petros_tdm Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Eιμαι και εγω ενας νεος κατοχος s100 αλλα εκανα και την πρωτη βλακεια. Κατεβασα απο το ιντερνετ ενα προγραμα για divx που ειναι και player με αποτελεσμα τα αρχεια mp3 να τα κανει να ανοιγουν με αυτο το προγραμμα και αυτο ειχε σαν συνεπεια να μην μπορω να βαλω mp3 για ηχο κλησης. Οταν το βλεπω το αρχειο απο το file manager φαινετε με ασπρο εικονιδιο αυτο που δηλωνει οτι δεν ξερει με τι να το ανοιξει πηγα στο media player το παιζει κανονικα αλλα δεν μπωρο να βρω απο που θα το δηλωσω ωστε να το πεζει κατευθειαν οπως παλια που εκανα ενα κλικ στο αρχειο ανοιγε ο media player κτλ κτλ. Πιστεω οτι αμα φτιαξω αυτο μετα θα μπωρει να το δει και σαν ηχο κλησης. Υποψην το προγραμμα που εγκατεστησα τωρα το εχω βγαλει εχω κανει και restart αλλα τιποτα. Επισης ειδα και στην αρχη της συζητησης οτι και ενας αλλος ειχε το ιδοι προβλημα και δεν του εδωσε καποιος απαντηση. Ελπιζω τωρα να ξερει καποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energy28 Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Eιμαι και εγω ενας νεος κατοχος s100 αλλα εκανα και την πρωτη βλακεια. Κατεβασα απο το ιντερνετ ενα προγραμα για divx που ειναι και player με αποτελεσμα τα αρχεια mp3 να τα κανει να ανοιγουν με αυτο το προγραμμα και αυτο ειχε σαν συνεπεια να μην μπορω να βαλω mp3 για ηχο κλησης. Οταν το βλεπω το αρχειο απο το file manager φαινετε με ασπρο εικονιδιο αυτο που δηλωνει οτι δεν ξερει με τι να το ανοιξει πηγα στο media player το παιζει κανονικα αλλα δεν μπωρο να βρω απο που θα το δηλωσω ωστε να το πεζει κατευθειαν οπως παλια που εκανα ενα κλικ στο αρχειο ανοιγε ο media player κτλ κτλ. Πιστεω οτι αμα φτιαξω αυτο μετα θα μπωρει να το δει και σαν ηχο κλησης. Υποψην το προγραμμα που εγκατεστησα τωρα το εχω βγαλει εχω κανει και restart αλλα τιποτα. Επισης ειδα και στην αρχη της συζητησης οτι και ενας αλλος ειχε το ιδοι προβλημα και δεν του εδωσε καποιος απαντηση. Ελπιζω τωρα να ξερει καποιος. file mou enas tropos gia na epanafereis ta pragmata opos itan einai me hard reset. mono pou etsi tha xaseis oti exeis valei esi sto ppc, kai tha prepei na to egatastiseis ksana. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Eιμαι και εγω ενας νεος κατοχος s100 αλλα εκανα και την πρωτη βλακεια. Κατεβασα απο το ιντερνετ ενα προγραμα για divx που ειναι και player με αποτελεσμα τα αρχεια mp3 να τα κανει να ανοιγουν με αυτο το προγραμμα και αυτο ειχε σαν συνεπεια να μην μπορω να βαλω mp3 για ηχο κλησης. Οταν το βλεπω το αρχειο απο το file manager φαινετε με ασπρο εικονιδιο αυτο που δηλωνει οτι δεν ξερει με τι να το ανοιξει πηγα στο media player το παιζει κανονικα αλλα δεν μπωρο να βρω απο που θα το δηλωσω ωστε να το πεζει κατευθειαν οπως παλια που εκανα ενα κλικ στο αρχειο ανοιγε ο media player κτλ κτλ. Πιστεω οτι αμα φτιαξω αυτο μετα θα μπωρει να το δει και σαν ηχο κλησης. Υποψην το προγραμμα που εγκατεστησα τωρα το εχω βγαλει εχω κανει και restart αλλα τιποτα. Επισης ειδα και στην αρχη της συζητησης οτι και ενας αλλος ειχε το ιδοι προβλημα και δεν του εδωσε καποιος απαντηση. Ελπιζω τωρα να ξερει καποιος. Λοιπόν θα εγκαταστήσεις το Resco Explorer, είναι file manager. Μέσω αυτού θα βρεις ενα αρχείο Mp3 και θα κρατήσεις πατημένο το στυλό πάνω του. Τότε θα σου εμφανιστεί ένα μενού με την επιλογή open with. Από εκεί μπορείς να ορίσεις με ποιο πρόγραμμα θα ανοίγει το συγκεκριμένο αρχείο, εσύ επέλεξε το Media player. Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Το προβλημα λυθηκε με τον resco explorer :) :) μονο που δε επανηλθε το σωστο εικονηδιο στο αρχειο αλλα μικρο το κακο Ευχαριστω για την βοηθεια. Τελος θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος το εχει κανει βεβαια ποια εκδοση mame δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Ποσο κραταει η μπαταρια στο s100 με μια μετρια χρηση....? Και σε περιπτωση που το κινητο ξεψυχήσει απο μπαταρία χάνεται τα παντα....! Επαφες μηνυματα κλπ...ή μόνο τα δεδομένα τα οποία επεξεργαζεστε εκείνη την ωρα...? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 1)Παιδια μηπως μπορει να μου πει καποιoς ενα προγραμμα για να μετατρεπω .amr αρχεια σε .wav kai mp3 ετσι ωστε να μπορω να τα βαλω σαν ηχο κλησης και σαν ηχο για sms? 2)Επισης θελω να ρωτησω τι γινετε με την εφεδρικη μπαταρια.Οταν μου τελειωνει η κανονικη το τηλεφωνο σβηνει και δεν αναβει. thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariouli Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 1)Παιδια μηπως μπορει να μου πει καποιoς ενα προγραμμα για να μετατρεπω .amr αρχεια σε .wav kai mp3 ετσι ωστε να μπορω να τα βαλω σαν ηχο κλησης και σαν ηχο για sms? Αν θες ασε e-mail και θα σου στείλω ένα αρχειάκι που μετατρέπει τα *.amr σε *.wav Το αρχείο που θα μετατρέψεις πρέπει να έχει λατινικούς χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest a778899 Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 1)Παιδια μηπως μπορει να μου πει καποιoς ενα προγραμμα για να μετατρεπω .amr αρχεια σε .wav kai mp3 ετσι ωστε να μπορω να τα βαλω σαν ηχο κλησης και σαν ηχο για sms? 2)Επισης θελω να ρωτησω τι γινετε με την εφεδρικη μπαταρια.Οταν μου τελειωνει η κανονικη το τηλεφωνο σβηνει και δεν αναβει. thanks Δωσε διευθυνση να σου στειλω κατι που κατεβασα πριν απο λιγο, ισως βοηθησει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Ποσο κραταει η μπαταρια στο s100 με μια μετρια χρηση....? Και σε περιπτωση που το κινητο ξεψυχήσει απο μπαταρία χάνεται τα παντα....! Επαφες μηνυματα κλπ...ή μόνο τα δεδομένα τα οποία επεξεργαζεστε εκείνη την ωρα...? Με μέτρια χρήση (δλδ περισσότερο ως τηλέφωνο-με ρέγουλα πάντα- και λιγότερο ως ppc) εμένα μου κρατάει κάτι παραπάνω από 3 μέρες. Αν ξεψυχήσει η κύρια αλλά και η βοηθητική μπαταρία τότε ναι! Χάνεται οτιδήποτε δεν έχει εγκατασταθεί στην κάρτα μνήμης ή την εσωτερική μνήμη αποθήκευσης. Και επειδή οι επαφές και τα μηνύματα δεν αποθηκεύονται σε καμία από τις παραπάνω 2 (εκτός και αν έχεις κάνει backup) μοιραία θα χαθούν και αυτές. Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 2)Επισης θελω να ρωτησω τι γινετε με την εφεδρικη μπαταρια.Οταν μου τελειωνει η κανονικη το τηλεφωνο σβηνει και δεν αναβει. thanks Η εφεδρική μπαταρία είναι μόνο για να κρατά ζωντανά τα δεδομένα της RAM. Λογικό είναι για εξοικονόμησή της ώστε να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο, να μην ανάβει το τηλέφωνο. Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikeee Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 perasa to mbook reader perasa kai tis grammatoseires arial verdana kai times new roman kai tahoma sto fakelo windows/fonts ekana soft reset kai pali kinezika ta vlepo to keimeno giati katevasa to e-book to amartima tis mitros mou giati tis istoselides pou mpeno tis vlepo staellinika ka nonika Παράθεση http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Να ρωτήσω το εξής: Μετά από ένα hard reset που έκανε ξαφνικά από μόνο του το S100 μου (χωρίς να κάνω κάτι, και δεν μου άρεσε καθόλου από άποψη αξιοπιστίας), έχει ΧΑΘΕΙ το εικονίδιο του bluetooth κάτω δεξιά, δίπλα στο εικονίδιο που αλλάζει τον προσανατολισμό της οθόνης! Το bluetooth λειτουργεί κανονικά μέσα από το μενού των συνδέσεων, όμως είναι άβολο να μην έχω το εικονίδιο. Έχει συμβεί σε κανένα; Υπάρχει τρόπος να επαναφερθεί χωρίς να προχωρήσω σε αναβάθμιση ;;; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Αν θες ασε e-mail και θα σου στείλω ένα αρχειάκι που μετατρέπει τα *.amr σε *.wav Το αρχείο που θα μετατρέψεις πρέπει να έχει λατινικούς χαρακτήρες. file mou 8a mporouses na mou to steileis kai emena ayto to programmataki? copyrighter@gmail.com .. eyxaristw ek twn proterwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Υπάρχει μήπως ρε παιδιά κανένα hack για να έχω στο S100 το Today Plugin που ενεργοποιεί και απενεργοποιεί το Bluetooth headset μου; Όπως το είχε το 2020 δηλαδή στα Windows Mobile 2003. Thanxxx ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Να ρωτήσω το εξής: Μετά από ένα hard reset που έκανε ξαφνικά από μόνο του το S100 μου (χωρίς να κάνω κάτι, και δεν μου άρεσε καθόλου από άποψη αξιοπιστίας), έχει ΧΑΘΕΙ το εικονίδιο του bluetooth κάτω δεξιά, δίπλα στο εικονίδιο που αλλάζει τον προσανατολισμό της οθόνης! Το bluetooth λειτουργεί κανονικά μέσα από το μενού των συνδέσεων, όμως είναι άβολο να μην έχω το εικονίδιο. Έχει συμβεί σε κανένα; Υπάρχει τρόπος να επαναφερθεί χωρίς να προχωρήσω σε αναβάθμιση ;;;κανε 1-2 reset και ολα θα ειναι οκ,δεν ειναι τιποτα αυτο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 kalhspera se olous.. eimai kainourgios stn kosmo twn ppc kai 8a h8ela boh8eia sxetika me kapoies efarmoges: yparxei kapoios english-greek/greek-english translator gia to s100? kai epishs: se ena paliotero post eixa rwthsei gia xeirismo syskeywn (px tv) mesw ypery8rwn(gnwrizw tn meiwmenh embeleia tou s100) kai mou eixan pei oti yparxei programma, alla dn mou eixan pei pws legetai to programma.. telos 3erei kaneis kanenan ogg vorbis player? mporei na me boh8hsei kaneis? eyxaristw ek twn proterwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis29 Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Kalimera se olous! Eimai katoxos enos XDA mini apo thn O2 Germanias,kai entelws asxetos apo ppc.Tha ithela na rwthsw 1)pws ginetai syndesi me ton pc? (perasa to programma apo to cd tou xda ston pc kai mou zhthse na kanw soft reset to opoio kai ekana,alla den blepw pouthena to xda,kathe fora pou to syndew akouw ton xarakthrtiko hxo twn windows oti kapoia syskeyh syndethike h aposyndethike kai tipota allö!) 2)Mexri twra xrhsimopoiousa ena nokia 3100,exw thn aisthisi oti to xda den akougetai sthn synomilia dynata(se sxesh me to nokia),symbainei kai se esas h malon to diko mou exei problhma? 3)xerei kaneis pou mopw na brw update ekdosh ths rom gia O2 germaniko? Eyxaristw ek twn proterwn! Filika Giannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Ρε παιδια τα απλα themes τι διαφορα εχουν με τα animated themes? τα animated themes εγκαθιστονταi κανονικα οπως τα απλα themes thanks... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 kalhspera... dokimasa me ypery8res pros tv kai doulepse apo 1.5m parolou pou oi perissoteroi lene gyrw sta 50cm.. pws ginete? (s100) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest a778899 Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 κανε 1-2 reset και ολα θα ειναι οκ,δεν ειναι τιποτα αυτο ;) Φιλε Nosferatu o lagoydakis εχει δικαιο αλλα οπως παρατηρησα στο δικο μου s100 ορισμενες φορες αρνηται επιμονα να εμφανισει τα δυο εικονιδια. Τοτε κανεις Soft reset αφου πρωτα απενεργοποιησεις ολες τις εφαρμογες στο Today. Μετα τις ενεργοποιεις παλι αφοβα. Εχω παρατηρησει οτι αυτο το παθαινει οταν εχω φορτωμενη με πολλες εφαρμογες την Toyday και κανω Soft reset, τοτε μου εξαφανιζει συνηθως -οχι παντα- το εικονιδιο του ΒΤ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Ευχαριστώ για την απάντηση, στο ενδιάμεσο έκανα 1 soft reset για δοκιμή και έπιασε. Είναι πάντως κουλό να εξαφανίζονται εικονίδια... Αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι πώς μου έκανε ένα hard reset στη μέση του πουθενά, χωρίς να το έχω "φορτωμένο" ούτε να κάνω κάτι ιδιαίτερο... BTW, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κρατά αντίγραφο των sms; Πλήρες αντίγραφο κάνω με την ενσωματωμένη εφαρμογή... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis29 Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 To magician den akougetai genika polu dynata se synomilia (sygritika me ena nokia), h to diko mou exei problhma? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 To magician den akougetai genika polu dynata se synomilia (sygritika me ena nokia), h to diko mou exei problhma? Δεν έχεις κανένα πρόβλημα, το ζήτημα με το χαμηλής έντασης ακουστικό του magician το έχουν θίξει πολλοί χρήστες εδώ μέσα. Άλλωστε κι εγώ για το χρονικό διάστημα που το χρησιμοποίησα το ίδιο συμπέρασμα έβγαλα. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdounavis Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 kalhspera... dokimasa me ypery8res pros tv kai doulepse apo 1.5m parolou pou oi perissoteroi lene gyrw sta 50cm.. pws ginete? (s100) Emena to Novii Remote douleyei apo 2.5 3 metra xoris provlima Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 ego xrisimopio to total remote ke piani sigoura 2 metra min sou po ke parapano Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts