nektaria Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 βοηθεια παρακαλω. ενω ειχα ξεκλειδωσει το 9100 και εχω περασει πολλες ρομ wm6 δοκιμαζα να βαλω την x-plore 1.1 και στο 60% περιπου βγηκε το κλωδιο usb.απο τοτε εχω δοκιμασει οσες ρομ ειχα αλλα δεν δουλευει το τηλεφωνο. μου λεει simlock και ζηταει καποιο κωδικο.εχω δοκιμασει pin και puk αλλα τιποτα. δεν δουλευει καμια καρτα στο 9100 ενω η δικη μου δουλευει σε αλλη συσκευη. ξερει καποιος τι να κανω? ελπιζω να μην το κατεστρεψα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 πηρες qteK τωρα... ? Αλλαξε το αβαταρ σου να καταλαβαινόμαστε το κινητο το εχω 6 μηνες.εχω επιλεγμενο να ειναι ορατο και δεν κανει τιποτα.εχω την εκδοση molski biz aku 3.2.αλλα και πριν την αναβαθμιση δεν γινοταν τιποτα.και ενας φιλος με το s100 το ιδιο προβλημα εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 βοηθεια παρακαλω. ενω ειχα ξεκλειδωσει το 9100 και εχω περασει πολλες ρομ wm6 δοκιμαζα να βαλω την x-plore 1.1 και στο 60% περιπου βγηκε το κλωδιο usb.απο τοτε εχω δοκιμασει οσες ρομ ειχα αλλα δεν δουλευει το τηλεφωνο. μου λεει simlock και ζηταει καποιο κωδικο.εχω δοκιμασει pin και puk αλλα τιποτα. δεν δουλευει καμια καρτα στο 9100 ενω η δικη μου δουλευει σε αλλη συσκευη. ξερει καποιος τι να κανω? ελπιζω να μην το κατεστρεψα ειχες την καρτα sim ενω εκανες αναβαθμιση?κανονικα αν και δεν ξερω πολλα νομιζω πρεπει να κανεις την αναβαθμιση απο την αρχη με την version που σου ειχε κολλησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 βοηθεια παρακαλω. ενω ειχα ξεκλειδωσει το 9100 και εχω περασει πολλες ρομ wm6 δοκιμαζα να βαλω την x-plore 1.1 και στο 60% περιπου βγηκε το κλωδιο usb.απο τοτε εχω δοκιμασει οσες ρομ ειχα αλλα δεν δουλευει το τηλεφωνο. μου λεει simlock και ζηταει καποιο κωδικο.εχω δοκιμασει pin και puk αλλα τιποτα. δεν δουλευει καμια καρτα στο 9100 ενω η δικη μου δουλευει σε αλλη συσκευη. ξερει καποιος τι να κανω? ελπιζω να μην το κατεστρεψα Φαντάζομαι πως έχεις ήδη δοκιμάσει να μπείς χειροκίνητα σε boot-mode και να του περάσεις εκ νεου καινούργια rom. Αν όχι, δοκίμασε το. το κινητο το εχω 6 μηνες.εχω επιλεγμενο να ειναι ορατο και δεν κανει τιποτα.εχω την εκδοση molski biz aku 3.2.αλλα και πριν την αναβαθμιση δεν γινοταν τιποτα.και ενας φιλος με το s100 το ιδιο προβλημα εχει. Για να καταλάβω, εσύ μπορείς να στείλεις σε κινητά αλλά δεν μπορείς να λάβεις; Ή τίποτα απ' τα δύο; Κάτι θυμάμαι απο το xda ότι παίζει με το obex και ένα registry-key (δεν το έχω δοκιμάσει όμως γιατί δεν μου έχει τύχει το πρόβλημα, στέλνω και λαμβάνω κανονικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Για να καταλάβω, εσύ μπορείς να στείλεις σε κινητά αλλά δεν μπορείς να λάβεις; Ή τίποτα απ' τα δύο; Κάτι θυμάμαι απο το xda ότι παίζει με το obex και ένα registry-key (δεν το έχω δοκιμάσει όμως γιατί δεν μου έχει τύχει το πρόβλημα, στέλνω και λαμβάνω κανονικά). στελνω σε ολους κανονικα αλλα δεν μπορω να λαβω.τι ειναι το obex? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 πρωτόκολλο είναι θα το βρεις στο laptop σου οταν κάνεις διπλό κλικ στο εικονίδιο του Bluetooth Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bejo Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Kalispera paidia exw to qtek 9100 enos filoy kai perase mia rom kai kolise to tilefwno toy. Exei kolisei me ipl 3.08 spl 3.08 kai den anoigei. se bootloader morfi mpainei. Mporei na breis kapoios lysi? eyxaristw Παράθεση Music is my life!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_kasperghost_ Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 pigene sto forum.xda-developers.com na deis an to kinito einai G3 h G4 syskeuh kai an mporei na parei dld modified roms. Kai meta psakse sto idio site gia na breis tin katalili rom pou tha to boithisei na ksekolisei. An thymamai kala pantws gia G3 syskeues prepei na baleis mia poly palia rom nomizw 2.xx kai ksekolaei kai meta aplws grafeis tin rom pou thes afou to kseklidwseis to 9100. filika Simon :) Παράθεση Proud owner of HTC P4350! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bejo Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 eyxaristw tha to koitaxoyme mazi me ton filo mou kai tha sou pw an to ksekolisame, eyxaristw kai pali Παράθεση Music is my life!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legion Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 an den kataferes na xekoliseis, dokimase na mpeis se bootloader mode... valei tin faria 4.5 thn eixa valei kai egw sto 9100 pou eixa! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 καλημέρα παιδιά, Μου έστειλαν ενα MMS στο 9100, απο την cosmote, το έλαβα κανονικά όμως το τηλέφωνο ήταν στο GPRS δίκτυο για 20 λεπτά. Δεν έπρεπε να αποσυνδεθεί αυτόματα? και πόσο είναι χρέωση ξέρει κανείς? ευχαριστώ Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 η χρέωση είναι ανα kilobyte... δεν σχετίζεται με τον χρονο που είσαι Online. Συνεπώς μην ανησυχείς Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Και αν δεν κάνω λάθος, δεν ξεσυνδέεται αυτόματα. Πρέπει να το ξεσυνδέσεις εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Αυτό εξαρτάται από την ROM βέβαια... στα wm6 τα custom ξεσυνδέεται αλλά στα WM5 όχι Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Αυτό εξαρτάται από την ROM βέβαια... στα wm6 τα custom ξεσυνδέεται αλλά στα WM5 όχι Δεν ήξερα ότι στα WM6 γίνεται.:worry: Αλήθεια, "σηκώνει" το 9100 WM6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 ναι σηκώνει :) ... οι τελευταίες ROM είναι Πάρα πολύ καλές! συνιστόμενη ROM xplore 2.0 ή Faria Final release Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 ναι σηκώνει :) ... οι τελευταίες ROM είναι Πάρα πολύ καλές! συνιστόμενη ROM xplore 2.0 ή Faria Final release εγω παιδιά μόλις προχτες αποφάσισα να μπω σε αυτό το παιχνίδι με τις custom rom. τo απέφευγα γιατί ήξερα οτι θα μπώ στο trip να αλλάζω rom συνεχώς μέχρι να πετύχω την καλύτερη. τα wm6 όμως ήταν πειρασμός και δεν άντεξα. είδα και το καινούριο "σκεύος μαγειρικής" του faria και δεν αντεξα. είχα βέβαια κάποια προβληματάκια, αλλά ίσως να οφείλεται σε δικό μου λάθος ή άπο εφαρμογή που εγκατέστησα. πάντως από ταχύτητα δεν συγκρίνεται με την τελευταία της ace που έχω εδώ και μήνες. το 9100 πάει σφαίρα @tna υποτίθεται οτι από λεπτό σε λεπτό περιμένουμε το Link για την xplore 2? εσύ κάνεις beta testing? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 katevazo thn xplore 2.0 tora :) Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WizeMan Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 katevazo thn xplore 2.0 tora :) Μην την βάλεις βγήκε νέα updated version διορθώνει κάτι μικροbugs κατέβασέ την από την πρώτη σελίδα του τόπικ (στο xda). Εγώ πολύ θα ήθελα να την μεταφράσω στα Ελληνικά. Αλλά δεν ξέρω πως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Είδα πως έγινε Update... Θα την ξανακατεβάσω. Η μετάφραση γίνεται μέσω των language files .409.mui . Θα προσπαθήσω πως αυτή την κατεύθυνση και εγώ. Ο Psybill αν κατάλαβα καλά είδα έχει κάνει κάποιες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση... ΑΝ μπορούσε να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων! Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Είδα πως έγινε Update... Θα την ξανακατεβάσω. Η μετάφραση γίνεται μέσω των language files .409.mui . Θα προσπαθήσω πως αυτή την κατεύθυνση και εγώ. Ο Psybill αν κατάλαβα καλά είδα έχει κάνει κάποιες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση... ΑΝ μπορούσε να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων! μπα.... λάθος κατάλαβες.:lol: προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου η μετάφραση. αν και είχα πάντα ppc από την ace hellas η γλώσσα του μενού είναι πάντα στα αγγλικά!! Γενικά παιδιά είμαι τελείως πρωτάρης στο θέμα με τις rom. την τελευταια βδομάδα μόνο έκατσα να αχοληθώ να διαβάσω κάποια πράγματα για να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο μου και να βάλω wm6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WizeMan Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Είδα πως έγινε Update... Θα την ξανακατεβάσω. Η μετάφραση γίνεται μέσω των language files .409.mui . Θα προσπαθήσω πως αυτή την κατεύθυνση και εγώ. Ο Psybill αν κατάλαβα καλά είδα έχει κάνει κάποιες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση... ΑΝ μπορούσε να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων! Δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να κλέψουμε κάτι από το Language Extender. Λογικά αυτά τα αρχεία πειράζει (αλλά δεν είναι 100% συμβατό με το wizard) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 για να δουμε Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Παιδια,ενω εχω βαλει τις ρυθμισεις του 9100 για Gprs&mms(Vodafone)για το Xda μου(9100) και μπαινω κανονικα στο ιντερνετ,δεν μπορω ομως,να στειλω mms!Μπορει καποιος να μου τι μπορω να κανω? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Παιδια,ενω εχω βαλει τις ρυθμισεις του 9100 για Gprs&mms(Vodafone)για το Xda μου(9100) και μπαινω κανονικα στο ιντερνετ,δεν μπορω ομως,να στειλω mms!Μπορει καποιος να μου τι μπορω να κανω? δοκίμασε να εγκαταστήσεις το cab που έφτιαξε ο ausdim και αν δεν πάιξει τότε θα πούμε τις ρυθμίσεις να τις περάσεις χειροκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts