Jump to content

deacon_lefteris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About deacon_lefteris

  • Ημ. Γέννησης 16/12/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

deacon_lefteris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οκ παιδιά ευχαριστώ πολύ. Το έλαβα το τραγουδάκι και ήδη το απολαμβάνω. ;)
  2. Καλημέρα σε όλους απο το συννεφιασμέμο Βέλγιο. Είναι η πρώτη φορά που ποστάρω σε αυτό το θέμα του Forum και δεν νιώθω και πολύ άνετα, γιατί ποστάρω για να ζητήσω το song for her απο ketjak. :O Αν κάποιος μπορεί να μου το στείλει θα το εκτιμούσα πολύ. Το τραγούδι είναι super και δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να το βρώ εδώ. Ευχαριστώ. deacon_lefteris@hotmail.com
  3. Φίλε μου και ο katsj μια sandisk 1gb ultra II έχει όπως και εγώ και όλα δουλεύουν μία χαρά με το mda. Άλλωστε οι sandisk είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος κατασκευαστής καρτών παγκοσμίως με τις ταχύτερες κάρτες και με εγγύηση εφόρου ζωής ;) .
  4. Για τις ρυθμίσεις των ΜΜS . 1. Σβήσε όλες τις προηγούμενες συνδέσεις που μπορεί να έχεις φτιάξει. 2. Στείλε MMS(με κεφαλαίους λατινικούς χαρακτήρες) στο 1651. 3. Πέρνα όλες τις ρυθμίσεις απο το site της qtek σύν τα παρακάτω. Στις ρυθμίσεις του Cosmote MMS server βάλε στο Port No το 9201 και στο Send size limitation το πόλύ μέχρι 100k . Με όλα τα παραπάνω (και εφόσον έχεις λάβει μήνυμα απο την Cosmote που να σε καλοσωρίζει στην υπηρεσία MMS) είσαι κομπλέ απο MMS.
  5. Μόνο το πρόγραμμα για τον καιρό???? Ολα αυτά τα today plugins (ή ότι άλλο είναι) που βλέπουμε στο screenshot, που μπορούν να βρεθούν? Εδώ θα βρείς τα περίσσοτερα προγράμματα με καιρό.Κάποια υποστηρίζουν και Θεσ/κη.
  6. Ή απο handit.de ή απο mobilejoker.de μέσω πιστωτικής(Αντικαταβολή κάνουν μόνο εντός Γερμανικών συνόρων οι περισσότεροι). Αν δεν ξέρεις γερμανικά θα ζοριστείς λίγο.(Ας είναι καλά το Altavista Babelfish) ;)
  7. Panare το spb pocket plus δουλεύει άψογα αρκει να είναι η παλιότερη έκδοση v2.1 Έχω δοκιμάσει και τα άλλα δυό που προτείνεις αλλα αυτό έχει αποδειχτεί το πιο εύχρηστο.
  8. Πρώτον δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τα ΜΜS της cosmote.Δουλεύουν μια χαρά αν βάλεις και το 9201 στο port.Υπάρχει και προηγούμενο post δικό μου που αναφέρει την διαδικασία.Ψάξε καμιά 20αριά σελίδες πρίν και θα το βρείς. Δεύτερον εγγύηση έχουμε και όλοι όσοι το αγοράσαμε απο Γερμανία ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Τρίτον Ελληνικά έχεις και με το Resco Keyboard και το βρίσκεις και free. Τέταρτον αν έχεις λίγες γνώσεις μπορείς να κάνεις δωρεάν firmware upgrades για όσα χρόνια θες και σε όποια γλώσσα θες. Και Πέμπτον αν για εσένα τα 170 ευρώ :wacko: είναι μια μικρή διαφορά τιμής για μένα είναι ένα σημαντικό ποσό και προτυμώ να τo δώσω αλλού παρα σε μία απόπειρα για ελληνικά WM03. Και όσο για τον κύριο που έχει τις ελιτιστικές θέσεις όπως λες, αν ρίξεις μια ματιά σε όλες τις σελίδες αυτού του φόρουμ αλλά και άλλων ξένων που ασχολούνται με το MDA θα καταλάβεις ότι έχει βοηθήσει ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ! ΜΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ και καλά θα κάνει να αρχίσει πλέον να επιλέγει αυτούς που θα βοηθάει. Και αυτό γιατί κάποιοι μάλλον δεν θέλουν να καταλάβουν με τίποτα οτι εδώ στην Ελλάδα όλοι οι εισαγωγείς μας αντιμετωπίζουν σαν ΒΛ@ΚΕΣ και συνεχίζουν να τους υποστηρίζουν. Αυτά τα λίγα.
  9. Και επειδή πολλά ακούγονται για το θέμα του ακουστικού. Το ακουστικό απο το MDA μου ακούγεται ΚΑΜΠΑΝΑ :D Και νομίζω πως δεν είμαι ο μόνος με MDA που το έχω διαπιστώσει αυτό.
  10. Θα βρεθούν πολλοί να σε βοηθήσουν όπως έχουν βοηθήσει και τόσους άλλους. Προχώρα μη φοβάσαι τίποτα και ότι θές pm me. ;)
  11. Καλές οι τιμές αλλα για Ελλάδα. Για δείτε μια τιμούλα της δεύτερης πιο γρήγορης κάρτας SD ,της κορυφαίας αυτή τη στιγμη εταιρίας Sandisk, απο Γερμανία που πήρα εγώ.(αυτη έχει ταχύτητα 66Χ :wacko: και η πιο γρήγορη η extreme έχει 122Χ :lol: ) Μέχρι λοιπόν οι τιμές στην Ελλάδα να έρθουν στα ίσια τους (αν ποτέ γίνει αυτό) αγορές ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ :up:
  12. Να προτείνω και εγώ κάτι. Κάνε unistall και ξανά install της usb θήρες σου.Λογικά είναι θήρες του motherboard και όχι κάποιου hub. Πιστεύω πως εκεί είναι το πρόβλημα σου και όχι στο active sync.
  13. Δεν ξέρω με πιο πρόγραμμα πέρνεις backup πάντως με το sprite backup που εγώ χρησιμοποιώ μπορείς να επιλέξεις εσύ που θές να αποθηκευτεί το backup σου και αυτό μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε αποθηκευτικό χώρο της συσκευής.
  14. Έχω απο την πρώτη μέρα που πήρα το MDA το Pocket Plus 2.1. Το προγραμματάκι δουλεύει άψογα. :D
  15. Αύριο θα πάω να πάρω κάτι αντάπτορες USB και θα αρχίσω δοκιμές με διάφορες συσκευές. Οπότε περισσότερα απο αύριο.
×
×
  • Create New...