Eldir Δημοσιεύτηκε August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 9, 2018 Πάνω που ετοιμαζόμουν να πάρω το redmi note 5... σκάει μύτη και το Mi A2... και πάλι μπέρδεμα! Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Α2 με τον 660 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Το mi a2 θα υστερεί σε αυτονομία λόγω μικρότερου μεγέθους μπαταρίας και δυνατότερου soc. Τι τιμή το έχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Πάρε το νοτε 5 και θα είσαι οκ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Ναι αλλά το mi a2 έχει stock Android άρα θα πάρει τις αναβαθμίσεις..και λογικά έχει καλύτερη κάμερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Και δυνατότερο socket 660 Vs 636. Για μένα a2 φρέσκο πράγμα Android one τούμπανο socket. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 (edited) Και δυνατότερο socket 660 Vs 636. Για μένα a2 φρέσκο πράγμα Android one τούμπανο socket. Έλα βρε Κινγκ ...λες και είσαι χθεσινος Όσο για το stock Android είμαι υπέρ Αλλά για άλλους είναι μείον Λύσεις υπάρχουν βέβαια... bye bye miui Edited August 9, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Από Κίνα με 128gb το mi a2 στα 285€ και αναμένεται να πέσει και άλλο η τιμή. Εγώ ψήνομαι... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Έλα βρε Κινγκ ...λες και είσαι χθεσινος Όσο για το stock Android είμαι υπέρ Αλλά για άλλους είναι μείον Λύσεις υπάρχουν βέβαια... bye bye miui Για το socket ο 660 υπερτερει σε gpu στα υπολοιπα ειναι στα ιδια με τον 636. Λογω stock android παντως vs miui θα πηγαινα στο A2. Βαζεις substratum και κανεις παπαδες στο theme αν καποιος βαριεται το stock theme. Απο αναβαθμισεις και η miui θα παρει αρκετες θα δουμε πως θα παει το android one. Παρομοιες τιμες https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9140&idPhone2=8893 το redmi υπερτερει και σε μπαταρια 3000 vs 4000 εδω υπαρχει θεμα αν ο φιλος θελει μεγαλη αυτονομια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 (edited) Ο 660 με 6 gb ram θα είναι ΟΚ αν κάποιος θέλει να κρατήσει το κινητό 2-3 χρόνια? Για απλή χρήση, social media, emails, internet, φωτός και ελαφρύ gaming. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited August 9, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Ο 660 με 6 gb ram θα είναι ΟΚ αν κάποιος θέλει να κρατήσει το κινητό 2-3 χρόνια? Για απλή χρήση, social media, emails, internet και φωτός. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παραπανω απο οκ. Και οχι μονο για απλη χρηση. Ειδικα με android one θα περνεις και αναβαθμισεις στην ωρα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 (edited) Ναι αλλά το mi a2 έχει stock Android άρα θα πάρει τις αναβαθμίσεις..και λογικά έχει καλύτερη κάμερα.. Η βασική κάμερα του mi a2 είναι κατώτερη. Έχει μικρότερο αισθητήρα. Edited August 9, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Από όσο ξέρω ίδια κάμερα έχουν. Ιδια καμερα ιδιο σασι στα σημεια αλλαζουν και στο λογισμικο. Το ενα καλυτερη μπαταρια το αλλο android one και καλυτερη gpu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Ιδια καμερα ιδιο σασι στα σημεια αλλαζουν και στο λογισμικο. Το ενα καλυτερη μπαταρια το αλλο android one και καλυτερη gpu. Έκανα λάθος. Το έκανα edit. Έχει ίδιο αισθητηρα με το κινέζικο και όχι το global. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Έκανα λάθος. Το έκανα edit. Έχει ίδιο αισθητηρα με το κινέζικο και όχι το global. Εδώ βρίσκονται οι διαφορες Περνει και sd το redmi και έχει μεγαλύτερη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Αυτό που έβαλες είναι το κινέζικο. Το global έχει μέγεθος πιξελ 1.4 microns. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Αυτό που έβαλες είναι το κινέζικο. Το global έχει μέγεθος πιξελ 1.4 microns. Αυτό λες έτσι https://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_5_ai_dual_camera-9120.php Πόσα μοντέλα έχει βγάλει ρε ****το. Redmi note 5 pro Redmi note 5 plus Redmi note 5 Ai dual camera Το πρώτο με 636 2.2 καμερα Το δεύτερο με 625 Το τρίτο με 636 και 1.4 κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Αυτό λες έτσι https://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_5_ai_dual_camera-9120.php Πόσα μοντέλα έχει βγάλει ρε ****το. Redmi note 5 pro Redmi note 5 plus Redmi note 5 Ai dual camera Το πρώτο με 636 2.2 καμερα Το δεύτερο με 625 Το τρίτο με 636 και 1.4 κάμερα Άστα να πάνε. Κάθε χρόνο χαμός γίνεται με τη σειρά redmi note. Ναι αυτό εννοώ :). Αυτό είναι το global. Εναλλακτικά το λέει ai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Άστα να πάνε. Κάθε χρόνο χαμός γίνεται με τη σειρά redmi note. Ναι αυτό εννοώ :). Αυτό είναι το global. Εναλλακτικά το λέει ai Τουλάχιστον τα ξεδιαλύναμε φαντάσου τι μπέρδεμα θα γίνετε στον κόσμο που δεν ασχολείται. 3 μοντέλα δηλαδή φέτος. Και έβγαλε και redmi note 5a και 5a prime. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. August 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Κλείνω προς mi a2 λόγω android one και καλύτερου επεξεργαστή... Απο την άλλη εχουμε ζήσει μπαταρία V10 του mi a2 θα μας τρομάξει?? Πόσο χάλια να είναι?? Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Κλείνω προς mi a2 λόγω android one και καλύτερου επεξεργαστή... Απο την άλλη εχουμε ζήσει μπαταρία V10 του mi a2 θα μας τρομάξει?? Πόσο χάλια να είναι?? Είχα το mi note 3 με ίδιο soc αλλά μπαταρία 3500. Ηταν πολύ δυνατό. Μου βγαζε πάνω από 7 ώρες sot. Με κάποιες εκδόσεις miui μου είχε φτάσει και τις 9 ώρες. Επειδή θυμάμαι ότι είχες το mi note 2, να πω ότι είχε κάπου 35% μεγαλύτερη αυτονομία το mn3. Άρα το mi a2 που έχει κάπου 15% μικρότερη μπαταρία από το mi note 3, παίζει να έχει και μεγαλύτερη από το 2. Αν λοιπόν σε ικανοποιούσε το mi note 2 τότε θα είσαι μια χαρά και με το mi a2 Τονίζω όμως ότι θα έχει κατώτερη κάμερα από το redmi note 5. Οπότε δεν είναι μόνο η αυτονομια. Αν δεν σε νοιάζουν αυτά τα 2 όπως και η υψηλότερη τιμή πάρε το mi a2. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 (edited) Τονίζω όμως ότι θα έχει κατώτερη κάμερα από το redmi note 5. Οπότε δεν είναι μόνο η αυτονομια. Αν δεν σε νοιάζουν αυτά τα 2 όπως και η υψηλότερη τιμή πάρε το mi a2. :) Κάτσε, καλύτερη κάμερα έχει το redmi note 5 στα χαρτιά ή στην πράξη? Γιατί κάποια πρώτα reviews και δείγματα του mi a2 (οχι το lite, αλλά τη full έκδοση) που είχα δει ήταν πολύ καλά και μιλούσαν για υπέρβαση στην τιμή του. Το μόνο μείον ήταν κάποιο shutter lag. Και του redmi note όταν πέσει ο ήλιος δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο απ όσο έχω δει. Αν είναι χειρότερη του a2...problem. Edited August 9, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Κάτσε, καλύτερη κάμερα έχει το redmi note 5 στα χαρτιά ή στην πράξη? Γιατί κάποια πρώτα reviews και δείγματα του mi a2 (οχι το lite, αλλά τη full έκδοση) που είχα δει ήταν πολύ καλά και μιλούσαν για υπέρβαση στην τιμή του. Το μόνο μείον ήταν κάποιο shutter lag. Και του redmi note όταν πέσει ο ήλιος δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο απ όσο έχω δει. Αν είναι χειρότερη του a2...problem. Γενικά έχει βελτιωθεί η xiaomi στη κάμερα. Αυτό που είχα διαβάσει για το mi a2 είναι ότι θα έχει την κάμερα του ινδικού redmi note 5 αλλά με φωτεινότερο διάφραγμα. Δεν είναι περίεργο να έχει καλές φωτογραφίες. Το redmi note 5 όμως είναι καλύτερο. Δεν το έχω δουλέψει το mi a2. Έχω όμως δουλέψει το redmi note 5 (το χω πάρει σε μανα και γυναίκα). Μου φαίνεται αδύνατο να έχει καλύτερη κάμερα με μικρότερο αισθητήρα αφού φαίνεται ότι το λογισμικό παίρνει το μέγιστο που μπορει. Δες εδώ μερικά δείγματα μου. Δυστυχώς δεν τράβηξα πολλές αλλά θα πάρεις μια εικόνα https://flic.kr/s/aHskDiyPGJ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. August 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Γενικά έχει βελτιωθεί η xiaomi στη κάμερα. Αυτό που είχα διαβάσει για το mi a2 είναι ότι θα έχει την κάμερα του ινδικού redmi note 5 αλλά με φωτεινότερο διάφραγμα. Δεν είναι περίεργο να έχει καλές φωτογραφίες. Το redmi note 5 όμως είναι καλύτερο. Δεν το έχω δουλέψει το mi a2. Έχω όμως δουλέψει το redmi note 5 (το χω πάρει σε μανα και γυναίκα). Μου φαίνεται αδύνατο να έχει καλύτερη κάμερα με μικρότερο αισθητήρα αφού φαίνεται ότι το λογισμικό παίρνει το μέγιστο που μπορει. Δες εδώ μερικά δείγματα μου. Δυστυχώς δεν τράβηξα πολλές αλλά θα πάρεις μια εικόνα https://flic.kr/s/aHskDiyPGJ Δεν ξέρω ρε γμτ κάτι με τραβάει προς το mi a2... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts