saroy1982 Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. όντας παλιός κάτοχος του qtek 2020 τι διαφορές θα συναντήσω?από σήμα και ακουστική πως τα πάει ο "απόγονος"? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjPsycho Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 pedia gia sas.aftes tis meres imun sta pro8ira na agoraso to jam.ala ti epa8a simera......gia ri3te mia matia ke pite mu ti gnomi sas http://www.etencorp.com/products/Communication/500.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp1975 Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DjPsycho (29 Δεκ. 2004 , 15:17) pedia gia sas.aftes tis meres imun sta pro8ira na agoraso to jam.ala ti epa8a simera......gia ri3te mia matia ke pite mu ti gnomi sas http://www.etencorp.com/products/Communication/500.php Υπάρχει αντίστοιχο θέμα εδώ. Δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία παρουσίασής του ακόμα. Πάντως, μάλλον δε θα αργήσει. Παράθεση MCSE.GR Ελληνικά τεχνικά forums Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος saroy1982 (29 Δεκ. 2004 , 11:21) καλημέρα! πολλά προβλήματα ακούω για το s100 και με βάζουν σε σκέψεις!...μια δεν ακούει από το ακουστικό ,μια χρειάζεται soft reset για να εμφανιστουν και αν τα δεδομένα στην κάρτα μνήμης μία δεν λειτουργεί το μεγάφωνο μία καμμένα pixels ...να τα θεωρήσω ως μεμονομένα περιστατικά? Αυτό για τη μνήμη που λες, επειδή το αναφέρω εγώ, ξαναλέω ότι φταίει η mmc μου μάλλον, γιατί μου έκανε κόλπα και στο παλιο κινητό που την είχα, και όχι το jam :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deacon_lefteris Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soulmate (28 Δεκ. 2004 , 18:54) Επειδή η mmc που έχω στο jam, είναι από το παλιό μου κινητό και είναι ... για τα μπάζα γενικώς, μια transcend 128αρα, χάνει τα δεδομένα της σε hard reset και κάνει άλλα τέτοια ομορφα, στο πρόγραμμα ήταν ούτως ή άλλως να πάρω μια sd 1Gb. Θέλω να μου προτίνετε μάρκες.... Οι lexar είναι καλές; Οι atp? Πρακτικά πόσο ρόλο παίζει η ταχύτητα στις κάρτες αυτές; Μια απλή με μια 32χ έχει μεγάλη διαφορά; Το καταλαβαίνεις στην πράξη; Τι προτείνετε σαν αγορά; Ευχαριστώ. Sandisk 1gb Ultra II 66X(9MB/s) Υπάρχει και η extreme της ίδιας εταιρίας που είναι 122X(20MB/s) αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για τόσο μεγάλη ταχύτητα ρίξε μια ματια εδω είναι η καλύτερη τιμή που παίζει. Θα την έχω απο Δευτέρα οπότε και θα μπορώ να πω τι διαφορές έχει σε ταχύτητα στο compact. Όσο για το θέμα της συσκευής ακούστε τον Panaro.Και όπως έχω ξαναπεί και εγώ στην τιμή του Qtec ή I-mate απο Ελλάδα παίρνετε απο Γερμανία το MDA που απο ότι φαίνεται είναι και πιο αξιόπιστο και σας περισεύουν και 200ευρώπουλα. ;) Η επιλογή είναι δική σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Μολις πηρα το QTEK S100 απο Πλαισιο (ACE HELLAS) και εχω δυο προβληματακια .... :( :mad: 1) δεν μπορω να στειλω αρχεια μεσω bluetooth απο το ipaq HP 4700 στο S100 ....παρα μονο επαφες (contacts) ...σε ολα τα αλλα αρχεια μου βγαζει μυνημα οτι η συνδεση απετυχε !! 2)ο ηχος στο bluetooth ακουστικο μου (SE HBH-200) ειναι χαλια !! τι να συμβαινει ?? ακομα δεν το πηραμε και παμε για αναβαθμιση ?? :worry: :confused: Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsois Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (29 Δεκ. 2004 , 17:19) Μολις πηρα το QTEK S100 απο Πλαισιο (ACE HELLAS) και εχω δυο προβληματακια .... :( :mad: 2)ο ηχος στο bluetooth ακουστικο μου (SE HBH-200) ειναι χαλια !! τι να συμβαινει ?? ακομα δεν το πηραμε και παμε για αναβαθμιση ?? :worry: :confused: Εγώ έχω ένα MDA Compact (απο handit.de) αναβαθμισμένο με τα την Αγγλική ROM από το compactjam.com και το ακουστικό SE HBH-300. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ποιότητα στον ήχο αν και γενικά η ένταση είναι λίγο χαμηλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Exo steilei kai labei arxeia apo polla kinita me to jam alla kai apo to Toshiba e800 xoris kanena problima O ixos isos na ofeilete sto sigkekrimeno handsfree alla an to sbiseis apo tin lista ton BT siskeuon sou kai to ksanakaneis pair isos na diorthothei to problima! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος atsois (29 Δεκ. 2004 , 18:59) Εγώ έχω ένα MDA Compact (απο handit.de) αναβαθμισμένο με τα την Αγγλική ROM από το compactjam.com και το ακουστικό SE HBH-300. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ποιότητα στον ήχο αν και γενικά η ένταση είναι λίγο χαμηλά. Xamili entasi???? Dokimases na kaneis to plaino koumpi pros ta pano tin ora pou milas??? Emena me ksekoufainei an to balo sto terma! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsois Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soulmate (29 Δεκ. 2004 , 00:14) Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα συμβατότητας του Jam με sd 1Gb? Υπάρχει κάποιος που να έχει τέτοια μνήμη, κι αν ναι ποιανού κατασκευαστη; Υπάρχει κάποιο όριο του μεγέθους της κάρτας μνήμης που μπορεί να δει το Jam? Εγώ αγόρασα από την Expansys μια μνήμη SD 1GB (η οποία είναι μια DaneElec 1Gb) και παίζει μια χαρά με το MDA Compact. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsois Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katsj (29 Δεκ. 2004 , 19:01) Xamili entasi???? Dokimases na kaneis to plaino koumpi pros ta pano tin ora pou milas??? Emena me ksekoufainei an to balo sto terma! Sto HBH-300 είναι χαμηλά...το Jam μπορεί να σε ξεκουφάνει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katsj (29 Δεκ. 2004 , 19:00) Exo steilei kai labei arxeia apo polla kinita me to jam alla kai apo to Toshiba e800 xoris kanena problima O ixos isos na ofeilete sto sigkekrimeno handsfree alla an to sbiseis apo tin lista ton BT siskeuon sou kai to ksanakaneis pair isos na diorthothei to problima! ;) Σε κινητα μπορω να στειλω κ να λαβω αρχεια και στο 4700 μπορω μονο να στειλω !! Δεν ξερω ισως το προβλημα να ειναι στο οτι το 4700 γιατι μου βρισκει μονο δυο services απο το S100 τo SSA k serial port ..... την ΟΒΕΧ και το dial up τa εφαγε η μαρμαγκα :( ως αναφορα το Hands Free εκανα αυτο που μου ειπες και ΔΟΥΛΕΨΕ και ακουγετε και πολυ δυνατα μαλιστα ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! :) Η εκδοση της rom ειναι : R 1.01.00 G 1337.38 D 1.03.00 WWE Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 murdof/play247 τα S100/JAM έχουν πλαστικό ή μεταλλικό stylus??? :wacko: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (29 Δεκ. 2004 , 17:19) Μολις πηρα το QTEK S100 απο Πλαισιο (ACE HELLAS) και εχω δυο προβληματακια .... :( :mad: 1) δεν μπορω να στειλω αρχεια μεσω bluetooth απο το ipaq HP 4700 στο S100 ....παρα μονο επαφες (contacts) ...σε ολα τα αλλα αρχεια μου βγαζει μυνημα οτι η συνδεση απετυχε !! 2)ο ηχος στο bluetooth ακουστικο μου (SE HBH-200) ειναι χαλια !! τι να συμβαινει ?? ακομα δεν το πηραμε και παμε για αναβαθμιση ?? :worry: :confused: αφου το 2 το λυσες, για το 1 αν πας start menu-settings-system-bt settings kai tsekareis kai tis treis epiloges authentication,inbound com,outbound com, tha mporeis na steileis kai na laveis otidipote ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FiberGeorge Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Μιας κι αναφέρθηκε σε προηγούμενα μηνύματα το θέμα περί ευχρηστίας του jam ως κινητού θα ήθελα να κάνω κι εγώ δύο ερωτήσεις. 1. Πατώντας το "κλασικό" κουμπί με το πράσινο ακουστικό εμφανίζεται λίστα με τις τελευταίες κλήσεις που έγιναν ή όχι. Αν ναι μπορείς να πλοηγηθείς σε αυτές με το joypad? 2. Υπάρχουν άμεσα προσβάσιμα (με κάποιον τρόπο) προφίλ (π.χ. αθόρυβο) ή η διαδικασία αυτή απαιτεί χρήση του stylus? (Ή μήπως δεν υπάρχουν καθόλου προφίλ???) Προσωπικά χρησιμοποιώ πολύ τις εν λόγω λειτουργίες γι' αυτό κι ενδιαφέρομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αλήθεια το s100 από το πλαίσιο είναι vodafone live ? :S για΄τί αν δεν έιναι κλειδωμένο συμφέρει αντί να πάρεις το mda από την γερμανία που έχει 500€ ενώ από το πλαίιο βγαίνει 470 με σύνδεησ στο vodafone 60 και μιας και δεν έχω σύνδεση... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος agiorgitis (30 Δεκ. 2004 , 06:40) murdof/play247 τα S100/JAM έχουν πλαστικό ή μεταλλικό stylus??? :wacko: Πλαστικο σε χρωμα μαυρο/γκρι Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος saroy1982 (30 Δεκ. 2004 , 10:54) Αλήθεια το s100 από το πλαίσιο είναι vodafone live ? :S για΄τί αν δεν έιναι κλειδωμένο συμφέρει αντί να πάρεις το mda από την γερμανία που έχει 500€ ενώ από το πλαίιο βγαίνει 470 με σύνδεησ στο vodafone 60 και μιας και δεν έχω σύνδεση... Oχι...ΔΕΝ ειναι vodafone live ουτε κλειδωμενο σε καμια αλλη εταιρια... Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panaros (30 Δεκ. 2004 , 09:02) αφου το 2 το λυσες, για το 1 αν πας start menu-settings-system-bt settings kai tsekareis kai tis treis epiloges authentication,inbound com,outbound com, tha mporeis na steileis kai na laveis otidipote ;) Ευχαριστώ για την βοηθεια... Το ειχα κανει αυτο ..το ξανακανα , αλλα δεν λεει να δουλεψει με τιποτα ... :( .. Παντως απ'οτι βλεπω στα forums ειναι πολλοι αυτοι που εχουν προβληματα με το bluetooth .... :mad: Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saerdnas Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Διάβασα σε ένα review του Xda II Mini ότι το δίνανε με 256ΜΒ κάρτα. Ξέρετε τίποτα σχετικό για S100/Jam από Ελλάδα ή Internet ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος saerdnas (30 Δεκ. 2004 , 11:23) Διάβασα σε ένα review του Xda II Mini ότι το δίνανε με 256ΜΒ κάρτα. Ξέρετε τίποτα σχετικό για S100/Jam από Ελλάδα ή Internet ? Δεν υπαρχει τετοια προσφορα εδω....απο κανεναν και για κανενα... Δηλαδη ουτε για mda/s100/i-mate.....αλλα και να υπηρχε ...256mb λιγα μου φαινονται!!! :whistle: Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Exw to MDA Compact apo Germany me thn ROM Version 1.01.01. Thn prwth dhladh. -Thelw na balw thn 1.03 version apo T-Mobile. -Yparxei sta germanika? (Ta protimw) -An oxi, apo pou mporw na katebasw thn agglikh xwris polla mperdemata? Apo edw mhpws? : http://www.compactjam.com Giati den leei pia ekdosh ROM einai. Thelei polles texnikes gnwseis; Diabasa sto forum ths parapanw sellidas ola ayta pou eipwthhkan k psilomperdeythka. Yparxei kati pio aplo kai grhgoro? -Kai kati akomh. Mhpws stis epomenes meres tha bgalei h Qtek kamia anabatmish sto side ths, opote na perimenw; Eyxaristw. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 μηπως ξέρει κανεις αν ΑΥΤΟ αξίζει? και αν ναι που μπορουμε να το βρούμε γιατι το link που εχει δεν δουλευει :( Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αγόρασα το qtek S100.. Ερώτηση προς murdof: Στα sms στέλνει 160 χαρακτήρες οποιοδήποτε πληκτρολόγιο και αν χρησιμοποιήσεις ή πρέπει να χρησιμοποιείς μόνο το δικό σας; (δηλαδή το δικό σας πληκτρολόγιο είναι κάτι σαν αυτό της resco ή έχετε παρέμβει ώστε όπως και να γράφονται τα ελληνικά να μετατρέπονται σε gsm code?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Ρε παιδια να ρωτησω κατι; Γινεται αφου συνδεσεις το S100/jam/mda με το pc μεσω bt να χρησιμοποιησεις την συνδεση του υπολογιστη για να μπεις internet απο το κινητο; Ξαναλεω να το συνδεσεις με bt! :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts