stavrossak Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Μπορεί κάποιος που έχει Νοκια s60 να μου πεί πως γίνεται να περάσω τις επαφές μου στο 9100? Το αρχείο .vcf που έχω κανει back up μέσω του svcard στο 7610 θα το διαβάσει? Παράθεση Σκέφτομαι άρα υπάρχω.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Μπορεί κάποιος που έχει Νοκια s60 να μου πεί πως γίνεται να περάσω τις επαφές μου στο 9100? Το αρχείο .vcf που έχω κανει back up μέσω του svcard στο 7610 θα το διαβάσει? Μπορεις να κανεις συγχρονισμο μεσω Outlook. Tελικα ,εγω ομως αυτο που εκανα ηταν να κανω επιλογη ολων των επαφων στο Ν70 και στην συνεχεια αποστολη μεσω bluetooth στον 9100. (Να θυμισω οτι απαγορευονται οι προσωπικες επιθεσεις ,) ---Ακομα ,υπαρχει καταλληλη ενοτητα για vs --- Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrossak Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Ευχαριστώ lepain & nervous για τις γρήγορες απαντήσεις. Ακόμη μιά ερώτηση: Στην Ελλάδα δεν κυκλοφορούν οι γρήγορες (x120) mini sd? Μόνο από ebay μπορούμε να αγοράσουμε? Για ομαδική παραγγελία τι λέτε? Παράθεση Σκέφτομαι άρα υπάρχω.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Re katsj se poion milas? Sta fantasmata ?? Pane na ftiaksoun email accounts twra :p dwstous ligo xrono :p Na ypotheso oti htan kai pali o gnostos kai mh eksaireteos? :w00t: Pantos tromeri empeiria na kaneis refresh tin selida kai me kathe refresh na eksafanizontai ta minimata! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Yep. :) Πολύ απλά κάνετε σύνδεση με Κάιρο και δεν απαντάτε. Άλλωστε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, άντε λεπτά άμα θέλουμε να τον αφήσουμε να χαρεί, θα έχουν αφαιρεθεί ΟΛΑ τα post του. Κρίμα για εσάς θα είναι. :p Πρέπει να έμεινε ξύπνιος όλη νύχτα πάνω από τα PC για να ξαναμπεί πρώτος :p Συνεχίζουμε στο θέμα μας plz μόνο. Δεν θα έχουμε άλλες παρεκτροπές :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiseramd Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Καλησπέρααα και απο εμένα ! Εχω το Qtek 9100 2 μέρες τώρα και ειλικρινά του έχω βγάλει το λάδι !!! Σας παραθέτω τις πρώτες εντυπώσεις μου. Εξωτερικά / κατασκευή Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή αν και είναι πλαστικό (σε σχέση με το S100 ενός φίλου μου). Τη διαφορά των 10gr σε βάρος δε τη καταλαβαίνεις. Μάλιστα ο φίλος μου είπε ότι είναι πιο ελαφρύ από το δικό του. (Αυτό προφανώς γιατί είναι λίγο πιο χοντρό και ελάχιστα βαρύτερο και δημιουργεί μια ψευδαίσθηση στο χέρι...) Το πληκτρολόγιο ΔΕΝ έχει κάποιο μηχανισμό για να ανοίγει , αλλά το άνοιξε κλίσε γίνεται πολύ ομαλά χωρίς ενοχλητικά κράτς κρούτς ή να ανοίγει άνισα από δεξιά ή αριστερά. Το άνοιγμα και το κλείσιμο γίνεται απαλά χωρίς να δημιουργεί κάποιο αίσθημα ανασφάλειας από ποιότητα κατασκευής. Ένσταση στο μπλε χρώμα των πλήκτρων που είναι λίγο δύσκολο να διαβαστούν το βράδυ. (χρειάζεται να συνηθίσει το μάτι.) Η συσκευασία περιέχει 2 "πτυσσόμενα" πενάκια κορυφαίας κατά τη γνώμη μου ποιότητας που με λίγη συνήθεια κάθονται μια χαρά στο χέρι. Γενικά το μέγεθος , το βάρος και η ποιότητα κατασκευής κυμαίνονται σε πολύ καλά επίπεδα και δύσκολα θα απογοητεύσουν κάποιον. Παρεπιτόντος σε άμεση σύγκριση με το S100 , το 9100 "κάθετε" καλύτερα στο χέρι. Επιδόσεις / συμβατότητα / Windows 2005 Εχει επεξεργαστή OMAP στα 195 Mhz και μνήμη 64 RAM. Με το που ξεκινάει το μηχάνημα η διαθέσιμη RAM είναι περίπου 30-32 ΜΒ (χωρίς τίποτα εγκατεστημένο). (μιλάμε για την ελληνική έκδοση). Η μετάφραση των Windows έχει γίνει από την ACE Hellas και δίνει τη δυνατότητα μέσα απο το menu να αλλάξεις τη γλώσσα των Windows όποτε θές είτε σε Ελληνικά Win είτε σε Αγγλικά. (χρειάζεται soft reset). Το PDA συνδέθηκε πραγματικά "ακαριαία" στο Wireless δίκτυο του σπιτιού μου και είδε internet αμέσως χωρίς κανένα πρόβλημα. Οσες σελίδες δοκίμασα λειτούργησαν χωρίς προβλήματα (όπως π.χ στα ελληνικά). Επίσης συνδέθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα και σε άλλα 2 WiFi δίκτυα. (του πανεπιστημίου , και ενός καταστήματος). Έστειλα emails , μηνύματα SMS χωρίς κανένα πρόβλημα και μάλιστα πολύ γρήγορα και πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο Keyboard. Αυτή τη στιγμή δεν αλλάζω το ενσωματωμένο keyboard που έχει με τίποτα και με κανένα άλλο PDA!!! Ταχύτητα / Απόδοση... Αν και στην αρχή ήμουν διστακτικός για τη ταχύτητα του 9100 τελικά δε με απογοήτευσε καθόλου. Εχω δουλέψει αρκετά ένα Hp με Intel 416 Mhz - 64 Ram, 3,5 οθόνη (σκέτο PDA) και με το γνωστό S100 που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά. Το 9100 σε όλες τις λειτουργίες και εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για τα Windows mobile 5 είναι άν όχι πιο γρήγορο από το S100 και ΗΡ τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα. Τα παράθυρα ανοίγουν πολύ γρήγορα χωρίς καθυστέρηση ή κολλήματα και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχα ξεχάσει ακόμα και 5-6 προγράμματα ανοικτά χωρίς να καταλάβω καμία ουσιαστική διαφορά στη ταχύτητα. Μάλιστα κατάφερα να φτάσω τη διαθέσιμη RAM στά 6 MB !!!! (εκείνη τη στιγμή ήμουν στον Internet explorer) και δε κατάλαβα καμία διαφορά στη ταχύτητα. Συνειδητοποίησα ότι η μνήμη είχε πέσει τόσο χαμηλά απλά από τύχη όταν πήγα απο περιέργεια να τσεκάρω τη μνήμη του.. (βέβαια δεν έκανα αναπαραγωγή mp3) Η πρόσβαση στο κατάλογο των επαφών , μηνυμάτων κ.τ.λ είναι άμεση χωρίς καμία καθυστέρηση (κατάλογος 350 περίπου επαφών). Μικρό πρόβλημα στην αναπαραγωγή μεγάλου video με υψηλά frame rates όπου εκεί η κίνηση ανα μερικά δεπτερόλεπτα γινόταν σπαστή. πράγμα που με ενόχλησε μόνο αρχικά. Με μικρότερα video ή video που η διάσταση τους ήταν 320χ240 και το πολύ μέχρι τα 22-25 καρέ η απεικόνιση ήταν ομαλή χωρίς προβλήματα αρκεί να μήν έτρεχαν πολλές εφαρμογές στο παρασκήνιο.(όπως π.χ το skype...). (το ιδανικό video είναι στα 15 fps…) Προγράμματα ------------- Πριν περάσω όλα μου τα στοιχεία στο 9100 φρόντισα να δοκιμάσω σε αυτό πολλά διαφορετικά προγράμματα για να δω πώς συμπεριφέρεται. (ήταν το πρώτο που έκαναν , φοβούμενος μήπως χρειαστεί Hard reset.) ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ WIN2003 και όχι για τά WIN2005 που έχει το 9100. 1. Skype (την lite έκδοση , ειδικά σχεδιασμένη). : Επικοινώνησα χωρίς κανένα πρόβλημα με άλλο PDA κάτω απο το δίκτυο του πανεπιστήμιου. Κανένα πρόβλημα στην επικοινωνία ή στα μηνύματα. Η φωνή ακουγόταν μια χαρά , χωρίς καθυστερήσεις ή τη γνωστή "βραχνάδα"... 2. Resco Explorer 2005 v5.30 : Λειτουργεί σχεδόν χωρίς κανένα πρόβλημα με πλήρης λειτουργίες. Προκάλεσε κάποιο μικρό πρόβλημα στη Memory Card όπου ανα διαστήματα τις πρώτες ώρες άρχισε σε άσχετες στιγμές να χάνει τη MiniSD. Αρκούσε να βγάλω και να ξαναβγάλω τη κάρτα για να επανέλθει. 3. Math Tablet / Real Calcatur (επιστημονικά κομπιουτεράκια με γραφικές παραστάσεις) : Παρόλο που εμφάνισαν μήνυμα για πιθανή ασυμβατότητα με τα Windows 5 λειτούργησαν άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα 4. Spb Pocket Plus : Λειτουργεί άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής και απογειώνει πραγματικά τη χρηστικότητα του 9100 τοποθετώντας ότι εικονίδια θέλουμε στη welcome screen. Παιχνίδια (σχεδιασμένα για win2003). (Όλα έβγαλαν μήνυμα ότι είναι σχεδιασμένα για παλαιότερη έκδοση του λειτουργικού και ενδέχεται να μη λειτουργούν σωστά.) 1. Age of Empires : :) Με μία λέξη : ΑΨΟΓΟ ! Τρέχει γρήγορα , χωρίς κανένα πρόβλημα ούτε στο loading , ούτε στο game play! Κατά τη γνώμη μου είναι ένα must παιχνίδι 2. Tomb Raider 1 : Παίζει καλύτερα από ότι έπαιζε στο PC όταν κυκλοφόρησε. Είναι FULL 3D και τρέχει ΑΨΟΓΑ , χωρίς κανένα κόλλημα κατά τη κίνηση. 3. Need for speed beta : Τρέχει απλά καλά με μερικά σπασίματα κατά τη κίνηση του αυτοκινήτου. Πιο ενοχλητικό όμως είναι ο δύσκολος χειρισμός του. (είναι ακόμα σε beta έκδοση) 4. Celeris Virtual Pool Mobile : 3D μπιλιάρδο. Άψογο , ταχύτατο χωρίς κανένα πρόβλημα. 5. Worms (world party) : Χμμμ... εχω την εντύπωση ότι τρέχει καλύτερα και γρηγορότερα και από το Desktop pc μου... Υπενθυμίσω ότι όλα τα προγράμματα / παιχνίδια ήταν σχεδιασμένα για τα Win2003. Γενικά είχα τις αμφιβολίες μου για τη ταχύτητα του "μικρού" OMAP 200 Mhz επεξεργαστή ο οποίος τελικά όχι μόνο μικρός δεν είναι αλλά η συνεργασία του με τά Win 5 είναι άψογη και αποδίδει εκπληκτικά καλά για τα ονομαστικά του Mhz. Φυσικά μόλις κυκλοφορήσουν αρκετές εφαρμογές πλήρως συμβατές με τα Win5 τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα. Πλέον η ταχύτητα του 9100 δε με απασχολεί αφού όπως είδα τρέχει πολύ πολύ γρήγορα και δεν είναι ο επεξεργαστής της "απογοήτευσης" όπως ακούγεται από όσους δεν έχουν δουλέψει το μηχανάκι αυτό. Μοναδική μου ένσταση ήταν στην αναπαραγωγή video με υψηλά frame rates (με τον media player). Στην αναπαραγωγή Mp3 δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα ακόμα και όταν έτρεχα ταυτόχρονα 3-4 εφαρμογές ακόμα . (mails , explorer , πασιέντζα και το κατάλογο του τηλεφώνου)! Σε γενικες γραμμές είναι μια πολύ καλή πρόταση για όσους δεν καίγοντααι και τόσο πολύ για full motion video με υψηλή κωδικοποίηση. (εδώ θα κάνω και άλλες δοκιμές αργότερα με αλλους players). (δοκίμασα με απλή miniSD 1 gb) To hardware πληκτρολόγιο πραγματικά δίνει ρέστα ευχρηστίας. Από σήμερα δε ξανά παίρνω PDA χωρίς ενσωματωμένο keyboard !!!! Κάτι τελευταίο … έρχεται με μια θίκη για τη ζώνη από δερματίνη που είναι πολύ άνετη και όμορφη. Κανένα πρόβλημα για μεταφορά στη ζώνη ή ακόμα και στη τσέπη του πουκαμίσου ή του παντελονιού (χωρίς τη θήκη φυσικά). Αυτά απο έμενα... ούφφφφ.... ελπίζω να σας κάλυψα όσο μπορούσα.... χτυπήστε το Α-Ν-Ε-Τ-Α ! :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Poly kalo test kai poly kali i anaptiksi tou symbatou logismikou. Pantos to problima me ta videakia einai simantikos logos pou den pira to sigkekrimeno PPC mias kai xrisimopoio video kata koron gia tin douleia mou. Apo tin alli i timi einai arketa tsimpimeni telika o epeksergastis exei kataferei na dixasei tous PPCades mias kai alli ton briskoun apla ikanopoihtiko kai alli apogoiteutiko. H epilogi einai tou ekastote xristi. Pantos to mono pou isos mou leipsei apo to M600 pou perimeno einai to hardware keyboard kai tipota perissotero. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Συζητήσεις για εφαρμογες σχετκά με τα 2005 και το συγκεκριμένο τηλ δεν υπάχει? Ψάχνω να βρω ενα πρόγραμμα για να κάνω switching μεταξύ των εφαρμογών που τρέχουν...καμια ιδέα...? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Αυτό το είδες; pou to brikes se pio forum itan ???? Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Σήμερα παρέλαβα και το δικό μου..τώρα φορτίζει..Πόσες ώρες το βάλατε για πρώτη φόρτιση ρε παίδες??Thanks Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Σήμερα παρέλαβα και το δικό μου..τώρα φορτίζει..Πόσες ώρες το βάλατε για πρώτη φόρτιση ρε παίδες??Thanks Καλοριζικο και σε σενα dkampi :cool: ,εγω προσωπικα το εβγαλα απο φορτιση ,μολις αναψε πρασινο ,δεν κρατηθηκα αλλο :O Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Thanks Mod..Στο κατάστημα μου είπαν 10 ώρες αλλά όπως ξέρουμε ο κάθε πωλητής λέει τα δικά του... Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Σήμερα παρέλαβα και το δικό μου..τώρα φορτίζει..Πόσες ώρες το βάλατε για πρώτη φόρτιση ρε παίδες??Thanks ante megies ki se sena .... Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 ante megies ki se sena .... Thanks boy!! Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 ki gia na pigaini grigorotera to mixanaki HKLM\System\StorageManager\FATFS\CacheSize anebasto sto 1024 (prin 0) to EnableCache key prepi na ine sto 1 HKLM\System\StorageManager\Filters\fsreplxfilt\Rep lStoreCacheSize anebasto sto1024 (prin 0) Τhanks dane To δοκιμασα και οντως υπαρχει μεγαλη διαφορα .:cool: Δεν εχω παρατηρησει παρενεργειες μεχρι τωρα :O Βρηκα και αυτα : Νow, you need to stop Activesync from periodically starting on it's own. To do so open Activesync on your WM5 device and tap on Menu>Add Server Source. Add any info to create a fake server sync. After that is complete go to Menu>Schedule and change the two dropdowns to "Manual" and tap "ok" at the top right. You can now go to Menu>Options and delete the Exchange Server setting you just added. Now Activesync will not start when you cradle your device. Error Reporting is real drain on the battery and on performance. It is simple to disable, just go to Start>Settings>System(tab) and tap the Error Reporting icon. Change the setting to "Disable error reporting". For good measure, soft reset again. Everything should be MUCH snappier!! Οτι βρηκα ,το παραθετω στο παρακατω αρχειο:Speeding up Windows Mobile 5!!! .txt Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 :xmas_w00t: ext rom unlocker !!here !!! Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Παιδιά sos έχει φάει τρελλό κόλλημα το τηλέφωνο..Μου έκανε κάτι σχέδια στον τηλ.κατάλογο,έκανα soft reset και απο εκείνη τη στιγμή δεν λειτουργεί ο φωτισμός της οθόνης!Έκανα και hard reset αλλά τίποτα... οκ το βρήκα..μετά το reset ο ρυθμιστής για την φωτεινότητα της οθόνης ήταν στο 0... Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Το ειδα και εγω απο κοντα χθες στο fnac. Δεν εχω να πω πολλα, αλλωστε υπαρχουν καποιοι που ηδη το εχουν και μπορουν να πουν περισσοτερα. Το δινουν 750ε σε 6 ατοκες για οποιον ενδιαφερεται. Τα εξελληνισμενα της ACE θα εχουν και Ελληνικους χαρακτηρες στο πληκτρολογιο? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Ναι, γράφεις ελληνικούς χαρακτήρες... Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Ναι, γράφεις ελληνικούς χαρακτήρες... το ξερω ηδη αυτο, ρωτησα εαν τους εχει γραμμενους και πανω στα πληκτρα! Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 το ξερω ηδη αυτο, ρωτησα εαν τους εχει γραμμενους και πανω στα πληκτρα! Όχι δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες πάνω στα πλήκτρα. :ninja: Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrossak Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Παίδες προτείνετε ένα bluetooth headset που να συναργάζεται καλά με το 9100. Προτιμώ κάτι κομψό & όσο πιό μικρό γίνεται. Παράθεση Σκέφτομαι άρα υπάρχω.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Δεν ξερω αν το έχετε παρατηρήσει και στα δικά σας pda,αλλα ορισμένες φορες τα εικονικα πληκτρολόγια και το phonepad τρώνε κατι φλασιές, τουλάχιστον σε μένα....πχ ανοίγω το keybord Gr και ανοίγει το άλλο keyboard και κατι τέτοια κουλά....Λετε να φται μόνο το δικό μου...? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Δεν ξερω αν το έχετε παρατηρήσει και στα δικά σας pda,αλλα ορισμένες φορες τα εικονικα πληκτρολόγια και το phonepad τρώνε κατι φλασιές, τουλάχιστον σε μένα....πχ ανοίγω το keybord Gr και ανοίγει το άλλο keyboard και κατι τέτοια κουλά....Λετε να φται μόνο το δικό μου...? φιλε μου απο την περιγραφη σου καταλαβαινω οτι ειναι ακριβως το ιδιο προβλημα που παρουσιαζοταν και στο s100 μου, αλλα και στο 2020i. μαλιστα στο 2020i εχουν βγαλει και firmware που υποτιθεται διορθωνει το προβλημα με το Phonepad που σημαινει οτι η ace παραδεχεται οτι υπαρχει bug. στο s100 ομως δεν εβγαλαν τιποτα.απ ότι ξερω το προβλημα αυτο δεν υπαρχει σε συσκευες που εχουν αγοραστει απο εξωτερικο, και το αποδιδω ή στο κατα τα αλλα πολυ καλο keyboardGR ή στα κλειδωματα που κανει η ace για να μην της παρουμε τη rom!! πραγματικα λυπαμαι που ακουω οτι συμβαινει και στο 9100 γιατι ειμαι ετοιμος να τους τα δωσω τα 750€ που ζητανε μονο και μονο για ενα καλο ελληνικο πληκτρολογιο και ελληνικο phonepad. παρακαλω οποιος αλλος εχει ελληνικο 9100 να μας πει αν εχει παρατηρησει κατι αντιστοιχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markar Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 φιλε μου απο την περιγραφη σου καταλαβαινω οτι ειναι ακριβως το ιδιο προβλημα που παρουσιαζοταν και στο s100 μου, αλλα και στο 2020i. μαλιστα στο 2020i εχουν βγαλει και firmware που υποτιθεται διορθωνει το προβλημα με το Phonepad που σημαινει οτι η ace παραδεχεται οτι υπαρχει bug. στο s100 ομως δεν εβγαλαν τιποτα.απ ότι ξερω το προβλημα αυτο δεν υπαρχει σε συσκευες που εχουν αγοραστει απο εξωτερικο, και το αποδιδω ή στο κατα τα αλλα πολυ καλο keyboardGR ή στα κλειδωματα που κανει η ace για να μην της παρουμε τη rom!! πραγματικα λυπαμαι που ακουω οτι συμβαινει και στο 9100 γιατι ειμαι ετοιμος να τους τα δωσω τα 750€ που ζητανε μονο και μονο για ενα καλο ελληνικο πληκτρολογιο και ελληνικο phonepad. παρακαλω οποιος αλλος εχει ελληνικο 9100 να μας πει αν εχει παρατηρησει κατι αντιστοιχο Με ένα reset επιλύετε αυτό με το GR Keyboard ωστόσο για το Phone Padαυτό δεν το κατάφερα ακόμη αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν βρήκα το χρόνο να ασχοληθώ. Παράθεση My mobiles so far: Ericsson T28, T320s, T68i, P800, P900, Siemens SL45, Nokia 7650, Qtek S100, Qtek 9100 My PDAs : HP 620LX, Handspring Visor Prism , iPAQ h3950 , iPAQ h5550, Qtek S100, Qtek 9100 Now using: Smartphone:ETEN X500 (WM™ 6.0) PDA:iPAQ h4700 (WM™ 6.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts