psybill Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Παιδιά να ρωτήσω για το qtek 9100. Το αγόρασα από Αγγλία. Βρίσκω αυτή την σελίδα http://www.qtek.nu/europe.aspx αλλά δεν έχει αγγλικά και έχω μπερδευτεί. Πάω εκεί που λέει μάλλον support και θέλει να register. Αλλά και πάλι δεν έχει αγγλικά… Που βρίσκω official qtek ROM upgrades ? Πάω και στο http://www.qtek.gr/support.html και δεν βρίσκω το 9100 … Από ότι έχω δει σε άλλα sites μάλλον δεν έχει βγει νέα ROM αλλά και να είχε βγει που θα την έβρισκα ?? Τέλος μπορώ να του περάσω οποιαδήποτε ROM (για wizard) χωρίς να χάσω την εγγύηση ή μόνο της qtek ? το qtek.gr το ξεχνας ετσι κι αλλιως. ακομα και να ανεβει καποια rom εκει δεν μπορεις ουτε register να κανεις με το IMEI σου για να την κατεβασεις, αλλα ακομα κι αν βρεις τροπο να την κατεβασεις δεν μπορεις να την περασεις. γι αυτο καλυτερα προσπαθησε να μεταφρασεις τη σελιδα και να κανεις register στο qtek.nu. παλιοτερα δεν χρειαζοταν να κανεις register και ηταν πιο ευκολο ακομα κι αν δεν ηξερες τη γλωσσα. υπαρχει και αγγλικο site της qtek αλλα εκει απ οτι εχω δει εχει μονο γενικες πληροφοριες και specs συσκευων!! http://www.myqtek.com/europe/home.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 το qtek.gr το ξεχνας ετσι κι αλλιως. ακομα και να ανεβει καποια rom εκει δεν μπορεις ουτε register να κανεις με το IMEI σου για να την κατεβασεις, αλλα ακομα κι αν βρεις τροπο να την κατεβασεις δεν μπορεις να την περασεις. γι αυτο καλυτερα προσπαθησε να μεταφρασεις τη σελιδα και να κανεις register στο qtek.nu. παλιοτερα δεν χρειαζοταν να κανεις register και ηταν πιο ευκολο ακομα κι αν δεν ηξερες τη γλωσσα. υπαρχει και αγγλικο site της qtek αλλα εκει απ οτι εχω δει εχει μονο γενικες πληροφοριες και specs συσκευων!! http://www.myqtek.com/europe/home.aspx Περίεργο αυτό… και το dell από uk το αγόρασα αλλά μπορώ να κατεβάσω την ROM από US κλπ. Επίσης έχω και κανονικό support από dell.gr. Η qtek είναι διαφορετική σε κάθε χώρα ? Όπως και να έχει αν η ROM από qtek.gr κάνει το σύστημα ελληνικό δεν με ενδιαφέρει, το προτιμώ όπως είναι τώρα. Όπως καταλάβατε είμαι νέος στα qtek. Με προηγούμενες συσκευές τι εμπορεία έχετε από support ? Βγαίνουν καινούριες ROM ή μένεις με αυτή που το αγοράζεις ? Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Περίεργο αυτό… και το dell από uk το αγόρασα αλλά μπορώ να κατεβάσω την ROM από US κλπ. Επίσης έχω και κανονικό support από dell.gr. Η qtek είναι διαφορετική σε κάθε χώρα ? Όπως και να έχει αν η ROM από qtek.gr κάνει το σύστημα ελληνικό δεν με ενδιαφέρει, το προτιμώ όπως είναι τώρα. Όπως καταλάβατε είμαι νέος στα qtek. Με προηγούμενες συσκευές τι εμπορεία έχετε από support ? Βγαίνουν καινούριες ROM ή μένεις με αυτή που το αγοράζεις ? η πιο γρηγορη εταιρεια στα rom updates ειναι συνηθως η i-mate. φυσικα ουτε εκει θα εχεις προσβαση για να τις κατεβασεις αλλα μπορεις να βρεις ευκολα links απο το xda-developers. φυσικα πρεπει να εχεις υπ΄οψιν οτι χανεις την εγγυηση (και καλα) αλλα μπορεις να το ξαναφλασαρεις με qtek rom. και η qtek παντως βγαζει rom updates αρκετα συχνα. το σιγουρο ειναι οτι δεν θα μεινεις με αυτη που εχεις τωρα. γενικοτερα διαβασε οσο μπορεις το xda-developers και θα σου λυθουν πολλες αποριες περι αναβαθμισεων. και γω τον τελευταιο καιρο δεν προλαβαινω να το διαβαζω και εχω μεινει πισω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 To πήρα από smartdevicesdirect.com κάπου 600 Ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής. Το 9000 όντως παραείναι μεγάλο! Όσο για τον επεξεργαστή του 9100 θα βρεθείς μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη. Είναι πολύ πιο ικανός απ'όσο φαντάζεσαι και η αυτονομία πραγματικά είναι 4-5 μέρες. ;) Ερωτηση για οσους το εχουν ηδη στα χερια τους: Τελικα η μπαταρια του με νορμαλ χρηση ,ποσο κραταει ? :worry: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Περίεργο αυτό… και το dell από uk το αγόρασα αλλά μπορώ να κατεβάσω την ROM από US κλπ. Επίσης έχω και κανονικό support από dell.gr. Η qtek είναι διαφορετική σε κάθε χώρα ? Όπως και να έχει αν η ROM από qtek.gr κάνει το σύστημα ελληνικό δεν με ενδιαφέρει, το προτιμώ όπως είναι τώρα. Όπως καταλάβατε είμαι νέος στα qtek. Με προηγούμενες συσκευές τι εμπορεία έχετε από support ? Βγαίνουν καινούριες ROM ή μένεις με αυτή που το αγοράζεις ? Στα qtek μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε rom εκτός από την ελληνική. Άλλη μια ελληνική πρωτοτυπία!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Σήμερα παρέλαβα το Qtek 9100 (English Version). Όταν τελειώσει η φόρτιση θα σας μεταφέρω εντυπώσεις. :) Ας περάσουμε στις ερωτήσεις τώρα. :p 1) Ποιο keyboard να χρησιμοποιήσω για να γράφω Ελληνικά και να υπάρχει δυνατότητα αποστολής sms 160 χαρακτήρων; 2) Ρυθμίσεις gprs/mms κάνουν αυτές των S100/9090 που είναι στο site της Qtek; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Σήμερα παρέλαβα το Qtek 9100 (English Version). Όταν τελειώσει η φόρτιση θα σας μεταφέρω εντυπώσεις. :) Καλοριζικο bill :cool: ,περιμενω εντυπωσεις :O Τελικα απο mobilejoker ? (Σε μια εβδομαδα λογικα ερχεται και το ελληνικο ) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 ThanQ Mike. :) Aπό handit τελικά, ναι αν όλα πάνε καλά σε μια εβδομάδα έρχεται και το ελληνικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikechq Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Καλορίζικο και απο μένα bill! Με τα ελληνικά τι θα κάνεις? Τις επαφές θα τις περάσεις με λατινικούς χαρακτήρες ή κανονικά με ελληνικούς?? Τα sms που θα ρχονται στα ελληνικά θα τα ανοιγεί?? :O Αν δεν υπάρχει prob πάω να το χτυπήσω και γω! Σιγα μην τα σκάσω στους κλεφτες της ACE! :mad: Παράθεση Ericsson GF768 -> Nokia 8210 -> Nokia 6210 -> Nokia 8310 -> Nokia 6510 -> Nokia 7210 -> Sharp GX30 -> Sony Ericsson P900 -> ETEN M600 -> HTC Cruise -> Nokia 8850 -> iPhone 4 -> iPhone 4S -> Samsung GT-I9505 -> LG G2 -> iPhone 6S -> S10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Καλορίζικο και απο μένα bill! Με τα ελληνικά τι θα κάνεις? Τις επαφές θα τις περάσεις με λατινικούς χαρακτήρες ή κανονικά με ελληνικούς?? Τα sms που θα ρχονται στα ελληνικά θα τα ανοιγεί?? :O Αν δεν υπάρχει prob πάω να το χτυπήσω και γω! Σιγα μην τα σκάσω στους κλεφτες της ACE! :mad: Τα Ελληνικά καταρχήν δε μ'ενδιαφέρουν. Εδώ και 10 χρόνια χρησιμοποιώ αγγλικά Windows δε θα χαλάσω την παράδοση. ;) Τις επαφές κανονικά με ελληνικούς χαρακτήρες μέσω του Resco Keyboard. Δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα ελληνικά αν ρυθμίσεις στα regional settings "Greek". Αναγνωρίζει τα πάντα. Το μόνο που δε ξέρω ακόμη για αυτό και το ρώτησα παραπάνω είναι αν υπάρχει κάποιο keyboard με ελληνικό layout που να υποστηρίζει αποστολή sms 160 χαρακτήρων. Περιμένουμε απάντηση από τους guru του είδους. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikechq Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Εννοείται τα Windows μόνο αγγλικά.. Αλλιώς είναι σα να βλέπεις ταινία μεταγλωτισμένη ;) :D . Άπλα με ενδιαφέρει να μπορώ να γράψω ελληνικά και σε επαφές και sms! Α και κάτι άλλο! Με τα upgrade τι γίνεται? Κανονικά από το ξένο site της Qtek? Παράθεση Ericsson GF768 -> Nokia 8210 -> Nokia 6210 -> Nokia 8310 -> Nokia 6510 -> Nokia 7210 -> Sharp GX30 -> Sony Ericsson P900 -> ETEN M600 -> HTC Cruise -> Nokia 8850 -> iPhone 4 -> iPhone 4S -> Samsung GT-I9505 -> LG G2 -> iPhone 6S -> S10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Aπο οτι λενε οι gurus :O , αγγλικη rom απο xda-developers . (δεν γνωριζω τι γινεται απο το αγγλικο site της qtek) (ειμαι ετοιμος για παραγγελια :O ) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Το μόνο που δε ξέρω ακόμη για αυτό και το ρώτησα παραπάνω είναι αν υπάρχει κάποιο keyboard με ελληνικό layout που να υποστηρίζει αποστολή sms 160 χαρακτήρων. Δοκίμασε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Ναι, όπως τα λέει ο Mike, roms από το xda-developers. Άντε για να μαζευόμαστε σιγά-σιγά. :) Edit: Τhx johner, θα το δοκιμάσω και θα αναφέρω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Το μόνο που δε ξέρω ακόμη για αυτό και το ρώτησα παραπάνω είναι αν υπάρχει κάποιο keyboard με ελληνικό layout που να υποστηρίζει αποστολή sms 160 χαρακτήρων. Περιμένουμε απάντηση από τους guru του είδους. ;) καλοριζικο και απο μενα bill!! εβγαλες ακρη τελικα με τα πληκτρολογια?? το ΑΕΚmap το δοκιμασες? δουλευει με το 9100?? αν θελεις εχω την ειδικη εκδοση που ειχε βγαλει η resco για sms 160 χαρακτηρων. επισης εχω και καποια αρχεια που ειναι για το topkey( κορυφαιο πληκτρολογιο!!) αλλα επειδη δεν εχω ppc τωρα δεν μπορω να κανω δοκιμες!! μπορω να στειλω και αυτα βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 καλοριζικο και απο μενα bill!! εβγαλες ακρη τελικα με τα πληκτρολογια?? το ΑΕΚmap το δοκιμασες? δουλευει με το 9100?? αν θελεις εχω την ειδικη εκδοση που ειχε βγαλει η resco για sms 160 χαρακτηρων. επισης εχω και καποια αρχεια που ειναι για το topkey( κορυφαιο πληκτρολογιο!!) αλλα επειδη δεν εχω ppc τωρα δεν μπορω να κανω δοκιμες!! μπορω να στειλω και αυτα βεβαια. Όχι!! Μη στείλεις την ειδική έκδοση του Resco, θα το διαλύσει. Την έβαλα στο 9000 μου και του διέλυσε όλα τα keyboards. Μονο με H/R επανήλθε :) Το ΑΕΚMap παίζει να δουλέψει. Του infoManos πάλι αν θυμάμαι καλά θα δουλέψει. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Όχι!! Μη στείλεις την ειδική έκδοση του Resco, θα το διαλύσει. Την έβαλα στο 9000 μου και του διέλυσε όλα τα keyboards. Μονο με H/R επανήλθε :) Το ΑΕΚMap παίζει να δουλέψει. Του infoManos πάλι αν θυμάμαι καλά θα δουλέψει. :) ευχαριστουμε για την προειδοποιηδη mythozz. μονο με τη συγκεκριμενη εκδοση συμβαινει αυτο? εγω βεβαια του το εστειλα και ας κανει οτι νομιζει!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Ναι εγώ έβαλα τη συγκεκριμένη που πήρα από τον katsj, και στο 9000 τα διέλυσε :p Εβαλα την επίσημη από τη Resco που έχει στο site της τώρα και δούλεψε μια χαρά. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Ναι εγώ έβαλα τη συγκεκριμένη που πήρα από τον katsj, και στο 9000 τα διέλυσε :p Εβαλα την επίσημη από τη Resco που έχει στο site της τώρα και δούλεψε μια χαρά. :) αν η μονη εκδοση του resco που ειναι συμβατη με τα win 5 ειναι η τελευταια(4.35) τοτε λογικα δεν παιζει το πληκτρολογιο του katsj, που ειχε γινει πολυ πιο πριν. αν θυμαμαι καλα ειναι η 4.20!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 αν η μονη εκδοση του resco που ειναι συμβατη με τα win 5 ειναι η τελευταια(4.35) τοτε λογικα δεν παιζει το πληκτρολογιο του katsj, που ειχε γινει πολυ πιο πριν. αν θυμαμαι καλα ειναι η 4.20!! Lol, δε διαφωνώ, απλά κάποιος που προχωρά στο άγνωστο και θέλει να δει ελληνικά με 160 χαρακτήρες ίσως το επιχειρήσει να το βάλει, όπως και εγώ άλλωστε :p Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα συμβατό με 2003 πρόγραμμα θα... μπορούσε να λειτουργήσει στα 5.0 :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα συμβατό με 2003 πρόγραμμα θα... μπορούσε να λειτουργήσει στα 5.0 :) Οποτε τι λετε , συντρεχει λογος για νεο θεμα οσων αφορα εφαρμογες συμβατες με wm5 ? :worry: (αληθεια η "πηγη" :secret: σας για :whistle: εφαρμογες ποια ειναι ?) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Οποτε τι λετε , συντρεχει λογος για νεο θεμα οσων αφορα εφαρμογες συμβατες με wm5 ? :worry: (αληθεια η "πηγη" :secret: σας για :whistle: εφαρμογες ποια ειναι ?) οι περισσοτερες εφαρμογες που χρησιμοποιω εγω εχουν βγαλει πλεον διαφορετικο installer για wm5. Αυτες ειναι wisbar advance, wisbar advance desktop, pocketbreeze, contactbreeze, pocket informant, resco viewer, resco explorer, resco keyboard pro. Αυτο σημαινει οτι αν εχεις τις παλιοτερες εκδοσεις και δεν δουλευουν τα κλειδιά, χρειάζεσαι επειγοντως 'κλειδαρά'... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 H palia ekdosi tou Resco (4.32) den paizei! Kante ligi ypomoni giati eimai hdh se sinennoisi me tin Resco gia neoteri ellinikosms ekdosi ;) Malista stis 16 tou minos tha sas exo elliniko pliktrologio SMS gia to Resco kai to mono pou tha perimeno meta apo tin resco einai to .exe pou tha diatirei monima patimeno to Au opos kai stin 4.32! Alloste perimeno to ETEN M600 lete na min eulogousa ta genia mou? Merikes meroules kai tha boleuteitai oloi pali ;) Oso gia to AEKMap douleuei sto 9100 kai sto 9000 nomizo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 ante megia mou !!!! doraki stin giorti mou to pira lool Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Τhanks katsj ,αναμενουμε νεα σου ;) Αντε με το καλο να ερθει και σε μενα το 9100 :O @dane: Καλοριζικο και σε σενα :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts