nelly Δημοσιεύτηκε May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 30, 2005 Ξεκίνησε να προβάλλεται στην Αμερική (Channel Seven,ABC) τον Οκτώβριο και θεωρείται πολύ πετυχημένη! Πρωταγωνίστριες είναι 4 γυναίκες,που ζουν στην ίδια γειτονιά και η καθεμία κρύβει τα δικά της μυστικά : Susan Mayer (Teri Hatcher),διαζευγμένη μητέρα με μια κόρη, Bree Van de Kamp (Marcia Cross),βαρετά τέλεια μητέρα και σύζυγος, Gabrielle Solis (Eva Longoria),πρώην μοντέλο,παντρεμένη-για τα χρήματα του συζύγου-και όχι πιστή, Lynette Scavo (Felicity Huffman),πρώην career woman και νυν αφοσιωμένη στα 4 παιδιά της μητέρα και σύζυγος. Στην αρχή κιόλας της σειράς,η 5η της παρέας αυτοκτονεί.Έτσι,η Mary Alice διηγείται,και οι υπόλοιπες 4 ψάχνουν την αιτία για την οποία έβαλε τέλος στη φαινομενικά ευτυχισμένη ζωή της και ταυτόχρονα,ψάχνουν τη δική τους ευτυχία. Φυσικά εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα στην ιστορία-γείτονες και γειτόνισσες που τους αλλάζουν τα σχέδια κλπ. Σύμφωνα με το σεναριογράφο της σειράς,Marc Cherry,ήθελε να κάνει κάτι ενδιάμεσο των Sex and the City και Six Feet Under σε μια πιο soap opera μορφή και νομίζω το κατάφερε. Να σημειώσουμε ότι η Teri Hatcher είναι η Lois,από το "Lois & Clark" και η Marcia Cross,η Kimberly Shaw από το "Melrose Place" Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Marcia Cross kai apo to ER :) Polli wraia seira.. eimai stin mesi peripou (ep.16) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Εγώ την τελείωσα. Πολύ καλή σειρά, ήταν απο τις top rated στις ΗΠΑ την σεζόν που πέρασε. Αξίζει να την δείτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Και μερικά link-άκια για τους φανατικούς της σειράς: Desperate Housewives Forum Get Desperate και άλλα εδώ Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 H σειρά είναι super. Μεθαύριο στο C4 θα δείξει τα 2 τελευταία επεισόδια τα οποία περιμένουμε με αγωνία. Αν και υπήρξαν και αρκετές προβλέψιμες σκηνές τώρα τελευταία. γενικώς το στόρυ ήταν αρκετά συναρπαστικό. Αναρωτιέμαι αν θα υπάρξει 2ος κύκλος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Έχω δει τα πρώτα δυο επεισοδια (κατεβαζω πλεον και τα υπολοιπα) Μεχρι τωρα μου αρεσε πολυ, οι πρωταγωνιστριες καταπληκτικές (Teri Hatcher :rolleyes: ), η σκηνοθεσια αψογη, γενικα πολυ προσεγμενη σειρα. Μπραβο στο abc... Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Βέβαια θα υπάρξει 2ος κύκλος.. Είπα να κάτσω να τα δώ όλα στο FILMNET αλλά δεν λέει.. πάντα ξεχνάω. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. June 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Βέβαια θα υπάρξει 2ος κύκλος.. :D Έχω κολλήσει τελικά με αυτή τη σειρά! Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 You and the rest of the world! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Well... θα κατεβάσω το πρώτο επεισόδειο να δω περί τίνος πρόκεται Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Simvouli mou einai na katevaseis kai ta 23 kai meta an thes des mono to 1o Tha deis giati ;) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Desperate Housewives: The Complete First Season on DVD Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Teliwsa kai tin prwti season... mas afisan na kremmomaste... wraia! greekcharmed tha sou steilw oli tin season se dvd na tin deis telika oxi mono tin misi! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Κατέβασα και γώ ολα τα επειδόδια απο το Bearshare. Είδα και 3 επεισόδια.. άψογη σειρά. M'αρέσει περισσότερο η Suzan αλλά και η άλλη η καυτή Mrs Solis. AX Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. June 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Φοβερό το τέλος; :w00t: Τα πιο πολλά έγιναν όπως τα ήθελα,όμως Κριμα να πεθάνει ο Mike,και χωρίς να φταίει; Εχω μια ελπίδα μήπως τη γλιτώσει :p "Season Finale episode of Desperate Housewives was the most-watched episode of an ABC series in more than five years" :up: Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Παιδιά μιλάμε.. ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΛΗΜΑ! Είμαι στο 17ό και δεν θέλω να δω άλλα, μπας και ξεμείνω απο επεισόδια :cry: :cry: Είναι σαν ναρκωτικό πραγματικά. Η σειρά σκίζει και πρέπει να σαρώσει όλα τα βραβεία! Πραγματικά έχω καιρό να δω τέτοιο καλό casting. :* Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Από τη νέα σαιζόν η σειρά θα παίζεται από τη ΝΕΤ !!! :D :D Επίσης η ΝΕΤ έχει αγοράσει και θα προβάλλει και την πρώτη σαιζόν του LOST :up: :up: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 E OXI!! H NET???Μπραααααβο...αφου δεν μπορει να τα "παράγει" τουλάχιστον" ας τα προβάλλει :up: ελπιζω α) να μην τα χαντακωσει σαν τον αντ1 β) να κανει καμια σωστη διαφημιση με ωραιο trailer να μπορεσει να το δει κι ο κοσμος που δεν τα ξερει. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Season Finale απόψε στο FILMNET2. Εγώ δεν θα το δώ επειδή είμαι στο 19 ακόμα. :X Δεν θέλω να ξεμείνω απο επεισόδια. :cry: Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Από τη νέα σαιζόν η σειρά θα παίζεται από τη ΝΕΤ !!! :D :D Επίσης η ΝΕΤ έχει αγοράσει και θα προβάλλει και την πρώτη σαιζόν του LOST :up: :up: Αλήθεια λες τώρα??????? Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. June 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Season Finale απόψε στο FILMNET2. Εγώ δεν θα το δώ επειδή είμαι στο 19 ακόμα. :X Δεν θέλω να ξεμείνω απο επεισόδια. :cry: Καλά κάνεις,και γω το έκανα όσο άντεξα αλλά υπέκυψα γρήγορα :O Οσο πλησιάζει το τέλος,τόσο κορυφώνεται η δράση = αποκαλύψεις και περιπλεκόμενες ιστορίες :D Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 καλή είναι σαν σειρά (την έχω τελειώσει πριν 2-3 βδομάδες) αλλά ΠΩΠΩ ο κόσμος των γυναικών απο μέσα φαίνεται πιο τρομακτικός απο οτι απέξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Pou mporw na vrw ellinika subtitles gia ta xvid pou katevasa apo to internet? By the way to kanalli pou provalli tin seira stin Ameriki (ABC) kata lathos ekane post mia eikona sto site tous pou dixnei skini apo to season 1 finale opou i nea geitonas sto Wisteria Lane mazi me ton gio tis metaferoun kati katw sto ypogeio deixnontas mas etsi oti kati ypopto simvenei me autin tin nea oikogeneia. H pio panw skini kopike apo to season 1 finale kai tha tin doume sto season 2 premiere ton septemvrio. Distixws i eikona exei aferethei apo to episimo site. Eixa tin tyxi na tin dw alla tote den eixa dei to teleutaio episodeio kai etsi den ixera... Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Παλι ομως στο τελος απο την συμπεριφορα τους καταλαβαινουμε οτι.."κατι τρεχει με τους διπλα" :p Οσο για subtitles, δεν ξερω αν εχουν βγει για ελληνικα ομως μπορεις να ψαξεις στο www.greeksubs.com dvd.stuff.gr www.forom.com :) α και στο dc++ Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Ελληνικά υπάρχουν μόνο για το πρώτο επεισόδιο μέχρι στιγμής. Οποιος φίλος ή φίλη θέλει μπορεί να βοηθήσει να φτιαχτούν ελληνικοί υπότιτλοι και για τα υπόλοιπα επεισόδια. Ας μπεί στο ωωω.greektvsubs.gr και από κει θα μπει στο φόρουμ και θα συνεννοηθεί :) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts