atillas24 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Καλησπέρα, μπορεί να μου πει κάποιος που γνωρίζει πως μεταφέρω τις επαφές από windows phone στο κινητό; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ίσως αν το κάνεις με τον παλιό τρόπο, δηλαδή να μεταφέρεις τις επαφές σου στη SIM. Αλλιώς ίσως να γίνεται αν περάσεις το Gmail σου στο Windows phone και κάνεις κάποιο συγχρονισμό ή κάτι τέτοιο. Δε ξέρω και πως λειτουργούν τα WP Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 τώρα το είδα, δείχνει και την μπαταρία του ακουστικού bt Plantronics που έχω! Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john178 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 (edited) Καλησπέρα, μπορεί να μου πει κάποιος που γνωρίζει πως μεταφέρω τις επαφές από windows phone στο κινητό; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην εφαρμογή επαφές της Google, αριστερά πάνω στο μενού αν πατήσεις θα βάλεις τον λογαριασμό outlook και θα τις προσθεσει Edited December 10, 2018 by john178 Λάθος πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Ρε παιδιά, ξέρετε που μπορώ να βρω και αν υπάρχει τη "διαχείριση κρυφής μνήμης"; Δε τη βρίσκω στην επιλογή "Αποθήκευση" που ήταν μέχρι την 7.1.1... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Σας ήρθε το Android pie; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Έχει τύχει σε κανέναν να κάνει η κάρτα μνήμης εξαγωγή και εισαγωγή πάλι μόνη της; Το είχα παρατηρήσει και στο g4 play αλλά επειδή γενικώς μου έκανε κάτι βλακειουλες με το σήμα και την κάρτα δεν είχα δώσει σημασία μέχρι και σήμερα που μου το έκανε και σε τούτη τη συσκευή. Πώς το πήρα χαμπάρι; Αρχικά από τη μουσική επειδή το έχω βάλει να εμφανίζονται με σειρά εισαγωγής τα είδα αλλαγμένα και έπειτα είδα ότι έχουν χαθεί οι μικρογραφίες απο τις φωτογραφίες και τις έφτιαχνε πάλι Μου το έκανε 3-4 φορές σήμερα σε τυχαίο χρόνο και μάλιστα το κινητό ήταν τοποθετημένο σε γραφείο οπότε δεν παίζει να κουνήθηκε πχ Έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι κάτι παίζει με την evo + κάρτα μνήμης που έχω, έχει συναντήσει κανείς κατι αντίστοιχο; Απ' ότι είδα υπάρχουν χιλιάδες αναφορές για τέτοια πράγματα και σε άλλες συσκευές και σε άλλες μάρκες καρτών. Όχι τίποτα είμαι φαντάρος και έχω μέσα σειρές που βλέπω και τα αρχεία δεν τα έχω και μπακαπ όλα, φοβάμαι μη γίνει η στραβή. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraldor Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Σας ήρθε το Android pie; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk όχι ακόμα έχει καθυστερήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Ρε παιδιά, ξέρετε που μπορώ να βρω και αν υπάρχει τη "διαχείριση κρυφής μνήμης"; Δε τη βρίσκω στην επιλογή "Αποθήκευση" που ήταν μέχρι την 7.1.1...ρυθμίσεις - εφαρμογές - ανοίγεις οποία εφαρμογή θέλεις - αποθηκευτικός χώρος. αν εννοείς αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 ρυθμίσεις - εφαρμογές - ανοίγεις οποία εφαρμογή θέλεις - αποθηκευτικός χώρος. αν εννοείς αυτό. Όχι, δεν εννοώ αυτό. Μέχρι την 7.1 υπήρχε η δυνατότητα, πηγαίνοντας ρυθμίσεις->αποθηκευτικός χώρος->εσωτερικός χώρος και έπειτα εκεί είχε μια κατηγορία που έλεγε "δεδομένα κρυφής μνήμης" και πόσα MB δεσμεύει. Αν πατούσες πάνω διέγραφε αυτά τα δεδομένα. Με το καιρό αυτά τα δεδομένα μπορεί να ξεπερνούσαν και το 1GB. Ελπίζω, για να μη το έχει πλέον, να γίνεται αυτόματα. ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σας ήρθε το Android pie; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι, αλλά ήρθε στο Mi A2 (το έχει φίλος, αγορασμενο από Περιστέρι) Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termitiss Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Καλησπέρα. τέλος του χρόνου θα έχει κλήρωση με μερικά καλούδια. Όποιος θέλει να δει https://www.facebook.com/Couponoffers-from-China-230722604385877/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 ρητορική ερώτηση αλλά την ρωτάω, όταν με το καλό πάρουμε pie και την 10 επειδή αλλάζει η έκδοση Android πρέπει να κάνουμε φορματ το κινητό; Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 ρητορική ερώτηση αλλά την ρωτάω, όταν με το καλό πάρουμε pie και την 10 επειδή αλλάζει η έκδοση Android πρέπει να κάνουμε φορματ το κινητό; Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk το είχα ρωτήσει και εγώ γιατί προσωπικά είμαι της άποψης να γίνεται ασχέτως αν όλα παίζουν σωστά (θα μου πείς το android δεν είναι windows) αλλά μου έγραψαν οτι αν όλα παίζουν σωστά δεν υπάρχει λόγος να κάνεις. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 το είχα ρωτήσει και εγώ γιατί προσωπικά είμαι της άποψης να γίνεται ασχέτως αν όλα παίζουν σωστά (θα μου πείς το android δεν είναι windows) αλλά μου έγραψαν οτι αν όλα παίζουν σωστά δεν υπάρχει λόγος να κάνεις. Εγώ σου είχα δώσει αυτή την απάντηση γιατί οι περισσότεροι, συμπεριλαμβανομένου και εμού, είτε δε ξέρουν να πραγματοποιήσουν τη διαδικασία, είτε φοβούνται μη προκαλέσουν ζημιά, ειτε βαριουνται να στήνουν το τηλέφωνο από την αρχή (εγώ ανήκω στις 2 τελευταίες κατηγορίες :p ). Γενικά όμως, συμφωνώ μαζί σου, καλό είναι να γίνεται μετά από κάθε μεγάλη αναβάθμιση. Απλά, αν δε σου παρουσιάσει κάποιο bug γιατί να μπεις στη διαδικασία...; Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Εγώ σου είχα δώσει αυτή την απάντηση γιατί οι περισσότεροι, συμπεριλαμβανομένου και εμού, είτε δε ξέρουν να πραγματοποιήσουν τη διαδικασία, είτε φοβούνται μη προκαλέσουν ζημιά, ειτε βαριουνται να στήνουν το τηλέφωνο από την αρχή (εγώ ανήκω στις 2 τελευταίες κατηγορίες :p ). Γενικά όμως, συμφωνώ μαζί σου, καλό είναι να γίνεται μετά από κάθε μεγάλη αναβάθμιση. Απλά, αν δε σου παρουσιάσει κάποιο bug γιατί να μπεις στη διαδικασία...; προσωπικά σε μια επαναφορά περισσότερη ώρα μου παίρνει να κατεβάσει τις εφαρμογές πάλι και να περάσω ήχους κλησεων/ειδοποιήσεων κλπ. Την υπόλοιπη προσαρμογή την κάνει απο μόνος του ο nova στην επαναφορά του backup(αρχική οθόνη,φοντο,εικονίδια,φακελοι κλπ) Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Παιδιά όποιος θέλει Android pie μπορεί να ακολουθήσει τον παρακάτω οδηγό https://m.youtube.com/watch?v=pUfTrpp3SKs. Εγώ πριν λίγο ολοκλήρωσα την εγκατασταση Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Το αγόρασα κι εγώ σήμερα κάνοντας τη μετάβαση από το mi A1. Υπάρχει κάποιος οδηγός ώστε να εγκαταστήσω τη google camera στο κινητό ; Ή έστω αν μπορεί κάποιος να γράψει τα βήματα και να γίνει sticky:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timis Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Παιδιά όποιος θέλει Android pie μπορεί να ακολουθήσει τον παρακάτω οδηγό https://m.youtube.com/watch?v=pUfTrpp3SKs. k καλημερα, τι κανει ακριβως ? Δοκιμασα στην Κυπρο με vpn ινδονησιας αλλα δεν βρισκει την αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Καταρχήν βγάζεις τις κάρτες σιμ. Μετά κάνεις factory reset. Όταν ανοίξει κρατάς σαν γλώσσα τα αγγλικά και ακολουθείς τις οδηγίες του βιντεοκαλημερα, τι κανει ακριβως ? Δοκιμασα στην Κυπρο με vpn ινδονησιας αλλα δεν βρισκει την αναβαθμιση Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thodoris27688 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 (edited) Καλησπέρα εγώ πέρασα με fastboot και Miflash tool την pie Ρομ και δούλευουν όλα μια χαρά αν και σε λίγες μέρες θα πάρουμε και εμείς ota εφόσον πήρε και το mi a2 σήμερα https://ibb.co/wJCf57Q https://ibb.co/9GX83jF https://ibb.co/cvJ7DK0 ( και επιτέλους μπόρεσα να βάλω κ ποσοστό μπαταρίας με την pie Edited December 18, 2018 by Thodoris27688 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 υπάρχει τρόπος μετά από hard reset να εγκαθιστανται αυτόματα όλες οι εφαρμογές που είχα εγκατεστημενες πριν το φορματ.; κάποτε σε άλλο κινητό είχε γίνει μιας και είχα ενεργοποιημενο το back up της Google. αλλά δεν πετυχενε πάντα. Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 σε κάτι βίντεο unboxing στο YouTube βλέπω πχ την κουρτίνα να είναι με σκούρα χρώματα ενώ το δικό μου είναι άσπρο. γίνεται να γίνει σκούρο; Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 σε κάτι βίντεο unboxing στο YouTube βλέπω πχ την κουρτίνα να είναι με σκούρα χρώματα ενώ το δικό μου είναι άσπρο. γίνεται να γίνει σκούρο; Sent from my Mi A2 Lite using TapatalkΝαι γίνεται Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι γίνεται Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠας ρυθμίσεις μετά προβολή και μετά συνθέτες και θέμα συσκευής σκούρο Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Ναι γίνεται Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πας ρυθμίσεις μετά προβολή και μετά συνθέτες και θέμα συσκευής σκούρο Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalkδεν υπάρχει σε μένα αυτό! Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 δεν υπάρχει σε μένα αυτό! Sent from my Mi A2 Lite using TapatalkΑυτό γίνεται στην έκδοση pie Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Αυτό γίνεται στην έκδοση pie Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk έλα και με τρόμαξες ότι το δικό μου μόνο δεν έχει την ρύθμιση αυτή! εγώ έχω ακόμα την ορεο. εσύ έχεις περάσει pie? χειροκίνητα; Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts