλλη όμως αυτός ο κάποιος είναι εκεί αν χρειαστεί κάτι σε σχέση με το κινέζικο μαγαζί.(Για μένα επιβάλλεται να πάρεις μέσω κάποιου affiliate, για άλλους όχι) Εκτος του οτι αυτος ο καποιος δινει σύνδεσμο affiliate χωρις να ενημερωσει, ωστε να δωσει την επιλογή στους να τον στηριξουν εν γνωσει τους, δεν ειναι πως απλως προσποριζεται κερδος απο αγορα τριτου, ειναι οτι μπορεί να κλεβει ουσιαστικά κερδος απο καποιον αλλον. ...Γιατι πολλοι, εμου συμπεριλαμβανομένου, χρησιμοποιουμε για τις δικες μας αγορές δικο μας συνδεσμο cashback ή affiliate και συνυπολογίζουμε αυτη την επιστροφη χρηματων στην αποφαση αγορας... Όταν λοιπον μερικοι εξυπνοι μοιραζουν τους δικους τους κωδικους μασκαρεμένους και χωρις ενημερωση/προειδοποιηση, ουσιαστικα κλεβουν την προυπολογισμενη επιστροφή χρημάτων αλλονων, γιατι με το cookie που φορτώνουν αλλους αγοραστές μπορεί να πιστωθούν τις αγορές τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Κι άλλος που συμφωνεί ότι τέτοιες πρακτικές είναι γλοιώδεις. Φαντάζομαι δεν είμαστε μόνο δύο.. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Εκτος του οτι αυτος ο καποιος δινει σύνδεσμο affiliate χωρις να ενημερωσει, ωστε να δωσει την επιλογή στους να τον στηριξουν εν γνωσει τους, δεν ειναι πως απλως προσποριζεται κερδος απο αγορα τριτου, ειναι οτι μπορεί να κλεβει ουσιαστικά κερδος απο καποιον αλλον. ...Γιατι πολλοι, εμου συμπεριλαμβανομένου, χρησιμοποιουμε για τις δικες μας αγορές δικο μας συνδεσμο cashback ή affiliate και συνυπολογίζουμε αυτη την επιστροφη χρηματων στην αποφαση αγορας... Όταν λοιπον μερικοι εξυπνοι μοιραζουν τους δικους τους κωδικους μασκαρεμένους και χωρις ενημερωση/προειδοποιηση, ουσιαστικα κλεβουν την προυπολογισμενη επιστροφή χρημάτων αλλονων, γιατι με το cookie που φορτώνουν αλλους αγοραστές μπορεί να πιστωθούν τις αγορές τους. Κι άλλος που συμφωνεί ότι τέτοιες πρακτικές είναι γλοιώδεις. Φαντάζομαι δεν είμαστε μόνο δύο.. συμφωνω απολυτα. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraden Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 ξέρουμε αν θα το φέρει η cosmote? και εάν ναι πότε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 ξέρουμε αν θα το φέρει η cosmote? και εάν ναι πότε? Αν ηταν νομιζω θα το ειχε ηδη φερει.. Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraden Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Αν ηταν νομιζω θα το ειχε ηδη φερει..[/quote τον ήπιαμε και έχω και επιδότηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kixer Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Καλημέρα σε όλους τους φιλους! Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο κινητό . Κυρίως λόγω επιδόσεων, μπαταρίας και υδροψυξης. Επειδή δεν καταλαβαίνω από rom, version global κτλ και λοιπές ιδιοτροπίες της xiaomi... Θέλω να ρωτήσω εσάς Αν το πάρω από σκρουτζομαγαζο κοντά στα 320. Αξιόπιστο κατάστημα βάση κριτικών. Ας μην αναφέρω ποιο δε νομίζω να έχει σημασία. Το κινητό λέει ότι υποστηρίζει 800ρα μπάντα και global edition.... Τι θα χάσω σε σχέση από κάποιο κατάστημα που συνεργάζεται η infoquest; Έχω μπερδευτεί λίγο είναι από η αλήθεια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Καλημέρα σε όλους τους φιλους! Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο κινητό . Κυρίως λόγω επιδόσεων, μπαταρίας και υδροψυξης. Επειδή δεν καταλαβαίνω από rom, version global κτλ και λοιπές ιδιοτροπίες της xiaomi... Θέλω να ρωτήσω εσάς Αν το πάρω από σκρουτζομαγαζο κοντά στα 320. Αξιόπιστο κατάστημα βάση κριτικών. Ας μην αναφέρω ποιο δε νομίζω να έχει σημασία. Το κινητό λέει ότι υποστηρίζει 800ρα μπάντα και global edition.... Τι θα χάσω σε σχέση από κάποιο κατάστημα που συνεργάζεται η infoquest; Έχω μπερδευτεί λίγο είναι από η αλήθεια.... H infoquest δινει 2ετη εγγυηση.Τα σκρουτζομαγαζα 1...Δεν ξερω γιατι γινεται αυτο.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kixer Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 H infoquest δινει 2ετη εγγυηση.Τα σκρουτζομαγαζα 1...Δεν ξερω γιατι γινεται αυτο.... 2 έτη δίνει το συγκεκριμένο. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 2 έτη δίνει το συγκεκριμένο. Ευχαριστώ για την απάντηση. Αμα είναι αυτό στον Άλιμο :D όντως 2 δίνει Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Ναι αλλά το service το αναλαμβάνει η info quest η το παιδί που έχουν στο μαγαζί; Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kixer Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Ναι αλλά το service το αναλαμβάνει η info quest η το παιδί που έχουν στο μαγαζί; Αυτό ακριβώς. Τι άλλες διαφορές μπορει να υπαρχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Μόλις παρέλαβα την έκδοση 6/128gb από Gearbest μέσα σε 22 ημέρες... και ετοιμάζομαι για unboxing :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Αυτό ακριβώς. Τι άλλες διαφορές μπορει να υπαρχουν;Προσωπικά θα προτιμησω το επίσημο service από κάποιον τρίτο Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Όποιος διαθέτει και ακουστικά με υποστήριξη aptx δείχνει και την ανάλογη σύνδεση στην 9 pie. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts