ilka71 Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Φίλε μου, μπορεί να σε έχω ξανά ρωτήσει ή να το έχω ξανά γράψει, αλλά wipe data/clear cache μέσω recovery menu έχεις κάνει;χμμ πως γίνεται αυτό; είναι εύκολο; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 χμμ πως γίνεται αυτό; είναι εύκολο; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι σχετικά εύκολη διαδικασία. Με απενεργοποιημένη συσκευή, κρατάς πατημένα τα power on και volume down κουμπιά. Αφού κάνει τη δόνηση αφήνεις το κουμπί της φωνής και συνεχίζεις να κρατάς πατημένο το power. Λογικά θα σου εμφανίσει το recovery menu και από κει θα επιλέξεις το wipe data και clear cache. Ψάξε το λίγο στο Google βέβαια γιατί μπορεί να διαφοροποιείται η διαδικασία. Να ξέρεις ότι θα τα χάσεις όλα!! Θα πρέπει να έχεις κάνει back up. Δε φέρω ευθύνη βέβαια άμα brickαρει το κινητό. Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Είναι σχετικά εύκολη διαδικασία. Με απενεργοποιημένη συσκευή, κρατάς πατημένα τα power on και volume down κουμπιά. Αφού κάνει τη δόνηση αφήνεις το κουμπί της φωνής και συνεχίζεις να κρατάς πατημένο το power. Λογικά θα σου εμφανίσει το recovery menu και από κει θα επιλέξεις το wipe data και clear cache. Ψάξε το λίγο στο Google βέβαια γιατί μπορεί να διαφοροποιείται η διαδικασία. Να ξέρεις ότι θα τα χάσεις όλα!! Θα πρέπει να έχεις κάνει back up. Δε φέρω ευθύνη βέβαια άμα brickαρει το κινητό.α θέλει φορματ δηλαδή. τέλος πάντων θα δω τι θα κάνω γιατί βαριέμαι να το ξαναστηνω το κινητό. το παράξενο είναι ότι σε άλλα σπίτια με άλλα ρουτερ δεν έχουν θέμα οι παραπάνω εφαρμογές! Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 α θέλει φορματ δηλαδή. τέλος πάντων θα δω τι θα κάνω γιατί βαριέμαι να το ξαναστηνω το κινητό. το παράξενο είναι ότι σε άλλα σπίτια με άλλα ρουτερ δεν έχουν θέμα οι παραπάνω εφαρμογές! Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ε μήπως δεν είναι bug του κινητού αλλά κάποια ρύθμιση του router; Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Ε μήπως δεν είναι bug του κινητού αλλά κάποια ρύθμιση του router;δεν μπορω να σκεφτω ποια ρυθμιση του ρουτερ μπορει να επηρεαζει μονο 2-3 εφαρμογες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Με την αναβάθμιση αποτι βλέπω έχουν μικρύνει τα εικονίδια στην notification bar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizim Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Με την αναβάθμιση αποτι βλέπω έχουν μικρύνει τα εικονίδια στην notification bar? Ναι και γω μόνο αυτό πρόσεξα γτ πλέον χωράει πάνω η μπαταρία τα δύο σήματα το WiFi το ξυπνητήρι ενώ παλιότερα εξαφανίζονταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 μπα τα ίδια φαίνονται δεξιά σε εμένα Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 δεν μπορω να σκεφτω ποια ρυθμιση του ρουτερ μπορει να επηρεαζει μονο 2-3 εφαρμογες! Κάνε ένα reset το router τότε. Ποτέ δε ξέρεις... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 ο χώρος πάντοτε υπήρχε δεν ξέρω γιατί φοβόντουσαν να βάλουν ενα εικονιδιο ακόμα τοσο κοντά στο νοτς. Προσωπικά μπορώ να πω οτι απο εκει που μου άρεσε πλεον το θεωρω τερμα κουραστικό, έχω αρχίσει να αναπολώ οθόνες χωρίς καμπύλη στις γωνιες. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 ο χώρος πάντοτε υπήρχε δεν ξέρω γιατί φοβόντουσαν να βάλουν ενα εικονιδιο ακόμα τοσο κοντά στο νοτς. Προσωπικά μπορώ να πω οτι απο εκει που μου άρεσε πλεον το θεωρω τερμα κουραστικό, έχω αρχίσει να αναπολώ οθόνες χωρίς καμπύλη στις γωνιες.συμφωνώ. με έχει κουράσει πλέον να μην βλέπω το αυτονόητο. τα ΕΙΚΟΝΊΔΙΑ! Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πριν 10 μέρες αγόρασε την συσκευή από Public (Χανιά) η κουνιάδα μου. Έβαλε την κάρτα σιμ και ακολουθησε την στάνταρ διαδικασία αρχικού στησίματος της συσκευής, συνδέθηκε στο Wi-Fi του σπιτιού της και όλα καλά. Μετά από 3 μέρες έκανε αναβάθμιση σε (PIE) που της έβγαλε και από εκείνη την μέρα έχει το εξής θέμα : δεν μπορεί να συνδεθεί στο Wi-Fi του σπιτιού για κανένα λόγο... Δοκίμασε σε άλλα ρούτερ συνδέεται κανονικότατα. Δοκίμασα να το κάνω με στατικό IP τίποτα. Έκανα επαναφορά Wi-Fi /mobile/bluetooth τίποτα... Για άγνωστους λόγους δεν θέλει να συνδεθεί στο συγκεκριμένο ρούτερ. Υπενθυμίζω ότι το αρχικό στήσιμο του κινητού έγινε σε αυτό το ρούτερ (OREO) και δουλεύει κανονικά σε όλες τις άλλες συσκευές (OREO, PIE, NOUGAT). Υπάρχει περίπτωση να μην ΕΚΑΤΣΕ καλά η PIE αναβάθμιση και να δημιουργεί το πρόβλημα και τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Δεν είναι ρουτ ούτε την ενδιαφέρει κάτι τέτοιο... Ευχαριστώ! [ATTACH]67222[/ATTACH] Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πριν 10 μέρες αγόρασε την συσκευή από Public (Χανιά) η κουνιάδα μου. Έβαλε την κάρτα σιμ και ακολουθησε την στάνταρ διαδικασία αρχικού στησίματος της συσκευής, συνδέθηκε στο Wi-Fi του σπιτιού της και όλα καλά. Μετά από 3 μέρες έκανε αναβάθμιση σε (PIE) που της έβγαλε και από εκείνη την μέρα έχει το εξής θέμα : δεν μπορεί να συνδεθεί στο Wi-Fi του σπιτιού για κανένα λόγο... Δοκίμασε σε άλλα ρούτερ συνδέεται κανονικότατα. Δοκίμασα να το κάνω με στατικό IP τίποτα. Έκανα επαναφορά Wi-Fi /mobile/bluetooth τίποτα... Για άγνωστους λόγους δεν θέλει να συνδεθεί στο συγκεκριμένο ρούτερ. Υπενθυμίζω ότι το αρχικό στήσιμο του κινητού έγινε σε αυτό το ρούτερ (OREO) και δουλεύει κανονικά σε όλες τις άλλες συσκευές (OREO, PIE, NOUGAT). Υπάρχει περίπτωση να μην ΕΚΑΤΣΕ καλά η PIE αναβάθμιση και να δημιουργεί το πρόβλημα και τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Δεν είναι ρουτ ούτε την ενδιαφέρει κάτι τέτοιο... Ευχαριστώ! [ATTACH]67222[/ATTACH] Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk χτες βγήκε και αναβάθμιση απριλιου για πέρασέ την μηπως και στρώσει, διαφορετικά επαναφορά εργοστασιακών. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 χτες βγήκε και αναβάθμιση απριλιου για πέρασέ την μηπως και στρώσει, διαφορετικά επαναφορά εργοστασιακών.Έκανα hot-spot το laptop, συνδέθηκε κανονικά, την κατέβασα, την πέρασα αλλά τα ίδια... Θα πάω αύριο από Public να δω αν μπορούν να κάνουν κάτι... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saloufas17 Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Επιβεβαιώνω και εγώ ότι έχουν συμμαζέψει τα εικονίδια, εκτός του ότι ήμουν υποψιασμένος διαβάζοντας εδώ πριν κάνω την αναβάθμιση από δεξιά έβλεπα το εικονίδιο της μπαταρίας, 2 σιμ, wifi και bluetooth, όταν όμως εμφανίζονταν το βελάκι στο εικονίδιο του wifi ότι ανεβοκατεβάζει δεδομένα αυτόματα μου έκρυβε το εικονίδιο του bluetooth, μετά την αναβάθμιση δεν το κρύβει πλέον. Με την μπαταρία δεν βγάζω άκρη παιδιά, μου την στεγνώνει όταν είναι σε αναμονή το βράδυ, και πρέπει να βάλω battery saver και να κλείσω δεδομένα και wifi για να μην μου την καταναλώνει. Γενικά μέσο όρο βγάζει 5-6 ώρες οθόνη, καμία σχέση με κάτι 8ωρα που βλέπω σε μερικούς στο XDA. Βέβαια πιστεύω φταίνε και τα δίκτυα κινητής που το σήμα εν έτη 2019 είναι για κλοτσιές και σπίτι ειδικά σε Vodafon και Wind βλέπω από 1 με 2 γραμμές. Κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει και δεν έχει να κάνει με την συσκευή αλλά με τα δίκτυα κινητής, (επειδή και με άλλη συσκευή το ίδιο γινόταν), κάθομαι σπίτι μου ή στο πατρικό μου και το δίκτυο δεν πιάνει 4g ούτε για πλάκα, συνέχεια βλέπω "Ε", έλα όμως που όταν πάω και κάνω κλήση σε έναν αριθμό και κλείνουν αυτόματα τα δεδομένα, όταν τελειώσω την κλήση τσουπ full σήμα 4g, μετά από λίγο πάλι Ε. Επειδή το έχω υποψιαστεί ότι μας δουλεύουν οι εταιρείες κινητής στα σημεία που δεν έχω σήμα για 4g κάνω αυτό το κολπάκι και πάντα πιάνει. Δηλαδή έχω Ε στα δεδομένα, κάνω εικονικά μια κλήση μιας και δεν αφήνω να χτυπήσει καν, το δίκτυο κλείνει αμέσως τα δεδομένα για να δώσει προτεραιότητα προφανώς στην ομιλία και με το που κλείσω την κλήση και αυτόματα ανοίξουν τα δεδομένα έχω full 4g. Θέλω σχόλια περί αυτού, γιατί πλέον είμαι σίγουρος ότι μας δουλεύουν κανονικά και επίτηδες όταν είσαι σε αναμονή δεν σου δίνουν σήμα για δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Θέλω σχόλια περί αυτού, γιατί πλέον είμαι σίγουρος ότι μας δουλεύουν κανονικά και επίτηδες όταν είσαι σε αναμονή δεν σου δίνουν σήμα για δεδομένα. προσωπικά δεν το έχω πετύχει ποτέ αυτό, όταν δεν έχω σήμα δεν έχω ΟΝΤΩΣ σήμα. Τέτοιες περίεργες αλλαγές δεν εχω δει. Ολα αυτά με κοσμοτε! Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 με μια τυχαία αναζήτηση, έπεσα πάνω στο συγκεκριμένο https://www.thecustomdroid.com/enable-camera2-api-xiaomi-mi-a2-lite-guide/ έχει κανεις αποψη; Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 (edited) άλλαξε η οθόνη όταν σε καλούν; τώρα είναι πιο dark! όχι τελικά αναβαθμιστηκε μετά από χρόνια ο true phone dialer και πρόσθεσαν caller id πολύ ωραίο! Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 7, 2019 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 η ασπρίλα στο μενού δεν φεύγει να γίνει dark όπως γίνεται στην κουρτίνα; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 η ασπρίλα στο μενού δεν φεύγει να γίνει dark όπως γίνεται στην κουρτίνα; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρυθμίσεις -> Προβολή -> Θέμα συσκευής -> Σκοτεινό Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Ρυθμίσεις -> Προβολή -> Θέμα συσκευής -> Σκοτεινόναι αλλά το μενού μένει άσπρο. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 ναι αλλά το μενού μένει άσπρο. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι να πω... Εγώ έκανα αυτό που σου έγραψα και είναι όλα μαύρα (σκοτεινό θέμα). Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Τι να πω... Εγώ έκανα αυτό που σου έγραψα και είναι όλα μαύρα (σκοτεινό θέμα).για βγάλε μια φώτο το μενού να το δω λίγο .εμένα έτσι φαίνεται στο σκοτεινό Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 για βγάλε μια φώτο το μενού να το δω λίγο .εμένα έτσι φαίνεται στο σκοτεινό Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Α ζητάω συγνώμη φίλε μου. Νόμιζα ότι εννοούσες το συρτάρι εφαρμογών. Αυτό το μενού και μένα έτσι είναι. Φαντάζομαι δεν αλλάζει... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 το vowifi ενεργοποιείται στο κινητό μας και πως; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts