vidavi Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 auta ta arxeia pos ta egathisto sto s100??? Τα περνας μεσω activesync στο s100 και τα τρεχεις απο τον explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsiv74 Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 παιδια καλησπέρα σε ολους. ημουν λιγο ατυχος με το handit.de γιατι οταν παρηγγειλα το mda compact αλλαζαν τιμη και θα με χρεωναν παραπανω.τελικα δεχτηκαν να ακυρωσουν την παραγγελια και τωρα ειμαι μεταξυ blueshop.de kai mobilejoker.de.ερωτηση λοιπον: απο που να το παρω,μηπως καποιο απο τα δυο στελνει κλειδωμενες συσκευες και δεν μπορεσω να αλλαξω τα windows?επιπλεον αν μπορει καποιος ας μου πει απο που και ποια ρομ και radio version να κατεβασω ετσι ωστε να βγαλω την γερμανικη και να βαλω αγγλικη και μαλλον t-mobile αφου απο οτι λετε ειναι πιο σταθερη.ευχαριστω παρα πολυ. Παράθεση To Know the Cause Of Things! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Ξερει κανεις που εχει service για το JAM στη Σαλονικα? :) :) :) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ CAMPER 2310833163 ΤΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2310446009 DATA PLUS COMPUTER SYSTEMS 2310602618 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ SOFT HARD Α.Ε. 2310456606 Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Παιδια υπαρχει καλυτερος screen protector απο αυτον? BRANDO SCREEN PROTECTOR Τον εχει κανεις κι αν ναι τι εμπειρια εχει?Αξιζει? Ευχαριστω εγω φιλε αγορασα απο το πλαισιο το πακετο CONNECT KF32150 περιεχει υγρα και στεγνα μαντηλακια καθαρισμου 5 φιλμ οθονης 3,5 ιντσων μια γραφιδα και ενα πανακι καθαρισμου τα κοβω 45χ59 χιλιοστα και εφαρμοζουν πολυ καλα.τιμη δεν θυμαμε αλλα με ενα τηλεφωνημα στο πλαισιο θα μαθεις. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 http://www.myphone.gr/software/file-326.html Ελληνικό και πλήρες... ;) Mias k to efere h syzhthsh, yparxei kanena allo programa ektos apo to parapanw? (To opoio se emena den douleyei o metrhths SMS. Mhpws kserete giati? Ekana tis rythmiseis, tsekarisa to "Delivery Notification, ekana soft reset, alla tipota. Panta einai sto 0 kai esteila panw apo 10 mhnymata) Exw akomh edw k kairo to phoneDashboard, to opoio pali otan kanw restore, kolaei. Epsaksa alla ta mona pou brhka einai ta 2 parapanw. Den mporei na mhn yparxoun alla. Kserei kapoios? Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kubiak Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Παιδια υπαρχει καλυτερος screen protector απο αυτον? BRANDO SCREEN PROTECTOR Τον εχει κανεις κι αν ναι τι εμπειρια εχει?Αξιζει? Ευχαριστω Ήθελα καιρό να αγοράσω αυτόν τον screen protector αλλά δεν έμπαινα στον κόπο να τον παραγγείλω από το εξωτερικό... Τελικά τον αγόρασα από play247.gr και μου φαίνεται μια χαρά... Δε φοβάμαι πλέον μήπως μου γρατζουνηθεί η οθόνη (ακόμα και από γυναικεία σκουλαρίκια έχω ακούσει ότι είναι δυνατόν να γρατζουνηθεί)... Η πρώτη απόπειρα εγκατάστασης απέτυχε καθώς δε μπορούσα να πατήσω τίποτα, με τη δεύτερη όλα καλά... Επίσης το έπλυνα και όλα μια χαρά... Δε φοβάμαι πλέον να πατήσω τα πλήκτρα με το χέρι...! Άλλους screen protectors δεν έχω χρησιμοποιήσει, οπότε δε μπορώ να συγκρίνω... Παράθεση Τουλάχιστον δύο πράγματα είναι άπειρα: Οι αριθμοί Є R και η ΒΛΑΚΕΙΑ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 παιδιά οποιος έχει βάλει το τελευταίο upgrade της ace μπορεί να κάνει ένα δοκιμαστικό στην κάμερα αύριο το μεσημέρι? παίζει ρολο αυτό που λέω γιατί με την προηγουμενη έκδοση δεν μπορείς να φωτογραφίσεις όταν έχει ήλιο. τουλάχιστον να μας πει την version της καμερας να δουμε αν εχει αλλαξει κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Mias k to efere h syzhthsh, yparxei kanena allo programa ektos apo to parapanw? (To opoio se emena den douleyei o metrhths SMS. Mhpws kserete giati? Ekana tis rythmiseis, tsekarisa to "Delivery Notification, ekana soft reset, alla tipota. Panta einai sto 0 kai esteila panw apo 10 mhnymata) Exw akomh edw k kairo to phoneDashboard, to opoio pali otan kanw restore, kolaei. Epsaksa alla ta mona pou brhka einai ta 2 parapanw. Den mporei na mhn yparxoun alla. Kserei kapoios? πανε στο παρακατω link,δες μονο σε ολες τις σελιδες, γιατι εχει και upgrade, σε μενα δουλευει τελεια. http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=14297&highlight= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Mias k to efere h syzhthsh, yparxei kanena allo programa ektos apo to parapanw? (To opoio se emena den douleyei o metrhths SMS. Mhpws kserete giati? Ekana tis rythmiseis, tsekarisa to "Delivery Notification, ekana soft reset, alla tipota. Panta einai sto 0 kai esteila panw apo 10 mhnymata) Same problem here,ο μετρητής των sms δε δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Ρε παιδια χθες ετσι στα ξεκαρφωτα μου εκανε hard reset... :blink: Πως το εξηγειτε αυτο; Δεν το πειραξα καθολου! :O Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Ρε παιδια χθες ετσι στα ξεκαρφωτα μου εκανε hard reset... :blink: Πως το εξηγειτε αυτο; Δεν το πειραξα καθολου! :O !!!!!!!!!!!!!! μήπως δεν είχε κάτσει καλά το καπάκι της μπαταρίας από πίσω?...φτου φτου έξω απο δω. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 !!!!!!!!!!!!!! μήπως δεν είχε κάτσει καλά το καπάκι της μπαταρίας από πίσω?...φτου φτου έξω απο δω. me tipota ... afu kani softreset an aferesis to kapaki Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 πανε στο παρακατω link,δες μονο σε ολες τις σελιδες, γιατι εχει και upgrade, σε μενα δουλευει τελεια. http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=14297&highlight= yiannisg to programma sto forum pou les einai allo! To KG powertoys sou bgazei kai kostos se euro an tou doseis oles tis parametrous! Oso gia ta SMS kai ta 2 programmata gia na metrisoun sms xreiazontai to kolpaki me tin monimi anafora paradosis! Diladi ousiastika den metrane ta sms alla tis anafores paradosis! An den exete anafora paradosis den tha metrisei sms! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 lipon den ksero an kanenas kapote ekatse apo esas na alaksi to bootscreen apo to mdac. alla afto me tiranuse toses meres giati sta alla mda alazi kai giati oxi sto dikomas !!! e lipon i lisi itan brostamas kai den ti n blepame (i an to kserate den to ipate )(lol) pln.. prota prepi na katebasete 2 progis 1: nb_image_converter_859_182.exe 2: MDA3_bootimage_changer2.CAB me to nb_image_converter ftiaxnete opidipotes foto 8elete gia Bootscreen. kanete 2 idies fotos kai tis onomazete Splash1.nb kai Splash2.nb . tis apothikebete mesa sto windows tou mdac tora metaferete to MDA3_bootimage_changer2.CAB stin sd karta opounane an to ehete kano auto ta kataferate Soft Reset kai 8abmazete to ergo pou kanate. tora ta palia Splash1.nb kai Splash2.nb 8elune swisimo giana min ksana allaksoun meta apo ena softreset !! efhome na to katalebate ENJOY IT :D Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Αυτο γινεται και σε S100, Jam κλπ ή μονο σε MDA Compact; :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 me tipota ... afu kani softreset an aferesis to kapaki Μιας και ειπες για το καπακι, εχω μια απορια. Αν θες να βαλεις αλλη Sim μεσα, δεν θα γινει Hard Reset αφου θα βγαλεις την μπαταρια και το κινητο θα κλεισει; :confused: Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Αυτο γινεται και σε S100, Jam κλπ ή μονο σε MDA Compact; :) hmmm den ine ola ta idia ???? fisika nomizo pos me ola ginete to mono pou alazi (sxedon) ine to onoma Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Μιας και ειπες για το καπακι, εχω μια απορια. Αν θες να βαλεις αλλη Sim μεσα, δεν θα γινει Hard Reset αφου θα βγαλεις την μπαταρια και το κινητο θα κλεισει; :confused: alo to ena alo to alo ... kapaki = soft reset bataria = hard reset ;) Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Ναι, και η ROM... :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 BTW. psahno to original bootscreenloader image tis qtek :cry: any body ???? Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Ναι, και η ROM... :) woca dokimaseto na mas figi kai i aporia :D edo eho ena image pou ekanaSplash1.rarSplash2.rar Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 alo to ena alo to alo ... kapaki = soft reset bataria = hard reset ;) Ναι αυτο το καταλαβα ( :w00t: ) οποτε για να αλλαξεις sim θες υποχρεωτικα Hard Reset ε; :worry: Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 woca dokimaseto na mas figi kai i aporia :D Αμα μου πεις και που θα βρω τα προγραμματα που αναφερεις, πολυ ευχαριστως... :O Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Αμα μου πεις και που θα βρω τα προγραμματα που αναφερεις, πολυ ευχαριστως... :O kalo!!!! hmmhmmm kane klick apano tous ;) ?? Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Χα! Δεν το προσεξα! :p :stupid: Παρεπιπτοντως το πρωτο Link με το exe δεν μου δουλευει... :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts