Jump to content

Θόρυβος από το fan της Motherboard!

gfdimopo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ηι......Εχω την motherboard ASUS A8N - SLI και μου ακουγεται το funaki ... Μπορω να το αλλάξω...επειδη ειναι καπως κολλημενο πανω στην μητρική και δεν ξέρω αν βγαινει.... αλήθεα βγαίνει?

Μου το είχε κανει παλαιοτερα παλι και το ειχα πάει στο Πλαισιο (απο κει που την πήρα ) και τελικά μου αλλάξαν motherboard τότε... Τι να κάνω?

D.G.

Μπορείς αρχικά να πάρεις ένα spray αέρα και να καθαρίσεις τους ανεμιστήρες από τις σκόνες (κάντο σε όλους τους ανεμιστήρες του Η/Υ, όχι μόνο σε αυτόν της μητρικής).

Αν ο θόρυβος παραμείνει, πήγαινε την μητρική πίσω στο Πλαίσιο για να σου δώσουν άλλη.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

prepei na vgainei alla fovamai mhn spasei kiolas...exei kati vides tis eleisa alla den vgainei me ligh dynamh...fovamai na su pw thn alhtheia kai na to zorisw...mallon tha tou rixw ena sprey gia hlektronika...kai ama synexisei tha tous to paw...ti lete?
D.G.

Δοκιμασε μηπως του κατεβασεις λιγο τις στροφες μεσω του speedfan.Εγω το κανω στη δικια μου(gigabyte K8NS-Pro) και δεν εχει προβλημα.Αν το δοκιμασεις τρεξε και κανα benchmark μετα να δεις αν εισαι σταθερος.Αν εισαι το αφηνεις και δουλευει πιο χαμηλα.Αν εχεις ασταθειες δοκιμαζεις αλλες λυσεις.....
Screw you guys,I'm going home.........

Δεν βγαινει διοτι εχει θερμοαγωγιμη παστα απο κατω. Αφου το ξεβιδωσεις, αναψε το πισι και περιμενε κανα 2-λεπτο. Μετα θα βγει κατευθιαν. Προσεξε ομως να κλεισεις αμεσως το πισι!! Αμα δεν δουλεψει και αυτο, αστο. Αμα το ξεβιδωσεις, σηκωσε το αυτοκολητακι απο την μερια που μπαινουν τα καλωδια και στην τρυπα που εχει βαλε λιγο λαδακι. Να δεις για ποτε θα ηρεμισει!!

Άσχετο, αλλά το έχω δει να γίνεται λάθος πολλές φορές, fan=οπαδός, ανεμιστήρας. fun=διασκέδαση. Μην τα μπερδεύετε :)