badapatra Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 (edited) Καλησπέρα, 2-3 ερωτήσεις από έναν ψιλό :wacko:άσχετο. Στις Ρυθμίσεις - Σχετικά με το τηλέφωνο, η Έκδοση Android μου γράφει πως είναι η 9PKQ1.181007.001 Είναι αυτή η έκδοση Android 9.0 ?. Mία δεύτερη ερώτηση: Παρακάτω που λέει - MIUI έκδοση - γράφει πως είναι η MIUI Global 10.2.1.0 Σταθερή. Έτσι πρέπει να γράφει ? Δηλαδή δεν δέχεται ενημερώσεις ? Και αν γίνεται, πως γίνεται να το ρυθμίσω στο Εβδομαδιαία ? Edited March 30, 2019 by badapatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Καλησπέρα, 2-3 ερωτήσεις από έναν ψιλό :wacko:άσχετο. Στις Ρυθμίσεις - Σχετικά με το τηλέφωνο, η Έκδοση Android μου γράφει πως είναι η 9PKQ1.181007.001 Είναι αυτή η έκδοση Android 9.0 ?. Mία δεύτερη ερώτηση: Παρακάτω που λέει - MIUI έκδοση - γράφει πως είναι η MIUI Global 10.2.1.0 Σταθερή. Έτσι πρέπει να γράφει ? Δηλαδή δεν δέχεται ενημερώσεις ? Και αν γίνεται, πως γίνεται να το ρυθμίσω στο Εβδομαδιαία ? Παίρνεις ενημερωσεις αλλα οχι σε τακτά χρονικα διαστήματα,για να παιρνεις καθε βδομαδα πρεπει να βαλεις dev,εσυ εχεις global. Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Καλησπέρα μετά από το δεύτερο bootloop του v10 μου και μετά από πολυ ψάξιμο κατέληξα στο το mi max 3 λογο οθόνης φυσικά ,το περιμένω την τρίτη ,διαβάζω ότι έχει ένα θέμα με τον ήχο και ότι φτιάχνει αν το βάλω Ινδία ισχύει;και αν δουλεύουν όλα κανονικά αν το έχω Ινδία ίντερνετ κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Καλησπέρα μετά από το δεύτερο bootloop του v10 μου και μετά από πολυ ψάξιμο κατέληξα στο το mi max 3 λογο οθόνης φυσικά ,το περιμένω την τρίτη ,διαβάζω ότι έχει ένα θέμα με τον ήχο και ότι φτιάχνει αν το βάλω Ινδία ισχύει;και αν δουλεύουν όλα κανονικά αν το έχω Ινδία ίντερνετ κτλΕγω προσφατα το εβαλα σε region Ινδία και δηλωνω ευχαριστημένος. Δυνατότερος ηχος στα ηχεια, themes, face unlock και αλλα. Τα μονα αρνητικά αν ενοχλουν καποιον είναι 2-3 εφαρμογές bloatware απο Ινδία και καμιά διαφήμιση. Αυτα. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Μου ήρθε η αναβάθμιση για 10.3 global stable! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 (edited) Μου ήρθε η αναβάθμιση για 10.3 global stable! Μόλις την έκανα... όλα καλά... έχει αλλάξει το εικονίδιο της κάμερας!!! και επιτέλους έφτιαξε το bug της φωτεινότητας... Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 12, 2019 by Eldir Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Μια χαρά όλα καλά κι εδώ Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Μετά από συμβίωση με mi max 2 και mi max 3 σας χαιρετώ καθώς πέρασα σε poco.. καλή συνέχεια δεν θα τα ξεχάσω ποτέ τα θηρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mount Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Πόσο βλάκες είναι εκεί στην Xiaomi , τους στέλνουμε εδώ και μήνες αναφορές για την άθλια και προβληματική αυτόματη φωτεινότητα στην dev και μας γράφουν στα παπ@ρι@ τους. Κατά τα άλλα κάνουν εβδομαδιαίες " αναβαθμίσεις" .. Για τις ΑΘΛΙΕΣ κάμερες τους να μην μιλήσω καλύτερα, μάλλον δεν έχουν καμία επαφή στην Xiaomi τι σημαίνει κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Συμβαίνει τώρα... μετα την αναβάθμιση 4G+ Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Έχω δει 4G+ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πριν 2 εβδομάδες.ειμαι με dev εγώ. νόμισα ότι έβλεπαν αστρακια τα μάτια μου :) Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Ελλάδα για τι πάροχο μιλάτε όσοι είδατε 4G+; Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Cosmote έχω εγώ. Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Μπα εβγαλαν ενημερωση στην dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Πάντως μετά το update δεν είδα αλλαγές στην αυτόματη φωτεινότητα. Όταν βρίσκομαι σε σκοτεινό περιβάλλον, η οθόνη σχεδόν σβήνει. Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 (edited) Εμένα η τελευταία dev μου έβγαλε προβλήματα και το γύρισα στην προηγούμενη dev. Χθες κόλλησε 2 φορές το WiFi, δεν έβλεπε καθόλου δίκτυα και ήθελε επανεκκίνηση ενώ σήμερα όταν πήγα να το ξεκλειδώσω μου έδειχνε ένα κύκλο να περιστρέφεται και δεν ανταποκρινόταν καθόλου. Edited April 17, 2019 by panospc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 μια βοηθεια παιδια.ενω βαζω ακουστικα και ακουω κανονικα μουσικη οταν παω στις ρυθμισεις και παω στα ακουστικα και εφε ηχου μου λεει οτι δεν συνδεθηκαν ακουστικα και ολες οι ενδειξεις ειναι γκρι δεν μπορω να διαλεξω τυπο ακουστικων.οποιος μπορει ας βοηθησει πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο σε xiaomi κινητα που ειχα στο περελθον Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 πως αλλάζω το χρώμα των ονομάτων των εφαρμογών? έχω βάλει ανοιχτόχρωμο background και δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα. ακόμα και το status bar είναι δύσκολο να το διακρίνεις, πρέπει συνέχεια να την κατεβάζω κάτω για να δω μπαταρία πχ. τελευταία global stable φοράω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Τρελή διάφορα στο ξεκλείδωμα με πρόσωπο με τη 10.3. Πλέον γίνεται αστραπιαία! (Δε δοκίμασα άλλες χώρες, Χονγκ Κονγκ το έχω εγώ) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Τουλαχιστον στην σημερινη dev εχουν γραψει τι εχουν κανει.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 (edited) Κανένα apk της google cam να παίζει στο Max 3 στοκ όλα έχει δοκιμάσει κανείς? Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 30, 2019 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Παιδιά για 1η φορά ειδα 4G+ στην συσκευή μας από COSMOTE!:w00t::rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Εγώ με wind ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wildfires Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Λοιπόν όπως έχω ξαναγράψει είμαι κάτοχος του Mi max 2 από το οποίο όχι είμαι απλά ικανοποιημένος είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος ακόμα μετά από ενάμιση χρόνο είναι σούπερ σε όλα του ειδιαμ στην μπαταρία του την οποία την έχω κακομεταχειριστει σε φορτίσεις μπορεί να μου κρατήσει μέχρι και μιάμιση μέρα βαριας χρήσης. Θα ήθελα να ρωτήσω και επειδή εμένα τα δύο σημαντικότερα που θέλω σε ένα κινητό είναι νουμερο ένα ή μπαταρία και νουμερο δύο το ηχείο και τρίτο η κάμερα. Θα ήθελα να πω η μετάβαση στο 3 θα είναι αναβάθμιση σε αυτά η Ν Α μείνω στο 2 και να περιμένω το 4?ειδικα η μπαταρία του σε σχέση με το 2 πως είναι; ισάξια; καλύτερη; η χειρότερη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Λοιπόν όπως έχω ξαναγράψει είμαι κάτοχος του Mi max 2 από το οποίο όχι είμαι απλά ικανοποιημένος είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος ακόμα μετά από ενάμιση χρόνο είναι σούπερ σε όλα του ειδιαμ στην μπαταρία του την οποία την έχω κακομεταχειριστει σε φορτίσεις μπορεί να μου κρατήσει μέχρι και μιάμιση μέρα βαριας χρήσης. Θα ήθελα να ρωτήσω και επειδή εμένα τα δύο σημαντικότερα που θέλω σε ένα κινητό είναι νουμερο ένα ή μπαταρία και νουμερο δύο το ηχείο και τρίτο η κάμερα. Θα ήθελα να πω η μετάβαση στο 3 θα είναι αναβάθμιση σε αυτά η Ν Α μείνω στο 2 και να περιμένω το 4?ειδικα η μπαταρία του σε σχέση με το 2 πως είναι; ισάξια; καλύτερη; η χειρότερη;;;Κατα την ταπεινή μου γνώμη, αφου περίμενες τοσο καιρό με το 2, δεν αξιζει να δωσεις χρηματα τωρα για το 3αρι. Περιμενε 3 μηνακια ακομη, τίποτα δεν είναι, θα βγει το 4αρι που θα αξιζει 100% η μεταβαση. Βαλε και αλλα χρηματα στην άκρη στην τελική όσο περιμένεις. Αυγουστο θα εχει βγει αυτο. Αυτη ειναι η γνωμη μου εμενα που δουλεύω και τα 2. Πηρα το 3αρι για εμενα και έδωσα το 2 στον πατερα μου. Δεν υπάρχουν τρελες διαφορες, ειδικα για να κανεις τόσο καθυστερημένα την μεταβαση τωρα. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts