axileas Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 dane otan patw panw se mia epafi moy bgazei 2 epiloges mono metaboli kai akyro .i egv eimai stravos i kati allo paizei Παράθεση alfamesitiki.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 paides na rotiso kati?? :D ... an valoume mia wifi sdio karta sto jam kai valoume kai sto pc mia karta pci wifi mporoume na kanoume active sync? kai mporoume na xrisimopoioyme to pc meso wifi gia na mpainoume internet apo jam? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 dane otan patw panw se mia epafi moy bgazei 2 epiloges mono metaboli kai akyro .i egv eimai stravos i kati allo paizei axileas οπως σου ειπε και ο dane σε προηγουμενο post, δεν κανεις απλο πατημα πανω στην επαφη, αλλα παρατεταμενο. θα σου βγαλει ενα μενου και θα δεις και την διαγραφη. γενικα το παρατεταμενο πατημα ειναι απο τις πιο σημαντικες λειτουργιες στα ppc, κατι σαν δεξι κλικ στο pc, σου χρειαζεται παντου!! πρωτο μου post σε αυτο το thread ως κατοχος της συσκευης. το εχω 2 εβδομαδες αποφασισα να το πουλησω αλλα δεν εκατσε και ετσι το κραταω προς το παρον. μοναδικο σοβαρο προβλημα αυτη τη στιγμη, ειναι με το phone pad. αν εχεις επιλεξει καποιο αλλο πληκτρολογιο και μετα θελεις να ανοιξες το phone pad, συνηθως δεν ανοιγει και επανερχεται μονο με soft reset και αν... φταινε καποια απο τα αλλα πληκτρολογια που εβαλα (resco και topkey) ή συμβαινει ετσι κι αλλιως?? ειδα οτι συμβαινει και σε αλλα παιδια εδω μεσα!! το s100 ειναι στημενο με pocket plus απο την αρχη γιατι το εχω συνηθησει τοσο πολυ που δε γινεται να μην το εχω. μεχρι στιγμης δεν δειχνει να εχει προβλημα. επισης με bt sync που τοσο λογος εγινε, δεν μου πηρε πανω απο 1 λεπτο να γινει. εχω βεβαια ακομα αρκετες ελειψεις κυριως οσο αφορα το κοματι του τηλεφωνου της συσκευης, οποτε οποιος θελει να βοηθησει "prive" ευπροσεδεκτος...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 μοναδικο σοβαρο προβλημα αυτη τη στιγμη, ειναι με το phone pad. αν εχεις επιλεξει καποιο αλλο πληκτρολογιο και μετα θελεις να ανοιξες το phone pad, συνηθως δεν ανοιγει και επανερχεται μονο με soft reset και αν... φταινε καποια απο τα αλλα πληκτρολογια που εβαλα (resco και topkey) ή συμβαινει ετσι κι αλλιως?? ειδα οτι συμβαινει και σε αλλα παιδια εδω μεσα!! Nai,yparxei provlhma se ayto to 8ema.Ousiastika axrhsteyetai etsi to phonepad... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Nai,yparxei provlhma se ayto to 8ema.Ousiastika axrhsteyetai etsi to phonepad... αυτο συμβαινει μονο στο ελληνικο qtek ή με ολες τις rom? εχει επικοινωνησει κανενας με την ace για το θεμα αυτο? αν συμβαινει μονο στην ελληνικη rom και σκεφτουμε οτι ενας απο τους λογους που το χρυσοπληρωνουμε ειναι το ελληνικο t9 στο phone pad τοτε μιλαμε για τεραστια μ****ια!! ας μην τα ξαναπουμε τωρα, εχει εξαντληθει το θεμα. ας ειναι καλα η επιδοτηση αλλιως δεν θα εδινα ποτε τα χρηματα που ζηταει η ace. ετσι κι αλλιως το μενου στα αγγλικα το εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 edes i megali ora ir8e :X bgalane kenurgio patch gia tin kamera kai ine telio 8eli 1-2 alages sto setings alla bgasi ka8arotates fotografies LINK1 LINK2 prota to: camerawizard_WWE_B19_to_RC14.cab meta to: camerawizard_O2Asia_Customize.cab kai to telos to: Patch_103_7.sa.cab istera "tools">"Adjust...">"contrast 5 " >"brigtness 4" >"saturation 3" >"hue 5 " >"sharpness 10" 8elo na mou anaferete tin apopsisas Αυτό dane δεν είναι και το τελευταίο build. Είναι το 18387 και εγώ έχω το 18464, με i-mate JAM... Λογικά θα έχει βγεί και ποιό καινούριο... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 psybill eyxaristw gia tis epafes gia to pws diagrafontai Παράθεση alfamesitiki.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Παιδια εχω σοβαρο προβλημα το οποιο το ειχε παθει και καποιος αλλος εδω. Please help! :( Λοιπον εχθες το βραδυ πηγα να ανοιξω το PocketMusic να ακουσω μουσικη και δεν ανοιγε. Κανω ενα softreset και βλεπω πως κανενα προγραμμα δεν ανοιγει (βγαζει αυτο το μπλε-ασπρο πραθυρακι στη θεση του εικονιδιου). Κοιταζω στη 'Διαχειρηση αρχιων'' και αυτο που βλεπω στο Storage Card ειναι πως υπαρχουν μονο δυο αρχεια. Ενα τετραγωνακι (αυτο που βγαζει οταν δεν υποστηριζει καποιον χαρακτηρα) και ενα ignore_my_docs. Την εβαλα και στον card reader την καρτα και ειδα ακριβως το ιδιο πραγμα παρ' ολο που και το ''Ρυθμισεις>Μνημη'' και το ''Ιδιοτητες'' στον υπολογιστη μου λενε τα σωστα δεδομενα της καρτας μου. Εγω μονο και μονο για αυτο αρνουμε να κανω format στην καρτα! Παιδια σας παρακαλω τα φωτα σας! Παραθετω και screenshots... http://briefcase.pathfinder.gr/download/woca1/23907/417588/0/what_the_****.JPG http://briefcase.pathfinder.gr/download/woca1/23907/417589/0/what_the_****2.JPG :O Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttasos Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 ΚΥΡΙΟΙ ΧΑΙΡΕΤΕ :D ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ :( ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ???? :( ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Παιδιά νέος και άσχετος στο S100.Πρώτη ερώτηση:Πώς βλέπουμε την έκδοση λογισμικού; Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Παιδιά νέος και άσχετος στο S100.Πρώτη ερώτηση:Πώς βλέπουμε την έκδοση λογισμικού; Iδιοτητες==>πληροφοριες συσκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 ΚΥΡΙΟΙ ΧΑΙΡΕΤΕ :D ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ :( ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ???? :( ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :wacko: edo http://www.myphone.gr/software/file-326.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Παιδια εχω σοβαρο προβλημα το οποιο το ειχε παθει και καποιος αλλος εδω. Please help! :( Λοιπον εχθες το βραδυ πηγα να ανοιξω το PocketMusic να ακουσω μουσικη και δεν ανοιγε. Κανω ενα softreset και βλεπω πως κανενα προγραμμα δεν ανοιγει (βγαζει αυτο το μπλε-ασπρο πραθυρακι στη θεση του εικονιδιου). Κοιταζω στη 'Διαχειρηση αρχιων'' και αυτο που βλεπω στο Storage Card ειναι πως υπαρχουν μονο δυο αρχεια. Ενα τετραγωνακι (αυτο που βγαζει οταν δεν υποστηριζει καποιον χαρακτηρα) και ενα ignore_my_docs. Την εβαλα και στον card reader την καρτα και ειδα ακριβως το ιδιο πραγμα παρ' ολο που και το ''Ρυθμισεις>Μνημη'' και το ''Ιδιοτητες'' στον υπολογιστη μου λενε τα σωστα δεδομενα της καρτας μου. Εγω μονο και μονο για αυτο αρνουμε να κανω format στην καρτα! Παιδια σας παρακαλω τα φωτα σας! Παραθετω και screenshots... http://briefcase.pathfinder.gr/download/woca1/23907/417588/0/what_the_****.JPG http://briefcase.pathfinder.gr/download/woca1/23907/417589/0/what_the_****2.JPG :O to ekane kai semena(eixa mia 512, kai to ekane molis eftase sta 370mb) diegrapsa orismena programmata kai meta apo softreset ta edixne ola. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Παιδια εχω σοβαρο προβλημα το οποιο το ειχε παθει και καποιος αλλος εδω. Please help! :( Λοιπον εχθες το βραδυ πηγα να ανοιξω το PocketMusic να ακουσω μουσικη και δεν ανοιγε. Κανω ενα softreset και βλεπω πως κανενα προγραμμα δεν ανοιγει (βγαζει αυτο το μπλε-ασπρο πραθυρακι στη θεση του εικονιδιου). Κοιταζω στη 'Διαχειρηση αρχιων'' και αυτο που βλεπω στο Storage Card ειναι πως υπαρχουν μονο δυο αρχεια. Ενα τετραγωνακι (αυτο που βγαζει οταν δεν υποστηριζει καποιον χαρακτηρα) και ενα ignore_my_docs. Την εβαλα και στον card reader την καρτα και ειδα ακριβως το ιδιο πραγμα παρ' ολο που και το ''Ρυθμισεις>Μνημη'' και το ''Ιδιοτητες'' στον υπολογιστη μου λενε τα σωστα δεδομενα της καρτας μου. Εγω μονο και μονο για αυτο αρνουμε να κανω format στην καρτα! Παιδια σας παρακαλω τα φωτα σας! Παραθετω και screenshots... http://briefcase.pathfinder.gr/download/woca1/23907/417588/0/what_the_****.JPG http://briefcase.pathfinder.gr/download/woca1/23907/417589/0/what_the_****2.JPG :O Για πιο λόγο να μην κάνεις format; Κράτα ένα backup των δεδομένων στο PC σου και μετά φόρμαρισε την κάρτα και ξαναπέρασέ τα. Θα μπορέσεις έτσι να διαπιστώσεις αν το πρόβλημα βρίσκεται στην κάρτα ή στο Pocket PC. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο...την κάρτα την χρησιμοποιείς και σε άλλες συσκευές εκτός από το S100 σου; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Iδιοτητες==>πληροφοριες συσκευηςΑν κατεβάσω την νέα από qtek πώς την εγκαθιστώ στο τηλέφωνο; Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Αν κατεβάσω την νέα από qtek πώς την εγκαθιστώ στο τηλέφωνο; ακολουθείς πιστά τις οδηγίες που θα βρεις στο site της qtek και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Για πιο λόγο να μην κάνεις format; Κράτα ένα backup των δεδομένων στο PC σου και μετά φόρμαρισε την κάρτα και ξαναπέρασέ τα. Θα μπορέσεις έτσι να διαπιστώσεις αν το πρόβλημα βρίσκεται στην κάρτα ή στο Pocket PC. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο...την κάρτα την χρησιμοποιείς και σε άλλες συσκευές εκτός από το S100 σου; Οχι δεν την χρησιμοποιω πουθενα αλλου. Δεν κανω format γιατι η ανακτηση των δεδομενων θα μου παρει παρα πολυ ωρα και επεισης ξερω πως φταει η καρτα αφου και στον card reader στο pc να την βαλω παλι τα ιδια βγαζει... :O Επισης πως να κρατησω backup αφου το μονο που βλεπω ειναι δυο αρχεια που ειναι αγνωστα; :confused: Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 αυτο συμβαινει μονο στο ελληνικο qtek ή με ολες τις rom? εχει επικοινωνησει κανενας με την ace για το θεμα αυτο? αν συμβαινει μονο στην ελληνικη rom και σκεφτουμε οτι ενας απο τους λογους που το χρυσοπληρωνουμε ειναι το ελληνικο t9 στο phone pad τοτε μιλαμε για τεραστια μ****ια!! ας μην τα ξαναπουμε τωρα, εχει εξαντληθει το θεμα. ας ειναι καλα η επιδοτηση αλλιως δεν θα εδινα ποτε τα χρηματα που ζηταει η ace. ετσι κι αλλιως το μενου στα αγγλικα το εχω. Den xerw ti ginetai me alles rom.Erwthsh: Yparxei tropos na pros8eseis lexh sto ellhniko T9?an oxi gia mena einai praktika axrhsto... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 to ekane kai semena(eixa mia 512, kai to ekane molis eftase sta 370mb) diegrapsa orismena programmata kai meta apo softreset ta edixne ola. Ποσα mb διεγραψες δηλαδη περιπου; Εχω διαγραψει 8 προγραμματα και συνεχιζει να ειναι ετσι... :cry: Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimos Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Ποσα mb διεγραψες δηλαδη περιπου; Εχω διαγραψει 8 προγραμματα και συνεχιζει να ειναι ετσι... :cry: Παιδιά συμβαίνει συχνά στις κάρτες στο S100. Δεν είστε οι μόνοι, και προφανώς δεν έχουμε την ίδια κάρτα. Νομίζω ότι το πρόβλημα δημιουργείται όταν κάποιο πρόγραμμα πάει να γράψει κάτι και για κάποιο λόγο.. δεν τα καταφέρνει... Ίσως για΄τι είναι πειρατικό... ;) Παράθεση Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ. Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Τελικα το εφτιαξα δημιουργωντας εναν φακελο! :up: Και το ελεγα απο την αρχη, ισως αμα γραψω κατι στην καρτα να φτιαξει, και ειναι το μονο που δεν εκανα... :O Παντως τωρα μου εχει δημιουργησει φακελους που ειναι ακαταλλαβηστικοι (θα δωσω πιο μετα screenshots) :confused: Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimos Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Τελικα το εφτιαξα δημιουργωντας εναν φακελο! :up: Και το ελεγα απο την αρχη, ισως αμα γραψω κατι στην καρτα να φτιαξει, και ειναι το μονο που δεν εκανα... :O Παντως τωρα μου εχει δημιουργησει φακελους που ειναι ακαταλλαβηστικοι (θα δωσω πιο μετα screenshots) :confused: Στην πραγματικότητα τα directories υπάρχουν κανονικά, καθώς και τα περιεχόμενά τους, παρόλο που δεν μπορείς να τα δείς ή να τα "τρέξεις". Άμα προσπαθήσεις να κοπιάρεις επάνω τους σου λέει να τα κάνει Overwrite και ακόμα και αν του πείς ναι, και τα καινούρια αρχεία που περνάς πάνω στα παλιά, πάλι δεν φαίνονται και πάλι δεν τρέχονται. Και το μόνο που μπορεσα να κάνω για να δουλέψει ήταν να σβύσω το dir και μετά να το ξαναπεράσω με απλό copy, ώστε να δουλέψει.... :wacko: :wacko: :wacko: :cry: :cry: :cry: Παράθεση Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ. Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Οχι δεν την χρησιμοποιω πουθενα αλλου. Δεν κανω format γιατι η ανακτηση των δεδομενων θα μου παρει παρα πολυ ωρα και επεισης ξερω πως φταει η καρτα αφου και στον card reader στο pc να την βαλω παλι τα ιδια βγαζει... :O Επισης πως να κρατησω backup αφου το μονο που βλεπω ειναι δυο αρχεια που ειναι αγνωστα; :confused: Sorry, βασικά κατάλαβα λάθος το ποστ σου (δεν κοιμήθηκα καλά χτες το βράδυ :P). Νόμιζα ότι μπορούσες να δεις τα δεδομένα της κάρτας στο PC :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Βρε παιδιά όταν το κλείνεις, μετάστο άνοιγμα γιατί ανοίγει χωρίς να ζητάει pin; Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimos Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Βρε παιδιά όταν το κλείνεις, μετάστο άνοιγμα γιατί ανοίγει χωρίς να ζητάει pin; A) Τί εννοείς ότι "το κλείνεις"; Φυσικά δεν πιστεύω ότι εννοείς ότι σβύνεις την οθόνη με το κουμπάκι δεξιά.... Το τηλέφωνο κλείνει μόνο άμα το βάλεις σε flight mode Β) Άμα έχεις απενεργοποιήσει την ασφάλεια κάρτας, τότε δεν ζητάει Pin όταν ξανασυνδέεσε στο δίκτυο (Κλείνω είναι παρεξηγημένος όρος για τα PPC...) Παράθεση Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ. Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts