hostolis Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Gabriel & Dresden ή AvB καλύτερα; :p Η καλύτερη λύση είναι το αναγνωστήριο πάντως. Σπίτι, με το PC διπλα δε γίνεται δουλειά... Με όλες τις αιθέριες υπάρξεις δίπλα σου, μάλλον ούτε εκεί γίνεται να διαβάσεις.. Πιο πολύ για οφθαλμόλουτρο κάνει το αναγνωστήριο :P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 @Dimitris79 7/6 έχω γενέθλια...καταλαβαίνεις την πίκρα:this::fool: Σε καταλαβαινω απολυτα...2 μερες πριν τα εχω εγω(Κυριακη) & την επομενη(Δευτερα)δινω ενα απ'τα πιο δυσκολα μαθηματα της σχολης μου... :O :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 καποιος να μου γραψει την εργασια που εχω για αυριο??!? κανεις φανταζομαι... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩΩΩΩΩΩ! Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Kαλα ρε παιδια τη παθαμε ολοι και δεν μπορουμε να διαβασουμε??? Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Σκεφτόμουν σήμερα πως σε ένα μήνα έχω εξεταστική και πρέπει ν' αρχίσω από τώρα να διαβάζω μερικά. Αγχώθηκα, κουράστηκα από τη σκέψη και κοιμήθηκα όλο το απόγευμα :p Έχει δοκιμάσει κανείς ωτασπίδες; Λογικα θα είναι καλή λύση, γιατί ούτε οι εξωτερικοί θόρυβοι θα σου αποσπουν την προσοχοή, ούτε θα έχεις τη μουσική από τα ακουστικά να σε αποπροσανατολίζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 pff, Επιτελους εβγαλα την υλη.... Το να εχεις μπροστα σου ενα pc ανοιχτο δεν ειναι καθολου καλο οταν διααζεις... Αποσπα την προσοχη πανευκολα... Ρε παιδια ελας τροπος δεν μπορει να βρεθει; Η μουσικη δεν με βοηθαει γιατι αρχηζω να προσεχω τους στοιχους (βρηκα και εγω μουσικη να ακουω... δεν ακουγα το chiculata να τελιωνω; Τα solo κιθαρας και ντραμς δεν μου φτανουν επειδη ειναι μολις 4 και εχω και απο πανω τον σκυλο να θελει να παιχει... Θεε μου τι τραβαω; Τι αμαρτιες πληρωνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 pff, Επιτελους εβγαλα την υλη.... Το να εχεις μπροστα σου ενα pc ανοιχτο δεν ειναι καθολου καλο οταν διααζεις... Αποσπα την προσοχη πανευκολα... Ρε παιδια ελας τροπος δεν μπορει να βρεθει; Η μουσικη δεν με βοηθαει γιατι αρχηζω να προσεχω τους στοιχους (βρηκα και εγω μουσικη να ακουω... δεν ακουγα το chiculata να τελιωνω; Τα solo κιθαρας και ντραμς δεν μου φτανουν επειδη ειναι μολις 4 και εχω και απο πανω τον σκυλο να θελει να παιχει... Θεε μου τι τραβαω; Τι αμαρτιες πληρωνω; πω πω σας λυπαμαι. εγω ποτε μου δεν στρωθηκα να διαβασω. ακομα και στο δημοτικο κραταγα το βιβλιο ανοιχτο οτι και καλα διαβαζω και απο μεσα ειχα ενα μικυ μαους :p ασε στο γυμνασιο η το λυκειο μην το συζητησω καθολου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 (edited) gkr41 said: Σκεφτόμουν σήμερα πως σε ένα μήνα έχω εξεταστική και πρέπει ν' αρχίσω από τώρα να διαβάζω μερικά. Αγχώθηκα, κουράστηκα από τη σκέψη και κοιμήθηκα όλο το απόγευμα Έχει δοκιμάσει κανείς ωτασπίδες; Λογικα θα είναι καλή λύση, γιατί ούτε οι εξωτερικοί θόρυβοι θα σου αποσπουν την προσοχοή, ούτε θα έχεις τη μουσική από τα ακουστικά να σε αποπροσανατολίζει. Nai,ayto tha htan mia poly kalh lysh. Edited January 27, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Έχει δοκιμάσει κανείς ωτασπίδες; Λογικα θα είναι καλή λύση, γιατί ούτε οι εξωτερικοί θόρυβοι θα σου αποσπουν την προσοχοή, ούτε θα έχεις τη μουσική από τα ακουστικά να σε αποπροσανατολίζει. Έχω δοκιμάσει εγώ σε ένα μάθημα. Η καθηγήτρια μου σπάει τα @@ και για να μην τσακώνομαι όλη την ώρα μαζί της μερικές φορές βάζω ωτοασπίδες, αν και δεν κάνουν και πολλά πράγματα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Σκεφτόμουν σήμερα πως σε ένα μήνα έχω εξεταστική και πρέπει ν' αρχίσω από τώρα να διαβάζω μερικά. Αγχώθηκα, κουράστηκα από τη σκέψη και κοιμήθηκα όλο το απόγευμα :p Έχει δοκιμάσει κανείς ωτασπίδες; Λογικα θα είναι καλή λύση, γιατί ούτε οι εξωτερικοί θόρυβοι θα σου αποσπουν την προσοχοή, ούτε θα έχεις τη μουσική από τα ακουστικά να σε αποπροσανατολίζει. Αν δεν έχει λόγια το κομμάτι δεν σε αποπροσανατολίζει καθόλου! Για του λόγου το αληθές: Κάθησα σήμερα και διάβασα 1ώρα και 15' ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ!! :w00t: Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 θα την τελειωσω αραγε την εργασια σημερα που πρεπει να παραδωσω αυριο η θα κοιμηθω πανω στο πληκτρολογιο?μακαρι να γινει το πρωτο!πρεπει να γινει το πρωτο... Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0N3 Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Εγω τα παιζω ολα για ολα;H που θα περασω 7 μαθηματα και θα παω Τουρκια,αθηνα για τους Mαiden και νησακι τον Αυγουστο η που θα ερθω σε οριστικσ εχμμ ρηξη με την οικογενεια.Αλλα προς το παρον δεν ειμαι σε mood.Χασαμε και τους Slipknot.Ευτυχως υπαρχει ο σεπτεμβριος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Εγω τα παιζω ολα για ολα;H που θα περασω 7 μαθηματα και θα παω Τουρκια,αθηνα για τους Mαiden και νησακι τον Αυγουστο η που θα ερθω σε οριστικσ εχμμ ρηξη με την οικογενεια.Αλλα προς το παρον δεν ειμαι σε mood.Χασαμε και τους Slipknot.Ευτυχως υπαρχει ο σεπτεμβριος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 ZHTΕΙTAI επειγώντος λύση!! Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα.Ξεκινάω την παρασκευη εξεταστική αλλά με το που ανοίγω το βιβλίο, το κλείνω!!!! ακόμη και όταν δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω πάλι δεν μπορώ να διαβάσω!!! Διαβάζω μια σειρά 2 και 3 φορές και είναι σαν να βλέπω μόνο γράμματα!! K egw den mporw na sigkentrothw... Kala re zitas luseis apo omopatheis sou...!?!?!?!?!?!? An kapios sou dwsei lusi sto provlima h einai megaliteros k exei glitwsei apo auta h einai stin idia katastasi me emas k mas dinei mia simvouli pou oute o idios den mporei na akolouthisei....!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Aχ δυστυχώς ήρθε κι αυτή η μαύρη περίοδος στη ζωή μας, μια ακόμα εξεταστική. Αυτό που έχω προσέξει τόσα χρόνια μιας και αυτή είναι η 14η εξεταστική περίοδος (μαζί με Σεπτέμβριο, είμαι &πέμπτό έτος) είναι ότι αν δε μπορώ να συγκεντρωθώ να διαβάσω πάει και τελείωσε, μπορεί όπως είπε και ο papathvas να διαβάζω μια παράγραφο και μετά από 10 αναγνώσεις να σκέφτομαι τι διάβασα τώρα;; Και φυσικά το κλασικό είναι ότι όποτε πάω να διαβάσω θέλω οπωσδήποτε να μην ακούγεται κιχ στο σπίτι, αν ακουστεί κάτι θα σηκωθώ και θα απασχοληθώ με κάτι άλλο. Άσε που οι σκέψεις φεύγουν στο καλοκαιράκι, στη θάλασσα και στις διακοπές :cry: Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Εγω νομιζω πως τρωγοντας ερχεται η ορεξη. Το πρωτο μαθημα δε μπορουσα να το διαβασω με τιποτα.Απο το δευτερο και μετα εστρωνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Για να διαβασω εγω οταν ημουν πιο μικρος, επρεπε να κλεισω ολες τις ηλεκτρονικες συσκευες! Μετα διαβαζα το βιβλιο με φωνη. Δλδ και διαβαζεις και ακους. Αν θελεις να ειναι πιο αποτελεσματικο το διαβασμα σου. Γραφε notes. Αποθηκευε στο μυαλο σου points, key words and diagrams rather than paragraphs. Listen to me!!! Κανε ο,τι σου λεω και θα περασεις με αριστα. Αυτο θα πετυχει μονο αν προσεχες στο μαθημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Παντος πεζει και ρολο το μαθημα. Σημερα που εγραφα μαθηματικα ισα που ειχα βγαλει την υλη ενω Παρασκευει που γραφω θρησκευτικα εχω ειδι βγαλει σχεδον την μησι υλι με ελαχστο διαβασμα που ητανε ευχαριστο. Παντος αυτο που εκανα σημερα περα απο το οτι εινια θρησκευτικα που ισως να παιζει ρολο ητανε να βαλω μια τεραστια playlist ξαπλωμα στο κρεβατι και διαβασμα. Με πειρε ο υπνος μετα απο λιγο αλλα μολις ξυπνισα ειχα ορεξη για διαβασμα :blink: !!! Δοκιμαστε το, ισως πιασει και σε εσας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Αυτό που έχω προσέξει τόσα χρόνια μιας και αυτή είναι η 14η εξεταστική περίοδος (μαζί με Σεπτέμβριο, είμαι &πέμπτό έτος) είναι ότι αν δε μπορώ να συγκεντρωθώ να διαβάσω πάει και τελείωσε, μπορεί όπως είπε και ο papathvas να διαβάζω μια παράγραφο και μετά από 10 αναγνώσεις να σκέφτομαι τι διάβασα τώρα;; Μεγαλε και εγω οταν διαβαζω ειναι σαν να μην διαβαζω, αλλα οταν μου δωσει το test o καθηγητης, η πενα μου τρεχει με χιλια. Μονο οταν κανεις το test σου ερχονται ολες οι πληροφοριες. Αλλα καλυτερα να παιρνετε γνωσεις παρα πληροφοριες. Οι πληροφοριες φευγουν αλλα οι γνωσεις μενουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Μεγαλε και εγω οταν διαβαζω ειναι σαν να μην διαβαζω, αλλα οταν μου δωσει το test o καθηγητης, η πενα μου τρεχει με χιλια. Μονο οταν κανεις το test σου ερχονται ολες η πληροφοριες. Αλλα καλυτερα να παιρνετε γνωσεις παρα πληροφοριες. Οι πληροφοριες φευγουν αλλα οι γνωσεις μενουν! Καπος ετσι ειμαι και εγω, απλα εγω διαβαζω και καπος επειδη θελω να να μου μεινουν γνωσεις οστε να μπορω οταν ερθει η ωρα του πανεπιστιμιου να μπορω ναμπω σε οπιο θελω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Prosopika oute sto dimotiko diavaza, oute sto gimnasio, oute stis dio protes takseis tou likiou! I epifitisi mou irthe stin 3i likiou.. E, ekei ekatsa kai ematha mathimatika, ekthesi kai diktia H/Y (TEE vlepete) kai perasa ekei pou panta ithela! Pliroforiki! Ti ta thela omws.. Twra sikonw to diko mou stavro me aftous tous kathigites pou bleksame... Pantws, an endiaferese PRAGMATIKA na diavaseis (theoritika mathimata toulaxisto) enas einai o sigouros tropos.... "Γραφε notes. Αποθηκευε στο μυαλο σου points, key words and diagrams rather than paragraphs..." Opws eipe kai o filos parapanw.... Gia mathimatikoidi mathimata prosopika ta pernaw me palia themata pou anakiklonontai! Pistevw oti to pan einai na kaneis parea me atoma pou theloun na figoun to grigorotero dinaton ap ti sxoli kai ara psaxnoun themata, pigenoun theories.. kseroun ti paizei telos pantws! Se parasiroun genikotera sto na asxolitheis kai esi me ti sira sou... Afta pou lew einai prosopikes ebiries pou toulaxisto mexri twra exoun piasei... Afta :D Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. June 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 πείτε κανα καλό live set γιατί λεώ να ξεκινήσω να διαβάζω σε λίγο Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Άσε φίλε papathvas, κι εγώ ξεκίνησα δειλά δειλά χθες το διάβασμα, γιατί τη Δευτέρα δίνω μάθημα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν ένα τεράστιο και ολοστρόγγυλο μηδενικό! Τελικά κατέληξα στο Allou Fun Park να ξεχαστώ... :p Προσωπικά δε νομίζω ότι θα με σώσει κανένα live set... :( Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Klassiki mousiki einai h lush. O Tchaikovsky me voithise na perasw ta mathimata tou master kai sto telos katelixa na akouw klassiki mousiki akoma kai ston elefthero mou xrono! Episis, min agxwneste an diavazete ligotero apo tous allous. Den mathenoume oloi me ton idio tropo (px me 10wra seri diavasmatos)! Παράθεση http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masife Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 εγω τωρα ειμε τριτη λυκειου και δινω τωρα ενιαιες και προεισαγωγικες. Απο το γυμνασιο τα ειχα ολα σχεδον 18-20 μεχρι τωρα.(στο λυκειο ειχα στα δυο προηγουμενα τριμηνα γενικο 19,5). Ο τροπος με τον οποιο διαβαζω ειναι ο εξης και τον ακολουθω πιστα απο την πρωτη γυμνασιου: Δεν διαβαζω ποτε στο γραφειο. Δεν μπορω να συγκεντρωθω καθοντας σε μια καρεκλα διοτι μια θα με τρωει η ραχη μου, μια το ****** και μου ειναι δυσκολο. Γιαυτο παιρνω τα βιβιλια, τα φυλλαδια τα οποια εχω να διαβασω, τα τοποθετω στο κρεβατι, ξαπλωνω και αρχιζω το διαβασμα. Καθε 1 -1,5 ωρα σταματω για 15-20 λεπτα, ακουω μουσικη, τρωω και συνεχιζω ετσι για 5-6 ωρες. Μετα ξεκουραζομε. Δλδ αν ξεκινησω να διαβαζω η ωρα 8 το πρωι θα τελιωσω κατα τις 3. Μετα ξεκουραζομαι και το ιδιο συμβανει καθε μερα εως την εξεσταστικη. Οταν τα διαβασεις 5-6 φορες τοτε θα σου μεινουν ολα στο μυαλο. Οσο για την βαρεμαρα την εχω και εγω. Ελεγα οτι απο το Πασχα θα διαβασα καθε μερα αλλα τελικα εμεινα 3 μερες πριν αρχισει το πρωτο μαθημα. Πρωτα πρεπει να υπαρχει η θεληση και μετα ελευθερο μυαλο σαν σφουγγαρι για να απορροφας υλη. Δεν ειναι το ποσες ωρες διαβαζεις αλλα το πως διαβαζεις. Εκεινους που ακους να διαβαζουν εως τα μεσανυχτα μεχρι τις 2-3 το πρωι και την επομενη μερα μην τους πιστευεις. Εμενα να με βαλουν να διαβαζω στο γραφειο δεν θα τα μαθω ποτε. Ενω αντιθετα επανω στο κρεβατακι μου χαλαρωνω το κορμι μου και ειμε πιο αφωσιωμενος στο διαβασμα. Παράθεση :cool: i like my solar system :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts