gjimmys Δημοσιεύτηκε July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 5, 2018 Έχω το nokia 8 και θέλω να το αλλάξω γιατί το βαρέθηκα.Τα μόνα που με ενδιαφέρουν είναι τα honor 10 και το huawei p10.Ποιο από τα 2 λέτε;Εγώ κλείνω ποιο πολύ προς honor 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Μεταξύ των δύο, πάρε το honor. Το p10 είναι περσινό μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Μεταξύ των δύο, πάρε το honor. Το p10 είναι περσινό μοντέλο. Δεν με απασχολεί τόσο ότι είναι περσινό μοντέλο αρκεί να είναι δυνατό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Δεν με απασχολεί τόσο ότι είναι περσινό μοντέλο αρκεί να είναι δυνατό Το 8αρι είναι πιο δυνατό από το p10 και δεν ξέρω πως είναι με το honor. Aπο εμένα honor λόγω πιο καινούργιου hw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Επειδή σε ξέρω, θα σχολιάσω απευθείας τη κάμερα :p Αν και έχει νεώτερο αισθητήρα το honor 10, δεν έχει όμως ois που έχει το p10. Οπότε από άποψη κάμερας ίσως το p10 (χωρίς να έχω δει συγκριτικα). Αλλά από άποψη συσκευής σίγουρα το honor 10. Νομίζω χθες είδα προσφορά από gearbest το p10 plus στα 260 ευρώ. Ψαξτο λίγο ;). Ανώτερο σε όλα από το μικρό p10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Επειδή σε ξέρω, θα σχολιάσω απευθείας τη κάμερα :p Αν και έχει νεώτερο αισθητήρα το honor 10, δεν έχει όμως ois που έχει το p10. Οπότε από άποψη κάμερας ίσως το p10 (χωρίς να έχω δει συγκριτικα). Αλλά από άποψη συσκευής σίγουρα το honor 10. Νομίζω χθες είδα προσφορά από gearbest το p10 plus στα 260 ευρώ. Ψαξτο λίγο ;). Ανώτερο σε όλα από το μικρό p10. Φιλαράκι μου Ανδρέα xaxaxaxax μου έχεις λείψει ρε φίλε δεν δίνω τόσο μεγάλη σημασία πλέον στην κάμερα γιατί έχω βολευτει ι πολύ με την rx 100 .Μάλλον κατά 99% παω για το honor 10 .Θα το πάρω από Κωτσόβολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Φιλαράκι μου Ανδρέα xaxaxaxax μου έχεις λείψει ρε φίλε δεν δίνω τόσο μεγάλη σημασία πλέον στην κάμερα γιατί έχω βολευτει ι πολύ με την rx 100 .Μάλλον κατά 99% παω για το honor 10 .Θα το πάρω από Κωτσόβολο Χαχαχαχαχα με το που είδα το θέμα λέω εδώ είμαστε :D Σωστά πήρες την rx100. Για σένα είναι η ζωή :p. Τότε πας για honor 10 και εισαι κομπλέ. Εκτός αν θες να σου κάνουμε και καμιά άλλη πρόταση (εφόσον μας πεις τι θέλεις από τη συσκευή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Χαχαχαχαχα με το που είδα το θέμα λέω εδώ είμαστε :D Σωστά πήρες την rx100. Για σένα είναι η ζωή :p. Τότε πας για honor 10 και εισαι κομπλέ. Εκτός αν θες να σου κάνουμε και καμιά άλλη πρόταση (εφόσον μας πεις τι θέλεις από τη συσκευή). Έλεγα και για το xz1 αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Θα πας από stock σε Huawei rom? Ξέχνα τα updates Δεν θα πρότεινα τέτοια αλλαγή, καλύτερα να περιμένεις το νέο Nokia flagship. Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Θα πας από stock σε Huawei rom? Ξέχνα τα updates Δεν θα πρότεινα τέτοια αλλαγή, καλύτερα να περιμένεις το νέο Nokia flagship. Δεν μπορώ να περιμένω δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Το mi 6 δες πολύ καλή εναλλακτική με καλύτερη κάμερα . Ειδικά στο bokeh τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Το mi 6 δες πολύ καλή εναλλακτική με καλύτερη κάμερα . Ειδικά στο bokeh τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά Τελικά με έπεισες και το πήρα ελπίζω να μην το μετανιώσω αν και μέχρι τωρα σπέρνει!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Καλορίζικο Δημήτρη. Τούμπανο είναι, σίγουρα θα το χαρείς. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Καλορίζικο Δημήτρη. Τούμπανο είναι, σίγουρα θα το χαρείς. ;) Να είσαι καλά Ανδρέα σε ευχαριστώ,όντως είναι τούμπανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Καλοριζικο Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Πίστεψέ με αλλάζω πολύ συχνά κινητά και το mi 6 το έχω δύο μήνες . Καινούργιο από πλαίσιο. Νομίζω ως τα 400 ευρώ δεν υπάρχει κάτι που να κάθεται δίπλα του συνολικά . Ίσως το nokia 8 το οποίο εμφανισιακά δεν βλέπεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Πίστεψέ με αλλάζω πολύ συχνά κινητά και το mi 6 το έχω δύο μήνες . Καινούργιο από πλαίσιο. Νομίζω ως τα 400 ευρώ δεν υπάρχει κάτι που να κάθεται δίπλα του συνολικά . Ίσως το nokia 8 το οποίο εμφανισιακά δεν βλέπεται Το είχα το nokia 8 φίλε μου , ποίο γρήγορο είναι το mi6 και καλύτερο σε συνδεσημοτητα από το nokia μέχρι τώρα πολύ ευχαριστημένος με το mi6. ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλοριζικο Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Καλορίζικο λοιπόν και καλομιλητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Καλορίζικο λοιπόν και καλομιλητο Να είσαι καλά φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts