Jump to content

Επιτέλους ΤΕΛΟΣ

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας παιδιά

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έγραφα στο τομέα της σταθερής τηλεφωνίας αλλά να που έγινε κι αυτό

Είμαι χαρούμενος πήγα και ΚΑΤΗΡΓΗΣΑ τον ΟΤΕ

Είχα δίλλημα τι να κάνω ώσπου εξαιτίας τους χτες με το τηλεφώνημά τους τα πήρα στη κράνα και το έκοψα ΕΝΤΕΛΩΣ για ΠΑΝΤΑ !!!!!

Δεν είχα πληρώσει δύο λογαριασμούς σύνολο 150 ευρώ

Και ενώ ήξερα ότι απλά δεν θα μπορώ να πάρω τηλέφωνο για 6 μήνες αλλά θα με παίρνουν με πήραν τηλέφωνο από τον ΟΤΕ και μου είπανε

"Ναι ? ο κύριος ( το επίθετό μου ) ? σας ενημερώνουμε ότι πρέπει όπωςδήποτε να έρθετε αύριο ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ να πληρώσετε το λογαριασμό σας γιατί αν δεν πληρώσετε θα έχετε μεγάλο πρόβλημα "

Δηλαδή μιλάμε στη ζητιανιά ο ΟΤΕ !!!! παίρνει τηλέφωνο να "απειλεί" πως αν δεν πληρώσετε 150 ευρώ ( ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟ δηλαδή ) θα έχετε πρόβλημα

Ενπάσει περιπτώση επειδή τους έδινα τσάμπα πάγια το κατήργησα σήμερα

Πήγα και έκανα οριστική διακοπή , ελπίζω να το κατάλαβαν ότι έκοψα και τη γραμμή.

Δεν πλήρωσα τέλη επανασύνδεσης και μου είπαν πως για 4 μήνες ακόμα , δηλαδή για 2 λογαριασμούς ακόμα θα πληρώνω πάγια και μετά τέλος

( Ε βέβαια μη χάσουνε ακόμα δύο πάγια ) και μετά λέει μπορεί να έρθει ένας τρίτος με επιστροφή παγίου ( ναι καλά .......... )

Θα είμαι 30 ευρώ δηλαδή το δίμηνο συν τουλάχιστον από τα πάγια .

Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι δεν θα μπορώ να έχω ίντερνετ από το σπίτι αλλά από την άλλη 8 ώρες στη δουλειά ας μπαίνω από εκεί

Εσείς έχετε κόψει το σταθερό κάποιος ? το έχει μετανιώσει ή όχι ? ένιωσε αισθητή αλλαγή οικονομικών ?

Συγχαρητήρια :p

Έχεις σκεφτεί να βάλεις Full LLU Vivodi; Μια χαρά θα έχεις και τηλέφωνο και Internet. Σκεφτόμουνα να το κάνω κι εγώ γιατί δε γουστάρω τα πάγια του ΟΤΕ αλλά δε με καλύπτει η Vivodi άσε που δεν την πολυεμπιστεύομαι κιόλας.

Συγχαρητήρια :p

Έχεις σκεφτεί να βάλεις Full LLU Vivodi; Μια χαρά θα έχεις και τηλέφωνο και Internet. Σκεφτόμουνα να το κάνω κι εγώ γιατί δε γουστάρω τα πάγια του ΟΤΕ αλλά δε με καλύπτει η Vivodi άσε που δεν την πολυεμπιστεύομαι κιόλας.

Τι είναι το Full LLU Vivodi ? δεν το έχω ψάξει καν

Πάντως με ΟΤΕ πάρε δώσε δε θέλω ΠΟΤΕ ξανά στη ζωή μου

Αρκετά τόσα χρόνια είχανε το μονοπώλιο και μας κάναν ότι ήθελαν

Πλήρης Αδεσμοποίηση Τοπικού Bρόγχου (Full LLU). Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει την εκχώρηση σε άλλη εταιρεία(νομίζω,αν δεν κάνω λάθος,ότι αυτή τη στιγμή μόνο οι TelePassport,Vivodi,Teledome υποστηρίζουν αυτή την υπηρεσία), είτε του υφιστάμενου τοπικού βρόγχου (ενεργός) που χρησιμοποιείται από τον Ο.Τ.Ε. για την παροχή υπηρεσιών, είτε ενός νέου (ανενεργός) που θα κατασκευαστεί επί τούτου. Από τη στιγμή της εκχώρησης, ο Ο.Τ.Ε. τιμολογεί τη εκάστωτε εταιρία και όχι τον συνδρομητή για τον εκχωρηθέντα Τοπικό Βρόγχο. Στην υλοποίηση της πρόσβασης μέσω ενεργού τοπικού βρόχου, ο ενδιαφερόμενος υπογράφει μία εξουσιοδότηση (προκαθορισμένο από τον Ο.Τ.Ε. έντυπο) την οποία υποβάλλει στη εκάστοτε εταιρεία, η οποία με τη σειρά της την υποβάλλει στον Ο.Τ.Ε. για Αδεσμοποίητη Πρόσβαση στον υφιστάμενο (ενεργό) Τοπικό Βρόγχο.

Με άλλα λόγια με το full LLU μπορείς να πας σε άλλη εταιρεία,χωρίς να μεσολαβεί ο ΟΤΕ,δηλαδή θα είσαι απευθείας πελάτης σε εκείνη την εταιρεία.

Αν αποφασίσεις κάτι τέτοιο,κατ'αρχήν πρέπει να πας στα site των εταιριών αυτών να δεις αν καλύπτεσαι από το δίκτυό τους, http://www.telepassport.gr , http://www.vivodi.gr , http://www.teledome.gr.

Με telepassport και vivodi θα έχεις αναγκαστικά ταυτόχρονα dsl και φωνή(VoIP=voice over IP) ενώ με teledome απλή γραμμή(μόνο φωνή) δηλαδή PSTN.

ποπο φίλε μου είπες μεγάλη κουβέντα τώρα....

πότε θα έρθει για μένα η άγια ώρα να καλυφθώ με full LLU από κάποια εταιρία...

δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω περάσει με τον οτε και πόσο τα ξύνουν εκεί μέσα οι βολέμενοι του....απαίσιοι τύποι που έχουν και καλά εξουσία...

δεν μπορείς να φανταστείς πως μου έχουν μιλήσει εμένα.....

και πραγματικά τους έχω χρυσοπληρώσει...μιλάμε για πολλά λεφτά.

Θέλω κάλυψη από άλλη εταιρία!!!

Και θα είμαι μαζί της για πάντα!!! :)

Χαλαρά... :lol:

Το δε κουφό είναι το εξής

Ενώ έκοψα τη γραμμή και πλήρωσα το βράδυ κατά τις 8 με ξαναπήρε μια γυναίκα και μου λέει γειά σας ο Κύριος τάδε ? εγώ δηλαδή :p μάλιστα της λέω με ρωτά " είμαστε από τον ΟΤΕ τακτοποιήσατε την οφειλή σας ? "

Δηλαδή ΗΜΑΡΤΟΝ ρε παιδιά , στον ΟΤΕ είναι δεν μπορεί κάποιος να τους ειδοποιήσει ποιός πλήρωσε και ποιός όχι ?

Και να πω ότι χρωστούσα και πολλά , 150 ευρώ έτυχε και λόγω δουλειάς δεν μπορούσα να πάω να ξοφλήσω από πρωί

Σήμερα όμως ακούω αυτό το " δε νάμπερ γιου χαβ ντάιλινγκ ντας νοτ εξιστ "΄

μια χαρά

Το θέμα όμως που με απασχολεί είναι το εξής

Αφού κόπηκε και πήραν και τη γραμμή ΓΙΑΤΙ θα πληρώσω ακόμα δύο πάγια ? γιατί για 4 μήνες να πληρώνω πάγια ? για μια γραμμή που δεν έχω ?

Μετά λέει μπορεί να έρθει ένας τρίτος με επιστροφή .........

Τι πράγματα είναι αυτά ?

Ανεπρόκοποι εντελώς να κάνει μια δουλειά αυτή η εταιρία

Τα διαβάζει κανείς από τον ΟΤΕ αυτά εδώ πέρα ? ελπίζω ναι

Αν μπορείς πες μας ημερομηνίες για να δούμε αν έχει δίκιο να σου ζητάει και άλλα πάγια.

Ο τελευταίος λογαριασμός που πλήρωσες στον ΟΤΕ ποιά περίδο αφορούσε;

ΥΓ. Είδες τις νέες τιμές της Vivodi; Αν σε καλύπτει μπορείς να έχεις ADSL 256/128 με 26,8€+ΦΠΑ το μήνα. Αν θες και σταθερό μπορείς να έχεις με 34,8€+ΦΠΑ το μήνα, και με 500 λεπτά αστικές και υπεραστικές κλήσεις μέσα σε αυτό το πάγιο.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν μπορείς πες μας ημερομηνίες για να δούμε αν έχει δίκιο να σου ζητάει και άλλα πάγια.

Ο τελευταίος λογαριασμός που πλήρωσες στον ΟΤΕ ποιά περίδο αφορούσε;

.

Λοιπόν ο τελευταίος που πλήρωσα χτες αφορούσε την περίοδο 31-01-05 μέχρι 04-04-05

Εληγε 24/5 και ο επόμενος θα έληγε 12-07-2005 και ο μεθεπόμενος θα έληγε 08-09-2005 και προφανώς για αυτούς τους δύο ζητάνε χρήματα .Δε μπορώ να καταλάβω το γιατί . Τότε για δύο μήνες ας μη κόβαν τη γραμμή αν ήθελαν και άλλα δύο πάγια.Τι λογική είναι αυτά που ενώ κόβεις μια παροχή κάποιου συνεχίζει να πληρώνει λες και την έχει ?

Οσο αφορά τις τιμές περί Vivodi μελλοντικά θα το ψάξω αλλά προς το παρόν δεν θα ήθελα να δώσω χρήματα στον ΟΤΕ από άλλη πόρτα

Λοιπόν ο τελευταίος που πλήρωσα χτες αφορούσε την περίοδο 31-01-05 μέχρι 04-04-05

Εληγε 24/5 και ο επόμενος θα έληγε 12-07-2005 και ο μεθεπόμενος θα έληγε 08-09-2005 και προφανώς για αυτούς τους δύο ζητάνε χρήματα .Δε μπορώ να καταλάβω το γιατί . Τότε για δύο μήνες ας μη κόβαν τη γραμμή αν ήθελαν και άλλα δύο πάγια.Τι λογική είναι αυτά που ενώ κόβεις μια παροχή κάποιου συνεχίζει να πληρώνει λες και την έχει ?

Οσο αφορά τις τιμές περί Vivodi μελλοντικά θα το ψάξω αλλά προς το παρόν δεν θα ήθελα να δώσω χρήματα στον ΟΤΕ από άλλη πόρτα

Αν έχεις πληρώσει λογαριασμό που αφορά και την 31-01-05 μέχρι 04-04-05 έχεις προπληρώσει και το πάγιο που αφορά την περίδο 04/04 έως περίπου 04/06, άρα αν ο επόμενος λογαριασμός που θα σου έρθει δεν είναι πιστωτικός πρέπει (όχι μπορείς, πρέπει) τουλάχιστον να αρνηθείς να πληρώσεις και αν έχεις όρεξη και να το καταγγείλεις.

Μην ξεχάσεις να το γράψεις εδώ όταν έρθει ο λογαριασμός.

Δε θα αφήσουμε τον πΟΤΕ να σου φάει τα 50-60€!!! :D

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν έχεις πληρώσει λογαριασμό που αφορά και την 31-01-05 μέχρι 04-04-05 έχεις προπληρώσει και το πάγιο που αφορά την περίδο 04/04 έως περίπου 04/06, άρα αν ο επόμενος λογαριασμός που θα σου έρθει δεν είναι πιστωτικός πρέπει (όχι μπορείς, πρέπει) τουλάχιστον να αρνηθείς να πληρώσεις και αν έχεις όρεξη και να το καταγγείλεις.

Μην ξεχάσεις να το γράψεις εδώ όταν έρθει ο λογαριασμός.

Δε θα αφήσουμε τον πΟΤΕ να σου φάει τα 50-60€!!! :D

Αυτή τη στιγμή που γράφω έχω το ακουστικό στο αυτό και είμαι σε αναμονή να δω τι θα μου πουν από το 134 του ΟΤΕ

Πήρα στο 1520 που είναι για τον καταναλωτή και ενώ χτύπησε κάποιος το σήκωσε και το έκλεισε με το χέρι του απότομα ( αυτό θα πει εξυπηρέτηση καταναλωτή )

Μου είπε τώρα ότι προφανώς πρόλαβαν και έκδοσαν τον επόμενο ...... και μου έδωσε να πάρω ένα άλλο τηλέφωνο της περιοχής μου

Είμαι σε αναμονή ............ για να δούμε ...........

Ευχαριστώ για την συμπαράσταση :)

Ευχαριστώ για την συμπαράσταση :)

Τίποτα.

Το έχω βάλει σκοπό της ζωής μου να κάνω όση περισσότερη ζημιά μπορώ στον ΟΤΕ.

Ειδικά όταν έχει και άδικο δε με σταματάει τίποτα (αλλά του κάνω ζημιά και χωρίς να φταίει, δεν κωλώνω). :cool:

Και εννοώ φυσικά όλον τον όμιλο: σταθερή, Cosmote, πΟΤΕΝΕΤ και δε συμμαζεύεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τίποτα.

Ειδικά όταν έχει και άδικο δε με σταματάει τίποτα (αλλά του κάνω ζημιά και χωρίς να φταίει, δεν κωλώνω). :cool:

Ταιριαζουμε, και εγω στην βιβοδι :cool:

xaxaxxa Βιβόδι :p καλό

Λοιπόν παιδιά Καλό ΣαββάτοΚύριακο

Από Δευτέρα τα λέμε πάλι ( νο τέλεφον σπίτι και νο ίντερνετ :p )

Τίποτα.

Ταιριαζουμε, και εγω στην βιβοδι

Ταιριάζουμε, και εγώ και στις 2 (ΟΤΕ, Vivodi) :D

Ταιριάζουμε, και εγώ και στις 2 (ΟΤΕ, Vivodi) :D

Τότε άντε στην Άνω Κωλοπετεινίτσα που έχει κόμβο για να συνδέσεις πελάτες στην Telepassport.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Se mena einai aparaithto to stathero thlefono,opos kai se oloys toys gnostoys moy.Den gnorizo oyte enan poy na exei diakopsei th syndesh toy me ton OTE...

Gia poion logo ekopses to stathero soy thlefono woudoulis;

Τότε άντε στην Άνω Κωλοπετεινίτσα που έχει κόμβο για να συνδέσεις πελάτες στην Telepassport.

Αυτό το λές επειδή οι περισσότεροι κόμβοι είναι στην επαρχία, σε αντίθεση με την Vivodi;

Αυτό το λές επειδή οι περισσότεροι κόμβοι είναι στην επαρχία, σε αντίθεση με την Vivodi;

Προφανως. Η γνωμη μου ειναι οτι καλα κανει, ετσι δεν υπερφορτωνει το δικτυο της και τελικα να μη μπορει να αντεξει (γκουχ γκουχ). Ετσι εκανε και με τις αστικες κλησεις, τουλαχιστον η Telepassport εχει μια πολιτικη . (Γκουχ γκουχ, γμτ μου εκατσε κατι στο λαιμο).

Προφανως. Η γνωμη μου ειναι οτι καλα κανει, ετσι δεν υπερφορτωνει το δικτυο της και τελικα να μη μπορει να αντεξει (γκουχ γκουχ). Ετσι εκανε και με τις αστικες κλησεις, τουλαχιστον η Telepassport εχει μια πολιτικη . (Γκουχ γκουχ, γμτ μου εκατσε κατι στο λαιμο).

Πάλι σε μελετάνε οι Αγγλίδες συμφοιτήτριες. :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο την μία καλά κάνει γιατί παρέχει dsl σε καμια 30 πόλεις (Εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης). Και το δίκυο δεν... μπουκώνει.

Απο την άλλη για την Αττική των 4.000.000 κατοίκων οι 5 κόμβοι είναι πάρα πολύ λίγοι... :cry:

Είναι στα σκαριά άλλοι 10 κόμβοι (Μιλάγανε για τέλη Μαϊου) Φαντάζομαι καποιοι θα μπούν Αττική. Οπότε εκτός απο την Κωλοπετεινίτσα, το DSL θα επεκταθεί και στην Αττική :p

Απο την μία καλά κάνει γιατί παρέχει dsl σε καμια 30 πόλεις (Εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης). Και το δίκυο δεν... μπουκώνει.

Απο την άλλη για την Αττική των 4.000.000 κατοίκων οι 5 κόμβοι είναι πάρα πολύ λίγοι... :cry:

Είναι στα σκαριά άλλοι 10 κόμβοι (Μιλάγανε για τέλη Μαϊου) Φαντάζομαι καποιοι θα μπούν Αττική. Οπότε εκτός απο την Κωλοπετεινίτσα, το DSL θα επεκταθεί και στην Αττική :p

Αυτό περιμένει με αγωνία όλη η Αθήνα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Gia poion logo ekopses to stathero soy thlefono woudoulis ?

------------------------------------------------------------

Το έκοψα για τους εξής δύο λόγους

1) Δεν το χρησιμοποιώ καθόλου και πληρώνω τσάμπα πάγια

2) Ανάγκη για παραπάνω οικονομία , δηλαδή προτίμησα να γλυτώσω τα πάγια ενός οργανισμού που δεν χρησιμοποιώ για να πάρω ένα καλύτερο κινητό που να μου παρέχει ακόμα περισσότερες ευκολίες

Καλή εβδομάδα :)

Εγω θα εκοβα τον οτε μονο αν δεν χρησιμοποιουσα το σταθερο για αστικες κλησεις/ υπεραστικες κλησεις και ιντερνετ. Ειναι κοροιδια να μιλαω απο το κινητο και να τηλεφωνω σε σταθερο και να μιλαω πολυ ωρα οταν εχει φτασει τοσο φθηνα η τιμη απο σταιθερο σε σταθερο. Επισης θεωρω κοροιδια να μιλαω ωρες στο κινητο γιατι δεν εχω καμια διαθεση να πεθανω νεος απο την ακτινοβολια (ενταξει γλυτωνει καποιο ποσοστο το handsfree αλλα οχι 100%).

Αν ημουν εργενης, εμενα μονος σπιτι και δεν χρησιμοποιουσα στο σταθερο τοτε δεν υπηρχε λογος να το εχω και να πληρωνω 20-30€ παγια το διμηνο με τα οποια μπορεις να αγορασεις ενα πακετο προαγορασμενου χρονου ομιλιας σε ενα δικτυο κινητης τηλεφωνιας και να εχεις ποιοτικη εξυπηρετηση πελατων.

Σχετικα με την βιβοντι και την τελεδομε, πιστευεται πως ειναι ωριμες σαν εταιριες ωστε οι υπηρεσιες τους να ειναι αξιοπιστες και χωρις προβληματα ωστε να εχεις μια υπηρεσια με αδιαλλειπτη λειτουργια ωστε να την εμπιστευεσαι;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Ποιός σου είπε ότι έχω σκοπό να μιλάω με τις ώρες στο κινητό ?

Είμαι άλλης νοοτροπίας πλέον , στην περίπτωση που με πάρει ένας φίλος που μένει Αθήνα κ αυτός και μου πει "τι νέα?" θα του πω " θες να έρθεις για ένα καφεδάκι ή να έρθω εγώ να τα πούμε από κοντά? "

Ποιός ο λόγος να μιλάω 20λεπτα και μισάωρα και τρία τέταρτα με ένα φίλο πχ από το τηλέφωνο ( που όχι και φτηνό !!!!!! εγώ θυμάμαι κάποτε τον ΟΤΕ που στα σταθερά δεν έπεφτε παρά μόνο μια μονάδα στην αρχή ) και να μην συναντηθούμε ?

Με λίγα λόγια είναι και ευχάριστο το συναίσθημα του ότι τώρα ΔΕΝ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!!

Κλείνω και το κινητό αν γουστάρω και είμαι χαμένος από όλους και όλα.

Κάπου με κούρασε αυτό το "σε βρίσκω παντού"

Το μόνο που με απασχολεί είναι όντως το ίντερνετ που άλλωστε μπαίνω από τη δουλειά όλη μέρα . Γιατί να μπω από το σπίτι το βράδυ ?

Και θεωρώ απαράδεκτο να συντηρώ μια δημόσια υπηρεσία δίνοντας της κάθε δίμηνο πενηντάρια.

Σε αυτή τη φάση δίνω της βόνταφον γύρω στα 30 το μήνα