Jump to content

Xiaomi Mi A2 Lite

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Που είναι αυτή η ρύθμιση? Accessibility κ μετά?

Το 0,5 που έγραψα εγώ και ο φίλος είναι σε άλλη κατηγορία. Έχει να κάνει με τη κλίμακα κινουμένων εικόνων κλπ. Θα πας "Σύστημα" -> "Επιλογές για προγραμματιστές" -> "Σχέδιο" και αλλάζεις τις τρεις επιλογές με τις κλίμακες

Edited by atillas24

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

Το 0,5 που έγραψα εγώ και ο φίλος είναι σε άλλη κατηγορία. Έχει να κάνει με τη κλίμακα κινουμένων εικόνων κλπ. Θα πας "Σύστημα" -> "Επιλογές για προγραμματιστές" -> "Σχέδιο" και αλλάζεις τις τρεις επιλογές με τις κλίμακες

Το 'επιλογες για προγραμματιστές' δεν έχω καταφέρει να το βρω στο δικό μου τηλέφωνο.εχω Android 9 και δεν υπάρχει στο μενού 'συστημα'.μπορεις να πεις ακριβώς που είναι μήπως καταφέρω και το βρω;

Το 'επιλογες για προγραμματιστές' δεν έχω καταφέρει να το βρω στο δικό μου τηλέφωνο.εχω Android 9 και δεν υπάρχει στο μενού 'συστημα'.μπορεις να πεις ακριβώς που είναι μήπως καταφέρω και το βρω;

Αφού πας στο Σύστημα, θα πατήσεις πάνω εκεί που γράφει "Συνθέτες" και θα σου εμφανίσει κι άλλο μενού. Εκεί θα είναι και οι επιλογές προγραμματιστή

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν καποιος αντιμετωπιζει προβλημα με το κινητο αν το εχει στην τσεπη του δηλαδη να πατιεται π.χ κληση εκτακτης αναγκης η να κατεβαινει η κουρτινα ας το πω ετσι και να πατιουνται τα κουμπια οπως ο φακος ,το αεροπλανο με λιγα λογια πατιουνται ολα υπαρχει καποια λυση?

καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν καποιος αντιμετωπιζει προβλημα με το κινητο αν το εχει στην τσεπη του δηλαδη να πατιεται π.χ κληση εκτακτης αναγκης η να κατεβαινει η κουρτινα ας το πω ετσι και να πατιουνται τα κουμπια οπως ο φακος ,το αεροπλανο με λιγα λογια πατιουνται ολα υπαρχει καποια λυση?

Κι εγώ το έχω αυτο. Μου το έχει κάνει 1-2 φορές. Αλλά αυτό το βλέπω πιο συχνά μετά από κλήση. Ενώ όταν μιλάω η οθόνη είναι σβηστή και επομένως δείχνει να λειτουργεί το proximity sensor, μόλις τελειώσω την κλήση και επανέλθει η οθόνη βλέπω ότι είναι πατημένα διάφορα.

Εσχάτως έχω πρόβλημα και με την κάρτα sd. Άλλες φορές την αναγνωρίζει και άλλες όχι. Με αποτέλεσμα να μου μπλοκάρει κάποιες λειτουργίες και εφαρμογές. Για παράδειγμα δεν μπορώ να βγάλω φωτό.

Γενικά πολύ προβληματική περίπτωση το a2 lite. Έχει αρχίσει να με εκνευρίζει.

Και σε εμένα δουλεύει το sensor αλλά έχω πρόβλημα κυρίως με την κλήση εκτακτης αναγκης όταν το έχω στην τσέπη και δεν ξέρω πως μπορώ να το βγάλω από την lockscreen

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε τέτοια "χοντρά" προβλήματα η καλύτερη κίνηση, πριν κατηγορήσουμε τη συσκευή, είναι το wipe data/factory reset μέσω recovery menu. Μερικές φορές φταίει και η Google.

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Σε τέτοια "χοντρά" προβλήματα η καλύτερη κίνηση, πριν κατηγορήσουμε τη συσκευή, είναι το wipe data/factory reset μέσω recovery menu. Μερικές φορές φταίει και η Google.

Το θέμα είναι ότι πολλοί από εμάς δεν έχουμε ούτε τον χρόνο, ούτε την διάθεση αλλά ούτε και τις γνώσεις για να τα εφαρμόσουμε.

Anyway, μήπως γνωρίζεις τι γίνεται άμα πάψει να σου αναγνωρίζει την micro sd? Εδώ και μια εβδομάδα που την έβαλα δούλευε μια χαρά αλλά από χθες δεν την εντοπίζει καν. Δοκίμασα να την βγάλω και να την ξαναβάλω, αλλά τίποτα. Μου έβγαζε ειδοποίηση για διαγραφή του περιεχομένου της, την έκανα format και έκτοτε δεν ανιχνεύεται καθόλου.

Το θέμα είναι ότι πολλοί από εμάς δεν έχουμε ούτε τον χρόνο, ούτε την διάθεση αλλά ούτε και τις γνώσεις για να τα εφαρμόσουμε.

Anyway, μήπως γνωρίζεις τι γίνεται άμα πάψει να σου αναγνωρίζει την micro sd? Εδώ και μια εβδομάδα που την έβαλα δούλευε μια χαρά αλλά από χθες δεν την εντοπίζει καν. Δοκίμασα να την βγάλω και να την ξαναβάλω, αλλά τίποτα. Μου έβγαζε ειδοποίηση για διαγραφή του περιεχομένου της, την έκανα format και έκτοτε δεν ανιχνεύεται καθόλου.

Σε αυτό δε διαφωνώ. Είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο γιατί ουσιαστικά ξανά στήνεις το κινητό. Σαν διαδικασία όμως είναι σχετικά εύκολη αν τη κάνεις μια φορά και η αλήθεια είναι ότι διορθώνει αρκετά bugs που μπορεί να προκύψουν από εγκατάσταση λειτουργικού.

Όσο για τη κάρτα μνήμης που αναφέρεις μπορώ να σκεφτώ και να σου προτείνω μόνο τα εξής:

Όταν λες ότι έκανες format, το έκανες μέσα από το κινητό; Ρωτάω γιατί ενδείκνυται ό,τι κάρτα και να εισάγουμε σε Android συσκευή, να γίνεται διαμόρφωση από το σχετικό μενού της συσκευής. Ακόμα και αν η κάρτα είναι του κουτιού!

Το ότι, ομως, στο παρουσίασε μετα από μια βδομάδα το πρόβλημα ανάγνωσης ίσως έχει να κάνει με κάποια εφαρμογή που ενδεχομένως να εγκατέστησες, πχ move2sd ή sdmaid ή κάποια εφαρμογή σχετική με micro SD.

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να έπεσες σε προβληματική κάρτα (ειδικά αν είναι μάρκας intenso που φημίζεται για αυτό ακριβώς το πρόβλημα).

Edited by atillas24

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Έκανα format με την πρώτη τοποθέτηση. Μέσα από τη συσκευή. Πέρασα κάποιες φωτο, μουσική,βίντεο και μετέφερα κάποια δεδομένα. Όλα μέσω του προεγκατεστημενου file manager. Μετά μου έβγαζε ειδοποίηση για διαγραφή και από προχθές που ξαναέκανα φορματ... παπαλα. Τώρα δεν ανιχνεύεται καν. Μιλάμε για μια patriot των 32gb.

Έκανα format με την πρώτη τοποθέτηση. Μέσα από τη συσκευή. Πέρασα κάποιες φωτο, μουσική,βίντεο και μετέφερα κάποια δεδομένα. Όλα μέσω του προεγκατεστημενου file manager. Μετά μου έβγαζε ειδοποίηση για διαγραφή και από προχθές που ξαναέκανα φορματ... παπαλα. Τώρα δεν ανιχνεύεται καν. Μιλάμε για μια patriot των 32gb.

Πιστεύω ότι φταίει η Patriot. Προσωπικά, είναι μία εταιρεία που δε θα προτιμούσα. Επειδή πολλοί από εμάς περνάμε δεδομένα που δε θα θέλαμε να χάσουμε καλό είναι να επενδύουμε σε καλές κάρτες μνήμης για να αποφεύγονται αυτές οι καταστάσεις. Καλύτερα να έπαιρνες μια Kingston, sandisc, Samsung.

Πάντως, όπως το περιγράφεις μάλλον έπεσες σε προβληματική κάρτα....

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Την Kingston βγαλτην από την λίστα 3 μου έχουν καεί την και αν μου έδιναν καινούργια, τα δεδομένα μου τα έχανα, SanDisk εδώ και 4 χρόνια δεν έχει κάνει κιχ, και Samsung πολύ καλές, αλλά patriot βρε παιδιά και την αγοράζετε;;

Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7.2.0.0A) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Την Kingston βγαλτην από την λίστα 3 μου έχουν καεί την και αν μου έδιναν καινούργια, τα δεδομένα μου τα έχανα, SanDisk εδώ και 4 χρόνια δεν έχει κάνει κιχ, και Samsung πολύ καλές, αλλά patriot βρε παιδιά και την αγοράζετε;;

Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7.2.0.0A) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χρησιμοποιώ Kingston σχεδόν από τότε που άρχισαν οι micro SD card slots να είναι must και δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα. Αλλά θα συμφωνήσω με ο,τι άλλο έγραψες!!

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Με την Κingston ούτε εγώ είχα θέμα ποτέ. Εχω usb stick και ssd δίσκο στον υπολογιστή και ουδέποτε μου εμφάνισε το παραμικρό πρόβλημα. Ομοίως και με microsd σε παλαιότερα κινητά μου. Και τώρα που το σκέφτομαι έκανα λαλακία που δεν ξαναπήρα. Στα 6 ευρώ και 32gb είχε μια kingston και την patriot που τελικά πήρα. Κατόπιν προτροπής ενός φίλου που είχε βάλει κι αυτός σε ένα samsung j7 που έχει.

Όσο είχα το κινητό είχα το ίδιο θέμα. Δεν μου αναγνώριζε την κάρτα μνήμης (Samsung evo 64) και μου ζητούσε να την κάνω διαμόρφωση. Δεν την έκανα ποτέ μιας και είχα αρχεία μέσα, αλλά και βαριόμουν. Μόλις άλλαξα κινητό, την είδε κανονικά η επόμενη συσκευή μου όπως και δοκιμές που έκανα σε άλλες . Δεν είναι θέμα κάρτας. Είναι θέμα τηλεφώνου.
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Το έχω γράψει και σε προηγούμενες σελίδες ότι υπάρχει θέμα με τις καρτες μνήμης μιας και εμένα τις κάνει eject από μόνο του

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256

Και εγώ στην αρχή έβαλα μια Samsung Evo 64gb και μου έλεγε ότι θέλει format, ενώ στο παλιό κινητό την έβλεπε κανονικά. Με τα πολλά μετέφερα τα αρχεία την έκανα φορματ και τα ξανά επανέφερα. Στην πορεία όταν το έκανα factory reset και ξανα έστησα το android πάλι δεν την έβλεπε έλεγε θέλει διαμόρφωση!!!! :wacko: Απλά το έκανα επανεκκίνηση και τελικά την είδε.

Τώρα παραμένει το θέμα με το στιγμιαίο eject που κάνει αλλά θεωρώ ότι είναι θέμα software bug του λειτουργικού και δεν έχει να κάνει με την συσκευή ή την κάρτα.

καλησπερα, ψαχνω να παρω δωρο ενα κινητο στον αδερφο μου και εχω καταληξει κατα 95% σ αυτο εδω..επειδη εχω 2-3 επιλογες ακομα, πριν το παραγγειλω, θα ηθελα να μου πειτε σε τι φαση ειναι ο snapdragon 625 απεναντι σε kirin 659 και exynos 7885 octa

Nokia 3310,Nokia 3510i,Nokia 6820,SE K700,Motorola SLVR L7,SE W700,SE K770,LG GT505,HTC Wildfire,SE Xperia neo V,LG Optimus L9 II,Samsung Galaxy S3 Neo,Xiaomi Redmi 4X,Honor Play,Xiaomi Redmi Note 9 Pro,Apple iPhone 12

καλησπερα, ψαχνω να παρω δωρο ενα κινητο στον αδερφο μου και εχω καταληξει κατα 95% σ αυτο εδω..επειδη εχω 2-3 επιλογες ακομα, πριν το παραγγειλω, θα ηθελα να μου πειτε σε τι φαση ειναι ο snapdragon 625 απεναντι σε kirin 659 και exynos 7885 octa

Το προσεγγίζεις λάθος το θέμα επιλογής κινητού, πιστεύω. Από τη στιγμή που επιλέγεις να κινηθείς στη κατηγορία "μέχρι 200€" ο,τι επεξεργαστή και να επιλέξεις δε θα δεις ουσιαστική διαφορά.... Βάλε αλλά κριτήρια όπως, πχ, ποιότητα κατασκευής (Nokia), συχνές αναβαθμίσεις (Xiaomi Mi A2 lite, Nokia), σχέση τιμής απόδοσης (Xiaomi), service (Samsung)

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Δεν νομίζω ότι θα δεις διαφορές. Εμένα προσωπικά μια χαρά μου φαίνεται ο snapdragon. Γενικά αυτό το κινητακι έχει αρκετά + όπως π.χ ποιότητα κατασκευής, όμορφο design, καλές πίσω κάμερες, καλή αυτονομία, συχνές αναβαθμίσεις.

Έχει όμως και χτυπητές αδυναμίες. Προσωπικά θεωρώ την μπροστινή κάμερα μετριοτατη και το stock android ανοιχτή πληγή. Όμως σε αυτό το εύρος τιμών που διατίθεται δεν βρίσκεις εύκολα κάτι καλύτερο.

Δεν νομίζω ότι θα δεις διαφορές. Εμένα προσωπικά μια χαρά μου φαίνεται ο snapdragon. Γενικά αυτό το κινητακι έχει αρκετά + όπως π.χ ποιότητα κατασκευής, όμορφο design, καλές πίσω κάμερες, καλή αυτονομία, συχνές αναβαθμίσεις.

Έχει όμως και χτυπητές αδυναμίες. Προσωπικά θεωρώ την μπροστινή κάμερα μετριοτατη και το stock android ανοιχτή πληγή. Όμως σε αυτό το εύρος τιμών που διατίθεται δεν βρίσκεις εύκολα κάτι καλύτερο.

Θα διαφωνήσω σε 2 σημεία. Δεν έχει καλή ποιότητα κατασκευής, έχει αποδεκτή, στη καλύτερη, ποιότητα για τα λεφτά που δίνεις. Χαρακτηριστικό γνώρισμα των εκ Κίνας συσκευών..

Το stock Android το θεωρώ ατού της συσκευής και όχι ανοιχτή πληγή...

Στα άλλα που έγραψες, με βρίσκεις σύμφωνο...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi