Jump to content

[Επίσημο] HTC Wizard (ή JAM2) / Qtek 9100

agiorgitis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα πηρα και γω ενα Qtek 9100. Πλακα εχει.. πολυπλοκο. Βασικα μου την εδωσε που δεν μπορεσα να περασω τις επαφες καλα στο 9100. Εχω ενα 6630. Με το Προγραμμα της νοκια τα περασα στο ................... για 160 χαρακτηρες??

Εχω φαει ωρες ψαχνοντας το forum αλλα ειναι αδυνατο να βρω αυτα που θελω.. Ουτε το αρχειο του katsj για κατι ελληνικους χαρακτηρες δεν καταφερα να εντοπισω..

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Kaloriziko filemou gia tous 160 xaraktires tha to bris (ean to 9100 pou pires ine tis ace) start>settings>System>Language>SMS

Oso afora to Hardware keybord ( gia auto milas?) Patimeno to Cap_Shift kai mia fora to space alazi ta eng se gr, ean thes na grapsis mono simbola 2 fores tin Bold dot aristera, kefalea Bold dot Cap_Shift

Ean den kano lathos ta nokia genikos exoun problima me ta Windows ara pare oses plirofories mporis apo eki kai pera kathierose pleon WinXP+Outlook+ActiveSync+WM5 or 2003

Ego den xriastike akoma na metatrepso tpt apo tis epafesmou metabasi apo to P800(SymbianOS)>2020(win2003)>9100(WM5.0)

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδια

Εχω ενα Qtek 9100 και προσπαθω αυτες τις μερες να συνδεσω το ΒΤ GPS με το κινητο και δεν μπορω. Οταν το κανω search με το bluetooth το βρισκει και του δινει την com7. Το θεμα ειναι οτι στο μενου του tomtom δεν εχει επιλογη αυτης της θυρας. Δοκιμασα το GPSGATE που μου προτεινε ενα παιδι, αλλα δεν δουλευει στο κινητο μου. Εχω WM5 και το BT GPs δουλευει με το 3650 που ειχα.

Please help me!!!!

Nα δω ενα Νavigation προγραμα να δουλευει στο κινητο μου και τιποτα αλλο...

Ένα gadget που μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους αν και δεν πολυκατάλαβα πως ακριβώς λειτουργεί...;)

http://www.i-phone.org/main/product.php?prod=7796&ref=newsletter

:mobile:

Ένα gadget που μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους αν και δεν πολυκατάλαβα πως ακριβώς λειτουργεί...;)

http://www.i-phone.org/main/product.php?prod=7796&ref=newsletter

Description

JAFWM is the WORLD'S FIRST STANDALONE SOFTWARE for flashing, changing language and debranding of new WindowsMobile phones made by HTC.

Απ' 'οτι φαίνεται είναι εργαλείο για flashάρισμα και ξεκλείδωμα (sim lock=unbranding) σε περίπτωση αγοράς από εξωτερικό. Αυτό που δεν κατάλαβα (αλλά μάλλον εννοείται) είναι αν έχει αποθηκευμένο το software μέσα ή χρειάζεται και κάτι άλλο. Γιατί μου φαίνεται χλωμό να έχει καταχωρημένες μέσα όλες τις γλώσσες (μια και λέει για changing language). Αν όμως αυτό ισχύει ίσως θα βόλευε μια τέτοια λύση κάποιους φίλους που θέλανε να περάσουνε ελληνικό μενου!

εαν βαλω μια Mini sd στο 9100, μπορω να αποθηκευω εκει και προγραμματα εκτος απο εικονες , βιντεο μουσικη κτλ, ετσι ωστε να αποσυμφορησω τη μνημη ram του κινητου?

ευχαριστω

Oh yes you can!!!Βεβαιως και μπορείς φίλε μου!!Μόνο που πρέπει να έχεις το νου σου όταν θα κάνεις την εγκατάσταση από το PC διότι σε αντίθεση με τα άλλα ppcs (όπως πχ τα iPAQ) το active sync 4.1 δεν σε ρωτάει που θες να το εγκαταστήσεις..η ερώτηση γίνεται στο κινητό!Οπότε έχε το νου σου να μην δίνεις οκ σε ότι σου βγάζει διοτι έτσι ίσως τις αποθηκεύεις στην κύρια μνημη!

Γεια σας παιδια

Εχω ενα Qtek 9100 και προσπαθω αυτες τις μερες να συνδεσω το ΒΤ GPS με το κινητο και δεν μπορω. Οταν το κανω search με το bluetooth το βρισκει και του δινει την com7. Το θεμα ειναι οτι στο μενου του tomtom δεν εχει επιλογη αυτης της θυρας. Δοκιμασα το GPSGATE που μου προτεινε ενα παιδι, αλλα δεν δουλευει στο κινητο μου. Εχω WM5 και το BT GPs δουλευει με το 3650 που ειχα.

Please help me!!!!

kane mia kenurgia exerxomeni alla se com 6 !!! afto liturgi!!!

looool kaloss ego exo 3 pou liturgoun tomtom 5.25 navigon navigator 5.2 ki i-GO

Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!!

Mporei kapoios na mou pei ean einai eyxaristimenos apo qtec 9100 dioti endiaferomai na to agoraso. Kai ean exei radio?

Ράδιο δεν έχει. Εγώ προσωπικά ευχαριστημένος δεν είμαι γιατί περίμενα μια καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Η συσκευή αντιμετωπίζει μικροπροβλήματα με τα πλαστικά της μέρη που νομίζω οτι οφείλεται στις πρώτες παρτίδες.. Στο μέλλον ίσως λυθεί.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Mporei kapoios na mou pei ean einai eyxaristimenos apo qtec 9100 dioti endiaferomai na to agoraso. Kai ean exei radio?

Νομίζω οτι είναι ακριβό(η Ελληνική έκδοση)γι'αυτά που προσφέρει..;)

Αν αναλογιστείς ότι τα ppcs (όχι κινητά) παίζουν σε 400-500€ (για κάτι καλό-και λίγα λέω) αν θές να συνδυάσεις ppc και κινητό το 9100 είναι μια πολύ καλή λύση κατά τη γνώμη μου!! Βέβαια τα μικροπροβληματάκια όπως ανέφερε και ο φίλος ALR υπάρχουν αλλά λειτουργικά το κινητό είναι πολύ καλό! Ακριβό γι'αυτά που προσφέρει θα χαρακτήριζα το 9000

Σημερα άφησα το 9100 μου στην Ace, να μου διορθώσουν ολα τα προβλήματα..ειδωμεν...

Επίσης κατι καλό.....Κατεβάστε αυτό...

http://forum.xda-developers.com/download.php?id=10433

(το link αφορά Registered users)

Ειναι ένα cab, με το οποίο το 9100 δουλεύει απροβλημάτιστα σαν Flash Disk...όποτε εσείς θέλετε...

Το προτείνω γιατι με το card export εγώ προσωπικά είχα προβλήματα...

D.G.

Γεια σας παιδια

Please help me!!!!

Έχει να κάνει με τα wm5 και το πρόγραμμα. Ψάξε για ένα αρχείο "WM5GPSFIX.CAB" και τρέχτο.. Θα σου ανοίξει σαν επιλογή στο tomtom όλες τις πόρτες. Δοκιμασμένο με 9100->destinator->fortuna slim gps που είχε το ίδιο πρόβλημα..

Έχει να κάνει με τα wm5 και το πρόγραμμα. Ψάξε για ένα αρχείο "WM5GPSFIX.CAB" και τρέχτο.. Θα σου ανοίξει σαν επιλογή στο tomtom όλες τις πόρτες. Δοκιμασμένο με 9100->destinator->fortuna slim gps που είχε το ίδιο πρόβλημα..

Σωστός ο geonahta. Δοκιμασμένο και απο μενα με qtek->destinator-> και gps της πλακας!!

Και για να μην κουράζεσαι έχω ανεβάσει το αρχειάκι για σενα κι όποιον παιδεύεται (όπως παιδευτήκαμε κι εμείς) ΕΔΩ!!!

Καλησπερα παιδια.

Ειμαι προ των πυλων για την αγορα ενος QTEK 9100.

Τα ερωτηματα που θετω ειναι τα εξης:

α)Υπαρχει ενσωματομενος GPS receiver? (για χρηση του destinator κτλ).Αν οχι,ΠΟΣΟ κοστιζει ενα GPS receiver?

b) Το receiver ειναι αποσπομενο hardware κοματι?

b)Λογω του οτι θα το αγορασω απο δω,θα εχει τα ελληνικα σαν εγκατεστημενη γλωσσα ή τα αγγλικα? Σε περιπτωση που εχει τα ελληνικα μπορω εγκαταστησω τα αγγλικα? Αν ναι πως?

c)Απο οσο ξερω υπαρχουν 2 τυποι μνημης για τα windows mobile phones..θα μπορουσατε να με διαφωτισετε ποιες ειναι αυτες και για ποιο λογο χρησιμοποιουμε την καθε μια ξεχωριστα?

Ευχαριστω πολυ για οποιαδηποτε απαντηση,επισης συγγνωμη για τις ερωτησεις μου, αλλα ειμαι σχετικα καινουριος στο χωρο αυτο.

Δημητρης.

α) το 9100 δεν έχει ενσωματωμένο gps, θα πρέπει να αγοράσεις ξεχωριστά, οι τιμές ξεκινάνε από τα 100Ε περίπου. Η επικοινωνία του gps receiver με το κινητό γίνεται με bluetooth

β) ναι, είναι ξεχωριστό κομμάτι

β) ναι θα έχει ελληνικά, αλλά τσέκαρέ το. Αν έχει ελληνικά, μπορείς να το γυρίσεις σε αγγλικό μενού.

γ) το 9100 έχει miniSD, θα χρησιμοποιήσεις αυτή, επειδή μόνο αυτή έχει

Εκτός αν εννοείς αυτές που έχει μέσα, την ROM & RAM. Στην ROM εγκαθιστάς τα προγράμματα (σαν σκληρός δίσκος φαντάσου), στην RAΜ φορτώνονται για να τρέξουν (όπως η μνήμη στα PC).

εχω κατεβάσει καποια αρχεία σε pdf μορφή στο 9100 αλλα οι σελιδες εμφανιζονται κενες (π.χ. αν το αρχειο ειναι 50 σελιδες εκει θα εμφανήσει 50 κενές σελιδες) καμια ιδέα κανείς;;;;:(

b)Λογω του οτι θα το αγορασω απο δω,θα εχει τα ελληνικα σαν εγκατεστημενη γλωσσα ή τα αγγλικα? Σε περιπτωση που εχει τα ελληνικα μπορω εγκαταστησω τα αγγλικα? Αν ναι πως?

Αφού θα το αγοράσεις απο έδω θα έχει στάνταρ Ελληνικά και μπορείς βέβαια να το γυρίσεις στ'Αγγλικά χώρις να εγκαταστήσεις κάτι παραπάνω,απλά απο τις επιλογές..;)