bororo Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Βασικά είναι στα 180Μhz, άντε με χρονισμούς να το πάς στα 240-260, Γενικά στις ταχύτητες δεν είναι και τόσο χάλια.. κάποιοι λένε λόγω wm5 κάποιοι λένε κάτι για dual prossecing (νομίζω :p) Botomo line.. είναι ανάλογα γιατί το θές, πάντως και προγράματα πλοήγησης σηκώνει και γενικά most of the time με εχει βγάλει ασπροπρόσωπο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Εμένα προσωπικά, ο ΟΜΑΠΑΣ επεξεργαστής μου φαίνεται μια χαρά για τις ανάγκες μου, δηλαδή αρκετές εφαρμογές στην Today (χωρίς να επιλέγω τις πιο ελαφριές) & στο παρασκήνιο και συχνή χρήση για μουσική με ταυτόχρονη πλοήγηση (σίγουρα είχα και ταχύτερο πιπισί, αλλά μου αρέσει να κρατάει και δυο - τρεις μέρες η μπαταρία!...). Τον έχω υπερχρονίσει στα 240 και λειτουργεί απροβλημάτιστα. Επίσης, από όσο γνωρίζω, δεν είναι... dual core (μην τρελλαθούμε εντελώς)... απλά έχει ενσωματωμένο υποσύστημα ο επεξεργαστής το οποίο χειρίζεται τις GSM λειτουργίες χωρίς να απασχολεί τον πυρήνα του. (Δεν είμαι ειδικός, κάθε άλλο, απλά προσπαθώ να μεταφέρω με απλό τρόπο όσα διάβασα σχετικά με τις φήμες περί... διπλού πυρήνα και λοιπών σχετικών... :) ) Πάντως πιστεύω ότι καλύπτει μια χαρά τον μέσο χρήστη από πλευράς ταχύτητας. Ο OMAP έχει τη φήμη πολύ αργού επεξεργαστή και όπως ξέρουμε όλοι... καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tgi Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Μπορείς να αγοράσεις στερεοφωνικό βίσμα 2.5Mm το οποίο να βγάζει 3.5mm. Υπάρχει σχεδόν σε όλα τα καταστήματα με ηλεκτρονικά Μπορείς να μου πείς έστω και ένα μαγαζί??? Εχω γυρίσει όλα τα ηλεκτρονικά μαγαζιά (κατουμάς, βενιερης, κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Βασικά είναι στα 180Μhz, άντε με χρονισμούς να το πάς στα 240-260, Γενικά στις ταχύτητες δεν είναι και τόσο χάλια.. κάποιοι λένε λόγω wm5 κάποιοι λένε κάτι για dual prossecing (νομίζω :p) Botomo line.. είναι ανάλογα γιατί το θές, πάντως και προγράματα πλοήγησης σηκώνει και γενικά most of the time με εχει βγάλει ασπροπρόσωπο :D Δεν είναι 180. 180 σου βγάζει το OMAPClock γιατί δουλεύει με διαφορετικούς πολλαπλασιαστές. Είναι 195-200. Το 240 που βγάζει το OMAPClock είναι 260 στην πραγματικότητα. Όσον αφορά την ταχύτητα, μην κρίνετε από τα MHz. Παράδειγμα, είναι ένα P4 Northwood στα 3.2 ταχύτερος από έναν Core 2 Duo στα 1.8; Δεν νομίζω... Ο επεξεργαστής είναι απροβλημάτιστος. Είναι εξαιρετική η ταχύτητά του.. Μόνο στα βίντεο δεν τα πάει και τόσο καλά στις υψηλές αναλύσεις (κυρίως λόγω του ότι δεν περιλαμβάνει εντολές ΜΜΧ.). Άλλα είναι τα μειονεκτήματα του τηλεφώνου και όχι ο επεξεργαστής. πχ ελλατωματική θήκη για το πενάκι, και όχι και τόσο στιβαρό housing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Μπορείς να μου πείς έστω και ένα μαγαζί??? Εχω γυρίσει όλα τα ηλεκτρονικά μαγαζιά (κατουμάς, βενιερης, κτλ) ego vrika stin xalkida sto 1o pou mpika. 1.7 eyro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tgi Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 poy sthn xalkida??? mporeis na mou grapseis diey8ynsh???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 poy sthn xalkida??? mporeis na mou grapseis diey8ynsh???? legete kokkinogoulis i alios daskalos to paratsoukli tou kai einai gnostotatos stin xalkida. alla ston til/ko katalogo legete kokkinogoulis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desklit Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 παιδιά να ρωτήσω κάτι... όταν φορτίζει το τηλέφωνο η οθόνη μένει πάντα ανοιχτή?υπάρχει κάποια επιλογή για την απενεργοποίηση της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desklit Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 άκυρο το βρήκα sorry...:O :oops: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desklit Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 έχει κανείς να προτείνει καμμιά συγκεκριμένη κάρτα μνήμης ? χωρητικότητα, κάποιο μαγαζί ίσως ? πρέπει να προσέξω κάτι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuke_ Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 καλησπέρα παιδιά.. αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο παρακάτω.. ανοίγωντας το wifi και πηγαίνοντας στο network cards βλέπω τα διαθέσιμα δίκτυα που υπάρχουν.Το ppc κάνει μόνο του connect σε ένα από αυτά αυτόματα.Αν εγώ θέλω να συνδεθώ σε κάποιο άλλο διαθέσιμο δίκτυο και όχι σε αυτό που συνδέεται αυτόματα μπορώ και αν ναι πώς? Προσπαθώντας να συνδεθώ σε access point ενώ το έδειχνε available δεν μπορούσα να συνδεθώ.Πιθανόν από ασθενές σήμα?Καμμιά ιδέα?Κάποιες ρυθμίσεις ίσως που θα έπρεπε να προσέξω και μου έχουν διαφύγει? ευχάριστω για τις απαντήσεις σας..:) (newbie στα ppc :O (9100) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Παιδες μπορειτε να μου πειτε ποσο εχει αυτη την στιγμη το Q-tek 9100 στην αγορα???:O Καινουργιο... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Παιδες μπορειτε να μου πειτε ποσο εχει αυτη την στιγμη το Q-tek 9100 στην αγορα???:O Καινουργιο... Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται να μπω ίντερνετ μέσω GPRS και κάρτα Vodafone CU; Έχω κάνει τις ρυθμίσεις όπως λέει στο site της Vodafone αλλά δεν μπορώ να σύνδεθω με Opera mini.. (Υπ'όψιν, δεν μιλάω για TCP/IP σύνδεση, αλλά WAP!-με κάρτα είπαμε το έχω..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Παιδες μπορειτε να μου πειτε ποσο εχει αυτη την στιγμη το Q-tek 9100 στην αγορα???:O Καινουργιο... Θα σου πεί καλύτερα ο θείος Skroutz:) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 καλησπέρα παιδιά.. αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο παρακάτω.. ανοίγωντας το wifi και πηγαίνοντας στο network cards βλέπω τα διαθέσιμα δίκτυα που υπάρχουν.Το ppc κάνει μόνο του connect σε ένα από αυτά αυτόματα.Αν εγώ θέλω να συνδεθώ σε κάποιο άλλο διαθέσιμο δίκτυο και όχι σε αυτό που συνδέεται αυτόματα μπορώ και αν ναι πώς? Προσπαθώντας να συνδεθώ σε access point ενώ το έδειχνε available δεν μπορούσα να συνδεθώ.Πιθανόν από ασθενές σήμα?Καμμιά ιδέα?Κάποιες ρυθμίσεις ίσως που θα έπρεπε να προσέξω και μου έχουν διαφύγει? ευχάριστω για τις απαντήσεις σας..:) (newbie στα ppc :O (9100) ) Καλησπέρα. Μπορείς να μπείς στις κάρτες δικτύου και να επιλέξεις πιέζοντας παρατεταμένα την γραφίδα πάνω στο δίκτυο που συνδέεσαι αυτόματα " κατάργηση ρυθμίσεων" . Έτσι την επόμενη φορά που θα σου βγάλει το μήνυμα για να συνδεθείς στο ίδιο δίκτυο, επιλέγεις dismiss και συνδέεσαι στο αμέσως επόμενο που θα δείξει ότι είναι διαθέσιμο. Ίσως δεν συνδέεσαι γιατί στο συγκεκριμένο wireless δίκτυο να μην υπάρχει ασφάλεια,να είναι διαθέσιμο, αλλά να μην είναι ενεργοποιημένος ο dhcp server, Οπότε να πρέπει να έχεις εσύ manual στην κάρτα δικτύου την Ip, την gateway και το subnetmask ,αλλά και τους διακομιστές. Επίσης μπορεί να δέχεται συνδέσεις μόνο από ορισμένες mac adresses. Παίζει βεβαίως απλώς να μην έχει δυνατό σήμα. :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuke_ Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση .. Ψάχνω το manual αλλά και μέσα στο forum για τις επιμέρους απορίες μου με πολύ ενδιαφέρον ! Θα του πάρω τον αέρα σιγά σιγά που θα πάει .. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Έχει βρει κανένας πουθενά πενάκια ? Θεωρώ την τιμή των 19,6 ευρώ του πλαισιού για 3 πενάκια υπερβολική. Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Έχει και το expansys με 15 ευρώ, αλλά με τα μεταφορικά θα σου βγεί περισσότερο. Αν τα βρήκες τόσο στο πλαίσιο, τότε βρήκες μάλλον την καλύτερη τιμή. Ψάξε επίσης και στο eshop της http://www.qtek.gr Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Για κοιτα και στο:http://www.play247.gr Ισως να ειναι και πιο φτηνα τα πενακια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuke_ Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 κάτι άσχετο να ρωτήσω μιας και αναφέρθηκε το http://www.qtek.gr ? :O προσπαθώ να κάνω register στο forum της qtek και μου βγάζει λάθος στο ΙΜΕΙ της συσκευής το οποίο καταχωρώ σωστά βάσει της συσκευής .. εχει κανείς καμμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 κάτι άσχετο να ρωτήσω μιας και αναφέρθηκε το http://www.qtek.gr ? :O προσπαθώ να κάνω register στο forum της qtek και μου βγάζει λάθος στο ΙΜΕΙ της συσκευής το οποίο καταχωρώ σωστά βάσει της συσκευής .. εχει κανείς καμμιά ιδέα? Άμα δεν είναι της ACE το 9100 σου και είναι ξένο, σωστά σου βγάζει σφάλμα.. Εδώ η αντιπροσωπεία υποστηρίζει μόνο τα δικά της qtek... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuke_ Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 μάλιστα... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 k ekei pou imoun etoimos na to agoraso ,arhisa na diavazo gia kaki kataskevi,provlimata me keyboard k othoni..opois ehei idi tin suskevi k tin ehei hrisimopoieisei mporei na mas pei tin apopsi tou?ti provlimata sunantise,ti ellatomata tou evgale k oti allo mporei na fanei hrisimo.... Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 emena prosopika kanena problima mexri stigmis Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 ενα ποστ εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=71223 θα ηταν πολυ καλυτερο... Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts