kostast1 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Δε νομίζω η τιμή του να είναι 359€ και 399€ στάνταρ. Σε email που μου ήρθε εχθές, λέει για τριήμερο προσφορών λόγο γενεθλίων.. http://support.mistore-greece.gr/xiaomi/nl_26_09_2018_mi_birthday02/edo.html?ref_tim=1538030207&ref_a=33727470&ref_b=942027&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=mi_birthday02_26-09-2018&utm_term=942027_33727470 Τι εννοεις?Στο επισημο site τοαο εχει....και στα 358 το μπλε.... https://www.mistore-greece.gr/Smartphones/Pocophone.aspx Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Δε νομίζω η τιμή του να είναι 359€ και 399€ στάνταρ. Σε email που μου ήρθε εχθές, λέει για τριήμερο προσφορών λόγο γενεθλίων.. http://support.mistore-greece.gr/xiaomi/nl_26_09_2018_mi_birthday02/edo.html?ref_tim=1538030207&ref_a=33727470&ref_b=942027&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=mi_birthday02_26-09-2018&utm_term=942027_33727470Είναι άσχετες οι προσφορές με την τιμή του Loco F1. Θα δεις στο διαφημιστικό εκεί που λέει για προσφορές έχει αρχική τιμή και τιμή προσφοράς (πχ για ΜιΑ1, ΜιΜαχ2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Τι εννοεις?Στο επισημο site τοαο εχει....και στα 358 το μπλε.... https://www.mistore-greece.gr/Smartphones/Pocophone.aspx Από το επίσημο site μου ήρθε εχθές το mail. Και λέει ότι έχει τριήμερο προσφορών λόγο γενεθλίων.. Τo Poco λέει 27-29 Σεπτεμβρίου 359€ το 64GB και 399€ το 128GB. Έτσι όπως το γράφει, γι' αυτές τις μέρες λογικά θα είναι αυτές οι τιμές. ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι άσχετες οι προσφορές με την τιμή του Loco F1. Θα δεις στο διαφημιστικό εκεί που λέει για προσφορές έχει αρχική τιμή και τιμή προσφοράς (πχ για ΜιΑ1, ΜιΜαχ2) Δεν ξέρω φίλος. Μακάρι γιατί σκέφτομαι και γω να το πάρω!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 :!: Σε διαδικασία επίλυσης σημαντικών Bugs στα Pocophone F1 και Mi 8 βρίσκεται η Xiaomi. Μπορεί το Xiaomi Mi 8 και το PocoPhone F1 να έχουν κερδίσει τις καρδιές του κοινού (ειδικά το δεύτερο), δεν παύουν όμως να έχουν μερικά σοβαρά θέματα, τα οποία η Xiaomi έχει βάλει μπρος για να διορθώσει. Γενικά το μεγάλο όπλο της MIUI, είναι η τεράστια κοινότητα πίσω της, η οποία φυσικά δε θα είχε καμία δύναμη, αν η Xiaomi δεν την άκουγε. Ευτυχώς οι Κινέζοι έχουν αποδείξει αρκετές φορές, ότι λαμβάνουν το Feedback, πολύ σημαντικά υπόψιν. Σε ανακοίνωση της λοιπόν, στα MIUI Forums, η ομάδα ανάπτυξης της MIUI αποκάλυψε ότι έχει δρομολογήσει την διόρθωση μερικών πολύ σημαντικών bugs και παραλήψεων για τα δύο κινητά της. Σημαντικότερη εξέλιξη για μένα είναι ότι θα εμφανίζονται πλέον εικονίδια εφαρμογών στην StatusBar (όσα χωράνε τέλος πάντων), μια απώλεια που ομολογώ ότι δυσκολεύομαι πολύ να συνηθίσω, ενώ θα ενεργοποιηθεί και η καταγραφή 4K Video στα 60FPS και στις δύο συσκευές. Πολύ σημαντική προσθήκη θα είναι και η αναβάθμιση του Widevine DRM στο επίπεδο 1, για να ενεργοποιηθεί το Streaming HD περιεχομένου στο Netflix, κάτι που όμως σχεδιάζετε μόνο για το Pocophone F1, παρότι το Xiaomi Mi 8 έχει το ίδιο πρόβλημα. Αναλυτικά τα προβλήματα που έχουν δώσει βάση οι άνθρωποι της Xiaomi είναι τα εξής: Υποστήριξη των Asphalt 8 και 9 που εμφανίζονται ως μη συμβατά στο Play Store (Pocophone F1). Αρκετά προβλήματα στο Android Auto (Pocophone F1 και Xiaomi Mi 8). Εμφάνιση εικονιδίων για ειδοποιήσεις εφαρμογών στην status bar (Pocophone F1 και Xiaomi Mi 8). Προβλήματα απόκρισης της οθόνης αφής (Pocophone F1). Widevine L1 για υποστήριξη Netflix σε HD (Pocophone F1). Support 4K@60 fps από τις κεντρικές κάμερες (Pocophone F1 και Xiaomi Mi 8). Αρκετές βελτιώσεις, και optimizing εφαρμογών και παιχνιδιών (Pocophone F1 και Xiaomi Mi 8). Δεν υπάρχει ακόμα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα λυθούν όλα αυτά, με τα πιο σημαντικά εξ’αυτών να μην αποκλείεται να βρεθούν και στις αμέσως επόμενες αναβαθμίσεις των συσκευών. https://www.xiaomitoday.com/improve-xiaomi-mi-8-and-the-pocophone-f1/ http://es.xiaomitoday.com/noticias/xiaomi-mi-8-y-pocophone-f1-errores/ Εφόσον λύσουν τα παραπάνω το έχω παραγγειλει χθες. Το Netflix HD είναι το πιο σημαντικό για μένα. Θα κλέψει πολλές πωλήσεις η xiaomi. Ακόμα και το mi8 πέρα από amoled δεν έχει κάτι άλλο. Το poco έχει 4000 μπαταρία είναι πολύ φθηνότερο περνει κάρτα sd και το σημαντικότερο είναι πλαστικό στο πίσω μέρος. Xiaomi σε αγαπάμε. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάρτε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Εφόσον λύσουν τα παραπάνω το έχω παραγγειλει χθες. Το Netflix HD είναι το πιο σημαντικό για μένα. Θα κλέψει πολλές πωλήσεις η xiaomi. Ακόμα και το mi8 πέρα από amoled δεν έχει κάτι άλλο. Το poco έχει 4000 μπαταρία είναι πολύ φθηνότερο περνει κάρτα sd και το σημαντικότερο είναι πλαστικό στο πίσω μέρος. Xiaomi σε αγαπάμε. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάρτε το Πρέπει να βγει και Pocophone F1 Pro AndroidOne Edition με stock android, amoled, OIS. Αν το έκαναν και το έδιναν 500 €, θα το έπαιρνα την ίδια μέρα που θα κυκλοφορούσε. Θα μου πεις αυτό που περιγράφεις είναι σαν το Mi8. Όμως δε μπορώ χωρίς sd, headphone jack, μεγάλη αυτονομία. Περιμένω εντυπώσεις από τους κατόχους. Είμαι ψημένος και είναι πολύ πιθανό να το πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Πρέπει να βγει και Pocophone F1 Pro AndroidOne Edition με stock android, amoled, OIS. Αν το έκαναν και το έδιναν 500 €, θα το έπαιρνα την ίδια μέρα που θα κυκλοφορούσε. Θα μου πεις αυτό που περιγράφεις είναι σαν το Mi8. Όμως δε μπορώ χωρίς sd, headphone jack, μεγάλη αυτονομία. Περιμένω εντυπώσεις από τους κατόχους. Είμαι ψημένος και είναι πολύ πιθανό να το πάρω. Μόνο amoled και ir λείπει. Στα 250 ευρώ όμως δεν έχει ανταγωνισμό. Αν είχε αυτά που γράφεις και είχε 500 δεν θα μιλούσε κανένας για αυτό. Τώρα στα 250 με 300 γίνεται χαμός. Στα 500 μιλάμε για διπλάσια τιμή πάει και το vfm και όλα. Χαίρομαι που έχει καλό πλαστικό παντως για τη δουλειά μου θα αποδειχτεί σκύλος γιατί το γυαλί δεν το μπορώ. Χαίρομαι που κρύβεται το notch τελείως στην οθόνη δεν ξερω αν θα με βολέψει μετά από συνηθεια σε amoled. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Μόνο amoled και ir λείπει. Στα 250 ευρώ όμως δεν έχει ανταγωνισμό. Αν είχε αυτά που γράφεις και είχε 500 δεν θα μιλούσε κανένας για αυτό. Τώρα στα 250 με 300 γίνεται χαμός. Στα 500 μιλάμε για διπλάσια τιμή πάει και το vfm και όλα. Χαίρομαι που έχει καλό πλαστικό παντως για τη δουλειά μου θα αποδειχτεί σκύλος γιατί το γυαλί δεν το μπορώ. Χαίρομαι που κρύβεται το notch τελείως στην οθόνη δεν ξερω αν θα με βολέψει μετά από συνηθεια σε amoled.Η φθηνότερη τιμή για τα 8gb ram kevlar edition ποια μπορεί να είναι από κινεζομαγαζο; Μπορεί να πέσει στα 300 ευρώ black friday; Όσοι έχετε το κινητό, σας ξυνιζει καθόλου η φωτεινότητα της οθόνης η οποία δεν είναι τόσο ηψηλη; Θα την έλεγα αρκετά μέτρια. Ειδικά με τον ήλιο δε θα φαίνεται τίποτα! Έχω το oneplus5 και σε λίγο κλείνω χρόνο. Αξίζει η αλλαγή; Έχει το ίδιο support με updates και custom rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Η φθηνότερη τιμή για τα 8gb ram kevlar edition ποια μπορεί να είναι από κινεζομαγαζο; Μπορεί να πέσει στα 300 ευρώ black friday; Όσοι έχετε το κινητό, σας ξυνιζει καθόλου η φωτεινότητα της οθόνης η οποία δεν είναι τόσο ηψηλη; Θα την έλεγα αρκετά μέτρια. Ειδικά με τον ήλιο δε θα φαίνεται τίποτα! Έχω το oneplus5 και σε λίγο κλείνω χρόνο. Αξίζει η αλλαγή; Έχει το ίδιο support με updates και custom rom; 400 ναι πιστεύω ότι μπορεί να πέσει. Στα 300 πολύ δύσκολο αλλά μιλάμε για kevlar δηλαδή ότι πιο ανθεκτικό υπάρχει και 8gb ram. Κινητό για 5 6 χρόνια άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Μια χαρά πάει και με 6 γίγα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Μια χαρά πάει και με 6 γίγα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Περισσότερο για το kevlar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Περισσότερο για το kevlar. Εαν το εχεις χωρις θηκη οκ,γιατι με θηκη δεν θα το χαρεις. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Εαν το εχεις χωρις θηκη οκ,γιατι με θηκη δεν θα το χαρεις. Πάντα χωρίς θήκη. 2 3 μήνες έβαλα θήκες αλλά δεν με βόλεψαν. Το kevlar είναι ήδη ανθεκτικό δεν νομίζω να έχει θέμα και να πέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Πάντα χωρίς θήκη. 2 3 μήνες έβαλα θήκες αλλά δεν με βόλεψαν. Το kevlar είναι ήδη ανθεκτικό δεν νομίζω να έχει θέμα και να πέσει.Σκόνες και μπιχλα να μην γεμίζει ρε συ, όλοι έχουν θήκη Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Σκόνες και μπιχλα να μην γεμίζει ρε συ, όλοι έχουν θήκη Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σαν καινούργιο είναι αυτά με θήκες γεμίζουν μέσα. Εγώ καθημερινά το κάνω με οινόπνευμα παντού καινούργιο είναι. Θήκη οταν έβαλα σε 3 βδομάδες που την έβγαλα είχε μέσα 5 κιλά σκόνη. Εννοείται μέσα το κινητό είναι τζιτζι φοβερό μετά από 5 χρονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Πάντα χωρίς θήκη. 2 3 μήνες έβαλα θήκες αλλά δεν με βόλεψαν. Το kevlar είναι ήδη ανθεκτικό δεν νομίζω να έχει θέμα και να πέσει. Το λιγότερο που κάνει μια λαστιχένια/tpu/σιλικόνης θήκη είναι να προστατεύει το πίσω μέρος από γρατζουνιές. Κυρίαρχα, αν έχει εξόγκωμα στο μπροστινό μέρος, γύρω γύρω, προστατεύει την οθόνη από σπάσιμο αν πέσει με τη μεριά της οθόνης. Μου έχει πέσει έτσι από τα 2 μέτρα κινητό και δεν έγινε θρύψαλα η οθόνη μόνο και μόνο από τη θήκη. Επίσης προστατεύει το γυαλί των καμερών από γρατζουνιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Πώς γίνεται να έχω ειδοποίηση με αριθμό στην κάθε εφαρμογή αντί για κουκιδα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Το παλεύουν να το φτιάξουν το θέμα με της ειδοποιήσεις γενικά, προς το παρόν είναι έτσι. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Το παλεύουν να το φτιάξουν το θέμα με της ειδοποιήσεις γενικά, προς το παρόν είναι έτσι. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε ευχαριστώ. Γρήγορο φορτιστή τελικά είχε σε σας μέσα; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Ναι κανονικά Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokou Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Στα avatars δεν υπάρχει να το επιλέξουμε... :rolleyes: Είμεθα ή δεν είμεθα κάτοχοι του πιο δυνατού ''μικρού'' ?? Ρητορική ερώτησις._ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Ναι κανονικά Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣου είναι εύκολο να τον ανεβάσεις μια φωτό να δω κάτι; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Ορίστε Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Αυτόν είχε κ εμένα . Ε εντάξει δεν τον λες κ γρήγορο φορτιστή αυτόν . Δεν αναφέρομαι σε εσένα φυσικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Αυτόν είχε κ εμένα . Ε εντάξει δεν τον λες κ γρήγορο φορτιστή αυτόν . Δεν αναφέρομαι σε εσένα φυσικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 12v 1.5a .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Quick charge 3 είναι Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts