kiniko21 Δημοσιεύτηκε July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 18, 2018 Γεια σας.Σημερα μου χαλασε το κιν και ψαχνω καινουργιο.Με ενδιαφερει να εχει κυριως: 1) τιμη εως 250 ευρω 2) Πολυ καλη καμερα και μπροστα και πισω(οσο καλη μπορει να ειναι σε αυτη την τιμη) 3) Σχετικα καλη μπαταρια 4) Απο Ελλαδα ή Ευρωπη ωστε να εχω εγγυηση και να το παραλαβω γρηγορα 5) Επειδη δεν ξερω απο κινητα θελω να ειναι ετοιμο,να μην χρειαστει να το πολυψαξω για να το βελτιωσω.Αν καταλαβατε τι θελω να πω :lol::p 6) Να ειναι μαρκα που τα κινητα της εχουν διαρκεια στο χρονο Ξερω,ξερω πολλα ζηταω:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Xiaomi redmi note 5 Κάμερα πολύ καλή (για αυτή την τιμή) και μπαταριαρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Και από μένα, χαλαρά πας σε Redmi note 5! Στάλθηκε από το LG-H901 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 https://www.skroutz.gr/s/13040344/Huawei-Honor-7X-64GB.html καλημερα Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Κι εγώ Redmi note 5 σου προτείνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiniko21 Δημ. July 19, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Καταρχας αας ευχαριστω πολυ για γρηγορες απαντησεις σας.Ειχα δει και αλλα 2 κινητα που μου αρεσαν περα απο το xiaomo redmi note 5.Το nubia z17 lite στα 150 ευρω https://www.geekmaxi.com/en/smartphones-nubia-z17-lite-55-inch-4g-lte-smartphone-6gb-64gb-130mp-dual-rear-camera-snapdragon-653-octa-core-android-71-blue-566.html και το sharp aquos s2 που μου αρεσει παρα πολυ και ειχα δειπου γραφανε τα παιδια για μια προσφορα στα 150 ευρω αλλα πρεπει να εχει τελειωει :/ Κατι ακομα,το xiaomi που θα το παρω απο Ελλαδα θα εχει εγγυηση?Και αν ναι ποσο καιρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Κατι ακομα,το xiaomi που θα το παρω απο Ελλαδα θα εχει εγγυηση?Και αν ναι ποσο καιρο? Ανάλογα το μαγαζί που θα το πάρεις Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Nokia-Smartphone-6-1-Ds-Mauro-11PL2B01A07.htm Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiniko21 Δημ. July 19, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 To Nubia z17 lite ειναι καλυτερο απο το xiaomi redmi note 5?Ειναι εξησου αξιωπιστα κινητα? Τα samsung galaxy a6 και a6+ λενε τπτ?Eιδα και τα galaxy a5 2017 και το S7 αλλα ειναι πιο "παλια" κινητα.Εσεις τι λετε που ξερετε καλυτερα? Παιζει σε κανενα μηνα να βγει καποιο δυνατο κινητο εως 250 ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzeremakos Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Παιδιά καλησπέρα Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για κάτι ανάλογο, θέλω να ρωτήσω γιατί αποκλείουμε το samsung A6 2018? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teolin Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Παιδιά καλησπέρα Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για κάτι ανάλογο, θέλω να ρωτήσω γιατί αποκλείουμε το samsung A6 2018? Οντως.. γνωριζει καποιος κατι για το συγκεκριμενο κινητο? Ενδιαφερομαι κι εγω για ενα κινητο της γυναικας μου με καλη καμερα σε αυτα τα λεφτα περιπου αλλα να ναι λιγο μικροτερο απο 6'' η οθονη του και να χει οσο το δυνατον καλυτερη καμερα και τεινω προς το Α6 απλα δε βρισκω πουθενα κριτικες και σχολια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Βασικά σεαυτά τα λεφτά κ λιγότερο δεν υπάρχει λόγος καν να ασχολείστε με οποιοδήποτε άλλο κινητό εκτός από το redmi note 5 Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 P20 lite αν έπεσε η τημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzeremakos Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Είναι δηλαδή καλύτερο από το Α6 του 2018; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teolin Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Νομιζω εχει λιγο καλυτερη καμερα και οθονη το samsung παραδοσιακα.. Αλλα απο επιδοσεις λογικα το redmi note 5 ειναι καλυτερο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Ειναι τοσο καλυτερο το note 5 σε σχεση με mate 10 lite ή με u ultra? επισης γιατι οχι με λιγα χρηματα παραπανω lg g6 (286) η sony xzs? (289) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Ειναι τοσο καλυτερο το note 5 σε σχεση με mate 10 lite ή με u ultra? επισης γιατι οχι με λιγα χρηματα παραπανω lg g6 (286) η sony xzs? (289) u ultra εχει καλύτερη κάμερα, οθόνη, ήχο και ποιότητα κατασκευής απο redmi note 5 (τα ειχα και τα 2). Το rn5 όμως εχει χαμηλότερες θερμοκρασίες και την διπλάσια αυτονομία. Το mate 10 lite σε αυτα τα χρήματα για μένα δεν υπάρχει λόγος να το κοιτάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teolin Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Ειναι κανεις που να χει δουλεψει το samsung A6 συγκριτικα με το redmi note 5? Ή αν υπαρχει κατι αντιστοιχα καλο με το redmi note 5 αλλα σε λιγο μικροτερο μεγεθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiniko21 Δημ. July 29, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Παιδια προλαβα μια προσφορα και τσιμπησα το a6+ στα 226 ευρω.Δεν το εχω ανοιξει ακομα,αλλα θα το κανω αυριο ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- u ultra εχει καλύτερη κάμερα, οθόνη, ήχο και ποιότητα κατασκευής απο redmi note 5 (τα ειχα και τα 2). Το rn5 όμως εχει χαμηλότερες θερμοκρασίες και την διπλάσια αυτονομία. Το mate 10 lite σε αυτα τα χρήματα για μένα δεν υπάρχει λόγος να το κοιτάξεις. Mην μου βαζεις τωρα φωτιες,ακομα δεν το πηρα.Λες να επρεπε να παρω το htc u ultra ε?Eιναι καλυτερο στο θεμα καμερας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Παιδια προλαβα μια προσφορα και τσιμπησα το a6+ στα 226 ευρω.Δεν το εχω ανοιξει ακομα,αλλα θα το κανω αυριο ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Mην μου βαζεις τωρα φωτιες,ακομα δεν το πηρα.Λες να επρεπε να παρω το htc u ultra ε?Eιναι καλυτερο στο θεμα καμερας? Σε θεμα κάμερας σιγουρα. Ειδικά πρόσωπα σκίζει ενώ εχει και εξαιρετικό ois. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiniko21 Δημ. July 30, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Nα σας ρωτησω κατι ρε παιδια.Τωρα που αυτα τα κινητα εχουν τετοια αθονη πρεπει να αγορασω tempered glass ή να αγορασω απλη μεμβρανη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts