Jump to content

[Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν έχετε windows xp αφήστε του οδηγούς που περιέχονται στο sp2 .

Δημιουργήστε από πίνακα ελέγχου->συσκευέςbt->θύρες com μέχρι τη com5 και έπειτα από το microsoft activesync4 επιλέξτε στα connection settings->allow connections to the following com5....και ξαναδοκιμάστε.Υπόψιν να χρησιμοποιήσετε στο σ100 τα pocket bt tools 1.1.

exo activesync 3.7 .[xp sp2] exo perasei tous odigous pou edine to 1o post.ston pinaka elegxou den brisko kati gia na ftiaxo thires,emena mou bgazei com 9.mporei na ftiaxtei i na to afiso,an nai ti xreiazete;

JEISON!

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια χαρα. Από την στιγμή που εγκατέστησα το spbgprsmonitor παρατηρώ οτι περιστασιακά συνδέεται μόνο του στο internet και με χρεώνει, όπως επίσης προσπαθεί να συγχρονιστεί με pc χωρίς να είναι συνδεδεμένο.Τι φταίει τελικά γνωρίζει κάποιος;

το ειχε παθει και ενας φιλος μου αυτο!!!!δεν το στελνεις καλυτερα στα σκουπιδια;

Εννοείς φταίει το προγραμματάκι;(αν αναφέρεσαι σε μένα :p )

Guest lagoudakis
Εννοείς φταίει το προγραμματάκι;(αν αναφέρεσαι σε μένα :p )
ναι σε σενα φιλε μου :) προφανως φταιει το προγραμματακι ;)

Πριν απο καποιες μερες ειχα κανει το παραπανω post αλλα

το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει.

πειτε μου αν συμβαινει και σε αλλους για να το παω για service.

thanks...

Φίλε αυτό είναι το φυσιολογικό... Και στο 8020 που είχα έτσι γινόταν. Ο άλλος δεν τον ακούει τον ήχο βέβαια. Αλλά είναι σπαστικό. Ακόμα και στο 8080 που είχα έτσι ήταν... Γενικότερα είναι έτσι το λειτουργικό.. *******...

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Guest manthos

gia na kaneis reset yparxei to koumpaki dipla sxedon sthn ypodoxh tou handsfree....

gia na kaneis format pos ginetai?

otan kaneis format epanaferetai sthn arxikh-out of the box-katastash tou pou to dinei h ace hellas h 8a leipei kati?

Γεια χαρα. Από την στιγμή που εγκατέστησα το spbgprsmonitor παρατηρώ οτι περιστασιακά συνδέεται μόνο του στο internet και με χρεώνει, όπως επίσης προσπαθεί να συγχρονιστεί με pc χωρίς να είναι συνδεδεμένο.Τι φταίει τελικά γνωρίζει κάποιος;

μηπως διαβασεις τιποτα mail μεσω activesync server (δηλαδη exchange2003) ?

gia na kaneis reset yparxei to koumpaki dipla sxedon sthn ypodoxh tou handsfree....

gia na kaneis format pos ginetai?

otan kaneis format epanaferetai sthn arxikh-out of the box-katastash tou pou to dinei h ace hellas h 8a leipei kati?

ενοεις Hard-reset, καποιο κουμπι εχεις πατημενο την ωρα που κανεις soft-reset αλλα δεν θυμαμαι πιο. Κοιτα στην πρωτη σελιδα του thread εχει οδηγιες για hard-reset. Ναι τα σβήνει όλλα και το φερνει σε default οπως οταν το πρωτο-ανοιξες

Συγνώμη για το off-topic αλλα παρ'ολο που μοιαζει λογικο

μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον.

Αν συνδέσετε (pairing) το bluetooth headset σας με το PC σας

μετά μπορείτε να παίζετε μουσική στο PC και να την ακούτε απο εκεί...

(προσωπικά σύδεσα το JABRA)

Οχι με τελεια ποιοτητα βεβαια αλλα........

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ το ειπα....

thanks και παλι sorry για το off-topic......

αναρωτιεμαι βεβαια αν αυτο μπορει να γινει στο PPC μας

με την χρηση π.χ. του PPC ΒΤ Τools.....

Έχει κανει κανενας τιποτα???

(Τωρα ομως ειμαι on-topic :lol: )

-----------------------------------------------

Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease:

-----------------------------------------------

(mou kopsane ta polla polla.... ;-(( )

Καλημέρα σε ολους σας. Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις να μου πει που μπορω να βρω καποιο free προγραμμα μετατροπης wav, mp3 κλπ σε midi (για ringtones).

Ευχαριστω πολυ

Παιδιά κάπου διάβασα πως κάποιο fm radio παίζει με το σ100 μας...

έχω ένα της ericsson HPR-20 αν θυμάμαι καλά,μπορώ να το κάνω να παίξει με το σ100?αλλάζοντας βυσματάκι απο κάτω κτλπ κτλπ...αλήθεια ποιο fm radio παίζει αβασάνιστα με το κινητό μας?

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

Όχι,great. Αυτό που έκανα ήταν να "αποτσεκάρω" το "χρήση κινητού προγράμματος" από τις επιλογές του activeSync(δεν ξέρω αν είναι άσχετο ή όχι), και από τότε δεν έχω αντιμετοπίσει το ίδιο πρόβλημα

Παιδια πειτε μου την διαφορα μεταξυ της sandisk και της kingstone!

Εχω βρει την kingstone 20 ευρω φθηνοτερα(512ΜΒ)

Καμια προταση ρε παιδια?

please help.... :(

Καμια προταση ρε παιδια?

Πάρε άφοβα την kingston, έχω αρκετές μνήμες της συγκεκριμμένης εταιρίας, κανένα πρόβλημα :)

Υ.Σ> Παρεπιπτόντως είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μνημών...

άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000

Καμια προταση ρε παιδια?

καλυτερα παρε την sandisk παλιοτερα κοποιοι απ το φορουμ ειχαν προβλημα με την kingstone ενω δεν εκουστηκε κανενα παραπονο για την sandisk.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

ενοεις Hard-reset, καποιο κουμπι εχεις πατημενο την ωρα που κανεις soft-reset αλλα δεν θυμαμαι πιο. Κοιτα στην πρωτη σελιδα του thread εχει οδηγιες για hard-reset. Ναι τα σβήνει όλλα και το φερνει σε default οπως οταν το πρωτο-ανοιξες

:) πατας ταυτοχρονα το διακοπτη on of και τη γραφιδα στην υποδοχη επαναφορας ( reset )

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

re pedia an xerei kapoios as pei pos tha syndeso active sync me bt,exo MA700 ,xp sp2

αν έχετε windows xp αφήστε του οδηγούς που περιέχονται στο sp2 .

Δημιουργήστε από πίνακα ελέγχου->συσκευέςbt->θύρες com μέχρι τη com5 και έπειτα από το microsoft activesync4 επιλέξτε στα connection settings->allow connections to the following com5....και ξαναδοκιμάστε.Υπόψιν να χρησιμοποιήσετε στο σ100 τα pocket bt tools 1.1.

exo activesync 3.7 .[xp sp2] exo perasei tous odigous pou edine to 1o post βγάλτους και άφησε τους οδηγούς που περιέχονται στο sp2.ston pinaka elegxou den brisko kati gia na ftiaxo thires,

πίνακα ελέγχου->συσκευέςbt->θύρες com αποκλείεται να μη στο βγάζει.Επίσης δες αυτό

emena mou bgazei com 9.mporei na ftiaxtei i na to afiso,an nai ti xreiazete;

εχει καποιος το αρχειο με το ελληνικο εορτολογιο για το sunnysoft sunydays....... αν ναι παρακαλω στο giq180#yahoo.com

check your mail

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Παιδιά κάπου διάβασα πως κάποιο fm radio παίζει με το σ100 μας...

έχω ένα της ericsson HPR-20 αν θυμάμαι καλά,μπορώ να το κάνω να παίξει με το σ100?αλλάζοντας βυσματάκι απο κάτω κτλπ κτλπ...αλήθεια ποιο fm radio παίζει αβασάνιστα με το κινητό μας?

up up up up up up !

• The title was changed to [Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2