181293 Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Paidia? enan aplo metriti gprs gia to S100???? na einai eukolo omws stin egkatastasi yparxei? Thanks :) Exeis pm Kales giortes se olo to forum:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_Lawya Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Έχοντας ξοδέψει 2 ώρες να διαβάζω το forum και τη σελίδα http://www.qtek.gr/S100_faq.html και να προσπαθώ να βρω λύση για το ελληνικό Τ9,τελικά ρωτάω: Πώς το ενεργοποιούμε? Έχω QTEK S100 με τελευταίο firmware από ACE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Παιδιά, όποιος χρησιμοποιεί το Wisbar Advance, έχει πρόβλημα με την δόνηση και το Off στην ένταση του ήχου? Έχω την έκδοση 2.4.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPS Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 paidia mia erwthsh.....exw balei polla programmata sto Q-tek apla gia na ta dokimasw.....twra 8elw na krathsw merika apo ayta gia na mhn einai kai poly "bary" to mhxanaki..... 8elw loipon na kanw hard reset kai na ta ksanaperasw....osa exoyn egkatasta8ei sthn storage card 8a ta kanw apla uninstall?h 8a afhsoyn "skoypidia" sto kin? skeftomai dhladh mhpws prepei na kanw kai format sthn storage card gia na mhn exw kapoio problhma meta.... kserei kaneis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 paidia mia erwthsh.....exw balei polla programmata sto Q-tek apla gia na ta dokimasw.....twra 8elw na krathsw merika apo ayta gia na mhn einai kai poly "bary" to mhxanaki..... 8elw loipon na kanw hard reset kai na ta ksanaperasw....osa exoyn egkatasta8ei sthn storage card 8a ta kanw apla uninstall?h 8a afhsoyn "skoypidia" sto kin? skeftomai dhladh mhpws prepei na kanw kai format sthn storage card gia na mhn exw kapoio problhma meta.... kserei kaneis? κάνε hard reset και σβήσε με έναν card reader τους φακέλους από τη κάρτα μνήμης και είσαι οκ Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Έχοντας ξοδέψει 2 ώρες να διαβάζω το forum και τη σελίδα http://www.qtek.gr/S100_faq.html και να προσπαθώ να βρω λύση για το ελληνικό Τ9,τελικά ρωτάω: Πώς το ενεργοποιούμε? Έχω QTEK S100 με τελευταίο firmware από ACE Αυτό θα ήθελα πολύ να το μάθω και εγώ. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 :D geia skeftome poly sovara na agorasw to s100 (apo aurio kiolas) gi'auto 8a i8ela merikes symvoules kai merikes apopseis oson afora to s100.Ti na apofygw (h kai giati na apofygw to kinito),ti na prosexw,an einai poiotiko ktl ktl.Ka8e voh8eia einai euprosdekth (kai an to parw to kin 8a sas priksw poly alla 8a me sygxwresete e? :O ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Αυτό θα ήθελα πολύ να το μάθω και εγώ. μιλατε σοβαρα ρε παιδια ή εγω καταλαβαινω λαθος? ανοιξτε το phone pad και πατηστε παρατεταμενα το πληκτρο για τα συμβολα. θα σας βγαλει στις ρυθμισεις του phone pad και εκει θα επιλεςξετε ως γλωσσα εισαγωγης κειμενου τα ελληνικα. το ιδιο πραγμα γινεται και απο το start-settings-input!! αν παλι εννοειτε οτι δεν σας ανοιγει με τιποτα το phone pad, τοτε προκειται για το γνωστο bug του s100. καντε μερικα soft reset(εγω προσωπικα εχω κανει 100δες για το ατιμο) αφαιρεστε καμια εφαρμογη και ξαναπροσπαθηστε να το ανοιξετε και παλι. τον τελευταιο καιρο που ειχα το κινητο για να μην χανω το phone pad, προσπαθουσα να το εχω ως ενεργο πληκτρολογιο καθε φορα που εκανα εγκατασταση μια καινουρια εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_Lawya Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Psy για την ενεργοποίηση του Ελληνικού Τ9 ρωτάμε και όχι για την ενεργοποίηση του Ελληνικού Keyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Psy για την ενεργοποίηση του Ελληνικού Τ9 ρωτάμε και όχι για την ενεργοποίηση του Ελληνικού Keyboard μα μονο με το phone pad μπορεις να γραψεις Τ9, και σου λεω πως να επιλεξεις την ελληνικη γλωσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Δε ξέρω psy αλλά ποτέ δεν έχω καταφέρει να γράψω με Τ9 στο σ100...ενεργοποιημένο δείχνει αλλά ότι και να πατήσω γράφει μόνο γράμματα δε κάνει συνδυασμούς. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 παιδια συγνωμη αν σας μπερδεψα αλλα μπερδευτηκα και γω τωρα και δεν εχω καταλαβει που ειναι το προβλημα σας. ο T9 δεν θελει καμια ενεργοποιηση. απλα επιλεξτε την ελληνικη γλωσσα με τον τροπο που αναφερω παραπανω και πανω στο πληκτρολογιο επιλεξτε αναλογα με το τι θελετε να γραψετε την αντιστοιχη επιλογη. "123" για αριθμους, "abc" για κλασικη εισαγωγη κειμενου και" t9" για το ζητουμενο!! πραγματικα δεν μπορω να πω κατι αλλο. εμενα οταν δουλευε το phone pad, δουλευε μια χαρα.:confused: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Για το ελληνικό Τ9, ανοίξτε τις ρυθμίσεις του phone pad όπως σας λέει ο psybill, δηλαδή "ανοιξτε το phone pad και πατηστε παρατεταμενα το πληκτρο για τα συμβολα. θα σας βγαλει στις ρυθμισεις του phone pad και εκει θα επιλεςξετε ως γλωσσα εισαγωγης κειμενου τα ελληνικα" και απενεργοποιήστε τη δεύτερη επιλογή που λέει "Απλοκρυψη της λίστας λέξεων" για να αρχίσει να σας προτείνει λέξεις το Τ9. (Εννοείται πως το έχετε ενεργοποιημένο από το phone pad, δηλαδή το χρώμα των πλήκτρων είναι γαλάζιο!) ;) Edit - Μπα, τελικά δεν παίζει ρόλο μάλλον αυτή η επιλογή!... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_Lawya Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Λοιπόν για να τα πάρουμε τα πράγματα ένα-ένα γιατί δεν βγάζουμε άκρη: Πάμε Έναρξη/Ρυθμίσεις/Εισαγωγή/Μέθοδος Εισαγωγής/Phonepad -> ξε-τσεκάρουμε το απόκρυψη της λίστας λέξεων και στο tab γλώσσα βάζουμε Ελληνικά Χτυπάμε ΟΚ και Μέθοδος Εισαγωγής στις προηγούμενες επιλογές βάζουμε Keyboard GR και στο tab από κάτω "Συμπλήρωση λέξης" τα 'χουμε όλα τσεκαρισμένα,δηλ. τσεκ στο "Πρόταση λέξεων ..."κτλ Επίσης στο Έναρξη/Ρυθμίσεις/Σύστημα/Γλώσσα/ βάζουμε Ελληνικά και SMS 160 χαρακτήρων Με αυτόν τον συνδυασμό επιλογών πάντως δεν δουλεύει το ελληνικό Τ9,ας μας πει κάποιος που δουλεύει στο δικό του S100 το δικό του συνδυασμό,plz Προς Psy: Εμένα παρεπιμπτόντως δεν μου εμφανίζει τις δύο επιλογές που αναφέρεις,δηλ. μου εμφανίζει γωνία αριστερά πάνω επιλογή "123" καθώς και μια Ελληνική σημαία στη μέση αριστερά,αλλά πουθενά κουμπί "abc" ή "T9" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiL3RaS Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 kalispera! popo poso kairo exw na miliso edw mesa re paidia! ti kanoume eimaste kala?re paides peire kanenas apo esas to 9100 gia na ma8w ti akrivos pezei apo hardware vevaia alla kai ta 2005 ta pocket? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 to phra metaxeirismeno me 1GB karta mnimis.Tromaksa apisteuta vevea otan antikrisa to manual :O alla mporw na pw oti eimai poly xaroumenos.Einai yperoxo,panemorfo kai den fenete disxristo,apla mallon 8elei eksoikeiwsh (einai to prwto smartphone pou pairnw).Elpizw me thn voh8eia sas na mporesw na to ekmetaleutw sto epakro!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 καλοριζικο:) και εγω φιλε μου τα ειχα χαμενα στην αρχη αλλα με την βοηθεια των παιδιων εδω μεσα ολα οκ:happy: μου πηρε 15 μερες και μετα ολα οκ!!!πριν ειχα 6600 και Ρ910 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 okeik,nomizw eixa ta prwta problems :) Mou evgaze synexeia oti h mnhmh den eparkei enw eixa kleisei ola ta programmata pou etrexan ekeinh th stigmh.Epishs ekana syndesh gprs kai den evriska pou8ena pws na tin apenergopoihsw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agoraphobic Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Epishs ekana syndesh gprs kai den evriska pou8ena pws na tin apenergopoihsw. TIP: Κρατάς πατημένο το hang up (κόκκινο πλήκτρο) μέχρι να κλείσει το GPRS. ;) Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 xilia euxaristw man gia tin apantisi alla molis apektisa allo problem.Eida to link pou eixate dwsei prin polles polles selides kai eipa na koitaksw tis ri8miseis alla telika ta ekana xalia.Thn mia empaine internet alla den estelne e mail kai twra den kanei tipota apo ta 2.Me to pou eixa valei th karta eixe kapoies ri8miseis,eprepe mipws na min tis peiraksw?Kai twra? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Λοιπόν για να τα πάρουμε τα πράγματα ένα-ένα γιατί δεν βγάζουμε άκρη: Πάμε Έναρξη/Ρυθμίσεις/Εισαγωγή/Μέθοδος Εισαγωγής/Phonepad -> ξε-τσεκάρουμε το απόκρυψη της λίστας λέξεων και στο tab γλώσσα βάζουμε Ελληνικά Χτυπάμε ΟΚ και Μέθοδος Εισαγωγής στις προηγούμενες επιλογές βάζουμε Keyboard GR και στο tab από κάτω "Συμπλήρωση λέξης" τα 'χουμε όλα τσεκαρισμένα,δηλ. τσεκ στο "Πρόταση λέξεων ..."κτλ Επίσης στο Έναρξη/Ρυθμίσεις/Σύστημα/Γλώσσα/ βάζουμε Ελληνικά και SMS 160 χαρακτήρων Με αυτόν τον συνδυασμό επιλογών πάντως δεν δουλεύει το ελληνικό Τ9,ας μας πει κάποιος που δουλεύει στο δικό του S100 το δικό του συνδυασμό,plz Προς Psy: Εμένα παρεπιμπτόντως δεν μου εμφανίζει τις δύο επιλογές που αναφέρεις,δηλ. μου εμφανίζει γωνία αριστερά πάνω επιλογή "123" καθώς και μια Ελληνική σημαία στη μέση αριστερά,αλλά πουθενά κουμπί "abc" ή "T9" Ώπα, μισό λεπτό! Το Τ9 δουλεύει μόνο όταν πληκτρολογείς με το Phone Pad. Όταν χρησιμοποιείς το Keyboard GR δεν δουλεύει το Τ9, αλλά ούτε γίνεται καμία πρόταση λέξης (άσχετα με το τι θα έπρεπε σύμφωνα με τις ρυθμίσεις)... Ξαναλέω, οι ρυθμίσεις για ενεργοποίηση του Τ9 αφορούν μόνο το Phone Pad και πληκτρολόγηση με αυτό, πρόταση λέξεων καθώς γράφεις με το Keyboard GR δεν γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPS Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 κάνε hard reset και σβήσε με έναν card reader τους φακέλους από τη κάρτα μνήμης και είσαι οκ ευχαριστω για την απαντηση.... να ρωτησω...δεν ειναι το ιδιο αν σβυσω τους φακελους απο το Q-tek η απο το desktop??ρωταω γιατι δεν εχω card reader.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiL3RaS Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 re paidia katevasa apo tin microsoft to kainourio to actyve kai nomizo to 4.1 kai den leei na sinde8ei me tpt to mlksmeno! ti na kano exw frikari! mipos einai mono gia ta smartphone me windows mobile 05? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 ok ok to kserw oti sas epriksa alla na mia mazemenh lista me apories : to programma pou dinete mazi me to s100 exei dynatothta na metaferei programmata ktl apo to pc sto s100 h kanei mono synchronize me to outlook?An kanei mono sychronize tote poio programma 8a katevasw gia na metaferw arxeia? An valw ena programma stin karta kateu8eian mesw card reader 8a douleuei kanonika meta otan topo8ethsw tin karta sto s100? Mporeis na metafereis ta programmata (efoson exeis to katallhlo programma) xrhsimopoiwntas to kalwdio pou periexetai sth syskeuasia e?(ligo xazh aporia mou fanike auth alla eipa na to epivevaiwsw). Epishs exw bluetooth sto pc, pws mporw na perasw programms mesw bluetooth sto s100? To s100 to pira metaxeirismeno kai otan evala tin karta mou (vodafone symvolaiou) eixe etoimes kati ri8miseis kai estelne mms alla den empaine sto internet.Meta eida ena link pou elege ri8miseis kai eipa na tis dokimasw.Twra den exw oute mms oute internet :p Oso ki an prospa8isa me tis ri8miseis pou anaferoun sto site ths qtek den ginete tipota. Pantws auto to s100 oso se dyskoleuei toso se porwnei!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Ώπα, μισό λεπτό! Το Τ9 δουλεύει μόνο όταν πληκτρολογείς με το Phone Pad. Όταν χρησιμοποιείς το Keyboard GR δεν δουλεύει το Τ9, αλλά ούτε γίνεται καμία πρόταση λέξης (άσχετα με το τι θα έπρεπε σύμφωνα με τις ρυθμίσεις)... Ξαναλέω, οι ρυθμίσεις για ενεργοποίηση του Τ9 αφορούν μόνο το Phone Pad και πληκτρολόγηση με αυτό, πρόταση λέξεων καθώς γράφεις με το Keyboard GR δεν γίνεται... Guys.. pedeftika ki ego poli na vro to phonepad.. Prospathousa na to epilekso alla afto emene sto keyboard i sto keyboard GR.. E..mou tin edose kai ekana soft reset..anigo na grapso minima..epilego phonepad..kai doulevi!..Kanonika kai me elliniko T9!! :) Opote lipon thelo na grapso ena minima kai (den ksero gia poio logo) den emfanizete to phonepad..kano soft reset kai ola meli gala.. :P Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts