Antretng Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Τελικά από σήμερα είμαι με το Mi A2... Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές... Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλοριζικο :) Μπορείς να ανεβάσεις τίποτα φωτογραφίες σε flicker να δούμε τη κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. August 31, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Καλοριζικο :) Μπορείς να ανεβάσεις τίποτα φωτογραφίες σε flicker να δούμε τη κάμερα;Σε ευχαριστώ πολύ, ναι εννοείται ότι θα ανεβάσω... απλά ακόμα δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με την κάμερα... μόλις βγάλω κάμποσες θα ανεβάσω... Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. September 1, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Γενικώς ειμαι ευχαριστημένος απο το αποτέλεσμα στις φωτογραφίες...βεβαια την νύχτα δεν τα καταφέρνει πολύ καλα... αλλά οκ https://imgur.com/a/NCmawhq Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Μια χαρά είναι κ οι φωτό του δεν επηρεάζονται από προβολείς κλπ . Αυτό το πρόβλημα ειχα με το mi6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. September 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Μια χαρά είναι κ οι φωτό του δεν επηρεάζονται από προβολείς κλπ . Αυτό το πρόβλημα ειχα με το mi6Επιμένω πάντως, ότι την νύχτα δεν λένε και πολλά... Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Επιμένω πάντως, ότι την νύχτα δεν λένε και πολλά... Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔιάβασα σε ένα άρθρο ότι στο development του software των καμερών του mi a2 θα εμπλέκεται άμεσα η Google, και ότι χρήστες του Android 9 beta αναφέρουν σημαντικές βελτιώσεις στην κάμερα του mi a2. Μένει να δούμε αν είναι φήμες... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. September 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Διάβασα σε ένα άρθρο ότι στο development του software των καμερών του mi a2 θα εμπλέκεται άμεσα η Google, και ότι χρήστες του Android 9 beta αναφέρουν σημαντικές βελτιώσεις στην κάμερα του mi a2. Μένει να δούμε αν είναι φήμες... Sent from my Huawei Mate S using TapatalkΜακάρι να γίνει αυτό... Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Αυτό είναι κάτι παραπάνω από καλό .θα δούμε ωραία πράγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. September 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά οι φωτογραφίες είναι τρομερές για την τιμή του! Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά οι φωτογραφίες είναι τρομερές για την τιμή του! Γενικα η xiaomi εχει καταληξει να εχει τις καλυτερες Mid range καμερες. Βλεπε mi note 3, redmi note 5, mi a2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. September 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Γενικα η xiaomi εχει καταληξει να εχει τις καλυτερες Mid range καμερες. Βλεπε mi note 3, redmi note 5, mi a2... Ε ναι, τόσο κράξιμο είχε φάει για τις μάπα κάμερες που έβαζε! Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Ε ναι, τόσο κράξιμο είχε φάει για τις μάπα κάμερες που έβαζε! Αν θες την γνωμη μου, για το price range των συσκευων ειχε φαει λιγο αδικο κραξιμο. Δεν διεφερε πολυ απο τις αντιστοιχες άλλες συσκευες (χρηματα/ιντσες). Τα συγκριναν ειτε με ακριβοτερα κινητα ειτε με συσκευες λιγοτερων ιντσων. Γενικα η xiaomι τα τελευταια 2 χρονια εχει βγαλει τιμιες καμερες για τα χρηματα τους. Απλα πλεον κανει και τη διαφορα και στη κατηγορια των 200 ευρω εχει την πρωτια στις καμερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Αν θες την γνωμη μου, για το price range των συσκευων ειχε φαει λιγο αδικο κραξιμο. Δεν διεφερε πολυ απο τις αντιστοιχες άλλες συσκευες (χρηματα/ιντσες). Τα συγκριναν ειτε με ακριβοτερα κινητα ειτε με συσκευες λιγοτερων ιντσων. Γενικα η xiaomι τα τελευταια 2 χρονια εχει βγαλει τιμιες καμερες για τα χρηματα τους. Απλα πλεον κανει και τη διαφορα και στη κατηγορια των 200 ευρω εχει την πρωτια στις καμερες.Όταν λει βγάζω ναυαρχίδα για ν; ανταγονιστω τους μεγάλους πρέπει να βγάλει κάτι ισάξιο αλλιος να το πει super duper mid range. Και τέλος κάνεις δεν παραπονέθηκε ποτέ ότι βγάζει κακή Camera για τα λεφτά της απλά μερικοί (fan boys) βάρανε σπαστικά ότι να δες με 500 παίρνουμε ίδια Camera κλπ που έχουν άλλοι στα 900+ (που δεν παίζει καν) Ουσιαστικά το θέμα δεν είναι η xiaomi (η οποία μια χαρά παίζει την μπάλα της και κερδίζει αλλά τα σπαστικά fan Boys) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Όταν λει βγάζω ναυαρχίδα για ν; ανταγονιστω τους μεγάλους πρέπει να βγάλει κάτι ισάξιο αλλιος να το πει super duper mid range. Και τέλος κάνεις δεν παραπονέθηκε ποτέ ότι βγάζει κακή Camera για τα λεφτά της απλά μερικοί (fan boys) βάρανε σπαστικά ότι να δες με 500 παίρνουμε ίδια Camera κλπ που έχουν άλλοι στα 900+ (που δεν παίζει καν) Ουσιαστικά το θέμα δεν είναι η xiaomi (η οποία μια χαρά παίζει την μπάλα της και κερδίζει αλλά τα σπαστικά fan Boys) Λεγοντουσαν πολλες υπερβολλες ομως και απο τους xiaomi haters πχ λεγαν μην παρεις mi5s, εχει κακη καμερα... και αντιπροτειναν το honor 8 που ειχε χειροτερη :wacko: Προσωπικα μιλαω παντα με βασει την τιμη και ιντσες ;). Κατα τα αλλα η καμερα ειναι να σου ταιριαζει κιολας (πχ καποιος μπορει να προτιμα το πολυ sharpening και αλλος να το σιχαινεται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. September 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Θέλω να πιστεύω πάντως ότι δεν υπάρχουν πολλοί xiaomi haters... Σίγουρα τέλεια δεν είναι, αλλά δίνει κινηταρες σε αρκετά χαμηλές τιμές...!!! Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά οι φωτογραφίες είναι τρομερές για την τιμή του!Του mi a2? Και του note 5 ειναι. Το θέμα είναι ποιες είναι καλύτερες. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. September 14, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Του mi a2? Και του note 5 ειναι. Το θέμα είναι ποιες είναι καλύτερες. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε όλο το YouTube αναφέρουν ως καλύτερη κάμερα του Mi A2.. εδώ τα παιδιά λέγανε ότι είναι του Redmi Note 5... Λογικά είναι πολύ κοντά... Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Σύμφωνα με αυτο το βίντεο Ειναι πολυ κοντά, με ελάχιστη διαφορά, αλλα στις βραδινές το mi a2, φαίνεται αρκετά καλύτερο απο το redmi note 5. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Σύμφωνα με αυτο το βίντεο Ειναι πολυ κοντά, με ελάχιστη διαφορά, αλλα στις βραδινές το mi a2, φαίνεται αρκετά καλύτερο απο το redmi note 5. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Στο βιντεο ειλικρινα δεν μπορεσα να δω σοβαρες διαφορες. Λογικα ειναι κοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis33 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 παντως σε λγο καιρο βγαινει και redmi note 6:D https://www.gadgetsnow.com/mobile-phones/Xiaomi-Redmi-Note-6 https://gr.gizchina.com/2018/09/11/redmi-note-6-new/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. September 14, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Στο βιντεο ειλικρινα δεν μπορεσα να δω σοβαρες διαφορες. Λογικα ειναι κοντα.Νομίζω ότι ένα κλικ καλύτερο είναι το Mi A2 Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Νομίζω ότι ένα κλικ καλύτερο είναι το Mi A2 Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει καλή κάμερα. Αλλά για καλύτερο δεν μπόρεσα να δω κάτι σοβαρο. Γενικά τα συγκριτικά από youtube δεν βοηθάνε αν δεν ζουμαρουν. Άσε που τα περισσότερα χαμηλού φωτισμού δεν ήταν κοινά. Πολύ κακο συγκριτικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. September 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει καλή κάμερα. Αλλά για καλύτερο δεν μπόρεσα να δω κάτι σοβαρο. Γενικά τα συγκριτικά από youtube δεν βοηθάνε αν δεν ζουμαρουν. Άσε που τα περισσότερα χαμηλού φωτισμού δεν ήταν κοινά. Πολύ κακο συγκριτικό...Πάντως εδώ : συγκρίνουν το Mi A2 με το oneplus 6 και το S9 plus... Τα αποτέλεσμα θα σας καταπλήξουν... Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 (edited) Πάντως εδώ : συγκρίνουν το Mi A2 με το oneplus 6 και το S9 plus... Τα αποτέλεσμα θα σας καταπλήξουν... Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κοίτα, επειδή είχα το rn5 το οποίο μαλλον είναι πάνω κάτω κοντά στο mi a2, με το που πέφτει ο φωτισμός μεγαλωνει η διάφορα υπέρ του op6. Γενικά αυτά τα συγκριτικά είναι λίγο υπερβολικά... αν δεν τα εχεις στην πλήρη ανάλυση (πχ flickr) δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται (πόσο μάλλον στο βίντεο που έβαλες που προβάλλει στην ίδια οθόνη ταυτόχρονα 3 φωτογραφίες, δηλαδή ακόμα μικρότερες). Και μην ξεχνάμε ότι δεν είναι μονο το τελικό αποτέλεσμα αλλά και η ευκολία που φτάνεις σε αυτό (αν πχ τραβάς 3-4 φωτογραφίες και κρατάς τη πιο sharp για τη σύγκριση δεν λεει κατι για την καθημερινή χρηση που θα τραβήξεις μια και εξω). Βέβαια είναι σίγουρα από τις καλύτερες mid range κάμερες. :) Edited September 15, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. September 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Κοίτα, επειδή είχα το rn5 το οποίο μαλλον είναι πάνω κάτω κοντά στο mi a2, με το που πέφτει ο φωτισμός μεγαλωνει η διάφορα υπέρ του op6. Γενικά αυτά τα συγκριτικά είναι λίγο υπερβολικά... αν δεν τα εχεις στην πλήρη ανάλυση (πχ flickr) δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται (πόσο μάλλον στο βίντεο που έβαλες που προβάλλει στην ίδια οθόνη ταυτόχρονα 3 φωτογραφίες, δηλαδή ακόμα μικρότερες). Και μην ξεχνάμε ότι δεν είναι μονο το τελικό αποτέλεσμα αλλά και η ευκολία που φτάνεις σε αυτό (αν πχ τραβάς 3-4 φωτογραφίες και κρατάς τη πιο sharp για τη σύγκριση δεν λεει κατι για την καθημερινή χρηση που θα τραβήξεις μια και εξω). Βέβαια είναι σίγουρα από τις καλύτερες mid range κάμερες. :)Έτσι όπως το θέτεις δεν διαφωνώ σε κάτι... και ναι σίγουρα είναι από τις καλύτερες mid range κάμερες... αν όχι η καλύτερη!!! Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts