mouyias Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 paidia kati epa8e to ppc mou! VOI8IA!!!! syni8os svino tin o8oni gia eksikonomisi batarias...tora ama to kano anti na epanerxete i o8oni kanonika...epanerxete alla me 0% foteinotita....kai prepi sta 'tyfla' na tin afksano ka8e fora :( kati prepi na egine...kserete ti? kai pos na to dior8oso? evala 2 programmata...to HTC X kai to HTweakC...ena apo ta 2 prepi na dimiurgise to provlima...pi8anotata to 2o...exete kamia idea? Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 ftiaxtike...akyri zitisi voi8ias :p Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Έκλεισα την συσκευή και όταν την ξανάνοιξα είχαν εξαφανιστεί όλες οι καταχωρήσεις στον τηλεφωνικό κατάλογο!:shock: Γιατί;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Τι έκανες πριν την κλείσεις? Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Faria's AKU 3.3 Version 2.0 .... Απλά τέλεια... Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Τι έκανες πριν την κλείσεις? Προσπαθούσα να του βάλω το HiKeyboard και το Resco Keyboard χωρίς επιτυχία.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkolonias1973 Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Faria's AKU 3.3 Version 2.0 .... Απλά τέλεια... Καλησπέρα,αν θέλουμε να περάσουμε την Faria's AKU 3.3 Version 2.0,γίνεται με την διαδικασία που έχεις περιγράψει παραπάνω ,αλλα αντι της αλλης rom βάζουμε αυτή?Και που θα τη βρουμε? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Ναι ... κάνετε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτή την διαδικασία... Απλά στο τέλος αντί για την έκδοση που προτείνω περνάτε την έκδοση του Faria Που μπορείτε να βρείτε από ΕΔΩ Είναι πραγματικά state of the art... Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FISHERMAN Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Την πέρασα με το που έγινε upload (8mb page pool) και τόσες μέρες συνεχούς χρήσης δεν κόλησε πουθενά...thanks Tna που μου άνοιξες τα μάτια και τώρα το κινητούλη το σκίζω αβέρτα..:lol: Παράθεση <?)))><`·.FISHERMAN.·`·.?><((((?> qtek9100-TYTN-TYTNII-TouchDiamondPro-Desire Ν78-E52- Motorola ATRIX 4G - LG NEXUS 4-THL5000 - INNOS D6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Παιδιά η 3.3 είναι απλά απίστευτη... Απλά η συσκευή έχει αλλάξει άρδην. Είναι πιο γρήγορη , πιο σταθερή , με πιο πολλές επιλογές και φυσικά ΠΙΟ όμορφο Menu... Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Παιδιά η 3.3 είναι απλά απίστευτη... Απλά η συσκευή έχει αλλάξει άρδην. Είναι πιο γρήγορη , πιο σταθερή , με πιο πολλές επιλογές και φυσικά ΠΙΟ όμορφο Menu... προσπαθω απο εχθες να την κατεβασω αλλα τιποτα :mad: σταματαει συνεχεια στα 50 και κατι ΜΒ :( ξερει κανεις γιατι? αν υπαρχει τιποτα σε rapidshare ... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 kanena screenshot? ego akoma den pistika gia ta WM6 arketa oste na allakso ROM sto KJAM mou...liga screenshots kai kanena review isos voi8isoun hehe Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tgi Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Ρε παιδιά, ωραία μου τα λέτε..... Υπάρχει η δυνατότητα να βρεθούμε με κάποιον από εσάς και να κάνουμε μαζί το ανέβασμα της 3.3 στο κινητό μου γιατί εγώ είμαι λίγο σκράπας?????? Μένω Αθήνα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Πάντως η διαδικασία που αναφέρω είναι αρκετά απλή. Αν δεν μπορείς να την κάνεις τότε καλύτερα να μην μπεις στην διαδικασία της αλλαγής της ROM για πολλούς λόγους Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkolonias1973 Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Πάντως η διαδικασία που αναφέρω είναι αρκετά απλή. Αν δεν μπορείς να την κάνεις τότε καλύτερα να μην μπεις στην διαδικασία της αλλαγής της ROM για πολλούς λόγους Καλησπέρα. Ετοιμαζόμουν να κάνω το update αλλά είδα αυτό το μύνημα και αγχώθηκα.Απο ότι έχω καταλάβει δεν είναι κάτι δύσκολο,αλλα γιατί αναφέρεις οτι αν δεν μπορει να την κάνει ,τότε να μην μπει στη διαδικασία?Που θα βρούμε δυσκολία?και αν βρούμε πως γυρνάμε στη παλια rom? ευχαριστω και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Γιατί περιγράφω την διαδικασία ΟΣΟ πιο αναλυτικά μπορώ . Έχω παραθέσει ΟΛΑ τα Links για να κατεβάσετε τα πάντα. Αν κάποιος ΔΕΝ μπορεί να το κάνει αυτό τότε προφανώς δεν έχει την γνώση να ακολουθήσει απλά βήματα εγκατάστασης. Αν δεν μπορεί κάποιος να ακολουθήσει αυτά τα βήματα τότε στην περίπτωση που δεν μπορέσει να κάνει κάτι σωστά , είναι πολύ δύσκολο να περιγράψει το πρόβλημα που του συνέβει αλλά και πολύ δύσκολο να του δώσεις λύση... Είναι σα να θέλεις να εγκαταστήσεις το word , να σου λένε βάλε το CD και ακολούθησε το wizzard και δώσε το Pass ... Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό (δεν κατηγορώ την άγνοια) τότε δεν μπορώ να δώσω πιο λεπτομερείς οδηγίες. Να σημειώσω πως ΑΝ ακολουθηθεί η διαδικασία που περιγράφω τότε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να πάθει τίποτα το PPC σας και το έχουν κάνει πάρα πολλοί χωρίς κανένα πρόβλημα. Παρόλα αυτά την ευθύνη για μια τέτοια ενέργεια την έχει ο καθένας μόνος του. Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trister Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Γεiά σε όλους! :) Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Αν και έψαξα τα posts δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Αγόρασα ένα T-MOBILE MDA QTEK 9100 από Αμερική (μέσω e-bay) unlocked και έχω κάποιες ερωτήσεις. 1. Πρόφανώς έχει την Αγγική ROM & WM5. Αυτό που θέλω να μάθω είναι το αν θα γίνει Ελλήνικό αν χρησιμοποιήσω την ROM από το http://www.qtek.gr . Μόνο αυτή η ROM αρκει; Το κινητό είναι ξεκλείδωτο οπότε απ'οτι ξέρω μπορεί να πάρει οποιαδήποτε ROM. 2. Αν δεν αρκέι μόνο η Ελληνική ROM ,τι άλλο θα χρειαστώ; 3. Υπάρχει δυνατότητα να κρατήσω την ξένη ROM και να βάλω απλά υποστήριξη Ελληνικών; Δηλαδή ,ο΄τι γίνεται στα windows -να έχω Αγγλική έκδοση και υποστήριξη Ελληνικών. Αγόρασα το κινητο επειδη το βρήκα σχετικά φθηνό και το θέλω για να μάθω τι παίζεται με τα Windows Mobile & το software development :ninja: . Ευχαριστώ ! {edit}Έκανα κάποιες μικρο-διορθώσεις στο post μου {/edit} Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Δεν μπορείς να βάλεις ελληνική ROM ... και άλωστε δεν θα στο συμβούλευα. Καλύτερα να βάλεις την AKU 3.3 v2 του FARIA που είναι η καλύτερη ROM Που έχω δοκιμάσει. Υποστήριξη ελληνικών (και μετατροπή του menu σε ελληνικό μπορείς να κάνεις με το Language Extender της paragon) το οποίο υπάρχει στο site της . Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trister Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. στο xda-developers.com faria-roms/ υπαρχουν οι εξής roms: File: faria-htc-wizard-aku3.3-page-pool-4mb.rar File: faria-htc-wizard-aku3.3-page-pool-6mb.rar File: faria-htc-wizard-aku3.3-page-pool-8mb.rar προτείνεις κάποια συγκεκριμένη? Βασικά, ενδιαφέρομαι οι επαφες ,τα SMS και τα Ελληνικά αρχεία να είναι οκ. Επίσης, υπάρχει καμιά πρόταση για Extended_Rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trister Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Μαλλον με βλέπω με κανένα AEKeyboard.. Κατέβασα την File: faria-htc-wizard-aku3.3-page-pool-8mb.rar. Ελπίζω να δουλεύει με το TomTom & Destinator. :) Απο Extended_Rom & Radio ROM καμία πρόταση? Τι προτείνετε; Thanks again in advance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tgi Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 όμως που κατεβάζεις την νέα εκδοση για το qtek 9100??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 από ΕΔΩ Προσοχή ! Πρέπει να έχετε κάνει account στο Forum των XDA-developers.com ΜΟΝΟ αν κάνετε Unlock την συσκευή με το τρόπο που λέω στο Tutorial γίνεται να βάλετε την έκδοση YΓ. ΑΝ τυχον σας κολήσει η συσκευή ΜΗΝ τα χάσετε.... Ξαναδιαβάστε τα βήματα και τρέξτε την διαδικασία από την Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tgi Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 μπορείς να μου επαναλάβεις πάλι πως μπορώ να δώ αν η συγκεκριμένη εκδοση μπορεί να μπεί στο κινητό μου??? Αν δηλαδή είναι G3 ή G4 ή τι άλλο πρέπει να προσέξω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Κάνεις τα βήματα που λέω ΕΔΩ και μετα τρέχεις την έκδοση της ROM που σου λέω παραπάνω Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tgi Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 όταν με το καλό βάλεις την aku 3.3 μπορείς μετά να έχεις το περιβάλον που έχω τώρα εγώ στο κινητό μου;;; Αγγλικο menu με ελληνικές επαφές (ελληνικά γράμματα), επίσης τα notes & tasks και όταν γράφω μηνύματα να μπορεί να γράφει ελληνικά και αγγλικά 160 χαρακτήρες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts