Jump to content

Desperate Housewives (ABC)

nelly
 Κοινοποίηση

Αγαπημένη Desperate Housewife;  

96 members have voted

1. 1. Αγαπημένη Desperate Housewife;

• Bree Van De Kamp
      30
    • Gabrielle Solis
      35
    • Lynette Scavo
      14
    • Susan Mayer
      17

Recommended Posts

Τορρεντ? Και γιατι οχι...rapidshare? ;)

Γιατί αν δεν έχεις premium account είναι pain in the ass....

mplip, torrent με όλα τα επεισόδια της 3ης season είναι δύσκολο να βρεις, μιας και δεν έχει ολοκληρωθεί η σεζόν ακόμα.

Γιατί δεν πας στο hΧΧp://www.eztvefnet.org/index.php να τα φορτώσεις ένα-ένα;

• Απαντήσεις 557
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιατί αν δεν έχεις premium account είναι pain in the ass....

mplip, torrent με όλα τα επεισόδια της 3ης season είναι δύσκολο να βρεις, μιας και δεν έχει ολοκληρωθεί η σεζόν ακόμα.

Γιατί δεν πας στο hΧΧp://www.eztvefnet.org/index.php να τα φορτώσεις ένα-ένα;

Χα! Τι ακριβως ειναι pain in the ass?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kακό σπυρί στον λοκώ. :D

Δεν εννοω τι σημαινει... Εννοω να μου εξηγησεις τι ακριβως απο το rapidshare ειναι pain in the ass!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν εννοω τι σημαινει... Εννοω να μου εξηγησεις τι ακριβως απο το rapidshare ειναι pain in the ass!

Το wait time, την αλλαγή IP (reboot στον router) κάθε τρεις και λίγο. Το ότι πρέπει να είσαι απάνω από το PC για να φορτώνεις τα links κάθε 100ΜΒ (τόσο νομίζω είναι το όριο για κάθε part).

Ενώ με τα torrents φορτώνεις όλη τη season 8GB, αφήνεις το PC να κατεβάζει και το τσεκάρεις την επόμενη μέρα για να επιβεβαιώσεις ότι κατέβηκε καλώς.

δεν εισαι η μονη....

Ρε παιδακια, καποιος ας με λυπηθει και ας μου στειλει με κανα πμ κανα τορρεντ για 3η σεζον... Εχω φαει το κοσμο αλλα τα περισσοτερα δε λειτουργουν. Και εκτος του οτι την λατρευω τη σειρα, τελειωσα την 2η και αδημονω να συνεχισω...

Καντε το ψυχικο. Για την ψυχη της μαμας Σολις

Εναλλακτικά, περίμενε άλλη μια εβδομάδα που τελειώνει η θεική σειρά - 20/5 τελευταίο επεισόδιο: What Would We Do Without You? (2) - και θα τα έχεις όλα δωράκι παλιά μου αγάπη :D

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

δεν εισαι η μονη....

Ρε παιδακια, καποιος ας με λυπηθει και ας μου στειλει με κανα πμ κανα τορρεντ για 3η σεζον... Εχω φαει το κοσμο αλλα τα περισσοτερα δε λειτουργουν. Και εκτος του οτι την λατρευω τη σειρα, τελειωσα την 2η και αδημονω να συνεχισω...

Καντε το ψυχικο. Για την ψυχη της μαμας Σολις

Ασε τα torrent, μπες στο DC++, στο ηθβ του αγγελου, και βρες ενα KostasV_gr ....

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Το wait time, την αλλαγή IP (reboot στον router) κάθε τρεις και λίγο. Το ότι πρέπει να είσαι απάνω από το PC για να φορτώνεις τα links κάθε 100ΜΒ (τόσο νομίζω είναι το όριο για κάθε part).

Ενώ με τα torrents φορτώνεις όλη τη season 8GB, αφήνεις το PC να κατεβάζει και το τσεκάρεις την επόμενη μέρα για να επιβεβαιώσεις ότι κατέβηκε καλώς.

Ναι, αλλα και παλι αμα το τορρεντ κατεβαζει με 10ΚΒ τι να το κανω???

Ετεροχρονισμενο σχολιο:

Η Μπρι λιγο στο ντουκου δεν τον πηρε το θανατο του Ρεξ?

Ενταξει δε λεω, ειχε ξενερωσει με οσα εγιναν στην 1η σεζον, αλλα κ παλι λιγο καπως μου κανει η ολη φαση της...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ετεροχρονισμενο σχολιο: Η Μπρι λιγο στο ντουκου δεν τον πηρε το θανατο του Ρεξ? Ενταξει δε λεω, ειχε ξενερωσει με οσα εγιναν στην 1η σεζον, αλλα κ παλι λιγο καπως μου κανει η ολη φαση της...

Η Μπρι είναι γνωστή για την ψυχρότητα με την οποία (φαίνεται να) αντιμετωπίζει τις καταστάσεις! :happy:

Η Μπρι είναι γνωστή για την ψυχρότητα με την οποία (φαίνεται να) αντιμετωπίζει τις καταστάσεις! :happy:

Μα εδω δε φαινοταν μονο! Το αντιμετωπισε οντως ετσι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΞΞ±ΞΉ, αλλα ΞΊΞ±ΞΉ Οαλι Ξ±ΞΌΞ± ΟΞΏ ΟΞΏΟΟΞ΅Ξ½Ο ΞΊΞ±ΟΡβα΢Ρι ΞΌΞ΅ 10ΞΞ ΟΞΉ Ξ½Ξ± ΟΞΏ ΞΊΞ±Ξ½Ο???

Tote den katevazeis ta swsta torrents, kai sigoura den ta katevazeis apo ta swsta merh. ;)

Χθες τελειωσα τη 2η σεζον...

Ειμαι συντετριμμενη! Πεθανε το τεκνο ο Μαθιου!!!!!!!!!! Τωρα εμεινε μονο ο Τομ για το καθημερινο μου οφθαλμολουτρο...:cry: Εκει που γελασα πολυ ηταν που η Νορα κραζει τη Λινετ και κανει εκεινη την "αναπαρασταση" νυφιτσας!!!!!!!! Και το υφος της Λινετ ηταν ολα τα λεφτα!!!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως στη 3 ειναι αισθητη η απουσια της Bree... ( Οχι δεν ειναι spoiler) δεν εχει φυγει απο τη σειρα, απλα ειναι εγγυος στη πραγματικοτητα και εχει παει τα3ιδι

Mahatma Gandhi

Παντως στη 3 ειναι αισθητη η απουσια της Bree... ( Οχι δεν ειναι spoiler) δεν εχει φυγει απο τη σειρα, απλα ειναι εγγυος στη πραγματικοτητα και εχει παει τα3ιδι

Δεν παιζει ουτε στο τελευταιο επεισοδιο??

Season 3-Episode 3: Δεν καταλαβα γιατι εχει νευρα ο Αντριου ουτε γιατι η Μπρι νιωθει τυψεις! Στα δικαστηρια θα την πηγαινε και μαλιστα με πλαστες αιτιες!! Χειραφετηση δεν ηθελε ο π@π@ρας?? Ε παρτηνα τη χειραφετηση να χεις! Και μην ακουσω οτι δε μπορεις να παρατησεις το παιδι σου...Αυτο δεν ειναι παιδι, ειναι διαολος!

[sIGPIC][/sIGPIC]

η 3η σεζόν, τελειώνει κάπως πολύ αναπάντεχα.. και δυσάρεστα μπορώ να πω :X :worry: :blink: :X
"..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.."

Season 3-Episode 3: Δεν καταλαβα γιατι εχει νευρα ο Αντριου ουτε γιατι η Μπρι νιωθει τυψεις! Στα δικαστηρια θα την πηγαινε και μαλιστα με πλαστες αιτιες!! Χειραφετηση δεν ηθελε ο π@π@ρας?? Ε παρτηνα τη χειραφετηση να χεις! Και μην ακουσω οτι δε μπορεις να παρατησεις το παιδι σου...Αυτο δεν ειναι παιδι, ειναι διαολος!

Kαλά, η οικογένειά τους είναι τόσο προβληματική, που άκρη δεν βγάζεις. Η Μπρι καλά έκανε και νιώθει τύψεις, γιατί εκείνη ευθύνεται σε μεγάλο μέρος για ό,τι συνέβη. Και ο Άντριου από πείσμα (παρα)τραβούσε το σκοινί που (παρα)τραβούσε και η μητέρα του. Οικογένεια-πρότυπο!

Bree & Andrew rule! :happy: (Και φυσικά Gabrielle, Susan, Iddie κλπ κλπ...:p)

Kαλά, η οικογένειά τους είναι τόσο προβληματική, που άκρη δεν βγάζεις. Η Μπρι καλά έκανε και νιώθει τύψεις, γιατί εκείνη ευθύνεται σε μεγάλο μέρος για ό,τι συνέβη. Και ο Άντριου από πείσμα (παρα)τραβούσε το σκοινί που (παρα)τραβούσε και η μητέρα του. Οικογένεια-πρότυπο!

Bree & Andrew rule! :happy: (Και φυσικά Gabrielle, Susan, Iddie κλπ κλπ...:p)

Εχεις δικιο για τη Μπρι (εστειλε το γιο της στο ιδρυμα επειδη επιτεθηκε στο καθυστερημενο τον Τζωρτζ-για ονομα!) αλλα κι ο Αντριου το γ@μησε πολυ περισσοτερο απο οσο θα επρεπε. Ασε που ακομα και τωρα αδυνατω να πιστεψω οτι εχει χαλαρωσει και οτι δε σχεδιαζει τιποτα υποπτο ο δολοπλοκος!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχεις δικιο για τη Μπρι (εστειλε το γιο της στο ιδρυμα επειδη επιτεθηκε στο καθυστερημενο τον Τζωρτζ-για ονομα!) αλλα κι ο Αντριου το γ@μησε πολυ περισσοτερο απο οσο θα επρεπε. Ασε που ακομα και τωρα αδυνατω να πιστεψω οτι εχει χαλαρωσει και οτι δε σχεδιαζει τιποτα υποπτο ο δολοπλοκος!

Πιστεύω (δεν έχω δει όλη την 3η σεζόν ακόμα) ότι με όσα πέρασε ο Άντριου, έβαλε μυαλό. Η αδερφή του είναι αυτή που μεγάλωσε και το γυρίζει σε τσουλ@κι!

Is Edie Britt dead? Is Lynette Scavo still battling lymphoma? Has Susan Mayer changed her name to Delfino yet? The answers to these burning questions and more are coming this fall, when Desperate Housewives return.

Mahatma Gandhi