atillas24 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Η μπάρα Google search δε φεύγει με τίποτα Δε γίνεται να οριστεί home screen η δεύτερη οθόνη Οι φώτο τη νύχτα είναι τραγικες. Με stock Android δε γίνεται να βάλεις οποία οθόνη θέλεις για κεντρική οθόνη. Μόνο με third party launcher μπορείς να το κάνεις. Οι φωτό τη νύχτα είναι πάρα πολύ καλές! Ειδικά αν ενεργοποιήσεις τη "λήψη νυκτός". Εκτός αν πριν είχες κάνα Pixel, iPhone ή Galaxy S. Τότε, λογικό είναι να σου φαίνονται χάλια... ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ που δεν χρησιμοποιώ τον εργοστασιακό φορτιστή, όταν το φορτίζω γράφει γρήγορη φόρτιση Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ο,τι φορτιστής και να συνδεθεί γράφει "Ταχεία φόρτιση". Έχω δοκιμάσει αρκετούς και όλοι με διαφορετικό output. Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Εδώ σύγκριση με gcam Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Ποιο κατεβάζω? Κάποιες άλλες παρατηρήσεις Μπορεί να αλλαχτεί το θέμα σε σκούρο? Το εικονίδιο του GPS που είναι στη μπάρα? Η μπάρα Google search δε φεύγει με τίποτα Δε γίνεται να οριστεί home screen η δεύτερη οθόνη Οι φώτο τη νύχτα είναι τραγικες. Εχει βάλει κανείς gcam να μας πει εντυπώσεις? Sorry Sms backup restore λέγεται η εφαρμογή στο Google play. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Sorry Sms backup restore λέγεται η εφαρμογή στο Google play. Το θεμα ειναι οτι το παλιό κινητό είναι νεκρό Αν βάλω gcam και γίνει update σε pie πρέπει μετά να ξαναγίνει η διαδικασία? Την έχει κάνει κανείς? https://www.googlecameraapp.com/how-to-install-google-camera-for-mi-a2-lite/ Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tutuyo Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 ρε σεις τώρα μου βγήκε suggestion να μπορώ να κατεβάσω το συρταρακι και να βλέπω notifications κάνοντας swipe τον αισθητήρα αποτυπωμάτων! εξαιρετικό gesture Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 ρε σεις τώρα μου βγήκε suggestion να μπορώ να κατεβάσω το συρταρακι και να βλέπω notifications κάνοντας swipe τον αισθητήρα αποτυπωμάτων! εξαιρετικό gestureΣτην 9 έκδοση όμως δυστυχώς καταργείται αυτό το gesture Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tutuyo Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Στην 9 έκδοση όμως δυστυχώς καταργείται αυτό το gesture Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχιιιιιιιι!Σοβαρα τωρα?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 ήθελα να ήξερα γιατί να καταργούν τέτοια χρήσιμα features. Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Οχιιιιιιιι!Σοβαρα τωρα?:blink:Την προηγούμενη εβδομάδα που πέρασα την pie διαπίστωσα ότι καταργήθηκε Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 σε αυτό το κινητό μπαίνοντας στο μενού μέσω *#*#4636#*#* μου δείχνει τα στοιχεία μόνο της 1ης σιμ όχι και της 2ης. έτσι είναι; στο xiaomi redmi note 4 έδειχνε και των 2 σιμ τα στοιχεία Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timis Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 καλημέρα χρονια πολλα. χριστουγενιατικη αναβαθμιση σε πι χωρίς ρεσετ. Το πρόβλημα με την ωρα στα αριστερα δεν λυθηκε και επισης το ui tuner εχει εξαφανιστει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Νατο το χριστουγεννιατικα δωράκι.... Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 σταθερή;;;; ;;; Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk πως το κάνουμε να ΜΗΝ κάνει μόνο του την αναβάθμιση σε pie?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 σταθερή;;;; ;;; Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk πως το κάνουμε να ΜΗΝ κάνει μόνο του την αναβάθμιση σε pie??Ναι... Και επανήλθε το gesture χρησιμοποιώντας το δακτυλικο απωτυπωμα να κατεβαίνει η μπάρα ειδοποιήσεων Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraldor Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 μας έκανε χριστουγεννιάτικο δώρο η xiaomαρα σήμερα. :lol: Για να δούμε update πριν το γιορτινό τραπέζι :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Ισχύει, μόλις το είδα και μπήκα να ποσταρω. Χριστουγεννιατικο δωράκι, ελπίζω να μην έχει προβλήματα Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Εμφανίστηκε το ραδιόφωνο Σαν να μειώθηκε η φωτεινότητα της οθόνης? Πριν στο μισό και τυφλωνε Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tutuyo Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 την έβαλα και εγώ. μέχρι τώρα μικρές (αισθητικής φύσης) αλλαγές. πχ η ένταση είναι στα δεξιά της οθόνης. όντως και εμένα μου φαίνεται λιγότερο φωτεινό. πάντως το adaptive brightness πάλι δεν μου παίζει καλά, ρίχνει την φωτεινότητα ότι να ναιΕμφανίστηκε το ραδιόφωνο Σαν να μειώθηκε η φωτεινότητα της οθόνης? Πριν στο μισό και τυφλωνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 να μας πείτε από αύριο μεθαύριο βέβαια εντυπώσεις για την μπαταρία εάν άλλαξε κάτι προς το καλύτερο; Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Υπάρχει τρόπος αν δεν μας αρέσει να γυρίσουμε πίσω? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Νομίζω όχι... Κάπου διάβασα ότι έχει anti Rolling back Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 με τα πλήκτρα της φωνής αυξομειώνει το βασικό ήχο η τον ήχο της μουσικής;; Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Νομίζω άλλαξε η διαβάθμιση της φωτεινότητας, ίσως όχι η μέγιστη που νομίζω είναι η ίδια. Αλλά πλέον στη μέση είναι αρκετά πιο σκοτεινό. Κρίμα να χαλάσουν την οθόνη που ήταν το πιο ωραίο της συσκευής Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Νομίζω άλλαξε η διαβάθμιση της φωτεινότητας, ίσως όχι η μέγιστη που νομίζω είναι η ίδια. Αλλά πλέον στη μέση είναι αρκετά πιο σκοτεινό. Κρίμα να χαλάσουν την οθόνη που ήταν το πιο ωραίο της συσκευήςακριβώς τα ίδια έφερε η αναβάθμιση σε miui 10 στο redmi note 4 που έχω επίσης. ήθελαν να μοιάζουν στην pie και χάλασαν φωτεινότητα και έφεραν δεξιά κάθετα το slider του ήχου Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Διορθώνεται κάπως αυτό? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts