Terminator Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Kαλησπέρα. Ξαφνικά σήμερα δεν κάνει συνδεση στο internet μέσω του laptop. Ενω καθε μερα εκανα συνδεση για να ενημερωθεί ο καιρος στο fizz traveller σήμερα δεν γίνεται .Το μόνο ¨παράξενο¨ που έκανα πριν μου δημιουργήσει το πρόβλημα ήταν να βγάλω την sd και να την ξαναβάλω. Οποιος μπορεί ας βοηθήσει.....:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 με το active syn κανει συνχρονισμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Γειά σας. Είμαι και εγώ ο ευτυχισμένος κάτοχος ενός S100. Χτες αποφάσισα να πάρω ένα εξωτερικό bluetooth keyboard. Δυστυχώς όμως ανακάλυψα γρήγορα ότι δεν μπορούσα να γράψω ελληνικά!!! Το πληκτρολόγιο είναι της LEVEL 1 και είναι το ίδιο με τo Brando Smart Keyboard. Παρόλο που κατέβασα τους καινούργιους drivers το πρόβλημα συνεχίζεται. Νομίζω ότι φταίει η εξελληνοποίηση της ACE Hellas. Υπάρχει κάποια λύση για να μπορέσω να γράψω ελληνικά; Ευχαριστώ Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Έχω το ίδιο πληκτρολόγιο, και έστειλα ένα mail στην Brando. Η απάντηση ήταν πως δεν σκέπτονται να βάλουν ελληνικά σύντομα στους drivers τους... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarafo Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Καλησπερα. Θέλω να πάρω κι εγώ ενα s100 και επειδη δεν προκειται να δαιβασω 132 σελιδες για να δω τις εντυπωσεις σας θα ηθελα να μου πειτε αν ειστε ευχαριστημενοι. Αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι να μπορω να serfαρω, να στελνω και να διαβαζω emails απο pop3 account, και να βαλω εναν ssh client (πχ putty).. Φυσικά, απαραίτητο να μπορώ να εχω ελληνικα sms 160 chars edit : επισης, syncronize με pc φαντάζομαι θα είανι εφικτό ε? Παρά είναι καλό το S100. Κάνει συγχρονισμό με PC, είναι γρήγορο, έχει προγράμματα όπως το Destinator 6 για GPS και με συνδυασμό με έναν GPS receiver γίνεται άψογο. Για emails από POP3 δεν γνωρίζω.Πρέπει να υπάρχουν αλλά δεν το ξέρω εγώ. Ούτε ξέρω επίσης για ssh. Αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν χιλιάδες προγράμματα και παιχνίδια. Προγράμματα όπως πχ Resco Explorer (κάτι αντίστοιχο του Windows Explorer), Photo Viewer (σαν ACDSee), TCMCP (για να βλέπεις ταινίες, βιντεάκια, mp3, κλπ, κλπ) λεξικά, Messenger, Word, Excel, πρόγραμμα για να βγάζεις φωτογραφίες και videakia από την κάμερα του και επίσης να γίνεται και web camera, και πάρα πολλά παιχνίδια και emulators! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fender Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Παρά είναι καλό το S100. Κάνει συγχρονισμό με PC, είναι γρήγορο, έχει προγράμματα όπως το Destinator 6 για GPS και με συνδυασμό με έναν GPS receiver γίνεται άψογο. Για emails από POP3 δεν γνωρίζω.Πρέπει να υπάρχουν αλλά δεν το ξέρω εγώ. Ούτε ξέρω επίσης για ssh. Αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν χιλιάδες προγράμματα και παιχνίδια. Προγράμματα όπως πχ Resco Explorer (κάτι αντίστοιχο του Windows Explorer), Photo Viewer (σαν ACDSee), TCMCP (για να βλέπεις ταινίες, βιντεάκια, mp3, κλπ, κλπ) λεξικά, Messenger, Word, Excel, πρόγραμμα για να βγάζεις φωτογραφίες και videakia από την κάμερα του και επίσης να γίνεται και web camera, και πάρα πολλά παιχνίδια και emulators! Λοιπον το αγορασα... Με μια πρώτη ματιά, φαίνεται καλό.... πειτε μου κανα καλο url με προγραμματάκια να κατεβασω... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Λοιπον το αγορασα... Με μια πρώτη ματιά, φαίνεται καλό.... πειτε μου κανα καλο url με προγραμματάκια να κατεβασω... :) http://www.pdagold.com/ :cool: Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braker Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Παιδία ένας φίλος έχει το s100 και στο destinator 6 δεν ακούει της οδηγίες (στρίψτε δεξιά, αριστερά, οδηγείτε προσεχτικά, κτλ) Καμία λύση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Η λύση έχει γραφτεί στο σχετικό θέμα: Destinator PN 6. Πρέπει να βάλει στον φάκελο: DastinatorApps\Destinator\Voice\Greek όλα τα wav αρχεία από το Destinator ΡΝ και να σβήσει μόνο τα αντίστοιχα spx αρχεία. Επίσης πρέπει να σβήσει το αρχείο in.spx γιατί αλλιώς οι οδηγίες δίνονται σε στυλ Τσαλίκη (όπως πολύ σωστά είπε ένας φίλος στο αντίστοιχο θέμα), δηλαδή θα λέει: "Σε σε 500μ. στρίψτε...." Αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braker Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 σε σε ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Ρε παιδιά... Κάτι τελείως off topic... Ασχολούμε με Η/Υ από τα 12 μου, δηλαδή εδώ και 22 χρόνια. Το πρώτο μου μηχάνημα ήταν ένας Spectrum 48K, για όσους θυμούνται. Πέρασαν κάποια μηχανήματα από τα χέρια μου - Spectrum, Amstrad, Atari, Apple - αλλά πάντα είχα μια αντιπάθεια προς τα PC - Intel Inside - και τελικά το πρώτο μου μηχάνημα Windows based το πήρα στα 30 μου - μετά από 18 χρόνια!!! Το γιατί δεν χρειάζεται να το εξηγήσω - μιας και σήμερα όλα παίζουν σε PC και δύσκολα μπορείς να έχεις ένα MAC φορτωμένο με προγράμματα - για οικονομικούς λόγους πάντα... Απλά, άνοιξα έναν G3 του 1998 για να πάρω κάποια αρχεία. Έβαλα ένα usb stick το οποίο το είδε αμέσως και η μεταφορά τελείωσε σε κάποια δεύτερα... Ρωτάω... Ποιό PC του 1998, χωρίς καμμία μεταγενέστερη αναβάθιμση - όπως το MAC μου - θα το έβλεπε με την μία; Μετά από 8 χρόνια, ο αρχαίος G3 δουλεύει χωρίς κανένα κόλλημα και σηκώνει πολλά περισσότερα από ότι περίμενα... Τωρά θα μου πείτε γιατί τα λέω εδώ; VPA Compact(S100) έχω - άλλο ένα καταραμένο PC - οπότε είπα να τα γράψω εδώ... Δεν θα ήθελα να μου απαντήσει κανείς γιατί δεν προσπαθώ να ανοίξω θέμα - PC vs MAC - απλά σαν άνθρωπος είπα να σας φανερώσω τις σκέψεις μου... Off topic over... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parigoris Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Συγνώμη καινούργιος στo forum έστειλα to ίδιο μήνυμα 2 φορές και δεν ξέρω πώ ακυρώνεται Παιδιά Καλημέρα Μία μικρή Βοήθεια Παρακαλώ Μου έφεραν από Αγγλία ένα M.D.A compact 2 apo Tmobile που μάλλον είναι ίδιο με το s100 Έβαλα την δικιά μου κάρτα τις tim σαν τηλέφωνο Εντάξει αλλά εδώ γράφετε ότι μόνο καφέ που δεν κάνει Κατέβασα το METRO και όλους τους χάρτες Ευρωπαϊκών πόλεων http://www.freewareppc.com/travel/metro.shtml Αλλά δεν ξέρω πώς να το εγκαταστήσω στο s100 Μπορώ να του εγκαταστήσω ελληνικά windows και πώς Μου βγάζει συνέχεια χιλιάδες μηνύματα από το δίκτυο (ectos city) μήπως ξέρεται πώς απενεργοποιείτε η πληροφορίες κυψέλης δικτύου? Πώς γίνεται η εγκατάσταση προγραμμάτων? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parigoris Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Παιδιά Καλημέρα Μία μικρή Βοήθεια Παρακαλώ Μου έφεραν από Αγγλία ένα M.D.A compact 2 apo Tmobile που μάλλον είναι ίδιο με το s100 Έβαλα την δικιά μου κάρτα τις tim σαν τηλέφωνο Εντάξει αλλά εδώ γράφετε ότι μόνο καφέ που δεν κάνει Κατέβασα το METRO και όλους τους χάρτες Ευρωπαϊκών πόλεων http://www.freewareppc.com/travel/metro.shtml Αλλά δεν ξέρω πώς να το εγκαταστήσω στο s100 Μπορώ να του εγκαταστήσω ελληνικά windows και πώς Μου βγάζει συνέχεια χιλιάδες μηνύματα από το δίκτυο (ectos city) μήπως ξέρεται πώς απενεργοποιείτε η πληροφορίες κυψέλης δικτύου? Πώς γίνεται η εγκατασταση προγραμμάτων? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 http://greek.pocket-pc.penreader.com/Language_Extender_Greek_Download_area_for_LE_Greek.html για ελληνικα,τις πληροφοριες κυψελης τις εχει καπου στις ρυθμισεις τηλεφωνου,δεν θυμαμε που γιατι δεν εχω το ppc μπροστα μου,εγκατασταση κανεις με το καλωδιο αφου πρωτα εχεις βαλεις το active syn στο pc σου,εχεις συνδεση το καλωδιο με το κινητο και κανεις κλικ στην εφαρμογη που θελεις στον υπολογιστη σου και ακολουθεις τις οδηγιες,ειναι συνηθως exe τα αρχεια η αμα ειναι cab τα στελνεις στο κινητο και τα τρεχεις απο εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fender Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Κανας τροπος να βαζω mp3 για ringtone? προσπάθησα να βάλω το mp3 ringtone patch for xda ii mini 1.0 αλλά κολλάει στην εγκατάσταση... έχω χάσει την μπάλα...plz help edit : άκυρο.. ειχα κανει μλκια εγω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talexop Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Το Θέμα είναι τι γίνεται με την εγγύηση της συσκευής!!! Μάλλον αν ανοιχτεί απο άλλους τότε χάνεται η εγγύηση.. Παράθεση http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας. talexop Kernel for Note4 910C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Σκέφτομαι να αγοράσω το O2 XDA mini μεταχειρισμένο πρέπει να προσέξω κάτι? Πρώτη φορά αγοράζω pda και είμαι λιγάκι επιφυλακτικός..Τι διαφορές έχει με το s100? Service θα βρω αν χρειαστεί κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 βασικα ειναι τα ιδια,τις ace εχει ελληνικα και υποστηριξη,τωρα για service δυσκολα τα πραγματα,θα πρεπει να το στελνεις εξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Διαβαζω οτι το s100 δεν παιζει mp3 σαν ηχο κλησης...:confused: Αυτο δεν ειναι αληθεια ..εγω χωρις προγραμμα εχω βαλει πολλα mp3 σαν ηχο και τα παιζει μια χαρα!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 ακριβως μια χαρα τα παιζει,απλα τα βαζεις στον φακελο win.-rings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Παιδιά Καλημέρα Μία μικρή Βοήθεια Παρακαλώ Μου έφεραν από Αγγλία ένα M.D.A compact 2 apo Tmobile που μάλλον είναι ίδιο με το s100 Έβαλα την δικιά μου κάρτα τις tim σαν τηλέφωνο Εντάξει αλλά εδώ γράφετε ότι μόνο καφέ που δεν κάνει Κατέβασα το METRO και όλους τους χάρτες Ευρωπαϊκών πόλεων http://www.freewareppc.com/travel/metro.shtml Αλλά δεν ξέρω πώς να το εγκαταστήσω στο s100 Μπορώ να του εγκαταστήσω ελληνικά windows και πώς Μου βγάζει συνέχεια χιλιάδες μηνύματα από το δίκτυο (ectos city) μήπως ξέρεται πώς απενεργοποιείτε η πληροφορίες κυψέλης δικτύου? Πώς γίνεται η εγκατασταση προγραμμάτων? ευχαριστώ Που ακριβώς τις εμφανίζει τις πληροφορίες κυψέλης; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojos170304 Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Παιδιά Καλησπέρα, Έχω ένα SP3 imate κ έχω βάλει το paragon interkey. Μήπως κανείς ξέρει ποιό είναι το dead key για να βάζω τόνους στα φωνήεντα? Thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Το βρίσκω μεταχειρισμένο στα 250 και θα του βάλω το destinator pn + το fortuna slim. Αξίζει τα λεφτά του? Όσοι το έχετε, είχατε ποτέ πρόβλημα? Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 εγω φιλε μου προσωπικα δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα,βεβαια το αγορασα καινουργιο και το προσεχω σαν τα ματια μου ακομα,ειναι απο τα αγαπημενα μου μηχανακια και δεν σκοπευω να το αφησω ακομα,αλλωστε μαζι με το 2020i μου κανει την δουλεια μου και με το παραπανω,βασικα για το destinator εχω το 2020i λογω οθονης,μια και αρχισε η πρεσβυωπια λογω ηλικιας:D :p ,εσυ μικρο παιδακι εισαι οποτε μια χαρα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punky Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Αξίζει αναμφισβήτητα. Έχω ακριβώς τον συνδυασμό που σκέφτεσαι να στήσεις. Και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Form factor, αξιοπιστία. Σούπερ. Παράθεση L' enfer c' est les autres Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Tα 250 σίγουρα τα αξίζει. Είναι πολύ καλό μηχάνημα και αν είναι το πρώτο σου θα μείνεις πολύ ικανοποιημένος. Μόνο ελλάτωμα αυτό που αναφέρει ο lagoudakis. Μικρή οθόνη για navigation. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts