billyavl Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Μισο, να θυμηθώ... 1) Lord of the Rings (Trilogy) 2) Matrix(Trilogy) 3) American Pie(Trilogy) 4) Scary Movie(Trilogy) 5) Cruel Intetions 6) Spiderman (1 & 2) 7) The Green Mile Και ένα σωρό αλλες ταινειες... Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος onefluffycloud ( 2 Νοέ. 2004 , 01:32) poly kalo kai aprovlepto senario eixe kai to : dot the i Αλήθεια το προτείνεις? Όλο το βλέπω στο videoclub και διστάζω να το πάρω... Εμένα οι αγαπημένες μου ταινίες είναι: 1)Rose red 2)The shinning 3)Matrix 4)The ring 5)Killing me softly 6)American pie 7)What lies beneath Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Είναι πάρα πολλές, αλλα οι πρώτες που μου έρχονται στο μυαλό: 1) Stephen King's The Stand 2) Miracle Mile 3) On the Beach (το remake, το original δεν το έχω δει) 4) Les Miserables 5) Stephen King's The Shawshank Redemption 6) Mystic River 7) Night of the Living Dead (το original του Romero) (δεν μπαίνει στην 7δα γιατι είναι τηλεταινία) Fail Safe Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος akpe ( 6 Νοέ. 2004 , 21:34) 5) Stephen King's The Shawshank Redemption Συγνώμη, ποιό είναι αυτό? Μήπως μπορείς να μου πεις ελληνικό τίτλο? Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ismini20 ( 7 Νοέ. 2004 , 09:13) Συγνώμη, ποιό είναι αυτό? Μήπως μπορείς να μου πεις ελληνικό τίτλο? Τελευταια Εξοδος: Ριτα Χέιγουορθ Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eric-draven Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 1.Requiem for a dream :Εφιαλτική σκηνοθεσία, σπαρακτικό φινάλε και η Ellen Burstyn στον συγκλονιστικότερη ερμηνεία που έχω δει. 2.Das experiment :Γροθιά στο στομάχι 3.Donnie Darko 4.The crow (1994) :Believe in angels 5.Cube 6.The game 7.The lion king :Γιατί κάπου μέσα μας νιώθουμε ακόμα παιδιά Παράθεση ''It can't rain all the time'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 - Ronin - Leon - Matrix - Last of Mohicans - Se7en - Μεγάλες Προσδοκίες - No Mans Land Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eric-draven ( 7 Νοέ. 2004 , 22:18) Requiem for a dream Das experiment Cube kai autes einai sth lista mou! to requiem for a dream eidika apo ta prwta! 3exases na peis gia to teleio soundtrack! :) Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Με τυχαια παντα σειρα!(Σιγουρα ομως θα παραλειψω αρκετες...) 1)-Edward Scissorhands(Ο Ψαλλιδοχερης) 2)-Δεσμοι αιματος 3)-Seven 4)-Leon(Παρα πολυ και τα "πορφυρα ποταμια" 1-2 με τον Reno) 5)-The crow 6)-Rose red 7)-cruel intensions(Το πρωτο μονο!) Εdit(Mystic river,secret window,american history x) A!Kαι το Finding Nemo και το ICE AGE! :o Παρασυρθηκα και ειπα πολλες!Δεν θα ξαναμπω στο πειρασμο οσες και αν θυμηθω! :!: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Ena Top 10: 1)REQUIEM FOR A DREAM 2)FIGHT CLUB 3)TRAINSPOTTING 4)THE OTHERS 5)DONNIE DARKO 6)SE7EN 7)AMERICAN HISTORY X 8)MULHOLLAND DRIVE 9)BRAZIL 10)THE 13TH FLOOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arky Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Για να δουμε (με τυχαία σειρά κι εγώ): - Fight Club - Σχέσεις Πάθους - Pulp Fiction - Top Secret (Άκρως τρελλό κι απόρρητο) - Της κακομοίρας (Αν το κριτήριο είναι το πόσες φορές την έχω δει ευχάριστα μάλλον πάει για Νο 1) - Λούφα και Παραλλαγή - Η ζωή είναι ωραία Παράθεση ..and you'll never walk alone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Fenetai oti den exete dei pote to BUTTERFLY EFFECT.Einai aristourgimatiki h tainia.Alloste gia auto vrisketai kai stin proti thesi tou TOP SEVEN mou.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DENIOR (14 Νοέ. 2004 , 11:50) Fenetai oti den exete dei pote to BUTTERFLY EFFECT.Einai aristourgimatiki h tainia.Alloste gia auto vrisketai kai stin proti thesi tou TOP SEVEN mou.... exm...aristourghma to butterfly effect??entelws moufa.sorry kiolas,gnwmh mou.de mou arese oute ligo.to mono kalo htan h idea pou sthrizotan pou thn aneptuxe xalia. :rolleyes: Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DENIOR (14 Νοέ. 2004 , 10:50) Fenetai oti den exete dei pote to BUTTERFLY EFFECT.Einai aristourgimatiki h tainia.Alloste gia auto vrisketai kai stin proti thesi tou TOP SEVEN mou.... Bρε DENIOR τι βγαζεις τετοια αστοχα συμπερασματα; :confused: Οποιος δηλαδη δεν εχει βαλει στο ΤΟΠ 7 του το Butterfly Effect(η το καθε "Β.Εffect") σημαινει οτι δεν το εχει δει;Η και να το εχει δει πρεπει να του αρεσει;Γουστα ειναι αυτα. Προσωπικα το εχω δει και μου αρεσε πολυ ;) ,παρολα αυτα δεν το εβαλα στη λιστα μου μιας και ή μπορει να το ξεχασα ή γιατι δεν μου αρεσε οσο καποιο αλλο. Αν ο καθενας μας γραφει για την αγαπημενη του ταινια απο ενα τετοιο σχολιο,σε περιπτωση που οι αλλοι δεν την εχουν συμπεριλαβει στη λιστα τους,το καψαμε! :!: ;) Φιλικα παντα,Μαριος Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Den eipa auto.Apla rotisa an exete dei tin tainia.Hthela na ipertoniso to poso mou arese.... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DENIOR (14 Νοέ. 2004 , 21:17) Den eipa auto.Apla rotisa an exete dei tin tainia.Hthela na ipertoniso to poso mou arese.... :rolleyes: ΟΚ δεν υπαρχει προβλημα,απλως επειδη εδω ολοι καθομαστε πισω απο μια οθονη και δεν εχουμε αμεση επαφη με τον αλλον,μερικες φορες αυτα που γραφουμε μπορει να τα ερμηνευσει διαφορετικα ο καθενας μας. ;) Εμενα μου φανηκε "αλλιως" το "υφος" του post σου γι'αυτο και σου εγραψα οτι εγραψα.Το οποιο ηταν με καθε φιλικη διαθεση. Για την Ιστορια παντως και εγω θεωρω το BUTTERFLY EFFECT τρομερα καλη ταινια. :) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekdoto04 Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 gei sas kourdisto portkali.....perfect movie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 1. Excalibur (το 3 ωρο, το αυθεντικό) 2. Frankenstein 3. Green mile 4. Ronin 5. Lord of the rings (και τα 3 τα υπολογίζω σαν ένα, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο :o ) 6.Convoy: Άγρια σύγκρουση (Σαμ Πέκινμπα) 7. The League of Extraordinary Gentlemen Πάντα τυχαία η σειρά και πάντα υποκειμενικά, μην πέσετε να με φάτε :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Θα πεφτα να σε φάω για το 7, αλλά έχε χάρη που είμαι στις καλές μου. :p Τη θεωρώ μετριότατη και αδιάφορη ταινία. Μια από τις χειρότερες του Sean. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 1)Notting hill 2)The green mile 3)Life of bryant 4)Anger management 5)Matrix 6)Sweet November 7)Η πολη των αγγελων Αυτες μου ηρθαν τωρα βεβαια υπαρχει και ο αρχοντας των δαχτυλιδιων ο γαμπρος της συμφορας,οι πειρατες της καραιβικης που μου αρεσουν εξ'ισου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Εγώ θα πώ το τοπ 7 μου αλλά νομίζω οτι είναι λάθος,...... θα έπρεπε να διευρηνθεί σε τοπ 7 απο κάθε κατηγορία :whistle: :lol: Επ.Φαντασίας 1.Οδύσσεια 2001 2.Blade runner 3.Star Wars(Ολα τα παλιά) 4.Dune Ιστορικά-Μυθικά 1.Braveheart 2.Lord of the ring(Ολα) 3.Μονομάχος 4.Ο Τελευταίος Σαμουράι Πολιτικά-Κατασκοπικά 1.Ο Μισσισιπης καίγεται 2.Το τραίνο της μεγάλης φυγής (απο αυτόν τον σκηνοθέτη είναι και άλλα) 3.Oi 3 μέρες του κόνδορα 4.Φάκελος Ontesa Ασιατικός Κιν/φος 1.Ran 2.Seven Samurai (Χμμ γενικά απο Κουροσάβα) 3.Τίγρης και Δράκος 4.hero 5.House of Flying daggers 6.Bruce Lee k Jackie Chan γενικώς :lol: 7.Σήκωσε τα κόκκινα φανάρια 8.Αντίο παλλακίδα μου κτλ κτλ κτλ :whistle: Γουέστερν 1.Χορεύντας με τους λύκους 2.Για μια χουφτα δολαρια(και ολα τα σπαγγετι) 3.Unforgiven όπως είπα και πρίν πάει μακριά η βαλίτσα,.....να ζητήσω και συγνώμη για την κατάχρηση που έκανα παιδιά :o αλλά το τόπικ βλέπετε .. :!: Eπίσης ταινίες όπως το πράσινο μίλι η Διάσωση του στρατιώτη Ραιαν Φορεστ γκαμπ,Φιλαδελφεια.Πλατούν,Αποκάλυψη τώρα κτλ :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Star Wars Και οι 5 θεικες!!! :) Τις έχω δει από 4 φορές και δεν τισ χορταίνω... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 to diko mou chart : ;) 1) Lord of the Rings Trilogy (kai ta 3 einai koryfh!) 2) Dracula (tou Francis Ford Coppola - eixa meinei mlks otan to prwtoeida!!) 3) The Matrix (promoiws, gia thn 1h tainia) 4) Fast & Furious (kai to 2 Fast 2 Furious :p ) 5) Taxi (kai ta 3) 6) Blair Witch Project 7) City of Angels kai exw arketes akoma sta favourites... Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosnio Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 1) ημερα ανεξαρτησιας 2) the girl next door 3)το φαινομενο της πεταλουδας 4)final destination 2 5)L.O.T.R. 6)the day after tommorow 7)gladiator kai pisteuo na exo piasei ola ta eidi :) Παράθεση www.onphoto.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi2_k Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 1 clockwork orange 2 eyes wide shut 3 the shining 4 fight club 6 donnie darco 7 lord of the rings(ola) 8 butterfly effect 9 being john malkovich 10 girl interrupted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts