Jig Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Με τα iPhone κάθε χρόνο άλλαζα συσκευή. Τώρα πήρα το Note 8 να δω αν μου αρεσει για να κάνω την μετάβαση στο καινούριο. Τελικά μου άρεσε, όμως μετά την παρουσίαση δεν βρίσκω κάποιο σοβαρό λόγο για το 9, ίσως εκτός από την μπαταρία που όμως και από το 8 είμαι ευχαριστημένος [με την δική μου χρήση, σχεδόν ίδιους χρόνους με το Χ] Ποιος θα με ''ψήσει'' για το 9!; :p Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 και ακριβό δώρο + trade in υψηλό :cool: Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Στο MediaMarkt της Πάτρας πάντως είπαν ακριβώς το αντίθετο. Και το είπε ο υπεύθυνος τον οποίο ρώτησε ο πωλητής. Για να το δικαιολογήσει αυτό μάλιστα, είπε ότι πρέπει να αφαιρεθεί η ανταλλαγή πρώτα και μετά το ΦΠΑ γιατί και η ανταλλαγή (μαζί με τα 100ευρω της Samsung) συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ (κάτι που είναι αρκετά λογικό)... Αλλιώς κάνεις αποφορολόγηση στην αρχική αξία και απ'την άλλη κερδίζεις επιπλέον απ την προσφορά χωρίς αποφορολόγηση, κάτι το οποίο όντος δεν είναι και πολύ λογικό... Edit: Από Γερμανό το ίδιο ακριβώς είπαν. Ότι θα γίνει αποφορολογηση και στην έκπτωση/ανταλλαγή. Επίσης, και τα δύο καταστήματα ανέφεραν ρητά οτι γίνεται επί τόπου έκπτωση και ΟΧΙ δωροεπιταγη. Αν αναφέρεσαι σε άλλη διαδικασία ή σε άλλο κατάστημα, ενημέρωσε μας. Αλλα για το Note 9 σε MediaMarkt και Γερμανό, αυτά είπαν.Αναφέρομαι στα public. Και εγώ με τον υπεύθυνο μίλησα και μου εξήγησε τη διαδικασία βήμα βήμα και την ποσταρα εδώ. Εσύ αγοράζεις ένα προϊόν α κόστους και σε αυτό θα κοπεί η απόδειξη δεν γίνεται να κοπεί στο μισό ποσό γιατί θα είναι μια πώληση που η χονδρική του θα είναι υψηλότερη από την λιανική. Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος.. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με τα iPhone κάθε χρόνο άλλαζα συσκευή. Τώρα πήρα το Note 8 να δω αν μου αρεσει για να κάνω την μετάβαση στο καινούριο. Τελικά μου άρεσε, όμως μετά την παρουσίαση δεν βρίσκω κάποιο σοβαρό λόγο για το 9, ίσως εκτός από την μπαταρία που όμως και από το 8 είμαι ευχαριστημένος [με την δική μου χρήση, σχεδόν ίδιους χρόνους με το Χ] Ποιος θα με ''ψήσει'' για το 9!; :pΘα σου πω 2 πράγματα που εγώ θα κάνω τη μετάβαση από s9+ που είναι ποιο αναβαθμίσμενο από το n8. Μπαταρία Στέρεο ηχεία Δακτυλικο σε καλύτερο σημείο Γρηγορότερο δακτυλικο ίριδα ξεκλείδωμα Πενάκι με πραγματική αναβάθμιση σε σχέση με το παλιό Ελάχιστα μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη Κάμερα με UI και καλύτερη Νεότερη συσκευή με μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης Και όλα αυτά σε συνδυασμό με την ανταλλαγή συσκευής και σχετικά μικρή διαφορά αν κοπεί τιμολόγιο 300 κάτι ευρώ για μένα αξίζει η αλλαγή 100% Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 [/color]Θα σου πω 2 πράγματα που εγώ θα κάνω τη μετάβαση από s9+ που είναι ποιο αναβαθμίσμενο από το n8. Μπαταρία Στέρεο ηχεία Δακτυλικο σε καλύτερο σημείο Γρηγορότερο δακτυλικο ίριδα ξεκλείδωμα Πενάκι με πραγματική αναβάθμιση σε σχέση με το παλιό Ελάχιστα μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη Κάμερα με UI και καλύτερη Νεότερη συσκευή με μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης Και όλα αυτά σε συνδυασμό με την ανταλλαγή συσκευής και σχετικά μικρή διαφορά αν κοπεί τιμολόγιο 300 κάτι ευρώ για μένα αξίζει η αλλαγή 100% Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος.. Εγώ έχω το Ν8 και αν καταφέρω να κόψω τιμολόγιο θα πάω στο Ν9,μιας και θεωρώ ότι είναι μια καλή αναβάθμιση... Μπαταρία, και ο επιπλέον χώρος αποθήκευσης από μόνα τους αυτά τα δύο είναι σημαντικα,σε συνδυασμό με αυτά που γράφεις ναι αξίζει...Και φυσικά με ανταλλαγη σγσκευης βγαίνει η μισή τιμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 (edited) Αναφέρομαι στα public. Και εγώ με τον υπεύθυνο μίλησα και μου εξήγησε τη διαδικασία βήμα βήμα και την ποσταρα εδώ. Εσύ αγοράζεις ένα προϊόν α κόστους και σε αυτό θα κοπεί η απόδειξη δεν γίνεται να κοπεί στο μισό ποσό γιατί θα είναι μια πώληση που η χονδρική του θα είναι υψηλότερη από την λιανική. Αδυνατώ να καταλάβω πώς θα είναι η χονδρική υψηλότερη απ' τη λιανική. Χονδρική είναι μία τιμή άνευ ΦΠΑ (πολύ μπακαλίστικα και υπεραπλουστευμένα, αλλά για να καταλαβαινομαστε). Οποιαδήποτε τιμή. Οπότε αυτό που λες λογιστικά δεν υφίσταται. Επίσης, είναι τιμή προσφοράς. Δεν έχει να κάνει με κάτι άλλο. Έτσι συμβαίνει και στις εκπτώσεις τις Eurobank Επιστροφή όταν κόβεις τιμολόγιο. Το λογικό και το σωστό λογιστικά είναι αυτό που λένε στο Γερμανό και στο MediaMarkt. Η μόνη περίπτωση να μην γίνει έτσι, είναι να κοπεί εκπτωτικό κουπόνι όπως είπες ΠΡΙΝ την αγορά και τιμολόγηση του προϊόντος που τελικά θα αγοράσεις και να χρησιμοποιηθεί σαν κουπόνι αυτούσιο. Αυτό όμως μέχρι στιγμής οι δύο αυτές αλυσίδες το απέκλεισαν λέγοντας ότι δεν κόβεται εκπτωτικό κουπόνι. Γενικά πάντως, όποτε κόβεται εκπτωτικό κουπόνι, απαγόρευεται να χρησιμοποιηθεί στην ίδια συγκεκριμένη αγορά, και σου επιβάλουν να το χρησιμοποιήσεις σε επόμενη αγορά... Edited August 18, 2018 by off_d Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Αναφέρω αυτά που μου είπαν από το κατάστημα. Ίσως όταν πάω να παραλάβω να μου πουν αλλά (ελπίζω όχι) Φυσικά και η χονδρική τιμή έχει ΦΠΑ. Όπως εμείς έτσι και τα καταστήματα αγοράζουν από τον εκάστοτε προμηθευτή και πληρώνουν κανονικά την τιμή όποια είναι +ΦΠΑ. Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Αναφέρω αυτά που μου είπαν από το κατάστημα. Ίσως όταν πάω να παραλάβω να μου πουν αλλά (ελπίζω όχι) Φυσικά και η χονδρική τιμή έχει ΦΠΑ. Όπως εμείς έτσι και τα καταστήματα αγοράζουν από τον εκάστοτε προμηθευτή και πληρώνουν κανονικά την τιμή όποια είναι +ΦΠΑ. Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος.. Αν πρόσεξες, είπα πολύ μπακαλίστικα και υπεραπλουστευμένα. Προφανώς και εμπεριέχει ΦΠΑ επι του πρακτεως μιας και προστίθεται στο τιμολόγιο. Αλλά το υπεραπλουστευσα γιατί ΠΑΝΤΑ στις χονδρικές πωλήσεις μιλάμε για τιμές ΑΝΕΥ φπα. Αν θες να μπούμε σε ανάλυση του ΤΙ είναι χονδρική και λιανική πώληση, μπορούμε σε private μιας και είναι offtopic αν και δε νομίζω οτι θα διαφωνούμε τελικά. Ανέφερα για τιμή χωρίς φπα γιατί ακριβώς θα κάνουμε (κάποιοι) χρήση τιμολογίου κτλ. Και λογιστικά αυτό που λένε οι δύο που ανέφερα είναι το σωστό, ότι κι αν λέμε. Και εδώ που τα λέμε, ΑΝ η χρησιμοποίηση του εκπτωτικού κουπονιού, περαστεί από το κατάστημα μέσα στο τιμολόγιο (κάτι απόλυτα λογικό κι αυτό), τότε αυτομάτως θα γίνει και στο κουπόνι αποφορολογηση... Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 (edited) [/color]Θα σου πω 2 πράγματα που εγώ θα κάνω τη μετάβαση από s9+ που είναι ποιο αναβαθμίσμενο από το n8. Μπαταρία Στέρεο ηχεία Δακτυλικο σε καλύτερο σημείο Γρηγορότερο δακτυλικο ίριδα ξεκλείδωμα Πενάκι με πραγματική αναβάθμιση σε σχέση με το παλιό Ελάχιστα μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη Κάμερα με UI και καλύτερη Νεότερη συσκευή με μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης Και όλα αυτά σε συνδυασμό με την ανταλλαγή συσκευής και σχετικά μικρή διαφορά αν κοπεί τιμολόγιο 300 κάτι ευρώ για μένα αξίζει η αλλαγή 100% Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος.. Εγώ έχω το Ν8 και αν καταφέρω να κόψω τιμολόγιο θα πάω στο Ν9,μιας και θεωρώ ότι είναι μια καλή αναβάθμιση... Μπαταρία, και ο επιπλέον χώρος αποθήκευσης από μόνα τους αυτά τα δύο είναι σημαντικα,σε συνδυασμό με αυτά που γράφεις ναι αξίζει...Και φυσικά με ανταλλαγη σγσκευης βγαίνει η μισή τιμή... Σύμφωνο σε αυτά που λες. Tο δαχτυλικό κατ εμέ έπρεπε να ειναι εκει που ηταν. Tο δάχτυλο πάει κατευθείαν διαγώνια δεξιά από μονο του όταν το κρατάω. Aλλα αυτό δεν είναι πρόβλημα. Περιμένω να βγει η μικρή έκδοση γιατί δεν θέλω 128, και να δω σε κανα xda όταν το πάρουν πως τα πηγαίνει. Και αν δεν έχει προβλήματα είμαι έτοιμος για την μετάβαση και εγω. Αυτή την φορα θα προσπαθήσω να μην κάνω και root και να κρατηθώ. Tώρα κάποιος που έχει note8 και s9 δεν αξίζει να παει. Το ότι έχει 4000mah δεν χρειάζεται να το πληρώσουμε 1000 euro αλλα ουτε και 600 οταν πέσει η τιμή του. Ούτε θα είναι και μέρα με νύχτα με note. Προτιμότερο να παρεις ένα powerbank xiaomi 50 euro και τέλος. Δεκτό που έκανε κάποια ωραία updates στο note9 που δεν εχει το note8, αλλα είναι αναγκασμένοι να το κάνουν εφόσον βγάζουν κάθε 10 μήνες κινητό. Απλά άμα δεν κρατιέσαι και εχεις ψώρα όπως εγώ τότε πας. Στην ουσία είναι μια αναβάθμιση του note8 και τίποτα παραπάνω. Kαι για εσένα που εχεις note8 θα σου έλεγα να το ξανασκεφτείς. Tώρα όσο αναφορά τις ανταλλαγές που λέτε δεν ξέρω ίσος τότε αξίζει. Δεν ξέρω πως λειτουργούν. Edited August 18, 2018 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 (edited) Η υψηλότερη τιμή που μπορεί να πάρει κάποιος γιά το Note8 είναι 550€. Ισχύει και στο Πλαίσιο και στη Cosmote μετά από σημερινή επίσκεψή μου στο Mall. Μόνο γιά το Note8 δίνουν επιδότηση 200€ σύν 350€ που δίνουν γιά το Note8 σαν συσκευή , σύνολο 550. Αρκετά καλό trade offer. Γιά τα υπόλοιπα κινητά δίνουν 100€ επιδότηση σύν την αξία του εκάστοτε κινητού. Πάντως εντυπωσιάστηκα με το note9! Είναι πιό μεγάλο κινητό-πιό φαρδύ από το note8 και φαίνεται αρκετά μεγάλη η διαφορά και με γυμνό μάτι! Περιμετρικά το πλαίσιο είναι ματ και πολύ πιό όμορφο από το γυαλιστέρο πλαίσιο του note8. Το δε χρώμα της λεβάντας είναι καταπληκτικό! Απαλό και αριστοκρατικό, κάνει ωραία αντίθεση με την οθόνη και δεν έχει σχέση με το έντονο purple του s9. Το μπλε είναι αρκετά σκούρο-πιό σκούρο από το deep sea blue του Note8, αλλά και αυτό είναι ωραίο γιά κάποιον που δεν είχε ποτέ του μπλε. Overall μιλάμε γιά το πιό ωραίο και ολοκληρωμένο κινητό του πλανήτη την δεδομένη στιγμή με διαφορά από το δεύτερο (αναμένουμε και iphone x plus για την τελική στέψη). Μου φαίνεται ότι πάλι σε έξοδα θα μπω καλοκαιριάτικα ****το !! Edited August 18, 2018 by frix_ath Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Αν πρόσεξες, είπα πολύ μπακαλίστικα και υπεραπλουστευμένα. Προφανώς και εμπεριέχει ΦΠΑ επι του πρακτεως μιας και προστίθεται στο τιμολόγιο. Αλλά το υπεραπλουστευσα γιατί ΠΑΝΤΑ στις χονδρικές πωλήσεις μιλάμε για τιμές ΑΝΕΥ φπα. Αν θες να μπούμε σε ανάλυση του ΤΙ είναι χονδρική και λιανική πώληση, μπορούμε σε private μιας και είναι offtopic αν και δε νομίζω οτι θα διαφωνούμε τελικά. Ανέφερα για τιμή χωρίς φπα γιατί ακριβώς θα κάνουμε (κάποιοι) χρήση τιμολογίου κτλ. Και λογιστικά αυτό που λένε οι δύο που ανέφερα είναι το σωστό, ότι κι αν λέμε. Και εδώ που τα λέμε, ΑΝ η χρησιμοποίηση του εκπτωτικού κουπονιού, περαστεί από το κατάστημα μέσα στο τιμολόγιο (κάτι απόλυτα λογικό κι αυτό), τότε αυτομάτως θα γίνει και στο κουπόνι αποφορολογηση...Δεν έχεις άδικο σε αυτά όλα. Σωστά είναι όπως τα αναφέρεις. Εγω μετέφερα ότι μου είπαν και να σου πω την αλήθεια αυτό είναι και το καλύτερο προς εμάς σαν καταναλωτές. Αν μου τα γυρίσουν στο ταμείο δεν θα το αγοράσω γιατί στη μία περίπτωση μιλάμε για 340 ευρώ και στην άλλη για 450. Οπότε δεν θα το δεχτώ. Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Δεν έχεις άδικο σε αυτά όλα. Σωστά είναι όπως τα αναφέρεις. Εγω μετέφερα ότι μου είπαν και να σου πω την αλήθεια αυτό είναι και το καλύτερο προς εμάς σαν καταναλωτές. Αν μου τα γυρίσουν στο ταμείο δεν θα το αγοράσω γιατί στη μία περίπτωση μιλάμε για 340 ευρώ και στην άλλη για 450. Οπότε δεν θα το δεχτώ. Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος.. Ακριβώς αυτό είναι το θέμα. Είναι μεγάλη η διαφορά. Σε σένα κάνα 100αρικο λόγω Note8, σε εμένα κάνα 50ευρω λόγω Mate 10 Pro. Επίσης είναι απαράδεκτη αυτή η ανοργανοσιά από τόσο μεγάλες αλυσίδες αλλά κι απ την ίδια τη Samsung που δεν ξεκαθαρίζουν αν θα είναι με εκπτωτικό κουπόνι ή όχι... Κυρίως όμως απ τις αλυσίδες οι οποίες ανταλλαγές έκαναν και πριν, άρα θα πρεπε να ξέρουν. Εδώ στο Πλαίσιο, ο υπάλληλος υποστήριζε ότι ανταλλαγές δέχονται μόνο για το Note 9 και για κανένα άλλο (αρχικά είχα αποφασίσει για το S9+ και είχα πάει να ρωτήσω γι αυτό)... Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 (edited) Έτσι είναι δυστυχώς αλλά εδώ είναι Ελλάδα. Παραθέτω τους όρους https://www.public.gr/cat/corporate/oroi/oroi-trade-n-save/ Η διαδικασία ανταλλαγής έχει ως εξής: Ο Πελάτης προσέρχεται σε οποιοδήποτε κατάστημα PUBLIC με τη Συσκευή που ενδιαφέρεται να ανταλλάξει και την ταυτότητά του (δίπλωμα οδήγησης και διαβατήριο γίνονται επίσης δεκτά) και με μία απλή διαδικασία ενημερώνεται για την αξία της Συσκευής που έχει επιστρέψει από *εξειδικευμένους υπαλλήλους του καταστήματος PUBLIC, οι οποίοι χρησιμοποιούν κατάλληλα online εργαλεία και κατόπιν τεχνικού ελέγχου του μοντέλου, της κατάστασης και της λειτουργικότητας της Συσκευής. Εφόσον ο Πελάτης επιθυμεί να ολοκληρώσει την* διαδικασία και αποδεχθεί τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας Trade 'n' Save, θα παραδίδει την προς ανταλλαγή Συσκευή και σε αντάλλαγμα θα λαμβάνει κουπόνι Δώρου αξίας ίσης με την αξία της Συσκευής, όπως αυτή θα έχει διαμορφωθεί κατά την ως άνω αναφερομένη διαδικασία. Έχουμε εικόνα για το πότε θα ξεκινήσει η διάθεση των συσκευών; Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος.. Edited August 19, 2018 by GalaxyNote Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Επίσης να αναφέρω και κάτι ακόμα που σκέφτηκα. Επειδή έχω ξανακάνει αγορά με χρήση τιμολογίου και 0 ΦΠΑ στην 'απόδειξη' παραστατικό που κόβεται μπαίνει η καθαρή αξία και δεν αναγράφεται πουθενά το ΦΠΑ άρα πχ στο note θα γράφει 846 ευρώ και στη συνέχεια αφαίρεση 500 ευρώ στη δική μου περίπτωση με το s9+ άρα θα πληρώσω 346 ευρώ. Λογικά αυτό πρέπει να γίνει και το ελπίζω. Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Επίσης να αναφέρω και κάτι ακόμα που σκέφτηκα. Επειδή έχω ξανακάνει αγορά με χρήση τιμολογίου και 0 ΦΠΑ στην 'απόδειξη' παραστατικό που κόβεται μπαίνει η καθαρή αξία και δεν αναγράφεται πουθενά το ΦΠΑ άρα πχ στο note θα γράφει 846 ευρώ και στη συνέχεια αφαίρεση 500 ευρώ στη δική μου περίπτωση με το s9+ άρα θα πληρώσω 346 ευρώ. Λογικά αυτό πρέπει να γίνει και το ελπίζω. Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος..Αν γίνει αυτό μας βολεύει . Δεν πρόλαβα να ρωτήσω το Σάββατο. Αλλά θα πάω αύριο . Μακάρι να ισχύει με αυτόν τον τρόπο ώστε να δώσουμε λιγότερα χρήματα Στάλθηκε από Χαβάη Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Επίσης να αναφέρω και κάτι ακόμα που σκέφτηκα. Επειδή έχω ξανακάνει αγορά με χρήση τιμολογίου και 0 ΦΠΑ στην 'απόδειξη' παραστατικό που κόβεται μπαίνει η καθαρή αξία και δεν αναγράφεται πουθενά το ΦΠΑ άρα πχ στο note θα γράφει 846 ευρώ και στη συνέχεια αφαίρεση 500 ευρώ στη δική μου περίπτωση με το s9+ άρα θα πληρώσω 346 ευρώ. Λογικά αυτό πρέπει να γίνει και το ελπίζω. Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος.. Προφανώς μακάρι να ισχύει. Αλλά λογιστικά είναι παράνομο. Μην ξεχνάμε ότι με τη συγκεκριμένη διάταξη του νόμου, απλά δεν πληρώνεις το ΦΠΑ στο κατάστημα εκείνη τη στιγμή. Στη περιοδική δήλωση ΦΠΑ όμως προστίθεται. Γενικά δεν γίνεται να μην αποδόσει ΦΠΑ μία εταιρεία. Οπότε αν ισχύει αυτό που όλοι θα θέλαμε να ισχύει, ουσιαστικά έχεις πολλαπλό όφελος, κάτι το οποίο είναι φουλ παράνομο, μιας και ουσιαστικά ο λογιστής θα πρέπει να το περάσει το "κουπόνι" ως έξοδο και το 350 (ή 550 στη δική σου περίπτωση) θα γίνει 350+ΦΠΑ στο τέλος 3μηνου, ενώ η συσκευή θα είναι ανευ ΦΠΑ. Αυτό βέβαια αν συμπεριλάβουν το κουπόνι μέσα στο τιμολόγιο όπως προείπα. Τέλος πάντων. Όπως ξαναείπα με χρήση Eurobank Επιστροφή που πήρα το Mate με 20% έκπτωση, ο Γερμανός είχε κάνει αποφορολογηση και στην έκπτωση... Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Εγώ μένω σε νησί,το μόνο κατάστημα που έχουμε είναι ένα της Vodafone, δεν ξέρω αν έχουνε και αυτοί το ίδιο πρόγραμμα ανταλλαγής,γιατί ψήνομαι πολύ να δώσω το Ν8,αν βγαίνει έτσι... Για να πάω Αθήνα είναι που δύσκολο τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Κ μηπως θα επρεπε να ανοιχτει ξεχωριστη ενοτητα οπως για ολα τα note στο forum?φιλικα παντα! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ μένω σε νησί,το μόνο κατάστημα που έχουμε είναι ένα της Vodafone, δεν ξέρω αν έχουνε και αυτοί το ίδιο πρόγραμμα ανταλλαγής,γιατί ψήνομαι πολύ να δώσω το Ν8,αν βγαίνει έτσι... Για να πάω Αθήνα είναι που δύσκολο τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο... Ειναι και η vodafone στο προγραμμα.. Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Κ μηπως θα επρεπε να ανοιχτει ξεχωριστη ενοτητα οπως για ολα τα note στο forum?φιλικα παντα! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειναι και η vodafone στο προγραμμα.. Όταν κυκλοφορήσει θα φτιαχτεί και για το Ν9 ενότητα... Θα πάω αύριο να ρωτήσω...Ευχαριστώ για την πληροφορία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Από αύριο που επιστρέφουμε κάποιοι θα μάθουμε σίγουρα περισσότερα και για τις ανταλλαγές και για την έκδοση 8/512 πότε θα έρθει και αν το trade in θα αφορά και αυτή. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Γρήγορη ερώτηση, θέλω να επιστρέψω S9+ το οποίο το κρατά το Public 500€, και αφού προσκομίσω τα απαραίτητα χαρτιά από τον λογιστή για να μην πληρώσω το ΦΠΑ (πάντα στην περίπτωση που κοπεί τιμολόγιο), πόσο θα στοιχίσει το Note 9; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Όπως το αντιλαμβάνομαι, αν και αναφέρθηκαν και άλλοι φίλοι παραπάνω, λογικά θα εκδοθεί τιμολόγιο στην τιμή των 1049€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%, θα αφαιρεθεί το ποσό των 500€ από την επιστροφή του S9 και θα πρέπει να καταβληθεί το υπόλοιπο. Σε μεγάλη αλυσίδα, επειδή εγώ κόβω τιμολόγια, δεν μου έχει ποτέ ζητηθεί αν θέλω να γίνει αποφορολόγηση, πληρώνω όλο το ποσό και το τιμολόγιο το καταθέτω όταν κάνω τις 3μηνες περιοδικές δηλώσεις οπότε και το ποσό του ΦΠΑ αφαιρείται από το ποσό που μου βγαίνει να πληρώσω στην εφορία. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Πλέον από τη νομοθεσία υπάρχει η δυνατότητα να αφαιρεθεί απευθείας το Φ.Π.Α. για αγορές που αφορούν κινητά, laptop, και tablet. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσκομίσεις κάποια χαρτιά από τον λογιστή σου που χρειάζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Όσο και να μου άρεσε αδύνατο να δεχτώ ότι πρέπει να δώσω 500 ευρώ για κινητό ...!!!! Για μια μπαταρία και ένα πενάκι.!!!! Από το ν8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 (edited) Ακόμα καλύτερα τότε. Θα πληρώσεις αποφορολογημένα τα 1049€ μείον και την αξία της συσκευής που επιστρέφεις. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Edited August 19, 2018 by Cadfael Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Απαντηση απο public:1049 ,απο κει αφαιρειται η αξια επιστροφης και στο ποσο που προκυπτει κοβεις τιμολογειο αν θες.δηλαδη γλιτωνεις φπα απο το ποσο που προκυπτει Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts