Jump to content

Όχι άλλο mid Range

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα είδα όλα όσα μου προτείνατε,είναι εξαιρετικά και κάποια είναι και σε πολύ καλή τιμή αλλά μου έχει κολλήσει το S9+ τις τελευταίες μέρες και δεν μπορεί να μου βγει από το μυαλό..Δεν θέλω να μετανιώσω το κινητό που θα πάρω οπότε πάω προς τα εκεί..Ελπίζω να είναι καλή επιλογή.

Σχετικά είναι όλα. Είναι καθαρά θέμα προτιμήσεων/προτεραιοτητων. Ακριβοτερο δεν σημαίνει απαραίτητα προτιμότερο. Εγώ για παράδειγμα και ίδια τιμή να είχε, πάλι κάποιο από αυτά που σου πρότεινα θα περνα πχ στη κάμερα προτιμώ το u11 και σε ταχύτητα το op6 ενώ η amoled οθόνη με αφήνει αδιάφορο.

Κατά τα άλλα αν το είδες/δουλεψες και σου αρέσει καλορίζικο ;):)

Edited by Antretng

• Απαντήσεις 119
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σχετικά είναι όλα. Είναι καθαρά θέμα προτιμήσεων/προτεραιοτητων. Ακριβοτερο δεν σημαίνει απαραίτητα προτιμότερο. Εγώ για παράδειγμα και ίδια τιμή να είχε, πάλι κάποιο από αυτά που σου πρότεινα θα περνα πχ στη κάμερα προτιμώ το u11 και σε ταχύτητα το op6 ενώ η amoled οθόνη με αφήνει αδιάφορο.

Κατά τα άλλα αν το είδες/δουλεψες και σου αρέσει καλορίζικο ;):)

Πάντα ήθελα μια ναυαρχίδα Samsung ίσως το έχω απωθημένο :p Σίγουρα το op6 είναι πιο γρήγορο,το skin της Sammy κόβει κάπως την ταχύτητα.Ερωτηση...Το IPhone 8 plus είναι καλύτερο από αυτά που ψάχνω?

Πάρε το s9 plus που είναι κινητο για multimedia λόγω τέλειας οθόνης και ποιοτικών στερεοφωνικών ηχείων.

Δε το λέω επειδή το έχω, εξάλλου λόγω αρρώστιας έχω πάρει όλες τις ναυαρχίδες που κυκλοφορούν εκτός p20 pro, αλλά μόνο με αυτή τη συσκευή χαίρομαι πραγματικά να βλέπω βιντεάκια στο YouTube.

Δεύτερη επιλογή για μένα OnePlus 6 που είναι πολυβόλο με καλή οθόνη.

Σαν πιο φτηνή ποιοτική συσκευή το mi mix 2 μου άρεσε αρκετά αν και η οθόνη είναι κάπως άτονη και η κάμερα μέτρια. Εμένα προσωπικά όμως μου είχε κάνει κλικ και με MIUI 10 είχε περαιτέρω βελτίωση.

Huawei δε προτείνω λόγω επεξεργαστή που είναι ένα σκαλί κάτω από snapdragon.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Gilles smiles!

Πάρε το s9 plus που είναι κινητο για multimedia λόγω τέλειας οθόνης και ποιοτικών στερεοφωνικών ηχείων.

Δε το λέω επειδή το έχω, εξάλλου λόγω αρρώστιας έχω πάρει όλες τις ναυαρχίδες που κυκλοφορούν εκτός p20 pro, αλλά μόνο με αυτή τη συσκευή χαίρομαι πραγματικά να βλέπω βιντεάκια στο YouTube.

Δεύτερη επιλογή για μένα OnePlus 6 που είναι πολυβόλο με καλή οθόνη.

Σαν πιο φτηνή ποιοτική συσκευή το mi mix 2 μου άρεσε αρκετά αν και η οθόνη είναι κάπως άτονη και η κάμερα μέτρια. Εμένα προσωπικά όμως μου είχε κάνει κλικ και με MIUI 10 είχε περαιτέρω βελτίωση.

Huawei δε προτείνω λόγω επεξεργαστή που είναι ένα σκαλί κάτω από snapdragon.

Huawei δεν θα πάρω,είχα κλείσει σχεδόν στο S9+ αλλά ένας φίλος με σταμάτησε λέγοντας μου ότι αφού πρώτη φορά δίνω τόσα λεφτά στη ζωή μου για κινητό να πάρω iPhone είτε το 8 plus ή το Χ η να περιμένω να βγούνε τα καινούργια.Δεν έχω κάτι να χάσω λέει και εγώ μπήκα σε σκέψεις να δω αν μπορώ να δοκιμάσω αυτό το λειτουργικό.Αλλιως πάω S9+ το χω σχεδόν αποφασίσει.

Μια χαρά είναι τα iPhone. Αν σου αρέσει το λειτουργικό δε θα απογοητευτείς.

Εγώ μια βδομάδα κράτησα το x γιατί με έχει κουράσει το λειτουργικό. Από απόδοση όμως είναι κορυφαίο

Gilles smiles!

Οπότε περιμένω λίγο την παρουσίαση της Apple τον άλλο μήνα και αποφασίζω.Υπαρχει κάποιο θέμα ή άρθρο να διαβάσω τι λείπει από το λειτουργικό και τι πλεονεκτήματα έχει(σίγουρα πιο ασφαλές) να έχω μια πλήρη εικόνα?

Μπορεί να δυσκολεύτηκα,μπορεί να άλλαξα 50 αποφάσεις,μπορεί να είχα χίλια 2 στο μυαλό μου αλλά ξαφνικά με πρόλαβε το Xiaomi mi 8 σε μπλε χρώμα στη στροφή...Το βρήκα με κουπόνι από Κίνα στα 350€ την έκδοση 6/64 Global και δεν άντεξα να μην το πάρω στα 350€ με τον sd 845.Αν θα το χαρώ η όχι θα το μάθω όταν έρθει...Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και την κουβέντα..Ελπιζω να μην χρειαστεί να σας ξαναζαλισω σύντομα :p

Καλορίζικο. Πολύ καλή επιλογή. Σκεφτόμουν και γω να το πάρω όταν είδα το κουπόνι αλλά με φρεναρε το notch (δεν μου αρέσει).

Καλορίζικο. Πολύ καλή επιλογή. Σκεφτόμουν και γω να το πάρω όταν είδα το κουπόνι αλλά με φρεναρε το notch (δεν μου αρέσει).

Ευχαριστώ :) Ούτε εμένα μ αρέσει,ξέρω ότι έχει επιλογή να το βγάλω απλά κόβει πάνω οθόνη..Ίσως το συνηθίσω με τον καιρό αλλά δεν ήθελα να αφήσω τέτοια προσφορά..Ελπίζω να είναι ωραίο το μπλε όπως φαίνεται στα βίντεο.Μονο για την μπαταρία δεν έχω πλήρη εικόνα,εύχομαι να βγάζει μέρα γιατί το χρησιμοποιώ αρκετά το κινητό.

Σε αυτά τα λεφτά φετινή ναυαρχίδα είναι λίγο ληστεία :lol:

Καλορίζικο.

Σ ευχαριστώ Αλέξανδρε,έτσι ένιωσα και γω και το χτύπησα..Μακαρι να βγει καλό!

Και μια απορία.. Ανάμεσα σε Mi 8 και oneplus 6 τι επιλέγετε?Είδα κάποια βίντεο φαίνεται πιο γρήγορο το oneplus 6 αλλά δεν ξέρω γενικά.

Και μια απορία.. Ανάμεσα σε Mi 8 και oneplus 6 τι επιλέγετε?Είδα κάποια βίντεο φαίνεται πιο γρήγορο το oneplus 6 αλλά δεν ξέρω γενικά.

Αν είχαν ίδια τιμή, op6 λόγω οθόνης και δυνατοτήτων πειράγματος. Αλλά εφόσον το πήρες 350 ευρώ, τι ψάχνεις;

Σε ταχύτητα, εφόσον προέρχεσαι από mid range δεν νομίζω να καταλάβεις διαφορές.

Αν είχαν ίδια τιμή, op6 λόγω οθόνης και δυνατοτήτων πειράγματος. Αλλά εφόσον το πήρες 350 ευρώ, τι ψάχνεις;

Σε ταχύτητα, εφόσον προέρχεσαι από mid range δεν νομίζω να καταλάβεις διαφορές.

Καλά ναι δεν το συζητάμε,απλά ήθελα να δω ακριβώς τι γίνεται ανάμεσα σ αυτα τα 2.Το μόνο μείον υποθέτω πως θα είναι η μπαταρία,δεν γίνεται να μου βγάζει 8-9 ώρες sot όπως το M6 Note αλλά ελπίζω να μην πέσει πολύ.

Καλά ναι δεν το συζητάμε,απλά ήθελα να δω ακριβώς τι γίνεται ανάμεσα σ αυτα τα 2.Το μόνο μείον υποθέτω πως θα είναι η μπαταρία,δεν γίνεται να μου βγάζει 8-9 ώρες sot όπως το M6 Note αλλά ελπίζω να μην πέσει πολύ.
Υπάρχει ακόμη αυτό το κουπόνι;

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είμαι κ γω μεταξύ του op6 κ του xaiomi mi 8. Έχω δουλέψει oxygen os κ πραγματικά είναι άλλη φάση τρελή ευκολία κ θεωρώ το κινητό πιο όμορφο μικρότερο νοτς κλπ Από την άλλη το βρήκα κ γω από bangood ο mi8 στα 350 κ δε ξέρω αν τα 150+ επιπλέον έχουν νόημα. miui κ γενικά xaiomi δεν έχω πιάσει στα χέρια μου κ αμφιταλαντεύομαι.

Είμαι κ γω μεταξύ του op6 κ του xaiomi mi 8. Έχω δουλέψει oxygen os κ πραγματικά είναι άλλη φάση τρελή ευκολία κ θεωρώ το κινητό πιο όμορφο μικρότερο νοτς κλπ Από την άλλη το βρήκα κ γω από bangood ο mi8 στα 350 κ δε ξέρω αν τα 150+ επιπλέον έχουν νόημα. miui κ γενικά xaiomi δεν έχω πιάσει στα χέρια μου κ αμφιταλαντεύομαι.

Το ηχείο από το op6 έχω ακούσει ότι είναι κακό και η κάμερα σε κάποιες συσκευές έχει θέμα με το autofocus..Γενικά δεν έχω πιάσει στα χέρια μου ούτε την μία εταιρία ούτε την άλλη.

Αν μένεις Αθήνα, απλά πήγαινε μια βόλτα στο golden hall και δες το από κοντά.

Αν μένεις Αθήνα, απλά πήγαινε μια βόλτα στο golden hall και δες το από κοντά.

Δυστυχώς είμαι σε ένα νησάκι 300 κατοίκων.thanks πάντως

Υπάρχει ακόμη αυτό το κουπόνι;

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι από όσο παρατήρησα ισχύει ακόμα..αν ενδιαφέρεσαι για αγορά στείλε μου ένα πμ να στο στείλω.

Δυστυχως ακύρωσα την παραγγελία γιατί το 64αρι μου έλεγε ότι βγαίνει από preorder 31 Αυγούστου και το 128αρι 7 Σεπτεμβρίου..Εγω 12 Σεπτεμβρίου μπαίνω για ένα χειρουργείο στο γόνατο και θα είμαι ένα μήνα στο κρεβάτι και δυστυχώς δεν έχω κάποιον να παραλάβει ούτε ξέρω τι γίνεται με εξουσιοδότηση κλπ.Το αγάπησα αυτό το κινητό αλλά δεν μου πάει καρδιά να δώσω 200€ έξτρα και να το πάρω από αλυσίδα εδώ.Άλλο 350,αλλο 550...Επειδη κάτι άλλο από Κίνα δεν έχω στα υπόψιν,Λίγες μέρες πριν την επέμβαση θα πάρω ένα από Ελλάδα(και δεν αποφασίζω και εύκολα γενικά,ήταν καλή επιλογή το Mi 8).

Δυστυχως ακύρωσα την παραγγελία γιατί το 64αρι μου έλεγε ότι βγαίνει από preorder 31 Αυγούστου και το 128αρι 7 Σεπτεμβρίου..Εγω 12 Σεπτεμβρίου μπαίνω για ένα χειρουργείο στο γόνατο και θα είμαι ένα μήνα στο κρεβάτι και δυστυχώς δεν έχω κάποιον να παραλάβει ούτε ξέρω τι γίνεται με εξουσιοδότηση κλπ.Το αγάπησα αυτό το κινητό αλλά δεν μου πάει καρδιά να δώσω 200€ έξτρα και να το πάρω από αλυσίδα εδώ.Άλλο 350,αλλο 550...Επειδη κάτι άλλο από Κίνα δεν έχω στα υπόψιν,Λίγες μέρες πριν την επέμβαση θα πάρω ένα από Ελλάδα(και δεν αποφασίζω και εύκολα γενικά,ήταν καλή επιλογή το Mi 8).
Εγω εχω παραλάβει απο ταχυδρομείο δεμα τριτου, με την ταυτότητα του και το χαρτί του ταχυδρομείου. Κρήτη μένω, αν εχει κάποια σημασία.

Στην θεση σου θα πήγαινα στο ταχυδρομείο και θα τους ρωτούσα αν γενικα το δέχονται.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Κριμα γιατί ήταν πολύ καλή τιμη.

Πάρε u11 τότε. Στα λεφτά που έχει είναι λουκούμι.