Jump to content

trister

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About trister

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

trister's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. no problem :) Από radio ROM οι ειδικοί στο xda-developer προτείνουν την 2.19 . Αν θές μπορείς να βάλεις την 2.25 της cingular . Από 2.45 και πάνω τρώνε πιο πολύ την μπαταρία. ...
  2. Ποίο σήμα? Το GSM ή bluetooth? Για GSM φλασηαρεις άλλη ROM, για bluetooth πρέπει να παίξεις με το registry για δυνατότερο ήχο.
  3. Έχεις κάνει pairing το ακουστικό με το 9100? Settings>Connections tab>Bluetooth -Τσέκαρισε την επιλογή που λέει να είναι ορατή η συσκευή από άλλες συσκευές (make device visible). -Από το tab συσκευές/devices κάνεις Add new device. -Mετά, πρέπει να δείς το manual του ΒΤ handset για να δείς πώς ενεργοποιείται το pairing . Έλπίζω να βοήθησα.
  4. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε. Έβαλα την WM6 του faria (ΠΑΡΑ πολύ καλή ROM - θα το συζητήσω αργότερα το θέμα ;) ) Μετά ξαναέβαλα την Faria ROM 3.3 ενώ είχα FULL μπαταρία kai to πρόβλημα λύθηκε. Τι συνέβει? Η ROM πιθανότατα ήθελε να δεί γεμάτη μπαταρία για να "αυτο-ρυθμιστει" . Μπορεί να φαίνεται παράξενο αλλά ειμαι 90% σίγουρος ότι ήταν αυτο. Το είχα διαβάσει σε forum και δεν πίστευα... Όταν είχα πάρει το κίνητό το είχα flasharei με την μπαταρία στο 50-60%...καθώς και τις radio ROMs τις flashara με μισή μπαρατία. Μάλλον έτσι βγήκε το πρόβλημα. Όσο για την WM6 την έβγαλα για 2 λόγους : 1. To activeSync 4.5 (δοκίμασα beta +final versions) ΔΕΝ έκανε sync με το κινητό , το έβρισκε μόνο την 1η φορά που το έβαζα (είχα μεγάλο πρόβλημα όταν ήθελα να κάνω downgrade) και έκανε το laptop μου να σέρνεται . 2. Δεν δούλεψε το ελληνικό smartdialing.dll Την δούλεψα γύρω στα 40 λεπτά την faria WM6 ROM θα κάνω ένα σχετικό post λιγο αργότερα.
  5. Εδώ και μερικές μέρες τρέχει στα 195MHz .
  6. Αν εννοείς αυτα τα cab που αλλάζουν στο registry τις τιμές [HKEY_LOCAL_MACHINE\Comm\AsyncMac1\Parms] ... και HKLM/Drivers/SDCARD/ClientDrivers/Class/SDMemory_Class/DisablePowerManagement αυτά δεν κάνουν τίποτα... Αν έννοείς κάτι άλλο δεν το έχω εντοπισει οπότε... link plz :)
  7. Ευχαριστώ ξανά για την γρήγορη απάντηση . Κατ'αρχάς ξέχασα να πώ ότι το βράδυ (6-8) ώρες όταν δεν χρησιμοποιώ την συσκευή η μπαταρία πέφτει μόνο κατα 0-1% . Έκανα downgrade στην έκδοση Radio ROM 2.19 αλλά πάλι δεν είδα μεγάλη διαφορά . Μάλλον θα ψάξω για την radio rom 2.07 . Καμιά ιδέα που θα την βρώ έτοιμη για εγκατάσταση μέσω PC? Αυτή που έχει στο xda μάλλον γίνεται εγκατάσταση μέσω SDcard.
  8. Έχω ένα ακομή πρόβλημα να θέσω προς συζήτηση (γιατί λύση δεν βλέπω να υπάρχει χώρις downgrade) :) Εχω, την faria 3.3 ROM με την 2.25 Cingular Radio ROM. Η μπαταρία μου κρατάει το πολύ 24ώρες . Αγόρασα μία καινούργια αλλά πάλι δεν βλέπω διαφορά. Κάτι δίαβασα ότι μετά τις AKU 2 υπάρχει πρόβλημα. Εχω βρεί τα post που μιλάνε για αλλαγές σε keys τύπου. [HKEY_LOCAL_MACHINE\Comm\AsyncMac1\Parms] ... και HKLM/Drivers/SDCARD/ClientDrivers/Class/SDMemory_Class/DisablePowerManagement Το θέμα είναι ότι έκανα σύγκριση μέ ένα "Ελλήνικο" QTEK το οποίο δεν είχε πειραγμένες αυτές τις ρυθμίσεις και η μπαταρία του κρατάει 2-4 μέρες...άρα δεν αλλάζουν τίποτα. (ΣΗμέωση : το Ελλ. qtek έχει IPL/SPL 2.17 ,GSM 2.07 , OS 2.17.7.2) Καμία ιδέα/σχόλιο ?
  9. Το Radio είναι η ROM που ελέγχει το GSM (όχι ραδιο ;) . Αν δεν έχεις πρόβλημα σήματος δεν υπάρχει λόγος να την αλλάξεις. Εγώ έχω την 2.25 και υπάρχει τώρα μία έκδοση 2.61. Το πρόβλημα με την 2.61 είναι ότι έκπέμπει μεγάλη ακτινοβολία. Από ROM προτείνω του Faria Akuv3.3 άλλα θέλει προσοχή, γιατί τώρα (λόγω Microsoft) η rom δεν υπάρχει στο xda-developer και πρέπει να την ψάξεις σε κάποιο άλλο site όπως πχ το rapidshare ή torrent. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρεις αν η RΟΜ που θα κατεβάσεις είναι πράγματι η ROM που λέει. Υπάρχει σε αυτό το topic ένα ποστ από τον tna που έχει πάρα πολυ καλές οδηγίες για το πώς βάζεις ROMs (αν φυσικά την βρείς...). Πριν κάνεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ διάβασε το ΠΟΛΥ καλα και προτείνω να διαβάσεις και to forum του xda-developer.com . Έκει έχει ΠΑΡΑ πολύ γνώση και θα βρείς σχεδον ότι πληροφορία θες Η ROM λέγεται faria-htc-wizard-aku3.3-page-pool-8mb είναι γύρω στα 63Mb. Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο site που να έχει τις ROMs θα βοηθούσε να το κάνει post εδω .
  10. @ johny Δοκίμασες να βάλεις μια άλλη ROM από την αρχή? πχ του Faria ? Αν δεν φτιάξει έτσι ,φοβάμαι ότι έχει hardware προβλημα -πράγμα που δεν είναι καλό για το πορτοφόλι σου .
  11. Απο χτές παρατήρησα ότι βγάλαν τις ROMs από το xda ftp site... :( :( :( :X Είναι μια κίνηση πολύ κακή από την πλευρα της :X MS:X η οποία πάει πίσω την αγορά των WM5+ mobile smartphones/PDA....:X ......
  12. 1. Thanks. Την βγάζω την radio ROM. Άκουσα ότι η 2.47 τρώει πολύ γρήγορα την μπαταρία. Λέω να βάλω την T-Mobile-US_2.24.10_Radio_Only.. Γενικά άκουσα ότι η 2.09 κρατάει πολύ την μπαταρία αλλά δεν ξέρω τι παίζεται με το σήμα.. @tna : Μπορείς να στείλεις ένα link για την ακτινοβολία των ROMS? Δεν είδα κάτι τέτοιο στο xda. Thanks 2. Δεν είναι κάποιά εχτρα εφαρμογή. Οι φάκελοι είναι πολλοί και έχουν τυχαία ονόματα ... Μάλλον φοβάμαι ότι έκανε κάτι overwrite... 3. Το xda απλά είναι πολύ αργό.. οι ROMS είναι ακόμα εκεί. Πρίν απο λίγο κατέβασα μια για δοκιμή...
  13. Λοιπόν,έβαλα την ROM 2.61 από το xda-developers... Νομίζω ότι έχει καλύτερο σήμα άλλα η μπαταρία μου αδείαζει πολύ γρήγορα... περίπου σε 24ώρες. Το πρόβλημα είναι ότι το κινητό το πήρα από ebay και ήταν ήδη χρησιμοποιημένη η μπαταρία του. Έχει δοκιμάσει κανείς άλλος την 2.61? Θέλω να μάθω άν φταίει η μπαταρία ή η ROM. Κάτι άλλο που παρατήρησα (που ίσως είναι τυχαίο) : Μέτα που έριξα την Radio ROM2.61 πάνω στην faria ROM :ninja: παρατήρησα ότι στην extended_rom στον φάκελο NETWORK έχει πολλούς junk φακέλους... Δεν είχα μπεί πριν σε αυτόν το φάκελο και δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή αν η Radio ROM έγραψε κάτι πάνω στην extended rom. Κανένας άλλος το παρατήρησε? :!: Σημέιωση: ΤΡΕΞΤΕ να πάρετε τις ΡΟΜ του faria (και τις άλλες) τώρα γιατί η Microsoft ζήτησε από το xda-developers να βγάλει τις ROMS...
  14. Δεν νομίζω οι ρυθμίσεις του MMS να κάναν τα 4 κουμπιά να μην λειτουργούν (ποιά κουμπια εννοείς ,btw?). Ισως το soft reset να ενεργοποίησε κάποιο άλλο πρόγραμμα/ρυθμίσεις που είχες βάλει (γία θυμήσου)... χρησιμοποιώ MMS (ακόμα) αλλά ,αν θές ρίξε μια ματιά σε αυτό το ποστ στο σημείο "Cingular MMS Settings". http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=291806&page=63 Δεν είναι για ΤΙΜ αλλά ίσως να σε βοηθήσει στην περίπτωση που ξέχασες τίποτα.
  15. Έχει κανείς καμια ιδέα για πρόγραμμα Shop list? To HandySHopper sto nokia με κάλυπτε πλήρως. Μέχρι τώρα το TreeToDoList 1.0 φαίνεται καλό ,αλλά για να 'τσεκάρω' ένα προιον σαν 'αγορασμένο' πρέπει να μπω σε 2 μενου... :( Δοκίμασες να ζητήσεις ρυθμίσεις από ένα κατάστημα TIM? Μπορείς να τους πείς να επικοινωνήσουν και με την ACE Hellas...
×
×
  • Create New...