gfdimopo Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Ναι όντως με το Reset φτιαχνει (Πατώντας το πλαινο κουμπάκι με το πενακι)...αν το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος...Ας το επιβεβαιώσει... Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Αυτό με τα keyboards το έχει και το 9000 και το 9100. Λύνεται νομίζω αν βάλετε την τελευταία αναβάθμιση. Αν όχι, θα λυθεί στην επόμενη. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 σημερα που το ειδα live επιτελους στο πλαισιο λιγο που το σκαλισα δεν καταλαβα να ειναι πιο αργο απο το s100 μου,δεν ξερω με προγραμματα τι κανει,παντως απο ποιοτητα κατασκευης κατα την γνωμη μου παντα νομιζω οτι ειναι μετριο σε σχεση με το 100,το βρηκα αρκετα συμπαθητικο παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 σημερα που το ειδα live επιτελους στο πλαισιο λιγο που το σκαλισα δεν καταλαβα να ειναι πιο αργο απο το s100 μου,δεν ξερω με προγραμματα τι κανει,παντως απο ποιοτητα κατασκευης κατα την γνωμη μου παντα νομιζω οτι ειναι μετριο σε σχεση με το 100,το βρηκα αρκετα συμπαθητικο παντως skotose to s100 kie pare wizard :happy: den exi plikrologio .. fandasou poso grigora tha apantas ta minimata otan odigas !!!!!!:lol: xronia sou pola file lagoudaki !!!!:D Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiseramd Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Ενα μικρό προβληματάκι μου έκανε και εμένα το 9100 me to Keyboard GR αλλά τελικά διορθώθεικε χωρίς να κάνω reset ,απλά ανοίγοντας το hardware keyboard και γράφοντας μια λέξη. Οταν το έκλεισα ήταν όλα ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 skotose to s100 kie pare wizard :happy: den exi plikrologio .. fandasou poso grigora tha apantas ta minimata otan odigas !!!!!!:lol: xronia sou pola file lagoudaki !!!!:DΧρονια σου πολλα φιλε μου dane και καλοριζικο το νεο σου εργαλειο:) δεν μου παει να το δωσω το s100 μου:( ρε γαμωτο,ισως αργοτερα το παρω το 9100 να το εχω μαζι με το 100 μου,καλο ειναι αλλα δεν τρελαθηκα οπως με το s100 οταν το ειδα:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Ποια mini Sd προτείνεται για το 9100...? θέλω χωρητικότητα 1Gb...καλά δεν είναι..? νομίζω ότι 512 είναι μικρή πλεον...Αλλα το κακό είναι οτι στην Ελλάδα 120x ταχύτητας δεν έχω δει...σκεφτόμουν να την έπαιρνα απο ebay...αλλα δεν θέλω να μπλέξω με δημοπρασίες κλπ... Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 δεν νομιζω να εχεις προβλημα κατα την γνωμη μου και με μια 80Χ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Καλησπερα , εχει βρει κανεις :cat: ,site με καλα θεματα για WM5 ? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 http://www.mcdeb.com/ :) Yπάρχουν πολλά, απλά αυτό είναι στα favorites. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrossak Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Ποια mini Sd προτείνεται για το 9100...? θέλω χωρητικότητα 1Gb...καλά δεν είναι..? νομίζω ότι 512 είναι μικρή πλεον...Αλλα το κακό είναι οτι στην Ελλάδα 120x ταχύτητας δεν έχω δει...σκεφτόμουν να την έπαιρνα απο ebay...αλλα δεν θέλω να μπλέξω με δημοπρασίες κλπ... Εγώ που το έψαξα λίγο βρήκα μία atp 1gb 150X!!! αλλά ήταν μόνο σε sites της Αμερικής!:mad: Πιστεύω σε λίγες μέρες να την έχουν & τα ευρωπαϊκά ή & τα ελληνικά e-shops.:happy: Ασχετο Τα bluetooth hands free motorola τι λένε? καμία πρόταση για αξιόπιστα headset? Παράθεση Σκέφτομαι άρα υπάρχω.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Καλησπερα , εχει βρει κανεις :cat: ,site με καλα θεματα για WM5 ? ksero 1002 gia 2003 se alla mia mono me merika gia to WM5 afti ine i buzzdev.net sta downloads ... krimas Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Παιδες για τα φώτα σας...Πήρα ένα Netgear Wireless USB adapter το έβαλα πάνω στο pc και προσπάθησα να συνδέσω το Qtek αλλα δεν μπορούσε να συνδεθεί και δεν έμπαινε καθόλου Internet...Ποιον προσαρμογέα δικτύου πρέπει να επιλέξω...? Και κάτι άλλο στο wireless adaptor πρέπει να επιλέξω σύνδεση με αλλον υπολογιστή..? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Sprite backup beta for WM5 Non VGA: h**p://www.spritesoftware.com/downloads/SpriteBackupEnglishPersonalSetup_wm05_nonvga.exe VGA: h**p://www.spritesoftware.com/downloads/SpriteBackupEnglishPersonalSetup_wm05_VGA.exe enjoy:lol: Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Sprite backup beta for WM5 enjoy:lol: Thanks dane :) ,το δοκιμασες ? Βρηκα το Sunnysoft Backup Manager σημερα και ευτυχως το δοκιμασα επιτυχως :O >Δοκιμαζω και αυτο τωρα! (Aπο οτι ειδα παιρνει back up σε safe mode) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Thanks dane :) ,το δοκιμασες ? Βρηκα το Sunnysoft Backup Manager σημερα και ευτυχως το δοκιμασα επιτυχως :O >Δοκιμαζω και αυτο τωρα! (Aπο οτι ειδα παιρνει back up σε safe mode) o yes kai to dokimasa .. to monadiko asximo ine pos expires 1.1.06 alla empistebome tous register scouts ;-) Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 o yes kai to dokimasa .. to monadiko asximo ine pos expires 1.1.06 alla empistebome tous register scouts ;-) Ενταξει ,εχουμε καιρο ,καποιος θα φροντισει γι αυτο που λες , ειναι και beta , :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 exo ena problimataki !! exo to spb radio oreo tool mono den mporo na bro pouthena apo ta ellinika radio ta playlist ... an kapios tixea exi merika as mou ta dosi pls !!!!:happy: Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 skinakia gia to mediaplayer tou wizard ki oxi mono !!! skins ;) Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 How To disable Gprs on Qtek9100: 1.hold down the End Call Button for a few seconds 2.You can also install this little freeware program, if you click on the GPRS symbol it gives you a disconnect button in the pop-up, making it possible to disconnect a connection (the symbol changes into a large G with white box). GB-SOFT-Tweak-WM5.CAB http://www.rapidsharing.com/0d47d9fd7970a99a09e4507536f6b652 Το βρηκα απο forum.xda-developers Aν ειναι ηδη γνωστο το 2ο ,sorry! Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 γιατι να θελεις να το απενεργοποιησεις? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 γιατι να θελεις να το απενεργοποιησεις? Aπενεργοποιεις την ενεργη συνδεση ετσι ,γιατι αρκετες φορες δεν απενεργοποιειται απο μονη της οταν πχ κανεις terminate μια εφαρμογη ,πχ mail,internet explorer κλπ. Δεν κατεβαζεις τιποτε ,αλλα η συνδεση μενει ενεργη . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Ερωτηση: Υπαρχει περιπτωση να αλλαξουμε τα πεδια των επαφων ? .Απο οτι ειδα (χωρις να εχω διαβασει το manual :O ) ,δεν υπαρχει η δυνατοτητα να προσθεσουμε στις επαφες ενα 2ο ,πχ κινητο τηλεφωνο .:cry: Ετσι ειναι τελικα ,ή ειναι κατι που δεν το εχω ανακαλυψει ακομα ?:confused: Υπαρχει καμμια εφαρμογη που να μπορει να αλλαξει τα πεδια ? (να αφαιρεσουμε καποιο που δεν χρησιμοποιουμε, ή να προσθεσουμε ενα ιδιο) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Ερωτηση: Υπαρχει περιπτωση να αλλαξουμε τα πεδια των επαφων ? .Απο οτι ειδα (χωρις να εχω διαβασει το manual :O ) ,δεν υπαρχει η δυνατοτητα να προσθεσουμε στις επαφες ενα 2ο ,πχ κινητο τηλεφωνο .:cry: Ετσι ειναι τελικα ,ή ειναι κατι που δεν το εχω ανακαλυψει ακομα ?:confused: Υπαρχει καμμια εφαρμογη που να μπορει να αλλαξει τα πεδια ? (να αφαιρεσουμε καποιο που δεν χρησιμοποιουμε, ή να προσθεσουμε ενα ιδιο) pocket informant 2005 δοκιμασες? εχω την εντυπωση οτι το κανει. εχει τοσες πολλες επιλογες η εφαρμοφη αυτη και ειναι παραμετροποιησημη μεχρι αηδιας, που πραγματικα μου πεφτει πολυ, γι αυτο και δεν την χρησημοποιουσα ποτε. φυσικα αν τη βαλεις ξεχνας το pocket outlook και δουλευεις αποκλειστικα με αυτη. Αντε απο αυριο μπαινω και γω στο club γιατι πολυ το καθυστερησα!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Ερωτηση: Υπαρχει περιπτωση να αλλαξουμε τα πεδια των επαφων ? .Απο οτι ειδα (χωρις να εχω διαβασει το manual :O ) ,δεν υπαρχει η δυνατοτητα να προσθεσουμε στις επαφες ενα 2ο ,πχ κινητο τηλεφωνο .:cry: Ετσι ειναι τελικα ,ή ειναι κατι που δεν το εχω ανακαλυψει ακομα ?:confused: Υπαρχει καμμια εφαρμογη που να μπορει να αλλαξει τα πεδια ? (να αφαιρεσουμε καποιο που δεν χρησιμοποιουμε, ή να προσθεσουμε ενα ιδιο) Δεν πιστεύω να λείπει το Pocket Informant από το ppc σου;;;:w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts