Guest lagoudakis Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Αυτα ακουω και με βλεπω να μενω με το s100 :O :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Αρχίζω να πιστεύω οτι δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για αγορα ppc.... Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Παιδιά μη σας απογοητεύω. Μπορεί αυτά που μου φάνηκαν εμένα άσχημα σε άλλον να φανούν normal. Το καλύτερο είναι να πάτε να το δείτε και μόνοι σας για να κρίνετε. Σίγουρα δεν θα "τρέξετε" ούτε το destinator ούτε το skype, αλλά πιστεύω μια αρκετά καλή γενική εικόνα θα την πάρετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Πολυ σωστα φιλε hab . :) Να θυμισω και το review του Mythozz απο το οποιο βγαζεις αρκετα συμπερασματα ;) http://www.myphone.gr/devices/review-60.html Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Σήμερα δοκίμασα και πώς τα πάει στα παιχνίδια. Δοκίμασα 5 games compatible with WM5.0 και μπορώ να πω ότι με εξέπληξε ευχάριστα! Ομαλή κίνηση, χωρίς κανένα κόλλημα, όλα έτρεξαν κανονικότατα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Υπάρχει περίπτωση κάτοχος του s100 να περάσει σε οτιδήποτε άλλο εκτός από το ΑΤΟΜ; (με στάνταρ το μέγεθος εννοείται). Είδα και γω το 9100 στο mall και αυτό που κάνει αρνητική εντύπωση, εκτός των πλαστικών και των υπολοίπων, είναι ότι είναι μπαούλο, σαν 2 s100 το ένα πάνω στο άλλο. Δεν ήταν τόσο αργό ή τόσο κακό ποιοτικά, είναι όμως πολύ χοντρό και άσχημο. Έβαλα το πανέμορφο s100 δίπλα του και έκανα μεταβολή αμέσως (το έβγαλα από την τσέπη γιατί έλλειπε το πενάκι του 9100). Κρατάμε, λοιπόν, το s100 και προσευχόμαστε στον Σάντα Κλόουν να επισπεύσει τον ερχομό της ατομικής βόμβας στην ελλάδα... (να με συμπαθάτε όσοι έχετε το 9100). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Meta to S100 opos leei kai o kirileman to 9100 einai sketi apogohteusi! Eidika gia apaititikous xristes san emas pou fortonoun tis efarmoges me to ftyari! :) Prosopika perimeno entos ton epomenon 10 hmeron tin afiksi tou ETEN M600 mou kai elpizo na sas exo kai to review tou syntoma. Pantos gia osous den xreiazontai WiFi kai ta WM5.0 me tis asimabatotites logo mh orimasis tis agoras software akoma, to s100 einai basilias kai apo pleuras megethous alla kai apo pleuras statherotitas pleon tou leitourgikou tou. Tora oson afora to Destinator PN paizei sto 9100 apla i diadikasia egkatastasis einai ligo polyploki. Me liga logia prepei na metaferetai to .cab sto 9100 na to egkatastisetai apo to .cab na ftiaksete to shortcut sto start menu kai tha sas doulepsei mia xara parolo pou i taxitita tou DEN tha einai kai san tou s100. ;) Nomizo sto XDA-Developers yparxei odigos egkatastasis tou PN se WM5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 loipon 2 logia ki apo mena. afti ti stigmi exw 1 jasjar, 1 o2 xda minis (9100), ena loox n520, kai ena 8310, ola mw wm5. Geniki diapistwsi: tis taxytites pou kserate me ta 2003se (s100,2020i,pda2k klp) KSEHASTE TES!!! NO MATTER POSO MEGALO TON EXETE (ton epeksergasti...), paizoun rolo ta chipakia twn rom pou de sikwnoun kala ta wm5 akoma Afti ti stigmi, me fortwmena akrivws ta idia programmata kai sta 3 ppc, afto pou symperiferetai pio grigora einai to loox n520.(vevaia den einai phone edition). To jasjar para ton megalo epeksergasti sta 520, se polles periptwseis symperiferetai idia me ton omap tou 9100. Yparxoun omws kai periptwseis opou o omap den einai ki oti kalytero (skype). Ksanalew omws: Gia to meso xristi, kai an xrisimopoieis ena real close software (p.x. magic button), kai mia mini sd taxythtas kai oxi apli, DEN EXEIS APOLYTWS KANENA PROVLIMA. Sto thema tou pn anaferthika kai pio panw, oswn afora to skype, I nea beta ekdosi symperiferetai kalytera, kai mporeis na kaneis tilefwno mia xara (epivevaiwmeno). Kai dyo logakia gia ton epeksergasti. Den einai tyxaio pou I HTC dialekse ton omap. Peran tis megalyterhs diarkeias pou dinei sti mpataria, einai aftos mexri stigmis me to kalytero integration me ta wireless (gsm,gors,bt,wifi). Kai I htc emathe apo ta lathi tou parelthontos (thimaste ti traviksame me to katarameno bt tou s100 se polles periptwseis...)! Kai epeid exw piasei sta xeria mou sxedon oti ppc pe exei vgei mexri simera, gnwmi mou oti I taxitita den einai to pan. Twra gia tous latreis tis taxytitas, erxetai kai to eten m600 kai to atom alla sigoura kai afta tha exoun to melano(a) simeio tous. Telos to 9100 den einai aparaitita I synexeia gia kapoion pou eixe to s100. Stoxevei se mia entelws diaforetiki katigoria to 9100. Se kapoion pou exei anagki to messaging (smsakias I email on the move) kai giafto prosferei hardware keyboard. Einai gia ekeinous pou den exoun apaitiseis gia megalo storage, giafto kai exei mini sd kai oxi sd.Gia na min pw ki alles istories, egw vlepw to xristi tou 9100, na apotelei synexeia enos xristi win smartphone kai oxi enos xristi ppc 2003se. Me liga logia einai mia aksiopisti lisi poy ta kanei ola, xwris omws na einai kai prwtathlitis. I diaforetika, 'mia gynaika na tin pantrefteis kai na ziseis irema kai eftyxismena' kai oxi ena tsitwmeno pipinaki pou na se 'ftanei' sto maximum 10 fores kathe vrady... :p choice is yours, depending on your mood... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Παίδες μια ερώτηση..Επειδή βλέπω οτι το 9100 έχει διχάσει το forum και οι απόψεις για την συσκευή διαφέρουν απο αρκετά έως πολύ,και επειδή χρειάζομαι άμεσα να αλλάξω το n9300 μπορείτε να μου πείτε κάποιες άλλες αξιόλογες και αξιόπιστες συσκευές(της ίδιας κατηγορίας) που να είναι όμως διαθέσιμες αυτη την περίοδο στην Ελλάδα και οχι μετά απο κάποιους μήνες?Thanks guys!! ;) ;) Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Πάλι τα ίδια, κάθε μηχάνημα έχει τα υπέρ και τα κατά του για αυτό και υπάρχουν … Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα πρακτικό παράδειγμα που το 9100 υστερεί ? Και δεν μιλάμε για εξωτερική εμφάνιση. Εγώ θα πω σε όσους το θάβουν συγκρίνοντας το με το s100 ότι δεν θα ακούμπαγα συσκευή χωρίς wifi. Σε ότι αφορά τις επιδόσεις το συγκρίνω με το dell x50v (624 MHz & 2700g) που το έχω εδώ και ένα χρόνο και τον τελευταίο μήνα με wm5.0 και δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ παράπονο. Φυσικά και είναι ποιο αργό (πχ σε video δεν νομίζω να μπει ποτέ ψηλά στα benchmarks του betaplayer) αλλά σε καθημερινή χρήση είναι τέλειο. Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 o καθενας οτι τον βολευει.φυσικα και ειναι καλο.δεν ειπε κανεις οτι ειναι αχρηστο!!!!τωρα για το wi-fi αλλοι το θελουν οπωσδηποτε και αλλοι το θεωρουν μη λειτουργικο σε μια οθονη 2.8 περι ορεξεως....λουκανικοπιτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα πρακτικό παράδειγμα που το 9100 υστερεί ? Σύμφωνα με τα παιδιά που το έχουν ή το έχουν δοκιμάσει υστερεί στον επεξεργαστή(μιλάμε για βαριές εφαρμογές πάντα) καθώς επίσης και στην ποιότητα κατασκευής.Δυο πράγματα τα οποία εγώ σαν υποψήφιος αγοραστής θεωρώ εξαιρετικά αρνητικά για τα λεφτά που μας ζητάει η ACE.. :X Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Μήπως οι καινούργιες εφαρμογές που θα κυκλοφορήσουν και θα είναι σχεδιασμένες για Win 2005 ...να απαιτούν λιγότερη υπολογιστική ισχύ...? Τι λέτε...? Αλήθεια μπορει να απαντήσει κάποιος που έχει το 9100,πόσες μέρες η μπαταρία του κρατάει με μία μέση χρήση....? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_mob Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Η μπαταρία είναι ικανοποιητική κρατάει 3-5 μέρες σε εμένα με αρκετή χρήση wifi. Το έχω περίπου 3 εβδομάδες και έχω κάνει 4 φορτίσεις!! Αυτό που δεν μου αρέσει είναι πως αρκετές εφαρμογές δεν λειτουργούν σε wm5.0.. Αχ αυτή η microsoft... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Η μπαταρία είναι ικανοποιητική κρατάει 3-5 μέρες σε εμένα με αρκετή χρήση wifi. Το έχω περίπου 3 εβδομάδες και έχω κάνει 4 φορτίσεις!! Επειδή κάποιοι "βρίζετε" τον 200άρη επεξεργαστή του 9100... ενημερώνω απλά πως το Qtek 9000 με καμία κυβέρνηση δεν περνάει τις 2 μέρες με χρήση :p Btw θα ήθελα μια χάρη. Μπορείτε να βρείτε ποιο αρχείο χρησιμοποιείται για να κλειδώσει την οθόνη της συσκευής; Την κλειδωνιά που έχει στην Taskbar κάτω λέω. Μπορεί κάποιος να ψάξει στα Windows να βρει ένα Device Lock.exe? Ή κάτι τέτοιο και να το δώσει σε εμάς με το 9000 να δούμε αν δουλεύει; Thanxxx :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_mob Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Επειδή κάποιοι "βρίζετε" τον 200άρη επεξεργαστή του 9100... ενημερώνω απλά πως το Qtek 9000 με καμία κυβέρνηση δεν περνάει τις 2 μέρες με χρήση :p Δεν έχεις άδικο. Επειδή έχω και το qtek 9000, η ταχύτητά του 9000 δεν ξεπερνάει και πάρα πολύ το 9100, παρά μόνο στις βαριές εφαρμογές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 @ lagoudakis: Αυτό είπα και εγώ ο καθένας ότι τον βολεύει ! Το wifi πάντως δεν έχει καμιά σχέση με το μέγεθος της οθόνης. Δεν με ενόχλησε ποτέ η οθόνη να ακούω ραδιόφωνο μέσω wifi (σχεδόν κάθε μέρα) ή να chat με msn από τον καναπέ ή από το κρεβάτι μου η από την αυλή του σπιτιού μου (και τι πιο χρήσιμο από το πληκτρολόγιο του 9100 σε αυτή την περίπτωση) ή να κατεβάζω τα emails στο café ! Και άλλες πολλές πολλές χρήσεις που η 2.8 οθόνη είναι μα χαρά. @ dkampi: Αυτό που ζήτησα ήταν ένα συγκεκριμένο πρακτικό παράδειγμα που ο επεξεργαστής του 9100 κολλάει και δεν ανταπεξέρχεται. Κάτι που σου δημιουργεί πρόβλημα στην καθημερινή χρήση. Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 @ lagoudakis: Αυτό είπα και εγώ ο καθένας ότι τον βολεύει ! Το wifi πάντως δεν έχει καμιά σχέση με το μέγεθος της οθόνης. Δεν με ενόχλησε ποτέ η οθόνη να ακούω ραδιόφωνο μέσω wifi (σχεδόν κάθε μέρα) ή να chat με msn από τον καναπέ ή από το κρεβάτι μου η από την αυλή του σπιτιού μου (και τι πιο χρήσιμο από το πληκτρολόγιο του 9100 σε αυτή την περίπτωση) ή να κατεβάζω τα emails στο café ! Και άλλες πολλές πολλές χρήσεις που η 2.8 οθόνη είναι μα χαρά. @ dkampi: Αυτό που ζήτησα ήταν ένα συγκεκριμένο πρακτικό παράδειγμα που ο επεξεργαστής του 9100 κολλάει και δεν ανταπεξέρχεται. Κάτι που σου δημιουργεί πρόβλημα στην καθημερινή χρήση.συμφωνω!!!το ιδιο λεω και εγω!!οτι βολευει τον καθενα,αλλος πχ λεει οτι δεν αξιζει να δωσει το 100 και αλλα 400Ε για W5 και WI-FI.αλλος το θεωρει τρομερη ευκαιρια!!!!σε αλλον αρεσει εμφανισιακα και σε αλλον οχι.ειπαμε περι ορεξεως............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 @ dkampi: Αυτό που ζήτησα ήταν ένα συγκεκριμένο πρακτικό παράδειγμα που ο επεξεργαστής του 9100 κολλάει και δεν ανταπεξέρχεται. Κάτι που σου δημιουργεί πρόβλημα στην καθημερινή χρήση. Συγκεκριμένο πρακτικό παράδειγμα δεν μπορώ να σου πω μιας και δεν το έχω πάρει στα χέρια μου να το δουλέψω..Η όποια άποψη μπορώ να έχω είναι απο τις εμπειρίες και τις γνώμες των παιδιών που το έχουν δουλέψει..Και όπως βλέπεις οι απόψεις των παραπάνω διαφέρουν αρκετά,ανάλογα βέβαια και με την χρήση που κάνει ο καθένας... ;) Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 συμφωνω!!!το ιδιο λεω και εγω!!οτι βολευει τον καθενα,αλλος πχ λεει οτι δεν αξιζει να δωσει το 100 και αλλα 400Ε για W5 και WI-FI.αλλος το θεωρει τρομερη ευκαιρια!!!!σε αλλον αρεσει εμφανισιακα και σε αλλον οχι.ειπαμε περι ορεξεως............. Αρκιβώς γι 'αυτο τον δεν παρακολουθούμε το Φόρουμ;; για να διαβάζουμε όλες τις απόψεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 ετσι,ετσι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Αντε να κυκλοφορήσει να δουμε επιτέλους τι παιζει και τι δεν παιζει αυτο το ppc... Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silencer Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Καλησπέρα παλιόπαιδα θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποια λίστα με τις εφαρμογές που είναι συμβατές με windows 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Καλησπέρα παλιόπαιδα θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποια λίστα με τις εφαρμογές που είναι συμβατές με windows 5.0 des edw http://www.wm5fixsite.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Επειδη σκεφτομαι να το παρω και γω αμεσα...το 9100 τρεχει το skype με την νεα beta έκδοση που κυκλοφόρησε....? και απο τι διαβασα το Destinator PN παιζει σωστά....? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts