George6633 Δημ. August 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Εμένα επειδή μπαίνω από κινητό δεν δείχνει μέχρι πότε θα είναι σε preorder,οπότε μπορεί να ήταν καιρό έτσι απλά να είδα σήμερα εγώ από υπολογιστή τις ημερομηνίες και έκανα βιαστική κίνηση..Θα πάω να κάνω μια ερώτηση στα ΕΛΤΑ αν μπορεί κάποιος να παραλάβει αντί για μένα χωρίς μεγάλη διαδικασία όπως ο φίλος παραπάνω και μετά θα δω και το U11(αν και τα HTC για κάποιο λόγο δεν μ αρέσουν σχεδιαστικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Μπορεί να δυσκολεύτηκα,μπορεί να άλλαξα 50 αποφάσεις,μπορεί να είχα χίλια 2 στο μυαλό μου αλλά ξαφνικά με πρόλαβε το Xiaomi mi 8 σε μπλε χρώμα στη στροφή...Το βρήκα με κουπόνι από Κίνα στα 350€ την έκδοση 6/64 Global και δεν άντεξα να μην το πάρω στα 350€ με τον sd 845.Αν θα το χαρώ η όχι θα το μάθω όταν έρθει...Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και την κουβέντα..Ελπιζω να μην χρειαστεί να σας ξαναζαλισω σύντομα :pΕίπες όχι άλλο mid range, mid range πήρες χιιχ Καλορίζικο παντος δεν θα μετανιώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Εμένα επειδή μπαίνω από κινητό δεν δείχνει μέχρι πότε θα είναι σε preorder,οπότε μπορεί να ήταν καιρό έτσι απλά να είδα σήμερα εγώ από υπολογιστή τις ημερομηνίες και έκανα βιαστική κίνηση..Θα πάω να κάνω μια ερώτηση στα ΕΛΤΑ αν μπορεί κάποιος να παραλάβει αντί για μένα χωρίς μεγάλη διαδικασία όπως ο φίλος παραπάνω και μετά θα δω και το U11(αν και τα HTC για κάποιο λόγο δεν μ αρέσουν σχεδιαστικά). Ναι γίνεται με εξουσιοδότηση. Έτσι είχα παραλάβει ένα mi note 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Είπες όχι άλλο mid range, mid range πήρες χιιχ Καλορίζικο παντος δεν θα μετανιώσεις Mid range δεν νομιζω,mid price ίσως :p Σ ευχαριστώ αν και πρέπει να το ξαναπαραγγείλω μάλλον @Antretng τέλεια που το επιβεβαιώνεις και συ.Ήλπιζα να γίνεται πιο απλα(δεν ξέρω βέβαια μπορεί και η εξουσιοδότηση να μην είναι κάτι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Mid range δεν νομιζω,mid price ίσως :p Σ ευχαριστώ αν και πρέπει να το ξαναπαραγγείλω μάλλον @Antretng τέλεια που το επιβεβαιώνεις και συ.Ήλπιζα να γίνεται πιο απλα(δεν ξέρω βέβαια μπορεί και η εξουσιοδότηση να μην είναι κάτι). Οταν ερθει το χαρτι να παραλαβεις αν θυμαμαι καλα αρκουσε απλα μια υπογραφη σου και ταυτοτητα σου. Δεν ξερω αν μπορεις να κανεις και εξουσιοδοτηση μεσω ΚΕΠ ωστε να μην ασχοληθεις καθολου εκεινες τις μερες που θα σαι νοσοκομειο. Παρεμπιπτοντως ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Mid range δεν νομιζω,mid price ίσως :p Σ ευχαριστώ αν και πρέπει να το ξαναπαραγγείλω μάλλον @Antretng τέλεια που το επιβεβαιώνεις και συ.Ήλπιζα να γίνεται πιο απλα(δεν ξέρω βέβαια μπορεί και η εξουσιοδότηση να μην είναι κάτι).Camera είναι αρκετά πίσω από τα high end οπός και ήχος και οθόνη και ταχύτητα ενσωματωμένη μνήμης, ούτε pcb έχει carbon layer να αντέχει καμία βαριά πτώση με το παραπάνω και οπος και οθόνη Από την άλλη cpu και ram σκοτώνουν και είναι θηρία Είναι μια πάρα πολύ καλή συσκευή και δεν θα μετανιώσεις ποτέ αλλά όχι high end δεν είναι είναι ένα άψογο!!!! Mid range με cpu / ram high end Και πάλι με για Καλορίζικο μόλις έρθει να την χαρείς!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Camera είναι αρκετά πίσω από τα high end οπός και ήχος και οθόνη και ταχύτητα ενσωματωμένη μνήμης, ούτε pcb έχει carbon layer να αντέχει καμία βαριά πτώση με το παραπάνω και οπος και οθόνη Από την άλλη cpu και ram σκοτώνουν και είναι θηρία Είναι μια πάρα πολύ καλή συσκευή και δεν θα μετανιώσεις ποτέ αλλά όχι high end δεν είναι είναι ένα άψογο!!!! Mid range με cpu / ram high end Και πάλι με για Καλορίζικο μόλις έρθει να την χαρείς!! Από ποια high end είναι πίσω η καμερα; Από nokia 8, από honor note v10 ή από p20 (σκέτο); Μην σου πω ότι σε κάποιες καταστάσεις την προτιμώ ακόμα και από s9+ ή p20 pro λόγω φυσικότητας (μιλάω πάντα για φωτογραφίες). Μια χαρά high end είναι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Οταν ερθει το χαρτι να παραλαβεις αν θυμαμαι καλα αρκουσε απλα μια υπογραφη σου και ταυτοτητα σου. Δεν ξερω αν μπορεις να κανεις και εξουσιοδοτηση μεσω ΚΕΠ ωστε να μην ασχοληθεις καθολου εκεινες τις μερες που θα σαι νοσοκομειο. Παρεμπιπτοντως ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο. :) Να σαι καλά..θα το ψάξω λίγο και βλέπουμε να τα κανονίσω και αυτά. χιαστος είναι κλασικά πράγματα,το μετά είναι που θα με αφήσει κάποιο διάστημα στο κρεβάτι.Απο κει και πέρα,στις ναυαρχίδες Samsung Galaxy s9+, Note 9 και p20 pro τι προτιμάς?Για να το έχω λίγο υπόψιν άμα πάρω την απόφαση τελικά να τα σκάσω :p ο μόνος λόγος που έβαλα το p20 pro είναι η μπαταρία,δεν μ αρέσει το Emui είναι η αλήθεια και θα είχα πάρει ήδη το 9+ άμα είχε παραπάνω αυτονομία(ενα 6ωρο sot το λιγότερο θα το ήθελα),μιας και μ αρέσουν τα Samsung απλά για να πάρω απόφαση να δώσω τόσα χρήματα δεν θα ήθελα να με προβληματίζει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Να σαι καλά..θα το ψάξω λίγο και βλέπουμε να τα κανονίσω και αυτά. χιαστος είναι κλασικά πράγματα,το μετά είναι που θα με αφήσει κάποιο διάστημα στο κρεβάτι.Απο κει και πέρα,στις ναυαρχίδες Samsung Galaxy s9+, Note 9 και p20 pro τι προτιμάς?Για να το έχω λίγο υπόψιν άμα πάρω την απόφαση τελικά να τα σκάσω :p ο μόνος λόγος που έβαλα το p20 pro είναι η μπαταρία,δεν μ αρέσει το Emui είναι η αλήθεια και θα είχα πάρει ήδη το 9+ άμα είχε παραπάνω αυτονομία(ενα 6ωρο sot το λιγότερο θα το ήθελα),μιας και μ αρέσουν τα Samsung απλά για να πάρω απόφαση να δώσω τόσα χρήματα δεν θα ήθελα να με προβληματίζει τίποτα. Εγώ σου είπα ότι τόσο ακριβές συσκευές αξίζουν μόνο για τους πολύ απαιτητικούς και χομπίστες. Διπλάσια χρήματα δεν σημαίνει διπλάσια συσκευή. Άσε που μερικές φορές μπορεί να σε καλύπτει καλύτερα κάποια φτηνότερη συσκευή (πχ στη κάμερα όσο και αν σου φανεί παράξενο προτιμώ το u11 αφού στα πρόσωπα δεν έχω δει καλύτερο αποτέλεσμα) Κατά τα άλλα, θεωρητικά το note 9 είναι πιο φρέσκο και λογικά μόνο καλύτερο μπορεί να είναι από s9+. Αλλά πραγματικά από συσκευή των 150 ευρώ θα πας κοντά στο χιλιάρικο; Νομίζω ότι για σένα είναι υπερβολικό. Άσε που με τόσα χρήματα το παραμικρό στοιχείο να μην σου αρέσει θα σε ξενερώσει. Ακόμα και οι ακριβότερες συσκευές έχουν σημεία που υστερουνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Εγώ σου είπα ότι τόσο ακριβές συσκευές αξίζουν μόνο για τους πολύ απαιτητικούς και χομπίστες. Διπλάσια χρήματα δεν σημαίνει διπλάσια συσκευή. Άσε που μερικές φορές μπορεί να σε καλύπτει καλύτερα κάποια φτηνότερη συσκευή (πχ στη κάμερα όσο και αν σου φανεί παράξενο προτιμώ το u11 αφού στα πρόσωπα δεν έχω δει καλύτερο αποτέλεσμα) Κατά τα άλλα, θεωρητικά το note 9 είναι πιο φρέσκο και λογικά μόνο καλύτερο μπορεί να είναι από s9+. Αλλά πραγματικά από συσκευή των 150 ευρώ θα πας κοντά στο χιλιάρικο; Νομίζω ότι για σένα είναι υπερβολικό. Άσε που με τόσα χρήματα το παραμικρό στοιχείο να μην σου αρέσει θα σε ξενερώσει. Ακόμα και οι ακριβότερες συσκευές έχουν σημεία που υστερουνε. Μωρέ δίκιο έχεις ίσως είναι στο μυαλό ότι θα ήθελα και γω μια φορά που έχω την οικονομική δυνατότητα να πω ότι πήρα το καλύτερο(το καλύτερο που έχω πάρει είναι το Lumia 920 λόγω αγάπης για Νοκια και μόνο)αλλά πόσο καιρό θα κρατήσει αυτός ο ενθουσιασμός θα μου πεις..Πρώτη επιλογή παραμένει το Mi 8 να μείνουν και τα υπόλοιπα στην άκρη τώρα που θα κάθομαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Από ποια high end είναι πίσω η καμερα; Από nokia 8, από honor note v10 ή από p20 (σκέτο); Μην σου πω ότι σε κάποιες καταστάσεις την προτιμώ ακόμα και από s9+ ή p20 pro λόγω φυσικότητας (μιλάω πάντα για φωτογραφίες). Μια χαρά high end είναι ;) p20 pro s8+ s8 s9+ s9 note 8 note 9 LG V30S htc u12 plus (δεν ξερω αν ξεχναω κατι) το nokia εχει mid range camera απο οσο την ειδα τουλαχιστον της προτες μερε ςπου κυκλοφορισε οταν λεμε hing end κινητό λέμε σε όλα οθόνη ηχεία dac camera ποιότητα κατασκευής ποιότητα μπαταρίας και τύπος της (υπάρχουν μπαταρίας σε κάποια huawei κάποια one plus κάποια oppo vivo samsung τα οποία έχουν χωρίσει πο πολλαπλα στιχεια οστε με γρυγορη γφορτισει να φορτιζει καθε στιχειο ξεχροστια και να μην γινεται φθορά) ποιοτητατα ταχειας φορτισης ποιοητατα pcb στα ακριβα βαζουν πλεον carbon layer μετα απο τα φιασκα της lg τα ακριβα τα εχουν κανει Military grade οτι αφορα την μητρικη μαρκα και τυπος εσοτερικης μνημης (ufs της samsung πχ) και μετα παμε στην cpu ram οταν ολα ειναι στο top ειναι high end οταν ειναι καποια κατοτετρα καποια ανωτερα λεμε καλη συσκευη οταν ειναι κατι τυπου παλιον nexus λεμε mid range με θυριο cpu gpu ram (mid range με μηχανη ferrari) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 p20 pro s8+ s8 s9+ s9 note 8 note 9 LG V30S htc u12 plus (δεν ξερω αν ξεχναω κατι) το nokia εχει mid range camera απο οσο την ειδα τουλαχιστον της προτες μερε ςπου κυκλοφορισε οταν λεμε hing end κινητό λέμε σε όλα οθόνη ηχεία dac camera ποιότητα κατασκευής ποιότητα μπαταρίας και τύπος της (υπάρχουν μπαταρίας σε κάποια huawei κάποια one plus κάποια oppo vivo samsung τα οποία έχουν χωρίσει πο πολλαπλα στιχεια οστε με γρυγορη γφορτισει να φορτιζει καθε στιχειο ξεχροστια και να μην γινεται φθορά) ποιοτητατα ταχειας φορτισης ποιοητατα pcb στα ακριβα βαζουν πλεον carbon layer μετα απο τα φιασκα της lg τα ακριβα τα εχουν κανει Military grade οτι αφορα την μητρικη μαρκα και τυπος εσοτερικης μνημης (ufs της samsung πχ) και μετα παμε στην cpu ram οταν ολα ειναι στο top ειναι high end οταν ειναι καποια κατοτετρα καποια ανωτερα λεμε καλη συσκευη οταν ειναι κατι τυπου παλιον nexus λεμε mid range με θυριο cpu gpu ram (mid range με μηχανη ferrari) Έχει πάρει αναβάθμιση κάμερας. Και υπάρχει και η κάμερα των Pixel που μπορείς να βάλεις γιατί έχει camera API v2. Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Έχει πάρει αναβάθμιση κάμερας. Και υπάρχει και η κάμερα των Pixel που μπορείς να βάλεις γιατί έχει camera API v2. σε manual δεν εχω βρει κατι της προκοπης (εγω manualaki και τρυποδακι παντα ειμαι για το βραδυ ) την μερα και κινιτο 50 ευρω καλο ειναι αν βαλανε μια εφαρμογη της προκοπης ναι τοτε θα το δωκιμασω παλη αλλα το gcam γεια μενα ειναι κατι το αρχιστο αφου δεν μπορω να σεταρο την παραμικρη παραμετρο σε manual Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 p20 pro s8+ s8 s9+ s9 note 8 note 9 LG V30S htc u12 plus (δεν ξερω αν ξεχναω κατι) το nokia εχει mid range camera απο οσο την ειδα τουλαχιστον της προτες μερε ςπου κυκλοφορισε οταν λεμε hing end κινητό λέμε σε όλα οθόνη ηχεία dac camera ποιότητα κατασκευής ποιότητα μπαταρίας και τύπος της (υπάρχουν μπαταρίας σε κάποια huawei κάποια one plus κάποια oppo vivo samsung τα οποία έχουν χωρίσει πο πολλαπλα στιχεια οστε με γρυγορη γφορτισει να φορτιζει καθε στιχειο ξεχροστια και να μην γινεται φθορά) ποιοτητατα ταχειας φορτισης ποιοητατα pcb στα ακριβα βαζουν πλεον carbon layer μετα απο τα φιασκα της lg τα ακριβα τα εχουν κανει Military grade οτι αφορα την μητρικη μαρκα και τυπος εσοτερικης μνημης (ufs της samsung πχ) και μετα παμε στην cpu ram οταν ολα ειναι στο top ειναι high end οταν ειναι καποια κατοτετρα καποια ανωτερα λεμε καλη συσκευη οταν ειναι κατι τυπου παλιον nexus λεμε mid range με θυριο cpu gpu ram (mid range με μηχανη ferrari) Egodemis τις προάλλες που σε ρωτήσαμε γιατί απέτυχε το p20 pro στο τεστ του jerryrig δεν πήραμε απάντηση. Τώρα το να λέμε mid το mi8 είναι απλά αστείο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 (edited) Egodemis τα πιστεύεις αυτά που γράφεις; Στο τέλος θα βγάλεις τη κάμερα του mi8 χειρότερη και από s7 (για να μην πω κανένα a5 :p ). Σε συγκριτικά που έχουν γίνει καθε άλλο παρά κατώτερο είναι από s8+. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- την μερα και κινιτο 50 ευρω καλο ειναι Καλά που το γραψες και αυτό να μην σε παίρνω στα σοβαρά όταν μιλάς για κάμερα :p. Edited August 26, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Το mi 8 έχει ανώτερη κάμερα κ από note 8 , στο δε op6 κάνει πλάκα .Μην γράφετε ότι να ναι ρε παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 26, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Πάντως και εγώ ότι συγκριτικά έχω δει στο YouTube το Mi8 έχει δυνατή κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Τελικά καταλήγω ανάμεσα σε Xiaomi mi 8 και op6.Αποφασισα αν πάω στο Mi 8 να το πάρω από δω μέσω κάποια αλυσίδας γιατί πρώτον δεν παίζει να προλάβω πριν την εγχείρηση να το έχω (και θα το ήθελα πριν) και 2ον στο σχετικό νήμα του κινητού άρχισα να διαβάζω από παιδιά ότι πρέπει να προσέχουμε για κλειδωμένο bootloader και αν γίνει μια στραβή έχει διαδικασία το πέρα δώθε κλπ κλπ.. Και επειδή εγώ ούτε καμία ιδέα από το τι είναι bootloader έχω αλλά ούτε και όρεξη για άγχος,αποφάσισα να δώσω κάποια χρήματα παραπάνω να το πάρω από δω.Οποτε περίπου στα 550 παίζουν αυτά τα 2..Παω καρφί για Mi 8?Υπαρχει κάποια καλύτερη επιλογή στο Skroutz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Έχεις σκοπό να το ρουταρεις/πειράξεις; Αν όχι τότε δεν σε πειράζει το κλειδωμένο bootloader. Ελλάδα πόσο εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Έχεις σκοπό να το ρουταρεις/πειράξεις; Αν όχι τότε δεν σε πειράζει το κλειδωμένο bootloader. Ελλάδα πόσο εχει; Όχι δεν έχω ιδέα από αυτά..549€ το 64αρι.Ειναι διαφορά αλλά λέω μήπως είμαι πιο σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Όχι δεν έχω ιδέα από αυτά..549€ το 64αρι.Ειναι διαφορά αλλά λέω μήπως είμαι πιο σίγουρος. Τότε δεν σε νοιάζει. Πάρτο από Κίνα αν δεν σε νοιάζει η εγγύηση. Τώρα αν το βιάζεσαι τόσο πολύ, κάνε τη καρδιά σου πέτρα και πάρε το u11 :p Το mix 2s πόσο το χουν Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 (edited) Τότε δεν σε νοιάζει. Πάρτο από Κίνα αν δεν σε νοιάζει η εγγύηση. Τώρα αν το βιάζεσαι τόσο πολύ, κάνε τη καρδιά σου πέτρα και πάρε το u11 :p Το mix 2s πόσο το χουν Ελλάδα; Με βλέπω με κανένα u11 στο τέλος χωρίς να το καταλαβω :p Το Mi mix 2s από Skroutz στα 460 περίπου.Αξιζει? Edited August 27, 2018 by George6633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Με βλέπω με κανένα u11 στο τέλος χωρίς να το καταλαβω :p Το Mi mix 2s από Skroutz στα 460 περίπου.Αξιζει? Αξίζει και σαν design το προτιμώ. Αλλά σε θέμα εγγύησης είναι σαν να το πήρες από Κίνα. Βασικά δες στο bestprice και το v30. Απλά πρόσεξε να είναι ευρωπαικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Αξίζει και σαν design το προτιμώ. Αλλά σε θέμα εγγύησης είναι σαν να το πήρες από Κίνα. Βασικά δες στο bestprice και το v30. Απλά πρόσεξε να είναι ευρωπαικο. Ναι άκουσα ωραία λόγια γενικά για το v30 και την μπαταρία του θα το δω.Μια τελευταία απορία.. ποια η διαφορά συσκευής που γράφει(στο σαιτ) Global Version με αυτή που γράφει Official Global Rom+Ota update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Ναι άκουσα ωραία λόγια γενικά για το v30 και την μπαταρία του θα το δω.Μια τελευταία απορία.. ποια η διαφορά συσκευής που γράφει(στο σαιτ) Global Version με αυτή που γράφει Official Global Rom+Ota update? Σε ποιο κινητο; Το δευτερο ενδεχομενως να μην εχει B20 (αναλογα και το μοντελο... δες τα specs ή ρωτα με email το καταστημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts