Guest lagoudakis Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 καλοριζικο;) τα mp3 τα βαζεις στο φακελο windows-rings,μπορεις να βλεπεις σελιδες ιντερνετ οσο εισαι συνδεδεμενος στο active μεσω καλωδιου,γινεται και με bt αλλα ειναι μπερδεμα εχω ακουσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pioneer Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ζητήσω μία μεγάλη χάρη από κάποιον που να έχει iMate JAM: Υπάρχει κανείς που να έχει αγοράσει το κινητό του νωρίτερα από ένα χρόνο (αλλά όχι χθες-προχθές :) και να είναι διατεθειμένος να μου στείλει μία σκαναρισμένη απόδειξη αγοράς του?? Ο λόγος που το ζητάω είναι γιατί το δικό μου (αγορασμένο από eshop) εδώ και μερικές μέρες τελείωσε η εγγύησή του και μόλις χθες μου έσβησε και δεν ξανανοίγει!! Αδικία, δε βρίσκετε? Λες και το ήξερε πότε έληγε και τα'φτυσε αμέσως μετά! Γι'αυτό λέω μήπως μπορώ να παρακάμψω αυτή την ατυχία με τη βοήθειά σας... Απ'ότι θυμάμαι, ο Πουλιάδης είναι η αντιπροσωπεία, οπότε αν το έχει κάποιος αγοράσει από ελληνικό (e-)κατάστημα, θα μου κάνει ως απόδειξη... Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για το περίεργο του αιτήματός μου. Αν πάντως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει, κάντε μου ένα p.m. ή στείλτε μου μία pic στο "protoporos @ gmail . com" Παράθεση To understand the human mind: http://www.noesistheory.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 καλοριζικο;) τα mp3 τα βαζεις στο φακελο windows-rings,μπορεις να βλεπεις σελιδες ιντερνετ οσο εισαι συνδεδεμενος στο active μεσω καλωδιου,γινεται και με bt αλλα ειναι μπερδεμα εχω ακουσει Φίλε μου, Αρχικά να σε ευχαριστίσω για την απάντησή σου. Τα βάζω στο σωστό folder, αλλά τίποτα. Μπορεί κάποιος να μου "διαβάσει" την τιμή που υπάρχει στο HKEY_CLASSES_ROOT\.mp3 με κάποιον registry editor, ώστε να βάλω την ίδια τιμή και εγώ; Με καλώδιο είμαι ok, με BT τι γίνετε; Πολύ Windows ρε παιδιά, δηλαδή με τα γνωστά προβλήματα...;) Tnx anyway... Ps.: Γιατί δεν έχω φωνητικές εντολές; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Παιδιά ξέρετε για ποιο λόγο έχω επιστροφή ήχου (στο συνομιλιτή μου μόνο, όχι σε εμένα) στο BT hands-free μου? Χρησιμοποιώ το HS-3W που είχα κ στο παλιό μου νόκια. Έβαλα και το BCHS BT stack, αλλά δεν είδα βελτίωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ζητήσω μία μεγάλη χάρη από κάποιον που να έχει iMate JAM: Υπάρχει κανείς που να έχει αγοράσει το κινητό του νωρίτερα από ένα χρόνο (αλλά όχι χθες-προχθές :) και να είναι διατεθειμένος να μου στείλει μία σκαναρισμένη απόδειξη αγοράς του?? Ο λόγος που το ζητάω είναι γιατί το δικό μου (αγορασμένο από eshop) εδώ και μερικές μέρες τελείωσε η εγγύησή του και μόλις χθες μου έσβησε και δεν ξανανοίγει!! Αδικία, δε βρίσκετε? Λες και το ήξερε πότε έληγε και τα'φτυσε αμέσως μετά! Γι'αυτό λέω μήπως μπορώ να παρακάμψω αυτή την ατυχία με τη βοήθειά σας... Απ'ότι θυμάμαι, ο Πουλιάδης είναι η αντιπροσωπεία, οπότε αν το έχει κάποιος αγοράσει από ελληνικό (e-)κατάστημα, θα μου κάνει ως απόδειξη... Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για το περίεργο του αιτήματός μου. Αν πάντως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει, κάντε μου ένα p.m. ή στείλτε μου μία pic στο "protoporos @ gmail . com"[/quote exw egw ama 8es apo plaisio(einai s100), ALLA: panw sthn apodei3h agoras fainetai kai to imei ths syskeyhs, opote 8a to e3etasoun ayto.. allwste apo to imei tou jam sou 8a vroune apo pou to agorases kai pote pragmatika lhgei h eggyhsh tou (gia to teleytaio ypo8etw) :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Φίλε μου, Αρχικά να σε ευχαριστίσω για την απάντησή σου. Τα βάζω στο σωστό folder, αλλά τίποτα. Μπορεί κάποιος να μου "διαβάσει" την τιμή που υπάρχει στο HKEY_CLASSES_ROOT\.mp3 με κάποιον registry editor, ώστε να βάλω την ίδια τιμή και εγώ; Με καλώδιο είμαι ok, με BT τι γίνετε; Πολύ Windows ρε παιδιά, δηλαδή με τα γνωστά προβλήματα...;) Tnx anyway... Ps.: Γιατί δεν έχω φωνητικές εντολές;για δες αν εχεις την τελευταια εκδοση λογισμικου,μηπως φταιει καποιο προγραμμα που εχεις βαλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Φίλε μου, Μπορεί κάποιος να μου "διαβάσει" την τιμή που υπάρχει στο HKEY_CLASSES_ROOT\.mp3 με κάποιον registry editor, ώστε να βάλω την ίδια τιμή και εγώ; Mε Resco Registry βλέπω στην καρτέλα String Value : Name--> (Default) και String--> MP3File Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Mε Resco Registry βλέπω στην καρτέλα String Value : Name--> (Default) και String--> MP3File Ευχαριστώ και τους δυο σας για την απάντηση... Έβαλα την ίδια τιμή, αλλά τίποτα. Δεν πειράζει, έβαλα wav... Έβαλα φωνητικές - της Microsoft - αλλά δεν "ακούει" ελληνικά. Υπάρχει τρόπος; Tnx... Υ.Γ.:Το post αυτό γράφτηκε μέσω του VPA με BT connection.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scipii Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Στο Imate jam όταν γράφω SMS στα Ελληνικά το μύνημα μπορεί να περιέχει μόνο 70 χαρακτήρες,ενώ στα Αγγλικά 160. Πώς μπορώ να κάνω και με το Ελληνικό πληκτρολόγιο να έχω 160? Ευχαριστώ ΥΓ:Αγγλικά Windows2003 και το πληκτρολογιο μου είναι το ManosKeyboard που βρήκα free από το net Κάποια βοήθεια? Αν έχει ξανασυζητηθεί έστω στείλτε μου Pm παρακαλώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Ρίξε μια ματιά στην πρώτη σελίδα του post... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteras84 Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Παιδες εγινε ζημια!!!Επεσε το ατιμο:cry: !!!!Εσπασε η οθονη αλλα κατα τα αλλα λειτουργει.Ξερει κανενας που μπορω να το φτιαξω και ποσο παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 150E περιπου,στην ace στην α.παρασκευη,απεφυγε την τελεσερβις γιατι ειναι πιο ακριβη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scipii Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Ρίξε μια ματιά στην πρώτη σελίδα του post... Ευχαριστώ,το κοίταξα αλλά από οτι κατάλαβα είναι για να τα στέλνω μέσω PC? :worry: τι εννοεί με αυτό και που μπορώ να βρώ αυτό το .msi αρχείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Υπάρχει το Intellipad ή κάπως έτσι αλλά δεν το έχω βρει... Το δίνει η ACE με κάθε ελληνικό S100... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simotemplar Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Υπάρχει το Intellipad ή κάπως έτσι αλλά δεν το έχω βρει... Το δίνει η ACE με κάθε ελληνικό S100... χρησιμοποίησε το ezdial κάνει την ίδια δουλειά :!: Θα έχει σίγουρα ξανασηζητηθεί, αλλά θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν μπορώ μέσα απο vodafone a la carte να έχω gprs ιντερνετ; αν ναι ποιές είναι οι ρυθμίσεις; στο site qtek.gr έχει κάποιες ρυθμίσεις αλλά είναι για τα συνδρομητικά πακέτα... ευχαριστώ (κ΄καλό πάσχα!) Παράθεση άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 ποια ειναι η εκδοση της τελευταιας ρομ ? οχι απο ace Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 χρησιμοποίησε το ezdial κάνει την ίδια δουλειά :!: Θα έχει σίγουρα ξανασηζητηθεί, αλλά θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν μπορώ μέσα απο vodafone a la carte να έχω gprs ιντερνετ; αν ναι ποιές είναι οι ρυθμίσεις; στο site qtek.gr έχει κάποιες ρυθμίσεις αλλά είναι για τα συνδρομητικά πακέτα... ευχαριστώ (κ΄καλό πάσχα!) απ οσο γνωριζω μονο τα πακετα με συνδεση εχουν προσβαση στο internet. οσο για τις ρυθμισεις το s100 τις εχει περασμενες και για τα τρια δικτυα . αν και μερικες φορες χρειαζεται να ξαναπεραστουν. παντως εγω που το δοκιμασα δεν μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα. η οθονη ειναι πολυ μικρη και η ταχυτητα απελπιστικη ακομη και οταν δεν κατεβαζει εικονες . ειδικα αν εχεις μαθει με adsl. ειναι χρησιμο ομως για να παιρνεις τα εμαιλ σου. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkrom Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Paigia pira prosfata to qtek s100. 1)To provlima mou einai pos mporo na steilo apo to kinito sonyericsson v800 pou exo tis epafes sto qtek (to dokimasa kai me to sony ericsson p800). kano apostoli olon apo to v800 (kai to p800) alla to qtek mou leei oti liftike mia epafi i proti mono kai tin apothikeui. Yparxei kanena programa pou na to kanei auto sto qtek? (ektos sigxronismou tou v800 me outlook kai meta qtek me outlook giati einai fasaria) giati mallon yparxei asimvatotita me to v800. 2)Pou mporeis na deis tin diarkeia ton e3erxomenon kliseon sto qtek ? vrika kapou alla leei sinoliko xrono kai eiserxomena kai e3erxomena? epsaxa pantou kai den vrika tipota. Einai dinaton na min exei auti ti dinatotita? 3)Pio taskmanager einai kalo na xrisimopoiiso? 4)Pos mporo na exo elliniko t9? kai na valo ena pliktrologio proepilegmeno? Perimeno ti voithiasas. Euxaristo. Παράθεση DiMkRoM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Παιδια μου εξαφανίστηκε το εικονίδιο του bluetooth από το tray, πιθανώς μετά από αλλαγή theme. Mε soft reset δε γίνεται κάτι.. έβαλα το παλίο theme, έκλεισα κ το wisbar αλλά τίποτα.. καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 exeis backup na to kaneis restore ? αν οχι πρεπει να βρεισ το εικονιδιο απο windows και να το κανεισ paste sto φακελο startup Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Θα προτιμούσα να γλυτώσω το restore, μιας κ δεν είναι τόσο πρόσφατο. Όσο για το εικονίδιο, για βοήθα λίγο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Καλημέρα παιδιά... Μετά από έντονη χρήση του Vpa (S100) και μέσα σε 10 ημέρες, παρατήρησα κάποια μικρά σημαδάκια στην οθόνη. Προς το παρόν αυτό δεν είναι πρόβλημα αλλά φοβάμαι πως στο μέλλον το πρόβλημα θα είναι πιο έντονο. Πόσοι από εσάς έχουν βάλει screen protector και αν τελικά αξίζει την ταλαιπωρία, η πιθανά να μην παρατηρήσω άλλα σημάδια στο μέλλον; Σας ευχαριστώ και περιμένω τις απαντήσεις σας... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarafo Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Καλημέρα παιδιά... Μετά από έντονη χρήση του S100 και μέσα σε 10 ημέρες, παρατήρησα κάποια μικρά σημαδάκια στην οθόνη. Προς το παρόν αυτό δεν είναι πρόβλημα αλλά φοβάμαι πως στο μέλλον το πρόβλημα θα είναι πιο έντονο. Πόσοι από εσάς έχουν βάλει screen protector και αν τελικά αξίζει την ταλαιπωρία, η πιθανά να μην παρατηρήσω άλλα σημάδια στο μέλλον; Σας ευχαριστώ και περιμένω τις απαντήσεις σας... Εγώ θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτατα να βάλεις screen protector στην οθόνη του κινητού. Εγώ έβαλα μια, μετά από χρήση λίγων ημερών όπου είδα και την πρώτη γρατζουνιά. Μην περιμένεις να σου χαλάσει πρώτα η οθόνη και μετά να βάλεις προστασία. Είναι λίγο μπελάς στην αρχή να το βάλεις το προστατευτικό αλλά όμως πίστεψε με θα αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 συμφωνω απολυτα,το screen protector μπηκε πριν το ακουμπησω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 εγω που πηρα πο πλαισιο παντωε ενα screen protector αλλοιωνε τοσαο πολυ τα χρωματα που το εβγαλα. ηταν της εταιρισ mobile connect h kati τετοιο. εχετε να μου προτεινετε καποιο σιτε να παραγγειλω ενα αλλο ? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts