Jump to content

[Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά το πήρα το MDA Compact II!! :D

Προς το παρόν βέβαια δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, μιας και περιμένω την 1 GB SD card να φτάσει αύριο, οπότε οι μέχρι τώρα εντυπώσεις είναι άριστες, εκτός από το μέγεθος που με ξενίζει λίγο, μιας και είναι το πρώτο PPC που έχω στα χέρια μου! :)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προς το παρόν βέβαια δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, μιας και περιμένω την 1 GB SD card να φτάσει αύριο, οπότε οι μέχρι τώρα εντυπώσεις είναι άριστες, εκτός από το μέγεθος που με ξενίζει λίγο, μιας και είναι το πρώτο PPC που έχω στα χέρια μου! :)

kaloriziko!!

ean den soy aresei to pairno ego :lol:

Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες

telika me to wifi ti ginetai? evgalan rom pou na paizei? i apla apofasises oti de se peirazei an den exeis? :p

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

kaloriziko!!

ean den soy aresei to pairno ego :lol:

Ευχαριστώ! Μάλλον θα μου αρέσει οπότε το κρατάω... :p

telika me to wifi ti ginetai? evgalan rom pou na paizei? i apla apofasises oti de se peirazei an den exeis? :p

Το δεύτερο. Αποφάσισα ότι δε με πειράζει. Βλέποντας και κάνοντας... ;)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Φίλε εξόριστε, μήπως ξέρεις κάποιον που έχει δοκιμάσει να ξεκλειδώσει την EXtended_rom; Ξέρω ότι είναι επικίνδυνο, αλλά σκέφτομαι να το δοκιμάσω.

Για το BigStorage έχεις ακούσει κάτι; Είναι κ αυτό επικίνδυνο;

Δεν έχει βρεθεί τρόπος ακόμα να ξεκλειδωθεί η Extended ROM στο Magician. Κι αφού δεν έχει γίνει μετά από τόσο καιρό κυκλοφορίας, μάλλον δεν πρόκειται να γίνει και στο μέλλον...

να ρωτησω κατι ρε παιδια και οποιος γνωριζει και δεν βαριεται να απαντησει στις ισως χαζες ερωτησεις μου ας μου λυσει τις αποριες!

1)εχω το s100.

προσπαθω να μπαινω στο ιντερνετ μεσω Bluetooth αλλα δεν γινεται με τιποτα!

δεν το βλεπει το pc σαν device!

ενω μπορω να του στελνω τα παντα μεσω blt!

εχω δοκιμασει τα παντα!

(ακομα και Ultrex!:) )

εχω δοκιμασει να αλλαξω ολες τις επιλογες στις ρυθμισεις του Blt αλλα τιποτα!

οταν το συνδεω με το Usb μπαινει μια χαρα στο internet.

2)to s100 με wifi Τιγινεται?

καπου πηρα το ματι μου πιο πισω οτι καποιο παιδι ελεγε κατι για sd wifi!

τι ακριβως ειναι αυτο?

κοιταζα κατι προγραμματακια και ειδατο wififofum και ειχε και σαν επιλογη το s100 και απορησα!

3)να κανω και μια ακομα ισως πιο τραγικη ερωτηση?:D

μπορουν να μπουν τρα wm5 στο s100?

η' γενικα να αλλαξεις τα windows?

σορρυ αν ρωταω #@$%$%^ αλλα εχω στ χερια μου pda Μονο ενα μηνα και ξερω πολυ λιγα πραγματα!

φωτιστε με!:)

url='http://sealover.gurubb.com'][/url]

TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 !

αλλη ερωτηση!

συγνωμη αλλα νεος ειπαμε!

στο w900 οτι βιντεακια θελω να δω τα μετατρεπω μεσω του nero!

και ειναι και πολυ καλης ποιοτητας!

εσεις στα ppc με ποια προγραμματα μετατρεπετε ταινιες και βιντεακια γενικα?

αν μπορειτε να μου συστησετε καποια απο τα οποια εχετε μεινει ευχαριστημενοι!

για να τα βλεπω εχω βαλει τα divx και tcpmp το οποιο μαλλον ειναι και το καλυτερο!

και αν ειναι ευκολο να μου πειτε και ενα που να περναει μεζι με τη μετατροπη και τους υποτιτλους απο μια ετοιμη ταινια!

...........αντε να μαθω και εγω 5 πραγματα για τα ppc γιατι νοιωθω τελειως βλακας να ρωταω καθε 3 και λιγο πραγματα!:)

Ego xrisimopoiio to Pocket DivX Encoder. Distixos omos den ipostirizei ellinikous ipotitlous gia divx/xvid/klp Kata ta alla einai arketa kalo, kai exei kai cropping, resize, allazeis to video, to audio kai genikotera to parametropoieis arketa. Einai episis kai to Makayama DVD To Pocket PC kai to Pocket DVD Studio pou sou metatrepoun apo dvd kateftheian se morfi wmv/divx/ klp gia to kinito sou.

αλλη ερωτηση!

συγνωμη αλλα νεος ειπαμε!

στο w900 οτι βιντεακια θελω να δω τα μετατρεπω μεσω του nero!

και ειναι και πολυ καλης ποιοτητας!

εσεις στα ppc με ποια προγραμματα μετατρεπετε ταινιες και βιντεακια γενικα?

αν μπορειτε να μου συστησετε καποια απο τα οποια εχετε μεινει ευχαριστημενοι!

για να τα βλεπω εχω βαλει τα divx και tcpmp το οποιο μαλλον ειναι και το καλυτερο!

και αν ειναι ευκολο να μου πειτε και ενα που να περναει μεζι με τη μετατροπη και τους υποτιτλους απο μια ετοιμη ταινια!

...........αντε να μαθω και εγω 5 πραγματα για τα ppc γιατι νοιωθω τελειως βλακας να ρωταω καθε 3 και λιγο πραγματα!:)

Ego xrisimopoiio to Pocket DivX Encoder. Distixos omos den ipostirizei ellinikous ipotitlous gia divx/xvid/klp Kata ta alla einai arketa kalo, kai exei kai cropping, resize, allazeis to video, to audio kai genikotera to parametropoieis arketa. Einai episis kai to Makayama DVD To Pocket PC kai to Pocket DVD Studio pou sou metatrepoun apo dvd kateftheian se morfi wmv/divx/ klp gia to kinito sou.

υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους κανενα απο τα 2 τελευταια?

ρε παιδια μηπως εχει δοκιμασει κανεις να βαλει 4gb μνημη SD και να δει αν την αναγνωριζει?

Εχω βάλει 4 gb sd 150χ κάρτα και την διαβάζει κανονικά.

Ομως την δοκίμασα πριν την αγοράσω.

Πήρα και εγώ μια 4GB από το πλαίσιο και την δοκίμασα πριν την πάρω και δούλεψε αλλά.

Σε 3-4 laptop που την έβαλα δεν μπορούσε να την δει. Μια μέρα πήγα στο πλαίσιο και την έβαλα και εκεί σε κανά δυό αλλά δεν δούλεψε. καμιά ιδέα;

ΥΓ: σε card readers σε desktop PC δουλεύει μια χαρά.

Βρέθηκε καμιά λύση για το πρόβλημα με τη μνήμη;

Εννοώ την κατάσταση όπου ξαφνικά βγάζει το μήνυμα "critcally low memory".

Εκτός λοιπόν από διαδικασίες όπως το bigstorage, υπάρχει κάτι άλλο;

ΥΓ: memaid έβαλα αλλά δε άλλαξε κάτι.

δυσκολο,μερικα voda shop ειχαν πριν 20 μερες

Μήπως είχες δει πόσα πάει; Με σύνδεση ή μόνο συσκευή;

Επέίδή είμαι από Κύπρο δεν ενδιαφέρομαι για σύνδεση.

Guest lagoudakis
δυστυχως την ειχε πολυ ακριβα!!!550Ε,νομιζω οτι ειναι πολλα,γιατι δεν ψαχνεις κατι σε μεταχειρισμενο,στα 250-280 βρισκεις σε τελεια κατασταση,στειλε pm αν θελεις πιο πολλες πληροφοριες

Πήρα και εγώ μια 4GB από το πλαίσιο και την δοκίμασα πριν την πάρω και δούλεψε αλλά.

Σε 3-4 laptop που την έβαλα δεν μπορούσε να την δει. Μια μέρα πήγα στο πλαίσιο και την έβαλα και εκεί σε κανά δυό αλλά δεν δούλεψε. καμιά ιδέα;

ΥΓ: σε card readers σε desktop PC δουλεύει μια χαρά.

ego exo mia 4GB 150X ti blepi kanonika kai trexei grigora oles tis efarmoges oles i kartes kaliptonte apo kapia eggiisi idios otan einai tetias megalis xoritikotitas giati den tin epeistrefis apo ekei pou tin agorases;kai asxolise me to pos na tin kaneis na leitourgisi!!!isos na einai elatomatiki

• The title was changed to [Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2