zoo Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Όπως τα γράφω έγιναν με ημερομηνίες και νούμερα!... 26,50 ευρώ μεταφορικά προς και από Αθήνα... Τα μισά του κόστους της επισκευής!... Πολύ με απογοήτευσε η ACE Hellas με την "υποστήριξή" της (πολύ περισσότερο εάν το κινητό μου μπορούσε να φτιαχτεί στη Θεσ/νίκη και ταξίδεψε τη μισή Ελλάδα!... :mad: ) Να φροντίσουν να μου ξαναστείλουν από Δευτέρα κανένα e-mail να αγοράσω AutoCAD & Plotter στην προνομιακή τιμή των 10.000€ από αυτούς!... (Είμαι πολιτικός μηχανικός οπότε δεν με έχασαν μόνο από πελάτη των ppc τους...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silencer Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Μετά από 6 τηλεφωνήματα στο Service της ACE και συνολικά 1:30 ώρα αναμονής κατάφερε να επικοινωνήσει η γυναίκα μου γιατί εγώ δεν άντεξα να περιμένω άλλο βέβαια οι γυναίκες έχουν περισσότερη υπομονή ,το αποτέλεσμα είναι ότι ακόμα περιμένω υποτίθεται ότι στο τέλος της εβδομάδας θα είχε επισκευαστεί νεότερα επί της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Re paidia, mhn xrwneste tzampa kai eisaste toses wres sthn anamonh. Afhste mhnyma ston thlefwnhth kai mesa se 2-3 wres tha sas paroun aftoi. Emena mexri kai sthn germania me phrane. Einai ligo argo to service tous, alla ti na kanoume. Afou phrame ta thlefwna tous, thn trwme. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adam Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 παιδια λιγο τις γνωσεις σας... οταν ενα προγραμμα μου ζηταει επανεκινηση για να ολοκληρωθει η εγκατασταση, στη συνεχεια αφου πια επανεκινήσει το συστημα, η οθονη σβηνει μετα απο 10'' (την ρυθμιση την εχω κανει εγω απο το "φωτιδμο οθονης" αλλα το κουλο ειναι οτι ενω πρωτα απλα χτυπωντας την οθονη αναβε, τωρα πρεπει να ξαναπαω στον φωτισμο οθονης και να ανεβασω τη φωτεινοτητα χειροκινητα (εννοειται οτι μετα απο 10'' που ξανασβηνει παλι πρεπει να παω στην ρυθμιση)...ΒΟΗΘΕΙΑ παιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 molis ekana update tin rom tou k-jam mou kai 8elo na ksanakano to aristero soft key otan to patao na anoigei to start mpori kapoios na me voithisi ???? to msn mou ine: e-mouyias@hotmail.com add me kai help me please!!!!! pou ise re psybill ?????? Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 @mouyias afto den to kanei to smartskey??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapak Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 kalispera kai pali!...poly periergo auto to forum...yparxoun tosoi polloi pou kseroun kai omws den se voithane kai poly...tespa!loipon! to elysa to provlima me to video pou eixa kai twra mporw na paiksw ola ta format(akoma kai xvid) me rna programmataki pou legetai tcpmp. vrika kai ena programma gia profiles to opoio einai poly kalo kai mporeis na rythmiseis mpolika pragmata!(pocketZenPhone) an yparxoun mixanikoi exw vrei kai ena programmataki gia arxeia cad!kai viewer kai editor!! me to T9 exw akoma provlima...mipws kserei kapoios pou apothikevontai oi kainourgies lekseis pou eisagontai sto T9??gia orthografiko elegxo mporei na ginei kamia patenta apo to kanoniko word?? kai 2 akoma pragmatakia...eimai me vodafone,alla den kserw pws na energopoiisw ta mms...den mou ta emfanizei kan stous logariasmous sta minimata!!!! kai kapou diavasa oti otan syndeeis to kin me to pc kai activesync mporeis na mpeis sto internet automata an exeis dsl!den mpaineim me tpt.... kai mporei kapoios na mou pei analytika apo tin stigmi pou tha vrw sima sto wifi pws mporw na syndethw sto internet...?? sas euxaristw poly!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 molis ekana update tin rom tou k-jam mou kai 8elo na ksanakano to aristero soft key otan to patao na anoigei to start mpori kapoios na me voithisi ???? to msn mou ine: e-mouyias@hotmail.com add me kai help me please!!!!! pou ise re psybill ?????? Yparxoun kapoia programata pou to kanoun ayto, opws to SKtools kai to Tweaks2k2Net, alla kai me ayto tha kaneis th douleia sou: http://www.modaco.com/lofiversion/index.php/t235546.html Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tgi Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Καλησπέρα σας, Εχω το κλασικό QTEK 9100 με σύνδεση συμβόλαιο στην COSMOTE. Θελω να συνδεθώ στο internet από το laptop μου μέσω κινητού. Εχω ενεργοποιήσει στην COSMOTE να μπορώ να μπαίνω στο Internet μέσω GPRS. Το κινητό από μόνο του, συδέεται στο internet μέσω GPRS όταν κάνω τις ανάλογες ρυθμίσεις. Ομως όταν πάω να συνδεθώ στο internet από το laptop μέσω bluetooth από το κινητό, τότε αντιμετωπίζω προβλήματα. Πήρα τηλέφωνο την COSMOTE και έκανα τις ρυθμήσεις που μου έλεγε αλλά και πάλι δεν έκανα τίποτα!!! Μου έστειλε και καποιο word document για τις ρυθμήσεις αλλα και πάλι δεν έκανα τίποτα. Μπορεί καποιος από εδώ να βοηθήσει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Παίδες τα φώτα σας! Από τότε που ήρθε από το service το 9100, δεν μπορώ να στείλω sms!... Γράφω μήνυμα, επιλέγω αποστολή και αυτό αποθηκεύεται ως μη αναγνωσμένο στα εξερχόμενα και μένει εκεί ότι και να κάνω!... δεν φεύγει με τίποτε!... Καμιά ιδέα; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Το κάνει καμιά φορά και το S100, αν πας να στείλεις με reply (και όχι με σύνταξη νέου). Δοκίμασες να το συντάξεις από την αρχή; Soft reset έκανες; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Έχω δοκιμάσει απάντηση σε μήνυμα, νέο μήνυμα, και έχω κάνει καμία 4-5 soft reset ενδιάμεσα!... Τίποτε. :confused: Στο S100 δεν μου συνέβει ποτέ. Όταν γυρίσω σπίτι θα βάλω καμία SIM άλλου δικτύου και μετά πάλι της ΚοσμοΠΟΤΕ μήπως ξαναπάρει τις ρυθμίσεις και στρώσει. Κάθε άλλη ιδέα (εκτός του αυτονόητου hard reset) ευπρόσδεκτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdanagno Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Είμαι άσχετος, τι να κάνω? Πρώτη φορά παίρνω PPC, και πήρα το 9100 (ελληνικό). Απορίες: 1. Μπορώ να συνχρονίζω με το outlook στο laptop μέσω wifi? 2. Ενώ παίζει το bluetooth και ανταλλάσω αρχεία, δεν το βλέπει το ActiveSync. Γιατί? 3. Υπάρχει άλλο πρόγραμμα για συγχρονισμό εκτός από τη βλακεία το ActiveSync? 4. Πως κάνω format, περνάω απλά το firmware rom (έστω και το ίδιο που είχε)? ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 1) Μάλλον όχι 2) Το εξηγείς λιγάκι περισσότερο ? Ανταλλάζεις αρχεία με άλλη συσκεύη (όχι το pc)? 3) Όχι 4) Πηγαίνεις ρυθμίσεις -> συσκευή -> διαγραφή μνήμης .... επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Παίδες τα φώτα σας! Από τότε που ήρθε από το service το 9100, δεν μπορώ να στείλω sms!... Γράφω μήνυμα, επιλέγω αποστολή και αυτό αποθηκεύεται ως μη αναγνωσμένο στα εξερχόμενα και μένει εκεί ότι και να κάνω!... δεν φεύγει με τίποτε!... Καμιά ιδέα; :confused: Update - Να είναι καλά το Sprite Backup... Είχα κάνει backup στις 4/6 (αφού ήρθε το κινητό από το service, άρα δεν έφταιγε η ACE) και το επανέφερα!... Ακόμη δεν κατάλαβα τι δημιούργησε το πρόβλημα... το μόνο περίεργο που παρατήρησα ήταν ότι στην καρτέλα μηνυμάτων του Pocket Breeze υπήρχαν (εκτός των άλλων λογαριασμών e-mail & MMS) δύο λογαριασμοί ActiveSync & 2 λογαριασμοί SMS!!!... :hypno: :alien: :what: :dizzy: :fool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdanagno Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Φίλε Tna καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. 2. Με το laptop ανταλλάσω αρχεία (λέω αποστολή σε bluetooth) και τα στέλνει. Αλλά το ActiveSync δεν μπορεί να συνδεθεί, ενώ του ορίζω κανονικά την com port. Πρέπει να φτιάξω κάποιο com στις ρυθμίσεις του bluetooth στο qtek? 5. Και όταν λέμε hard reset τι εννοούμε? 6. Πως μπορώ να "δω" μέσω wifi ένα shared folder που έχω στο laptop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 2. Βασικά αναζητάς τις συσκευές στο bluetooth -> κάνεις σύνδεση στο pc και λογικά δουλεύει (εμένα δούλεψε την στιγμή του post) . Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει με το ActiveSync (κάποιες φορές και με καλώδιο δεν συνδέεται) 5. Hard reset είναι η διαδικασία που επαναφέρεις το συνσκευή στην αρχική κατάσταση. Δηλαδή με τα προγράμμαατα και τις ρυμθίσεις που είχε μόλις το παρέλαβες. Αυτό γίνεται απλά κάνονταας αυτό που σου αναφέρω παραπάνω. 6. Αυτό δεν το έχω λύσει ούτε και εγώ και ας έχω κάνει post 3 φορές στο forum δεν φαίνεται κάποιος να το έχει λύσει κανονικά Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Παιδιά γεια σας , σκεφτομαι και εγω να αγοράσω το qtek και θα ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις : α)στη χρήση msn είναι ευκίνητο και γρήγορo ή θα μου βγάλει την πίστη? β)παίρνει mp3 για ήχους κλήσης? γ)390 € που το έχω βρει (ace hellas) είναι καλα? δ)εμπειρίες απο χρηση gps? ευχαριστω εκ των προτερων !!! Παράθεση Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 6. Πως μπορώ να "δω" μέσω wifi ένα shared folder που έχω στο laptop? 6. Αυτό δεν το έχω λύσει ούτε και εγώ και ας έχω κάνει post 3 φορές στο forum δεν φαίνεται κάποιος να το έχει λύσει κανονικά Εγώ κάνοντας αυτά που γράφω εδώ ως απάντηση στον ΤΝΑ βλέπω κανονικά τους κοινόχρηστους φακέλους του Η/Υ μέσω wi-fi. Η ουσία είναι να "μπει" κανείς σωστά στο δίκτυό του και μετά με όσα γράφω στον Resco explorer (και αν γράψετε σωστά τη διεύθυνση των κοινόχρηστων φακέλων) πρέπει να δείτε τα αρχεία που θέλετε. @almeras β) ναι παίρνει και παίζει μια χαρά γ) αν είναι σε πολύ καλή κατάσταση νομίζω ότι είναι καλή τιμη δ) απροβλημάτιστο. Έχω Destinator PN και δουλεύει μια χαρά (και παίζει παράλληλα και mp3 με τον MortPlayer). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 @ zoo ευχαριστω πολύ, μάλλον θα το τσιμπήσω Παράθεση Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Λοιπον. Αναγκαζομαι και κανω soft reset τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα γιατι γεμιζει η μνημη και μαλιστα χωρις να χρησιμοποιω καποια προγραμματα εκτος απο επαφες και ημερολογιο, και φυσικα παντα μπαινω στις ρυθμισεις και κλεινω οποιο προγραμμα ειναι ανοιχτο,μου δινει προς στιγμην λιγο περισσοτερο μνημη , αλλα το αποτελεσμα ειναι ολο και μου δινει λιγοτερη μνημη,απο οτι εχει μετα το soft reset. Eπισης μετα το τελευταιο μαλλον soft reset δεν λαμβανω ουτε στελνω mms ενω οι ρυθμισεις ειναι περασμενες σωστα στην συσκευη. Μηπως καποια βοηθεια? Ευχαριστω.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Εχει βρεί κανείς κανέναν μετρητή κλήσεων? ευχαριστώ.. Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgf Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Εχει βρεί κανείς κανέναν μετρητή κλήσεων? ευχαριστώ.. Εγώ έχω το phone dashboard 1.1.8 αρκετά καλό Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image/avatars/Qtek-9100.gif that's the babe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Εγώ έχω το phone dashboard 1.1.8 αρκετά καλό Και εγώ αυτόν χρησιμοποιώ και λειτουργεί άψογα. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Παίδες τα φώτα σας! Από τότε που ήρθε από το service το 9100, δεν μπορώ να στείλω sms!... Γράφω μήνυμα, επιλέγω αποστολή και αυτό αποθηκεύεται ως μη αναγνωσμένο στα εξερχόμενα και μένει εκεί ότι και να κάνω!... δεν φεύγει με τίποτε!... Καμιά ιδέα; :confused: Update - Να είναι καλά το Sprite Backup... Είχα κάνει backup στις 4/6 (αφού ήρθε το κινητό από το service, άρα δεν έφταιγε η ACE) και το επανέφερα!... Ακόμη δεν κατάλαβα τι δημιούργησε το πρόβλημα... το μόνο περίεργο που παρατήρησα ήταν ότι στην καρτέλα μηνυμάτων του Pocket Breeze υπήρχαν (εκτός των άλλων λογαριασμών e-mail & MMS) δύο λογαριασμοί ActiveSync & 2 λογαριασμοί SMS!!!... :hypno: :alien: :what: :dizzy: :fool: Τελικά εντόπισα το... :chair: :rocket: :knife: πρόγραμμα που μου την έκανε τη δουλειά! Smartfilter έτρεχε το κινητό (χωρίς να μπλοκάρει κανέναν αριθμό), το σύνδεσα στον Η/Υ και μετά ήρθε και ένα sms χωρίς να παίξει η ειδοποίηση!... Μετά πρόσεξα δύο λογαριασμούς ActiveSync και δύο λογαριασμούς SMS και τα προβλήματα που είπα!... Προσοχή λοιπόν στη μ@λ... το smartfilter :rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts