Jump to content

[Επίσημο] HTC Wizard (ή JAM2) / Qtek 9100

agiorgitis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

paidia kati epa8e to ppc mou! VOI8IA!!!!

syni8os svino tin o8oni gia eksikonomisi batarias...tora ama to kano anti na epanerxete i o8oni kanonika...epanerxete alla me 0% foteinotita....kai prepi sta 'tyfla' na tin afksano ka8e fora :(

kati prepi na egine...kserete ti? kai pos na to dior8oso?

evala 2 programmata...to HTC X kai to HTweakC...ena apo ta 2 prepi na dimiurgise to provlima...pi8anotata to 2o...exete kamia idea?

PROUD ARSENAL FAN

http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έκλεισα την συσκευή και όταν την ξανάνοιξα είχαν εξαφανιστεί όλες οι καταχωρήσεις στον τηλεφωνικό κατάλογο!:shock:

Γιατί;:(

Τι έκανες πριν την κλείσεις?

Προσπαθούσα να του βάλω το HiKeyboard και το Resco Keyboard χωρίς επιτυχία.:worry:

Faria's AKU 3.3 Version 2.0 .... Απλά τέλεια...

Καλησπέρα,αν θέλουμε να περάσουμε την Faria's AKU 3.3 Version 2.0,γίνεται με την διαδικασία που έχεις περιγράψει παραπάνω ,αλλα αντι της αλλης rom βάζουμε αυτή?Και που θα τη βρουμε?

Ευχαριστώ πολύ

Ναι ... κάνετε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτή την διαδικασία... Απλά στο τέλος αντί για την έκδοση που προτείνω περνάτε την έκδοση του Faria Που μπορείτε να βρείτε από ΕΔΩ

Είναι πραγματικά state of the art...

Ας επιχειρήσουμε...

Την πέρασα με το που έγινε upload (8mb page pool) και τόσες μέρες συνεχούς χρήσης δεν κόλησε πουθενά...thanks Tna που μου άνοιξες τα μάτια και τώρα το κινητούλη το σκίζω αβέρτα..:lol:

<?)))><`·.FISHERMAN.·`·.?><((((?>

qtek9100-TYTN-TYTNII-TouchDiamondPro-Desire

Ν78-E52- Motorola ATRIX 4G - LG NEXUS 4-THL5000 - INNOS D6000

Παιδιά η 3.3 είναι απλά απίστευτη... Απλά η συσκευή έχει αλλάξει άρδην. Είναι πιο γρήγορη , πιο σταθερή , με πιο πολλές επιλογές και φυσικά ΠΙΟ όμορφο Menu...
Ας επιχειρήσουμε...

Παιδιά η 3.3 είναι απλά απίστευτη... Απλά η συσκευή έχει αλλάξει άρδην. Είναι πιο γρήγορη , πιο σταθερή , με πιο πολλές επιλογές και φυσικά ΠΙΟ όμορφο Menu...

προσπαθω απο εχθες να την κατεβασω αλλα τιποτα :mad: σταματαει συνεχεια στα 50 και κατι ΜΒ :( ξερει κανεις γιατι? αν υπαρχει τιποτα σε rapidshare ... :O

kanena screenshot?

ego akoma den pistika gia ta WM6 arketa oste na allakso ROM sto KJAM mou...liga screenshots kai kanena review isos voi8isoun hehe

PROUD ARSENAL FAN

http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif

Ρε παιδιά, ωραία μου τα λέτε.....

Υπάρχει η δυνατότητα να βρεθούμε με κάποιον από εσάς και να κάνουμε μαζί το ανέβασμα της 3.3 στο κινητό μου γιατί εγώ είμαι λίγο σκράπας??????

Μένω Αθήνα!!!!

Πάντως η διαδικασία που αναφέρω είναι αρκετά απλή. Αν δεν μπορείς να την κάνεις τότε καλύτερα να μην μπεις στην διαδικασία της αλλαγής της ROM για πολλούς λόγους
Ας επιχειρήσουμε...

Πάντως η διαδικασία που αναφέρω είναι αρκετά απλή. Αν δεν μπορείς να την κάνεις τότε καλύτερα να μην μπεις στην διαδικασία της αλλαγής της ROM για πολλούς λόγους

Καλησπέρα.

Ετοιμαζόμουν να κάνω το update αλλά είδα αυτό το μύνημα και αγχώθηκα.Απο ότι έχω καταλάβει δεν είναι κάτι δύσκολο,αλλα γιατί αναφέρεις οτι αν δεν μπορει να την κάνει ,τότε να μην μπει στη διαδικασία?Που θα βρούμε δυσκολία?και αν βρούμε πως γυρνάμε στη παλια rom?

ευχαριστω και πάλι.

Γιατί περιγράφω την διαδικασία ΟΣΟ πιο αναλυτικά μπορώ . Έχω παραθέσει ΟΛΑ τα Links για να κατεβάσετε τα πάντα. Αν κάποιος ΔΕΝ μπορεί να το κάνει αυτό τότε προφανώς δεν έχει την γνώση να ακολουθήσει απλά βήματα εγκατάστασης.

Αν δεν μπορεί κάποιος να ακολουθήσει αυτά τα βήματα τότε στην περίπτωση που δεν μπορέσει να κάνει κάτι σωστά , είναι πολύ δύσκολο να περιγράψει το πρόβλημα που του συνέβει αλλά και πολύ δύσκολο να του δώσεις λύση...

Είναι σα να θέλεις να εγκαταστήσεις το word , να σου λένε βάλε το CD και ακολούθησε το wizzard και δώσε το Pass ... Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό (δεν κατηγορώ την άγνοια) τότε δεν μπορώ να δώσω πιο λεπτομερείς οδηγίες.

Να σημειώσω πως ΑΝ ακολουθηθεί η διαδικασία που περιγράφω τότε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να πάθει τίποτα το PPC σας και το έχουν κάνει πάρα πολλοί χωρίς κανένα πρόβλημα. Παρόλα αυτά την ευθύνη για μια τέτοια ενέργεια την έχει ο καθένας μόνος του.

Ας επιχειρήσουμε...

Γεiά σε όλους! :)

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.

Αν και έψαξα τα posts δεν κατάφερα να βγάλω άκρη.

Αγόρασα ένα T-MOBILE MDA QTEK 9100 από Αμερική (μέσω e-bay) unlocked και έχω κάποιες ερωτήσεις.

1. Πρόφανώς έχει την Αγγική ROM & WM5. Αυτό που θέλω να μάθω είναι το αν θα γίνει Ελλήνικό αν χρησιμοποιήσω την ROM από το http://www.qtek.gr .

Μόνο αυτή η ROM αρκει; Το κινητό είναι ξεκλείδωτο οπότε απ'οτι ξέρω μπορεί να πάρει οποιαδήποτε ROM.

2. Αν δεν αρκέι μόνο η Ελληνική ROM ,τι άλλο θα χρειαστώ;

3. Υπάρχει δυνατότητα να κρατήσω την ξένη ROM και να βάλω απλά υποστήριξη Ελληνικών; Δηλαδή ,ο΄τι γίνεται στα windows -να έχω Αγγλική έκδοση και υποστήριξη Ελληνικών.

Αγόρασα το κινητο επειδη το βρήκα σχετικά φθηνό και το θέλω για να μάθω τι παίζεται με τα Windows Mobile & το software development :ninja: .

Ευχαριστώ !

{edit}Έκανα κάποιες μικρο-διορθώσεις στο post μου {/edit}

Δεν μπορείς να βάλεις ελληνική ROM ... και άλωστε δεν θα στο συμβούλευα. Καλύτερα να βάλεις την AKU 3.3 v2 του FARIA που είναι η καλύτερη ROM Που έχω δοκιμάσει. Υποστήριξη ελληνικών (και μετατροπή του menu σε ελληνικό μπορείς να κάνεις με το Language Extender της paragon) το οποίο υπάρχει στο site της .
Ας επιχειρήσουμε...

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.

στο xda-developers.com faria-roms/

υπαρχουν οι εξής roms:

File: faria-htc-wizard-aku3.3-page-pool-4mb.rar

File: faria-htc-wizard-aku3.3-page-pool-6mb.rar

File: faria-htc-wizard-aku3.3-page-pool-8mb.rar

προτείνεις κάποια συγκεκριμένη?

Βασικά, ενδιαφέρομαι οι επαφες ,τα SMS και τα Ελληνικά αρχεία να είναι οκ.

Επίσης, υπάρχει καμιά πρόταση για Extended_Rom?

Μαλλον με βλέπω με κανένα AEKeyboard..

Κατέβασα την File: faria-htc-wizard-aku3.3-page-pool-8mb.rar.

Ελπίζω να δουλεύει με το TomTom & Destinator. :)

Απο Extended_Rom & Radio ROM καμία πρόταση? Τι προτείνετε;

Thanks again in advance

από ΕΔΩ

Προσοχή ! Πρέπει να έχετε κάνει account στο Forum των XDA-developers.com

ΜΟΝΟ αν κάνετε Unlock την συσκευή με το τρόπο που λέω στο Tutorial γίνεται να βάλετε την έκδοση

YΓ. ΑΝ τυχον σας κολήσει η συσκευή ΜΗΝ τα χάσετε.... Ξαναδιαβάστε τα βήματα και τρέξτε την διαδικασία από την

Ας επιχειρήσουμε...

μπορείς να μου επαναλάβεις πάλι πως μπορώ να δώ αν η συγκεκριμένη εκδοση μπορεί να μπεί στο κινητό μου???

Αν δηλαδή είναι G3 ή G4 ή τι άλλο πρέπει να προσέξω????

Κάνεις τα βήματα που λέω ΕΔΩ

και μετα τρέχεις την έκδοση της ROM που σου λέω παραπάνω

Ας επιχειρήσουμε...

όταν με το καλό βάλεις την aku 3.3 μπορείς μετά να έχεις το περιβάλον που έχω τώρα εγώ στο κινητό μου;;;

Αγγλικο menu με ελληνικές επαφές (ελληνικά γράμματα), επίσης τα notes & tasks και όταν γράφω μηνύματα να μπορεί να γράφει ελληνικά και αγγλικά 160 χαρακτήρες???