elteo Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Παιδια μοθ εσπασε το qtek μου,εσπασε η οθονη,ξερετε ποσα θα μου παρουν περιπου?ευχαριστω Kάπου εδώ μέσα είχα διαβάσει για 240-250 ευρώ.:worry: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimser Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Παιδιά αν κάποιος ενδιαφέρεται για την αγορά του εν λόγω (παναλάφρου - 9 γρ και μικροσκοπικού ) bluetooth ακουστικού μπορεί να το κάνει άφοβα. Η πρώτη μέρα λειτουργίας κύλισε χωρίς προβλήματα. Παράθεση // Huawei P6 // Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Από κατανάλωση μπαταρίας με το bt ανοικτό τι γίνεται; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest a778899 Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ S 100 ΜΕ ΠΟΝΤΙΚΙ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Πως μπορώ να αντιγράψω τις επαφές μου από το τηλέφωνο στην sim; (οnce again) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ S 100 ΜΕ ΠΟΝΤΙΚΙ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ; :lol: :lol: :lol: ΤΙ ψαχνεις παλι ρε φιλε να μας τρελανεις θες ? πληκτρολογια υπαρχουν και μαλιστα αρκετα. το ιδιο και ποντικια μερικα μπορεις να δεις εδω http://www.play247.gr/index.php?main_page=index&cPath=1_88 υ.γ μηπως να αγορασεις ενα φορτητο? Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Πως μπορώ να αντιγράψω τις επαφές μου από το τηλέφωνο στην sim; (οnce again) κανεις παρατεταμενο τικ στην επαφη η στις επαφες που θες να αντιγραψεις και επιλεγεις αποθηκευση στην καρτα σιμ. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 perasa tous ixous .amr sto fakelo ring ton windows tou ppc mou kai pali den mporo na tous valo san ixo klisis kapios allos tropos??? ΔΕΝ παιζει το qtek ηχους amr ρε φιλε, μονο να τους ακουσεις μπορεις κι αυτο πρεπει να ανοιξεις τα mms και να το φορτωσεις σαν ηχο για αποστολη για να το ακουσεις. αν θες ντε και καλα τον ηχο που εχεις σε amr πρεπει να το μετατρεψεις, νομιζω πως το nokia dada suite κανει αυτη τη δουλεια. παντως μπορεις να φτιαξεις δικους σου ηχους αν θες με το nero σε wav παντα για να εχεις και δυνατο ηχο. επισης αν θες μπορω να σου στειλω εγω διαφορους ηχους που εχω. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 an mporis stile kai se emena autous tous ixous pou les.. tha eimoun ipoxreos.. tnx labis@mail.gr Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikeee Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 ΔΕΝ παιζει το qtek ηχους amr ρε φιλε, μονο να τους ακουσεις μπορεις κι αυτο πρεπει να ανοιξεις τα mms και να το φορτωσεις σαν ηχο για αποστολη για να το ακουσεις. αν θες ντε και καλα τον ηχο που εχεις σε amr πρεπει να το μετατρεψεις, νομιζω πως το nokia dada suite κανει αυτη τη δουλεια. παντως μπορεις να φτιαξεις δικους σου ηχους αν θες με το nero σε wav παντα για να εχεις και δυνατο ηχο. επισης αν θες μπορω να σου στειλω εγω διαφορους ηχους που εχω. ok file mporeis na mou stileis to mail mou einai alex-80@otenet.gr Παράθεση http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandran Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 ok file mporeis na mou stileis to mail mou einai alex-80@otenet.gr Αν αξίζουν οι ήχοι θα ήθελα και 'γω. (*) Αν είναι πολλά kbytes, pm me να σου στείλω το e-mail της ΟTEnet . Μπορώ να σου στείλω και τον Wave Editor (της κάρτας ήχου Creative), που έχω, για να μοντάρεις και να μετατρέπεις ότι ήχο θέλεις. Πρέπει να είναι .wav για να τους δεχτεί σαν ήχο sms, alarm, κλπ. (μπαίνουν χύμα στο directory: \windows), ενώ για ήχο κλήσης πρέπει να μπούν στο \windows\ring και μπορεί να είναι και mp3. Φρόντισε να κόψεις μικρά κομμάτια ήχων και να τα σώσεις με χαμηλής ποιότητας format (radio quality ~ 20 kb/sec.) γιατί δεν έχει πολλή κύρια μνήμη διαθέσιμη όταν φορτώνεις και προγράμματα. ------------------------- (*)Δε μου απάντησες :X . Υποθέτω λοιπόν ότι δεν άξιζαν τον κόπο...:( Παράθεση ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimser Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Από κατανάλωση μπαταρίας με το bt ανοικτό τι γίνεται; Δεν έχω υπολογίσει τι επιβάρυνση έχει παραπάνω, έτσι και αλλιώς το qtek το φορτίζω συνέχεια στο γραφείο και το βράδυ που πάω για ύπνο. Παράθεση // Huawei P6 // Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest a778899 Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 :lol: :lol: :lol: ΤΙ ψαχνεις παλι ρε φιλε να μας τρελανεις θες ? πληκτρολογια υπαρχουν και μαλιστα αρκετα. το ιδιο και ποντικια μερικα μπορεις να δεις εδω http://www.play247.gr/index.php?main_page=index&cPath=1_88 υ.γ μηπως να αγορασεις ενα φορτητο? Ρε φιλαρακι, παλι μας επιασες αδιαβαστους... Εσυ ποιο απ' ολα προτεινεις:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandran Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Θα πρότεινα το Fortuna Slim Bluetooth GPS Receiver with SiRFstarIII Chipset γιατί πάρα πολλοί λένε ότι είναι το καλύτερο, οπότε η αγορά του είναι risk free! :) Βλέπω ότι το Slim της Fortuna είναι 80 γρ. και κάνει και 138 €. Μήπως είναι πιο βολικό το Fortuna U2 Smart GPS Receiver PS2 (75€) σε συνδυασμό με το Υ-καλώδιο σύνδεσης (http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1376) των 20 €, που είναι και μόνο7γρ.; Παράθεση ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 και εγω με το slim fortuna ειμαι υπερευχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazkal Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Μήπως ξέρει κανείς παιδιά αν το Plantronics 640 είναι συμβατό με το τηλεφωνάκι μας ? Στο διαδίκτυο οι απόψεις δυιστανται : http://blueheadsets.zoovy.com/product/DISCOVERY640 http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=127055 Κανένα πρόβλημα για τουλάχιστον 20 μέρες που το έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Το Gps πως θα συνδεθεί με το ppc μέσω του καλωδίου Υ....και αν ναι σε ποια θυρα? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Βλέπω ότι το Slim της Fortuna είναι 80 γρ. και κάνει και 138 €. Μήπως είναι πιο βολικό το Fortuna U2 Smart GPS Receiver PS2 (75€) σε συνδυασμό με το Υ-καλώδιο σύνδεσης (http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1376) των 20 €, που είναι και μόνο7γρ.; Η διαφορά βάρους και τιμής οφείλεται στο ότι το ένα (το ΒlueΤooth) είναι ανεξάρτητο και έχει πομπό-δέκτη και μπαταρία, ενώ το άλλο συνδέεται με καλώδιο και τροφοδοτείται από εκεί. Μέχρι σήμερα, όμως, δεν ξέρω κανέναν να έχει καταφέρει να συνδέσει με καλώδιο GPS Receiver στο S100 (όπως ρωτάει και ο gfdimopo, σε ποια θύρα θα γίνει η σύνδεση;...). Γι' αυτό όλοι έχουμε GPS Receiver με BlueTooth. Αν εσύ ξέρεις κανέναν τρόπο σύνδεσης, τότε να μας ενημερώσεις. Αν δεν ξέρεις, τότε πάρε ένα με ΒlueΤooth για να κάνεις τη δουλειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPS Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Στα καλά καθούμενα ( χωρίς να βάλω ή να βγάλω κάποιο πρόγραμμα ) σταμάτησε να αναβοσβύνει το πράσινο φωτάκι που δείχνει οτι το τηλέφωνο είναι ενεργοποιημένο καθώς και το μπλε για το bluetooth.Όταν το βάζω να φορτίσει το πορτοκαλί ανάβει κανονικά......:wacko: :wacko: Έχει συμβεί σε κανέναν;;; Όλο περίεργα πράγματα κάνει αυτό το qtek!!!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandran Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Μήπως κατά λάθος πάτησες το εικονίδιο της κεραίας (πανω δεξιά) και ενεργοποιήθηκε η "χρήση σε αεροπλάνο"; (Απενεργοποιείται με τον ίδιο τρόπο). Αλλιώς κάνε ένα (soft) reset. Παράθεση ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandran Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Μέχρι σήμερα, όμως, δεν ξέρω κανέναν να έχει καταφέρει να συνδέσει με καλώδιο GPS Receiver στο S100 ..... τότε πάρε ένα με ΒlueΤooth για να κάνεις τη δουλειά σου. Με μπέρδεψε η σελίδα που σου παρέθεσα, που έγραφε "καλώδιο Υ για Qtek και GPS receiver PSII". Τους πήρα τηλέφωνο όμως και μου είπανε ότι δεν γίνεται σύνδεση με το Ppc. Έτσι πήρα ένα ΒΤ GPS, (AMBEON) αλλά δεν πιάνει δορυφόρους στο σπίτι (Α.Ηλιούπολη) και στην Αθήνα έκανε πολλή ώρα για να αρχίσει να δουλεύει με το Destinator. Μετά έπιασε και 9 δορυφόρους και τους 3-4 τους κράταγε 4-5 λεπτά αφότου μπήκα πάλι στο σπίτι. Τα άλλα (Fortuna slim, etc) δουλεύουν καλίτερα χωρίς κεραία; Παράθεση ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandran Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 to sigekrimeno screen protector to eixa parei kai ego. distixos einai poli diskolo na to topothetiseis,mias kai dimiourgi fisalides aera. tha sou protina na to pareis mono an to vreis se kapoio magazi kai sto topothetisoun ekei. allios mallon tha to petakseis opos ekana kai ego. Δε νομίζω να σου το τοποθετούν πουθενά γιατί τοτε θα τα πέταγαν όλα. Πήρα κι εγώ το BRANDO (εισαγωγή της ACE Hellas - 15 euro). Το έβαλα βιαστικά και μπέρδεψα τις επιφάνειες. Θα ήταν καλύτερο να είχαν με μπλε ετικέτα αυτήν με την κόλλα (Νο1) αφου την ανοίγεις πρώτη. Η άλλη πλευρά δεν κατάλαβα γιατί να έχει προστατευτικό. Για να μας μπερδεύει; Μετά από μερικές αποτυχημένες προσπάθειες είχε τραβήξει μόρια σκόνης, που στο κόλλημα δημιουργούν φυσαλίδες. Βέβαια είναι μόνο αισθητικό πρόβλημα, αφού δεν ενοχλούν στη χρήση με φωτισμένη οθόνη. Ήμουν έτοιμος να το πετάξω, αλλά το έπλυνα, το στέγνωσα με πιστολάκι και ξαναμπήκε. Πρόβλημα δημιουργούν οι άκρες (αν δεν καταφέρεις να τις βάλεις κάτω από το αλουμινένιο περιθώριο). Η ιδέα να το κολλήσεις στο μπάνιο με περιβάλλον υδρατμών, που έριξε παλιά εδώ ένας φίλος πρέπει να είναι αποτελεσματική. Μετάνιωσα γιατί δεν το είχα βάλει νωρίτερα. Τώρα θα είχα άθικτη οθόνη. Παράθεση ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallis99 Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Υπάρχει τρόπος για την απομάκρυνση των "μορίων" σκόνης που κολλάνε πάνω στο screen protector κατά την διάρκεια της τοποθέτησης. Στην αρχή, δοκίμασα κι εγώ να το πλύνω και να το στεγνώσω, αλλά ...τζίφος (και με εμφιαλωμένο νερό δοκίμασα, αλλά πάλι έμεναν στίγματα από τα άλατα) Η Λύση είναι ΜΙΑ!!! 1) Πάρτε μια αυτοκόλλητη μονωτική ταινία 3Μ (δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, αλλά αυτή είναι η καλύτερης ποιότητας (και ακριβότερη) μονωτική ταινία που υπάρχει, και δεν αφήνει ίχνη κόλλας όταν την ξεκολλάς) 2) Φτιάξτε μια επιφάνεια λίγο μεγαλύτερη από το μέγεθος του screen protector κολλώντας διαδοχικά 3-4 κομμάτια της μονωτικής ταινίας των 10 cm περίπου. 3) Τοποθετήστε το screen protector πάνω σε αυτήν την επιφάνεια, με την πλευρά που κολλάει στην οθόνη. Έτσι, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ βρίσκεται πάνω στην καλή επιφάνεια, θα μείνει πάνω στην μονωτική ταινία, και όταν αφαιρεθεί από εκεί το screen protector θα είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ!!! (εδώ μπορείτε να χαμογελάσετε από ικανοποίηση :)) Τώρα πια, μπορείτε να δοκιμάσετε να κολλήσετε το screen protector στην οθόνη, σε "νεφελώδες" περιβάλλον, για να μην κινδυνεύετε πάλι από τα αιωρούμενα σωματίδια. Η παραπάνω διαδικασία, είναι δοκιμασμένη από εμένα, και μου γλύτωσε ένα Brando screen protector που παραλίγο θα πήγαινε για πέταγμα... ΠΡΟΣΟΧΗ! μην το δοκιμάσετε με κακής ποιότητας μονωτικές ταινίες που μπορεί να αφήσουν ίχνη κόλλας. Κ.Ι.Σ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPS Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Μήπως κατά λάθος πάτησες το εικονίδιο της κεραίας (πανω δεξιά) και ενεργοποιήθηκε η "χρήση σε αεροπλάνο"; (Απενεργοποιείται με τον ίδιο τρόπο). Αλλιώς κάνε ένα (soft) reset. όχι,το τηλέφωνο είναι ενεργοποιημένο και λειτουργεί κανονικά......το μόνο πρόβλημα είναι οτι δεν αναβοσβύνει κανένα led.....ούτε για το τηλ ούτε για το bluetooth. καμια ιδέα κανείς;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 όχι,το τηλέφωνο είναι ενεργοποιημένο και λειτουργεί κανονικά......το μόνο πρόβλημα είναι οτι δεν αναβοσβύνει κανένα led.....ούτε για το τηλ ούτε για το bluetooth. καμια ιδέα κανείς;;; Θυμάμαι παλιά είχαμε πεί τρόπο για να μην αναβοσβήνουν τα λαμπάκια, αλλά εσυ θες το αντίθετο. Με έναν επεξεργαστή μητρώου (π.χ. τον Registry Editor του Resco Explorer) πήγαινε στο ΗΚΕΥ_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuildIn\AllLEDMgr Εκεί κανονικά πρέπει να είναι: Dll -> AllLEDMgr.dll Index -> 1 Order -> 0 Prefix -> LED Δε νομίζω να είναι αυτό, αλλά δε χάνεις και τίποτα να το κοιτάξεις...:worry: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts